| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
Prochazky nezazil, zrat ale dostaval, byt srot, krom toho, ze je vyhublejsi, to na nem ale neni videt. Srst az prekvapive krasna. Ted chrape spankem spravedlivych, az se probere napatlam ho Bolfo pudrem proti klistatum a blecham a tak.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 15:05
- Nahlásit
Fifi
Jen ho hýčkej, Prda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 15:44
- Nahlásit
Terri
Se snazim, je to mazel.
Vice zase na http://www.cz-pes.cz/galerie-1371-q-Vse-mozne-i-ne mozne
Ale ac mazel, nenechavam nic nahode, i na zahrade chodi se snurou, je zajisten kazdou vterinu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
To je blb psovitej.. Clovek s nim smajda hodinu venku, aby se prdicek vykakinkoval po tech odcervovakach - a nic. Zavru ho a co myslite? Samozrejme, ze se v kotci vysral. Snad si to brzo porovna v hlave, ze venku se venci a v kotecku odpociva. Pravda, nemel se to kde naucit.
Vcera jsem ho namatlala Bolfo pudrem, to se mu libilo, masaz celeho tela, jen mi chtel pak cornout pudr, bo je v plastovy lahvicce. Jak vidi PETku ci kelimek od jogurta, je nadseny, hnedka by si hral. Rano me vital s piskakem ve tvaru ruky v hube, kroutil celym psem. Konec hlaseni.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
Fifi
Zavru ho a co myslite? Samozrejme, ze se v kotci vysral. Snad si to brzo porovna v hlave, ze venku se venci a v kotecku odpociva. Pravda, nemel se to kde naucit.
Mas recht - kde se to mel naucit?
...kroutil celym psem
to vis - a cim jinym by mel vrtet?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
Petra_ruza
Njn, ja vim, bylo mi ho lito, tvaril se jak oukrop, kdyz se mu ta nehoda stala. Urcite mu to prijemny taky nebylo.
A musela jsem vcera poupravit vybeh pred kotcem, je velmi vynalezavy a objevil jedinou moznou skviru u vratek. Narval tam hlavu a dumal, zda proleze i zbytek. Neprolezl. Uz je tam prkno, takze nema hlavinku kam strkat.
to vis - a cim jinym by mel vrtet?
Njn, ja uz jsem zvykla spis na vrtule, Dorota ac bez ocasu se moc cela nevlni, bo ji to sadlo nedovoli.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:03
- Nahlásit
Fifi
taky jsem u prniho rtw byla zvykla, ze vrtel celym psem, ale jaka by to treba u Ingouska byla skoda, kdyby nebylo na vystave videt, jak krasne pri postoji mava ocasem
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:10
- Nahlásit
Petra_ruza
mě konkrétně u psa ocas dost chybí, u Pídi by se díky ocasu kolikrát dalo mnoha konfliktům předejít, u Ejmule to zase nepoznám, i když ocásek má, ale takovej speciální , každopádně Píďa když vrtí, tak taky vrtí celým psem
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:12
- Nahlásit
Kalliope
jojo - je to posledni zachrana i kdyz - kdyz ho za nej obcas capnu, tak mu tam loupne, ze se bojim, abych mu neublizila
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:43
- Nahlásit
Petra_ruza
no jó výcvikář se nezapře Já to myslela spíš díky tomu komunikačnímu významu - podle postavení ocasu třá převést tu psovu pozornost hned a zavčasu jinam, že to prostě poznáš, kdežto když ho nemá, tak poznáš houbeles, když jiný doprovodný signály nejsou tak výrazný - nebo poznáš, ale už je pozdě
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 13:59
- Nahlásit
Kalliope
ale jo - poznas nemuzes porad cucet jen na ocas
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:33
- Nahlásit
Petra_ruza
nemuzes porad cucet jen na ocas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
Petra_ruza
i kdyz - kdyz ho za nej obcas capnu, tak mu tam loupne, ze se bojim, abych mu neublizila
I Kremylovi obcas krupne..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:16
- Nahlásit
Fifi
tak a je to venku, copak se pes tahá za ocas !! To už vědí malé děti, že pejsáčka to bolí !
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:18
- Nahlásit
Kalliopeto mas recht ale aspon mi neschazuje vecy z koferencniho stolku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:21
- Nahlásit
Kalliope
copak se pes tahá za ocas !!
Nezavid pokrokove metody!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:35
- Nahlásit
Fifi
no jo už mlčim, už mlčim
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:37
- Nahlásit
kulala
no Píďa ocas nemá a schazuje kde co a ten druhý skřet to je zase pro změnu princezna slonbidlo, kolikrát ta už mi přišlápla na schodech pantofli, že jsem málem letěla, jednou to fakt nevybalancuju ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 15:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Ja se zase asi pred mesicem skoro natahla na linu. Holcicky bumbaly a specialne Dorota je prase, ktery pulku vody z misky poponasi ve skranich. Doted mam narazenej palec u nohy, jak jsem brzdila.
A jinak, vyplodila jsem text ohledne Brada, mam ho i s fotkama na strankach. Toz rozhodte site kdyztak.
PROSÍME O POMOC PŘI HLEDÁNÍ NOVÉHO DOMOVA PRO RTW!!
Začátkem týdne jsem si přečetla tento inzerát : "Daruji dvouletého dobře rostlého Rotwailera i na hlídání objektu (třeba i občanům z Číny )- nemoc majitele".
Na psa jsem se jela ještě ten den podívat a zjistit důvody darování.Brad je zhruba dvou a půl letý krásný kupírovaný rotvík bez PP, vysoký a mohutný, na kterého jeho majitelé neměli čas, energii a báli se ho.
Byl dlouhodobě uzavřený v poměrně prostorném výběhu, neodčervován, neočkován, neznal vodítko ani obojek. Ale přesto má bystrý rotvajleří pohled a velmi rychle se upne na člověka, který ví, jak na něj.
Nyní je odčervený, naočkovaný, ošetřený proti ektoparazitům. Věnuji se mu individuálně, chodíme na vycházky a dostává zvolna základy výchovy, která je u něj zanedbaná. Brad určitě nebyl mlácen či týrán, nemá špatné zkušenosti, je vůči člověku velmi kontaktní a je vděčný za každé pohlazení. Je zvyklý na kotec, který nelikviduje a po vydatných vycházkách do něj už jde docela odevzaně. Brad vypadá jako temperamentní pes, rád si hraje s hračkami, s PETkami, zkrátka ač kus psa, chováním je to jen odrostlejší štěně.
Hledáme pro něj zodpovědné majitele, kteří už mají zkušenost s výchovou rtw, kteří by mu poskytli dostatek pohybu a aktivit a brali ohled na předchozí minulost psa. Při správném přístupu z něj brzy bude oddaný hlídač domu, parťák a nejspíše i pes šikovný na výcvik. Brad si zaslouží konečně ty správné páníčky.
Pokud byste o Brada měli zájem nebo o někom zodpovědném věděli, kontaktujte mě, prosím, na tel. 777 867 887.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:02 - Změnil/a: Jave
- Nahlásit
Fifi
rozhodila jsem síť na naše stránky snad to pomůže
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:14
- Nahlásit
házím to na další fórum
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:20
- Nahlásit
Fifi
tak to by byl také hutný úraz, kdyby byl dokonán, jinak Bradovi držím všechny palce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:39
- Nahlásit
Kalliope
Mozna lepsi, kdybych si ho zlamala, takhle to boli porad jak svin prubezne.
jinak Bradovi držím všechny palce
To ja taky.
Jave
Diky moc.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:54
- Nahlásit
Kalliope
Slonbidlo jo? , ale Freya je to samé, už jsem kolikrát málem přistála na hubě když mi hamtla do sandálů, nebudou ony sestry?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:01
- Nahlásit
Tak pokud už je konec(dej bůh), tak máme 10 štěňátek 5holek 5 kluků...Všichni sme strašně unavení...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:47
- Nahlásit
Kristýna
GRATULUJU, ale nejsem spokojena, mam dojem, ze jsem tipovala 11 mimin? Drzim palce, at je vse OK a podrb Barus, je sikovna, ze rodi/la pekne pres den.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 19:53
- Nahlásit
Kristýna
Gratuluju. Fotky, fotky.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 20:12
- Nahlásit
Kristýna
taktéž gratuluju. Tak hlavně ať pěkně rostou a zlobí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 20:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tak tohle je sila :
"Hledam nevestu... Jsem 3-letý statný chlap s jasným pálením a jiskrou v oku.Měřím 73cm a vážím 70kg. Jsem velmi elegantní a romantický typ."
Jo a samozrejme, ze jde o rtw..
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 21:26
- Nahlásit
FifiJavePavka
Děkuju moc. Fotky az zítra, ted sem polomrtvá...
|