Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:13
- Nahlásit

Petra_ruza
Jezuskote, az mi slza ukapla, miminka perdeliii. A Kiki na gauci.. njn, uz bude spratourum 8 mesicu za chvili..

Jave
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:13
- Nahlásit

Kalliope

toto je Ejmičky kotec:

100 bodů, bohužel pelech nemám na fotce (má skořepinu)

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:14
- Nahlásit

Fifi
A máš o nich nějaké info, jak se jim daří, jak lumpačí, a tak ?

Jave
100 bodů, bohužel pelech nemám na fotce

příště

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:15
- Nahlásit

Jave
Ejmicky kotec nevidim.

Kalliope
Jak jako sapali? to byla zvidava stenatka, kterym prijely jina stenatka na okus.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:16
- Nahlásit

Kalliope
Info dostavam, s vetsinou majitelu jsem v kontaktu, zaplatbuh. Od nekterych i fota, ty hazim na stranky.

Jave
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:17
- Nahlásit

Fifi

Ejmicky kotec nevidim.

Ejmička je v paniččině kotci

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:17
- Nahlásit

Fifi
Ejmicky kotec nevidim
nedělej se

Info dostavam, s vetsinou majitelu jsem v kontaktu
tak to je fajn, aspoň máš přehled. Proto bych asi já nikdy nemohla chovat, bůhví ke komu se prcci dostanou a někdy můžeš mít i špatnej odhad a co potom ...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:18
- Nahlásit

Jave
HE, však je také řádně naleštěná z peřin ale teď už tam moc často neleze, asi je rozumější než já

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:25
- Nahlásit

Kalliope
Proto bych asi já nikdy nemohla chovat, bůhví ke komu se prcci dostanou a někdy můžeš mít i špatnej odhad a co potom ...

To je jiste riziko, ale kdyby to tak bral kazdej, tak nemas Ejmika. Na lidi mam docela odhad, navic na svych strankach spise od koupe perdela odrazuju. Takze, kdyz do toho vemene nekdo jde, urcite ode me vi, oc se jedna. A vetsina lidi byla takovych, ze jiz drive perdela mela. A kdybych nedej boze mela na panicky spatny odhad, tak skonci stene z naseho vrhu u nas a ja se mu budu snazit najit lepsi domov.

A se nedelam, proste to foto nevidi, asi musim k tobe na stranky, ty zatraceny estranky

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:32
- Nahlásit

Fifi
A se nedelam, proste to foto nevidi, asi musim k tobe na stranky, ty zatraceny estranky

no jó, každej nejni takovej webmástr jako ty

http://www.pida.estranky.cz/archiv/ifile/15294.jpg

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:36
- Nahlásit

Kalliope
A prd, velebnosti.
Tak nic, ja se vecer juknu k tobe, ted jdu s tim malym hyperaktiv cosi ven.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 17:24
- Nahlásit

Fifi
sme na tom stejne - taky prd

Ingousek na atlase - ten ale statecne stoji: http://www.ing-rtw.estranky.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 18:05
- Nahlásit

Petra_ruza
Ty brdo!
Statečný rotvajler svého protivníka zahnal a zachránil tak dítěti život.
Jak voni si vybiraji ty ilustracni fota? Pozadali te o svoleni nebo si to nasla nahodou?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:18 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
Jak voni si vybiraji ty ilustracni fota? Pozadali te o svoleni nebo si to nasla nahodou?
Blaznis? To vis, ze nahodou!

Jave
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:27
- Nahlásit

Petra_ruza

koukej požadovat nějaký mastný honorář za autorská práva - třeba buřtík pro Ingouše

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:59
- Nahlásit

Petra_ruza
No dik, na tom odkazu jsem se zase pobavila.
A vidis, tak mas medialni hvezdu...

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:27
- Nahlásit

Fifija ji taky nepoustim daleko od sebe, myslim ze mame s Kalliope stejnej problem.tech 30 m lana bylo na to ze kdyz uz vybehne tak mi tech 10 stopovacka nestacila.parkrat udelala veletoc a pak si davala majzla a ni se na nic nekoukla a chvily to bylo dobry ale jakmile chodim i s druhym psem kterej neni muj(jeste ke vsemu) tak se meni ve smecku a je to v pr...jinak se me cuba drzi ja h.. o kosile. ted jsem zkousela jaste petku naplnenou kaminkama aby chrastila takze jakmile zane delat ze slidi a fuj na to nestaci tak zaklepu a cumi jak trubka. tak uvidime jak to pujde.lovu zdar a nehonim ji u kolobezky pac zadnou nemam a na kole jsem vymetala minulej tejden skarpu takze ted jedine canix.ted mame motivaci- prihlasila jsem nas na zavody- to zas bude mezinarodni ostudaale hlavne ze je sranda

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:35 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Petra_ruza
tvoje prihoda je vyborna- dlouho jsem se tak nenasmala- nic ve zlym
Ps. omlouvam se za opozdene vzkazy nako jste se dneska rozepsali

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:01
- Nahlásit

kulala
byla to ostuda velika, ale ted se uz tomu taky smeju

Jave
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:05
- Nahlásit

Petra_ruza

jaká ostuda, ať si ten kdo se smál zkusí udržet rozjetýho rotvíka. klidně zapůjčím (pokud se ten dotyčný nebude bát sáhnout na vodítko)

ati
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:21
- Nahlásit

b]Kalliope[/b]
jedno info dostala Fifi i od nás,klučík perdelí byl na návštěvě u našich sousedů a děsně si rozumněl jak s Freyou tak s Ati.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:30 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Jave
ver tomu, ze to byla ostuda - kdyz jsem se tam valela v bahne jak to prase... a majitelky toho voriska se slunily v plaveckach na dece ale Ingouse jsem statecne drzela a nepustila

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:40
- Nahlásit

ati
děsně si rozumněl jak s Freyou tak s Ati.
Stejne to jsou nahodicky. A bodejt by si nerozumel, kdyz ho dve zly bojovy rtw tetky zkoumaly od mala.

Jave
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:22
- Nahlásit

Petra_ruza

podívej, někteří za bahení koupele platí

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

ati
no vidííš jak je ten svět malý

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:35 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

kulala
no ono hlavně, když máš 20 m stopovačku, na který chodilo i Píďátko, tak pes ti vyrazí a v podstatě ty šnůru zašlápneš, ale psisku se NIC nestane, žádnej negativní podnět v podobě neříjemného škubnutí či tak něco, takhle dlouhá šňůra totiž psa jenom zastaví, rozhodně s nim neudělá salto, proto se mi to na šňůře u Pídi nikdy nepodařilo odbourat, protože jsem max. houkla fůůůj, nesmíš a nic, znývalo mi jedině k němu doběhnout a snažit se ho přeorientovat na něco jiného hrou nebo tak, což se málokdy podařilo. A to si vem, že na šňůře chodil 2 roky, takže žádnej "rychlokurz", ale jak říkám, od tý doby co se mi málem oběsil, stopovačku na tyhle účely nepoužívám

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

kulala
ale jakmile chodim i s druhym psem kterej neni muj(jeste ke vsemu) tak se meni ve smecku a je to v pr..
To jo, to znam, mam to doma. Takze nechodim s celou smeckou najednou, ale ruzne to paruju tak, aby ve dvojici byl vzdycky jeden "poslusnej" kus. Vzit je najednou, tak by me jeblo.
ted mame motivaci- prihlasila jsem nas na zavody- to zas bude mezinarodni ostuda
Tak to drzim palce a packy! Jako agi zavody?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:47
- Nahlásit

Psí ráj.

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:48
- Nahlásit

Kalliope
to si stebou dovolim nesouhlasit pac cuba udelala mooooc pekny salto na tech 30 m kdyz dobehla na konec... a proc???...protoze bezela z kopce - takze myslim ze negativni podnet byl silnej az az pocitily to vsechny me udyja nevim proste zkousim co se da. aspon na ty stopovacce neutece uplne- pac koukat se na to jak mi pes mizi v dali z histerickym stekotem za zajicem se mi teda fakt nelibi. budis mi utechou ze se aspon vrati relativne brzy a ne az za pul hodiny a nemusim ji hledat hodiny po polich.
Fifija ted taky nechodim s obouma pac me druhej pes privadi k silenstvi.a kdyz uz neni zbyti tak cuba jde na stopce a pes u nohy a je po.
Na agi zavody si jeste netroufam- myslim ze by jim vymlatila tyckymo se s nima nebabra.. nekdy se ji nechce takze ja s nadsenim rvu"Yes Jump" a megera sedi pred skokem a dela ze me nevidi. neni nad poradnou sportovni motivaciale diky packy muzes drzet stejne pac jdeme behat canicross- zatim teda jenom 2,5km -jsem psala ze jsem opustila kolotakze ted po svych se psem na postroji tak uvidime. podle toho jak jsme dobehli vcera tak ji asi ponesu do cile na zadech

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:51
- Nahlásit

....i kdyz....kdyz predemnou porad nekdo pobezi tak je tu velka
sance na vitezstvi- viz "Lovu (a stvanici)zdar!!"

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání