Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Martík
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:13
- Nahlásit

ati
Drusillka nás včera porazila, ale gratuluji! Je to krásná fenka

Jave
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:18
- Nahlásit

další fotky z výstavy (bohužel chybí holky)

http://jave.rajce.idnes.cz/INTERDOG_BOHEMIA_Mezina rodni_vystava_psu_Mlada_Boleslav_31.8.2008/

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:27
- Nahlásit

Martík
napis mi, ve ktere jsi byla tride a jak jste dopadly - davam to na pobockove stranky...Dik

Jave
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

Petra_ruza

tipuju, že je to naše Martina J.- feny třída mladých - Elena TD.že jo martíku?

jestli jo. máš i pár fotek u nás na jave - rajče.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Pekne fotky.

Martík
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

JJ jsem to já Máme V2 a fotky budou, ale až tak zítra.

Jave
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

Martík

JJ jsem to já Máme V2 a fotky budou, ale až tak zítra.

gratuluju. my máme taky V2

Martík
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:56
- Nahlásit

Taky gratuluju je to šikulka

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:57 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Jave
diky, uz jsem si to dohledala

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:38
- Nahlásit

Ati
jinak se musím pochlubit-Drusillka vyběhala včera CAJC
Vy jste si vybehaly A ja moc dekuju za pomoc.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

greenangel
copa, běhání v kruhu ti nevoní ?

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:59
- Nahlásit

Kalliope
Aleee, ja bych to klidne odbehla, ale jak by to vypadalo... ta koza nedokaze normalne stat kdyz ji mam pred sebou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kalliope
copa, běhání v kruhu ti nevoní ?
Ti reknu, nejlepsi je jet jen tak na kukandu. Zadny nervy, stresy..
A spousta psu se vystavuje lip s nekym "cizim", krasne koukaji pak po panickovi.
Ovsem "praseci" rtw manie tam nemela chybu. Skoda, ze jsem zapomnela jeden kus piskaka tez zakoupit, to odevzdane nezne chrochtani bylo bezkonkurencni.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:04
- Nahlásit

greenangel
tak to chápu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:06
- Nahlásit

Fifi
Ovsem "praseci" rtw manie tam nemela chybu. Skoda, ze jsem zapomnela jeden kus piskaka tez zakoupit, to odevzdane nezne chrochtani bylo bezkonkurencni
???

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:07
- Nahlásit

Muj nejvetsi zazitek z cely vystavy byl, kdyz za mnou prisel kluk s otazkou "To je rotvajler?". Cekala jsem ponekud fundovanejsi dotaz.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:09
- Nahlásit

Kalliope
Proste piskaci hracky, ve tvaru prasete. Misto piskani to tak jemne chrochta Co jsem videla, vsici rtw z toho byli naprosto odvareny.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:10
- Nahlásit

greenangel
Hele, ja schytala asi 5x Dasenku, 4x foxika a jen dvakrat perdela.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:13
- Nahlásit

Fifi
aháááá, to jsem již někde viděla rotvíky chápu, já z toho byla taky odvařená

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:15
- Nahlásit

greenangel
no mě jednou zastavil pán před veterinou a povídá: "to sou tyyyy ty zlí bojový že jó ....jak zabíjej lidi " Tak co na tohle říct..... koukala jsem jak zjara vyvoraná. A pak ještě směrem na Ejmičku dodal, že zle kouká

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:21 - Změnil/a: greenangel
- Nahlásit

Kalliope
Tak tyhle proslovy v Praze v ruznych obdobach slysim taky pomerne casto. Vetsinou me i napadne nejaka vtipna odpoved, ale na dotaz "To je rotvajler?" jsem jen koukala jak blbka. A pripadala si strasne urazena, jako ze nekdo nepoznal to moje plemeno - jak vetsinou ty s tema ultra vzacnejma jsou hrozne dotceny kdyz reknes "to je hezkej krizenec" ...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:23
- Nahlásit

greenangel
no proto radši ani psí plemene nepojmenovávám veřejně, jen ty základní jako například "ERDEL"

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:24
- Nahlásit

greenangel
....Vetsinou me i napadne nejaka vtipna odpoved....

no mě právě ne, proto na takový poznámky ani nic neříkám a koukám jako blbec, ty nejlepší hlody mě pak napadnou až doma jenže do příště je zase zapomenu

Jave
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:29
- Nahlásit

greenangel
Kalliope
Tak tyhle proslovy v Praze v ruznych obdobach slysim taky pomerne casto. Vetsinou me i napadne nejaka vtipna odpoved, ale na dotaz "To je rotvajler?" jsem jen koukala jak blbka. A pripadala si strasne urazena, jako ze nekdo nepoznal to moje plemeno - jak vetsinou ty s tema ultra vzacnejma jsou hrozne dotceny kdyz reknes "to je hezkej krizenec" ...

tak to je fakt divný - mě se radši každý vyhne, jak vy to děláte

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:31
- Nahlásit

Kalliope
Zrovna nedavno pani na zastavce u nas pred barakem "Jezisi, drzte si ty psi, nepoustejte je! Cim ja bych je tady mlatila kdyz by je mne pribehli?!!!!" odpoved "Prosim?" "No cim bych je mlatila, tady nic po ruce neni!" pritel "Kdyby tu bylo neco po ruce tak bych umlatil ja vas!" Ted uz se tomu zase smeju, ale chapete to?!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:31
- Nahlásit

Kalliope
jen ty základní jako například "ERDEL"
Je videt, ze se ucis.

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:32 - Změnil/a: greenangel
- Nahlásit

Jave
Ja ti nevim, vetsinou se taky vyhejbaj. Stava se to kdyz mam s sebou jeste i blondynu. Tak mozna si rikaj, ze kdyz to ten chudacek slepeckej pes prezil tak se muzou optat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:33
- Nahlásit

greenangel
ale na dotaz "To je rotvajler?" jsem jen koukala jak blbka. A pripadala si strasne urazena, jako ze nekdo nepoznal to moje plemeno - jak vetsinou ty s tema ultra vzacnejma jsou hrozne dotceny kdyz reknes "to je hezkej krizenec" ...

Naahodou ja tuhle potesila jednu pani, norwich jak vysitej a ona se rehtala, ze to rika kazdej, ale psik von bahnhof.

greenangel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:35
- Nahlásit

Fifi
To je presne ono... a na krizence kazdej vybali "to je ale velkaaa borderka" A je ne-e to neni borderka, to je vorech.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:36
- Nahlásit

Fifi
ano, jistě já jsem VELMI učenlivá

greenangel
jinak někdy máme i pozitivní zážitky, tuhle jsme byli na procházce po Chebu a procházeli jsme kolem asi 3 letého caparta a jeho tatínka a ten klučina povídá: tatíí, ten pes mě může kousnout (byli jsme na vodítku) a na to ten táta povídá, proč by to měl dělat, že pejsek se chová tak, jak ty k němu - to docela potěšilo, že mu to takhle hezky vysvětlil a neskočil s ním do příkopu aby se uchránil od pohledu krvelačné bestie

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání