| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:29
- Nahlásit
Roxana
Jo a kdybys treba potrebovala prispet na jeho provoz, tak se u me urcite nejakej rozpocet najde
Neblazni! Masa mam dost, ockovani a odcerveni dam pak k uhrade majitelum, aby nesel uplne zadara, to by mohlo vzbudit zajem nejakych podivnych existenci.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:31
- Nahlásit
Fifi
dobre, ale kdyby byla potreba, vis vo tom, jo
to by mohlo vzbudit zajem nejakych podivnych existenci.
no myslim, ze celkem jako umis oddelit zrno od plev
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:37
- Nahlásit
Snad jo, nerada bych, aby jeste nekde cestoval. Ten majitel byl jeho druhej panicek, vzal si ho od nekoho vyhublyho, rok ten pes ted nebyl venku z vybehu. Takze neni ockovanej, nic, ale tim vic me udivilo, jakej to je pohodar. Pravda, psove za plotem ho zaujali, ale necha se ukocirovat, nema preskoky ve stylu kous do cloveka, kdyz nemuzu za psama.
Venceni na volno to asi dlouho nebude, ale dlouhy vychazky by mu mely zvednout fyzicku, je opravdu peknej. Ted chrni zmozenej v kotci, obcas piskne, ale nevyje, nerve..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:55
- Nahlásit
Fifi
tak gratuluji a smekám, já bych si netroufla, vím, že tady u nás bych mu domov hledala dobrýho půl roku, ale vypadá dle popisu jako pohodář, co ho jen tak něco nerozháže. Snad bude už mít v tom životě víc štěstí a nalezne nějakou fajn rodinu jen pro sebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:03
- Nahlásit
No ja doufam, ze pul roku tu trcet nebude!
A zitra vyzvedavam odcervovaky, v patek ho prijede vetka naockovat, nejak to rozlozime, dulezita je vzteklina. Doufam, ze se bude chovat slusne.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:12 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
já si myslim, že když mu budeš před čumákem mávat buřtem, že žádnou včelku ani nepostřehne
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:12
- Nahlásit
Pavka
máš mail
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
Kalliope
Zatim na pamlsky zvysoka prdi, az se odstresuje, zacne urcite lip vnimat. Ted si prosmejdil zahradu, dvur, vsecko vsecicko obechcal. Jen zpatky do kotecku se mu moc nechtelo, ale je fakt hodny, stacilo drobatko cuknout a sel.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 16:42
- Nahlásit
Fifi
já si myslím, že s ním problém nebude...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:09
- Nahlásit
FifiKalliope
tak gratuluji a smekám, já bych si netroufla
to se muzu jen pripojit
Fifi
Ted si prosmejdil zahradu, dvur, vsecko vsecicko obechcal.
na to nejsi s holkama zvykla vid?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:12
- Nahlásit
Pavka
Ono to s tím závodem ještě není tak úplně jistý.
Ja vim. A nejvic to vadi tem "teoretikum"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:12
- Nahlásit
Petra_ruza
na to nejsi s holkama zvykla vid?
Ale jo, voni to pak vobechcaly vsecko po nem! Ale je fakt, ze jim to do vysky moc nejde.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:15
- Nahlásit
Fifi
Cherrynka dokonce jednou zvladla pochcat lavicku - tam kde se sedi. Nacouvala na ni....
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:30 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifi
hodne zdaru s hledanim rodiny. drzime packy at najdes nakou fajn pro bobiku
jo, moje cuba taky podoji vsechno a jeste si u toho necha od psa nachcat na hlavu- to by ji dal jeden korunu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 17:31
- Nahlásit
Petra_ruza
závod se snad konat bude, ale záleží na ČS jestli bude zpětně uznán jako výběrový. Nebo je to jinak?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 18:58
- Nahlásit
Tak jeste dneska naposled o Bradovi, zrovna jsme se byli znovu projit venku na chvilku na louce, reaguje uz zvolna na jmeno a Pomalu, na voditku extra netahne, povel Sedni mu neco vzdalene rika. Do kotce uz sel odevzdane a za velkou pochvalu. Jen pri vypousteni z vybehu me zacal vitat velice velmi, hop a skok a jupiky, takze to mu postupne zatrhnu. Vypada, ze je temperamentni, drbanky si uziva, dokonce se prede mnou vytelil na chvili na zadicka.
A tim pro dnesek koncim s Bradem, at vas tu s nim porad neotravuju.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 20:56
- Nahlásit
ati
Tak to je dobře, že se konat bude. Už jsem ale slyšela názor od jednoho kolegy, že pokud nebude brán jako nominace, tak tam radši ani nepojede. Že si může zazávodit jinde.
Fifi
blahopřeji k přírustku, vypadá fakt dobře. Tak ať vám vše vyjde a najdeš mu super rodinu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 21:23
- Nahlásit
Pavka
těžko ale může někdo zaručit, že ho ČS dodatečně schválí
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 00:35
- Nahlásit
ati
tak nejak to chapu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:27
- Nahlásit
Fifi
neotravuješ, myslím, že je to super a budem rádi za další novinky, teda aspoň já, pač mě zase na druhou stranu nějaký nominační závod nebo co to je skoro nezajímá
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:32
- Nahlásit
Kalliope
Fifi
neotravuješ, myslím, že je to super a budem rádi za další novinky, teda aspoň já, pač mě zase na druhou stranu nějaký nominační závod nebo co to je skoro nezajímá
souhlasím. na závod se půjdu max. podívat. my totiž máme zatím jen ZZO a s tím díru do světa fakt neuděláme, ale už pilně trénujeme na další (včera moc krásně cvičil, sice na balonek, ale úplně bez povelů :up
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:09
- Nahlásit
Fifi
Fifajz, ty jsi dobrý šílenec A cože jsi ho nazvala Prdem Pittem? Doufám, že napíšeš další zprávičky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 11:09
- Nahlásit
Fifi
Terri
Fifajz, ty jsi dobrý šílenec A cože jsi ho nazvala Prdem Pittem?
Píďa se původně měl jmenovat Muf (Mufík) nebo Piškot, nakonec ale zvítězila třetí varianta myslim, že jedno lepší než druhý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
Rikali mu Blacku, to se mi nelibilo. Chtela jsem nejdriv uplne jiny jmeno, ale trosku reagoval na BBBBBBB jmeno, tak jsem ho Popittila.
V noci byl hodny, chvilku hlidal dvorek a pak ztichnul, boudu nerozkousal, ani se tam nevycural. Rano jsme si vyklusli na hodinovou vychazku, prvnich sto metru tahne jak pako a pak se zklidni, uz si pri osloveni prijde pro piskot. Ale je porad pochopitelne rozstrelenej. Hral si uz s piskakama, je to takovy velky stene, zrovna jsem mu podala v pecene kruticce odcervovaky. Pro jistotu na padesat kilo, vim prd, kolik vazi, je hubenej ale vysokej.
A vyzvedla jsem si ty slavny granule od pana, pytel Aro sracek, jak jinak.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
Fifi
A vyzvedla jsem si ty slavny granule od pana, pytel Aro sracek, jak jinak.
tak to se moc nepředal teda
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 12:37
- Nahlásit
Jave
Fifi
my totiž máme zatím jen ZZO a s tím díru do světa fakt neuděláme
Si nemyslete, my sice máme zkoušek o něco víc, ale ani s nima díru do světa neuděláme
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:23
- Nahlásit
Pavka
u nás to byla premiéra pro oba a jestli budu mít takový nervy tak i derniéra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:24
- Nahlásit
Pavka
Pche, my mame krom ZZO i ZOP, naaahodou! A chtela jsem zkusit s Kremylem BHcko, ale holt ted ten cas urceny na trenink spolkne nekdo jinej, coz me ale pranic nemrzi, zkousky budou dalsi.
A naahodou, zrovna Ty treba s mladochama mas nastartovano dobre, tak nekecej!
Kalliope
tak to se moc nepředal teda
To neresim, jen jsem byla zvedava, jestli se na psa zepta a zda objevi udajny ockovak, ani jednoho jsem se nedockala.
A ten shit stejne dam kamosce pro slepice, takovej srot mu nedam. Vcera dostal granule od holek s trochou zelenych drstek, delaly se mu boule za usima, takze dneska bude mit zase masicko a granule.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:37
- Nahlásit
Fifi
delaly se mu boule za usima
si myslim, to je budulínek ....
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:45
- Nahlásit
Fifi
dneska bude mit zase masicko a granule
si musí myslet, že se ocitl v nebi za dosavadní život nejspíš vůbec nezažil procházky a dobroty takže jen houšť
|