Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 21:30
- Nahlásit

Kristýna
to je urodicka! Tak at se maji cile k svetu!

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 23:12
- Nahlásit

Kristýna posilame velkou gratulaci z druhe strany la manche,at bobiky moc nezlobi

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 23:15
- Nahlásit

Kalliopeno tak to jsme na tom vsichni stejne- jsem zapomela dodat ze proc se obtezovat srazet vecy ocasem kdyz jde vsechno srazit na zem jedinym postouchnutim stolku ze???

Martík
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 08:08
- Nahlásit

Taktéž gratuluji. Je počet 10 kuliček konečný? nebo se eště něco přes noc urodilo?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:04
- Nahlásit

Kristýna
tak hlavně aby byli všici v pořádku i s Baru !

ati
no člověče, takže nejen že je tam genetický zatížení v podobě věčně vyplazenýho jazyku, ono to bude ještě přišlapování pantoflů - nebo pantofel ?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

Kalliope
pantoflů - nebo pantofel
nebo pantoflí?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Petra_ruza
no jsem nějaká po ránu ještě ospalá nebo co

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:51
- Nahlásit

Kalliope
chichi

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

Brad dostal pigaro. Neni zvykly na podobnou manipulaci, tak se trochu cukal, ale vetku nesezral. Za odmeniu dostal parek, vytelil se na zada a chtel veliky drbanky.

Kristýna
Tak jaka byla prvni noc??? Povidej, nenapinej!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:51
- Nahlásit

Fifi
tak vidíš, že je v pohodě

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:03
- Nahlásit

Kalliope
Mno v pohode uplne ne, ale da se mou pevnou rukou zvladnout. Vetka povidala, ze to vypada, ze je u nas odjakziva a hrozne se ji libil.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:25
- Nahlásit

Zde ma pevna ruka:

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:27 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
no myslím, že vzhledem k tomu, z jakých podmínek přišel, je v pohodě. Ale samozřejmě smekááám před tebou

Zde ma pevna ruka

požitkář

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:30
- Nahlásit

Fifi

Zde ma pevna ruka:

není tohle už týrání ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:42
- Nahlásit

Kalliope
On je fakt vdecnej! A musi se na nej jit po dobrym, v klidu, jak by byl nejaky natlak, sprajcne se. To samy, kdyz nekoho vidi, urcite by se rad nechal i od dalsich pomazlit, ale jakmile vyciti ze cloveka trosku nejistoty a strachu, zahuci a zkousi, co to udela. Ja se ho nebojim, ani nevim proc, jak na me prvne kouknul, byl tam kontakt. Takze - je to mazlik, ale fakt jen pro zkuseny lidi, pes je to mily velmi, ale jiste nejaky svy mouchy vzhledem k minulosti ma. Potrebuje zamestnat a odpocinek, ne ho nechat nekde neco na volno vymyslet. A to pisu tak nejak pro vsechny, neb toto forum cte fura lidi, tak abych Brada priblizila po vsech strankach, jak ho tak poznavam..

Jave
není tohle už týrání ???
Myslis?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:54
- Nahlásit

Fifi
jj je spousta lidí co se rotvíka, byť i podvědomě bojí. Ejmula měla nedávno pubertální výlevy, poprvé zle zavrčela na Víťu, když se s ní chtěl pomazlit, tak dostala sprdunk a šla na 5 minut na hanbu, pak to zkoušela ale i na cizí, pač cítila, že se trochu bojí. Tak jsme okamžitě vyrazily na cvičák a tam si jí hladili a muckali a vždycky když zavrčela, tak jí ten dotyčný sprdnul (jen hlasově, něco na způsob hodně nazlobeného ty ty ty), no a pak kamarádka, taky že si jí teda pohladí, Ejmák zase zavrčel a ona cukla, div ze židle nenadskočila, tak jsem jí se smíchem řekla pěkně děkuji, ale kupodivu jsme za tímto účelem na cvičák vyjely dvakrát a od té doby v pohodě, když se jí něco nelíbí, odejde, což je v pořádku, ale vrčení tolerovat nebudu. Tím chci říct, že i když ten člověk navrch dělá před tím psem jak se ho jako nebojí, tak oni to prostě vždycky poznají

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 15:57
- Nahlásit

Fifi

Jave
není tohle už týrání ???
Myslis?

jo jo. já toho našeho takhle týrám skoro pořád

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:00
- Nahlásit

Kalliope
Urcite to psove poznaji. A pes, ktery si neni jistej sam sebou (coz je treba Bredak), tohle zkousi vlastne preventivne, coby obrannou reakci, takhle mi to prijde. Vyrovnany pes nema zapotrebi na cizi lidi vrcet.
Neco podobnyho byla Amyna zamlada, udelala navsteve analni sondu a kdyz se ji nekdo bal, ac se kasal, ze ne, spustila na nej bafani a zastrasovani. Ale aby mi na psa delal tytyty nekdo cizi, to ani nahodou, sprdana dostala vzdy jen od nas.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:14
- Nahlásit

Fifi
no já poprosila s pomocí ostatní po zkušenosti s Píďmenem, jak má ten zlozvyk s tou botou, neomáhá fakt nic, člověk musí dávat furt pozor a právě tankrát mi dost pomohlo, když na něj houkla jeho "oběť" čili ten, kdo měl vzápětí přijít o botu, od tý doby se to právě u těch lidí co ho okřikli dost zlepšilo a u Ejmule to byla taky otázka dvou návštěv, myslim si, že ten dotyčnej na kterýho to zkouší, musí dát najevo, že konkrétně u něj teda narazil, nám to pomohlo a už to nemusim řešit, resp. nemusím ji u cizích hlídat ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:21
- Nahlásit

Kalliope
Aha, super, kdyz ti to zabralo. Na Amynu, kdyby nekdo, kdo se ji de facto boji, jeste spustil tytyty, tak by z nej mela akorat vetsi prdel. Od toho jsem tam ja, ze takhle neee a tahla na misto. A muckat se necha jen od malokoho, vetsinou lidi, kteri se ji neboji.. A jsme zase u toho zacatku..

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:29
- Nahlásit

A jeste jsem chtela dopsat, ze mam fakt vztek na lidi, jaky jsou to hovada a poridi si rtw bez uvazeni. Brad mohl byt uplne super bezproblemovej pes, ma v sobe pri spravnym pristupu porad jeste tu spravnou rtw vstricnou povahu. Kdyby byl od stenatka spravne vedeny, socializovany, mel aktivity a vybiti atd... kdyby.. A ze tech rtw se spatnym osudem je fura.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:29
- Nahlásit

Fifi
no tak samo, že takových lidí co mi Píďu okřikli není mnoho, o to více si jich dovedu vážit a právě proto to zabírá více od nich, než ode mě. On to nikdy nezažil, většinou je to velká legranda, protože každej před ním couvne, on je pak akorát jen rozjívenější - přitom by opravdu neublížil, lidi má vlemi rád a nechá se mazlit i od cizích, jenom ten jeho fetiš s botama.....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:30
- Nahlásit

Fifi
ze tech rtw se spatnym osudem je fura

to je fakt, ale doufám, že se Brad srovná, na to co zažil - nebo vlastně spíš nezažil, to není dle popisu nějaký deprivant, což je asi základ, ostatní se snad vytříbí časem, až najde jen tu svojí rodinu

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:40
- Nahlásit

Kalliope
nebo vlastně spíš nezažil, to není dle popisu nějaký deprivant, což je asi základ, ostatní se snad vytříbí časem, až najde jen tu svojí rodinu
Asocial a deprivant to urcite neni, jen silne zanedbany pes ve smyslu bezneho fungovani... A to je prave to, co me mrzi, ten pes mohl byt naprosty pohodar. Inu, vynasnazim se mu najit toho nej panicka. Uz se zklidnil a reaguje na Fuj a Ne, mam v planu mu predstavit brzy i prevoz autem. To nezna, takze na to pujdeme zvolna. Auto na dvore, za pamlsek do nej bez zavreni, pak zavrit a naucit slusny vystup (bo jinak je jak tornado), pak zavrit a auto nastartovat a vystup.. atd...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:44 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
Auto na dvore, za pamlsek do nej bez zavreni, pak zavrit a naucit slusny vystup (bo jinak je jak tornado), pak zavrit a auto nastartovat a vystup.. atd

no žádná prd*l, ti povim ...ale my ti věříme soudružko, ty to zvládneš

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:48
- Nahlásit

Kalliope
Prave. Ja ho tam nasilim tlacit nebudu, od zacatku jde u nas vse po dobrym. Ale uz mi veri, tak to snad dopadne dobre a ne zdevastovanou astrenou.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:53
- Nahlásit

Fifi
já chci být u tebe psem, pěkně pomalu, žádný křik, nervozita, nesmělo by se na mě tlačit ..... takovejhle postup by mi vyhovoval

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 16:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kalliope
já chci být u tebe psem
Tak snad v pristim zivote.
A tahnu s nim na vychandu, vezmu fotak.. Jeste jednou prosim vsechny citatele tohoto fora, aby se o vhodnem umisteni pro Brada poptali. Dik.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 18:30
- Nahlásit

Tak toto mi udelalo dnes asi nejvetsi radost. Aneb Brad kaka na vychazce!!!!!
A uz vim, proc mi je ten jeho kukuc tak povedomy! On vypada jak Dorota! To je ocni kontakt, co?! Diky ledvince s piskotama!

Kristýna
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 20:17 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

http://wailerott.rajce.idnes.cz/stenata_4.-5.9/

A pak jeste na [url=www.carinzm.estranky.cz]nasich stránách[/url] nejaké info...

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání