| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:36
- Nahlásit
greenangel
A rotvika nepoznaji, hanba jim!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:37
- Nahlásit
Fifi
oni by ho poznali leda by měl vyceněné zuby a "zelené" oko, tak jak je často ukazujou na obrázcích s články typu "PES NAPADL..."
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:41
- Nahlásit
oni by ho poznali leda by měl vyceněné zuby a "zelené" oko, tak jak je často ukazujou na obrázcích s články typu "PES NAPADL..."
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:44
- Nahlásit
Kalliope
greenangel
Na tom holt musis zapracovat, tesaky a zeleny voko, pak uz pochybnosti nebudou.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:50
- Nahlásit
Fifi
musíš toho psa (fenu) kapitálně nas*at, aby se rozzuřil (a) a alespoň trochu se přiblížil (a) ideálu laické veřejnosti
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 18:45
- Nahlásit
Kalliope
u nás stačí, když cizák sáhne na vodítko
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
Jave
tak to my nééé, my jsme salámisti a máme všechny rádi (lidi) - skoro tedy
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
Kalliope
Jave
tak to my nééé, my jsme salámisti a máme všechny rádi (lidi) - skoro tedy
my máme rádi lidi taky, ale nesmí sahat na vodítko to je zle asi se bojí, že ho odvedou
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:37
- Nahlásit
Jave
A co jako dela kdyz ho drzi nekdo cizi za voditko?
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 10:42
- Nahlásit
greenangel
Jave
A co jako dela kdyz ho drzi nekdo cizi za voditko?
je silně agresivní. dokonce se pokoušel sežrat i Viktora a kdybych mu nenasadila košík tak by se mu to nejspíš povedlo.
ale jinak se s cizíma mazlí o sto šest. nikdo se ho nemusí bát. např. na výstavě v Brně donutil Vondrouše se mazlit a Hořák u něj byl na kolenou a nechal se olízat
jediný problém je to vodítko, ale alespoň s nikým neodejde (kromě naší chovatelky Lucky )
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
Jave
Tak to bych ti doporucila trenovat!!! Nikdy nevis kdy ho budes potrebovat vyvencit atd. Jako tohle bych mu fakt netrpela!!!
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:11
- Nahlásit
greenangel
trénovali jsme na výcvikáči a to byl ten důvod proč jsem ho hodila na záda co se týče rodiny - tu na vodítku snáší dobře (i vzdálenější členy), jinak má k dispozici zahradu.
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:15
- Nahlásit
Jave
Heled, ted si matne vzpominam, ze jak jste byli u me na seznamovacce, tak jsem si ho na voditku brala a sezrat mi nechtel... nebo si to spatne pamatuju?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 11:59
- Nahlásit
greenangel
třá eště nebyl v té pravé pubertě, Píďa když jsme byli v 2006 v Kardašce byl skutečně nesnesitelnej, je fakt, že jsem ho v tom období skoro nenáviděla, ale teď už je klidnější, asi z toho vyrostl
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
Nazdárek lidičky. Ještě dodatečně gratujuji všem k výsledkům z výstavy.
Mám jednu zprávičku trochu z jiného soudku. Včera jsem se dozvěděla, že ČR byla pověřena pořádáním MS RTW 2009. Proto se tímto obracím na všechny, kteří by mohli nějak s tímto pomoci. Kompletní text kdyžtak zašlu mejlikem. Celkem to hoří, ostatně jako vše našem klubu.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:35
- Nahlásit
greenangel
pamatuješ si dobře asi ses mu líbila
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 12:37
- Nahlásit
Pavka
kde a kdy to bude? třeba budu moc pomoc
Kalliope
puberta s ním mlátí od malička , ale svoji smečku miluje (aby ne zmetek!)
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:21
- Nahlásit
Jave
Přípravu by zajistil Organizační výbor z našich členů. V něm by měli být dva kteří dobře ovládají práci s pc jeden z nich webové stránky, ekonom, hospodář, výcvikář, překladatel do německého a anglického jazyka, vedoucí týmu. Ve dnech konání MS je na sobotu a neděli třeba dalších 22 pořadatelů.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
Petra_ruza
Jave
Přípravu by zajistil Organizační výbor z našich členů. V něm by měli být dva kteří dobře ovládají práci s pc jeden z nich webové stránky, ekonom, hospodář, výcvikář, překladatel do německého a anglického jazyka, vedoucí týmu. Ve dnech konání MS je na sobotu a neděli třeba dalších 22 pořadatelů.
tak to radši budu účastník
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:31
- Nahlásit
Jave
tak to uz aby jsi jela 1.11. do Plzne do IPO3
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 13:53
- Nahlásit
Petra_ruza
si piš. na balonek zvladnem i čtyřku!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:00
- Nahlásit
Jave
zacni radsi "pětkou"
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:12
- Nahlásit
Fifi
Cau, jsem az ted vedle cetla, do ceho se poustis, tak drzim palceeeee
A pak hod info, jak to s Bobem vypada
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 14:45 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Petra_ruzaJave
Ono to s tím závodem ještě není tak úplně jistý. Jsou zde jistí lidé, kteří začli házet klacky pod nohy a nechtějí tento závod jako nominační povolit. Tak kdo můžete podpořte tento závod všemi možnými způsoby. Já jsem teda rozhodně pro pořádání.
A navíc se začíná mluvit o zvýšení nominačního limitu na MS na cca 240 bodů. Už nechtějí pouze slpněný limit zkoušky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:05
- Nahlásit
Pavka
Tak já nevím o žádném klacku, ale dobrá. Já osobně jsem pro další závod, jen nevím jak to dopadne se zpětným hlasováním.
Co se týká limitu ,opravdu mi nepříjde 240 bodů moc,je to přeci jen nominace na MS a né na závody v Horní-Dolní.Slováci chtěli 3x270 bodů, což je hloupost, protože se může stát, že to pesan jednou nezvládne.Ale nemyslím , že by naši psi(naši-myslím kluboví) nebyli schopni na jednom ze závodů tyhle body udělat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:09
- Nahlásit
Roxana
A na vedeni davam i ostatnim, ode dneska mam noveho obyvatele kotce. Rozhodla jsem se impulzivne, mozna naivne, zachranit jednoho rotika od pripadneho sezrani tawanama ci cikanama. Brad, jak mu rikam, je zhruba dvou a pul lety prekrasny rtw pes bez PP, vycvikem nepoznamenan, neutocny vuci lidem, ke psum - to zjistim casem, ale na nase holky pres kotec ani nezabublal. Vdecny za kazde pohlazeni, mrca pahylkem a to me zna asi tri hodiny. Necham ho odcervit, naockovat, dam mu zaklady vychovy - a timto pro nej zacinam hledat vhodnou rodinu.
Je to pes venkovni, takze ideal velky kotec a zahrada, je to pekny hlidac, vychazky s panickama a pripadne navsteva cvicaku - tot ma predstava budouci rodiny, samozrejme s tim, ze maji jiz zkusenost nejlepe s rtw. Tak please, kdyby jste o nekom vedeli, pripadne rozhodte site po znamych, dle myho by tak za tri tydny mohl jit. Nechci, aby se mi tu zadrcnul.
A vic fotek z dnesniho transportu najdete zde: http://www.cz-pes.cz/galerie-1371-q-Vse-mozne-i-ne mozne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
Fifi
HELE TEN JE FAKT KRAAAASNEJ
Jsi fakt skvela
Myslim, ze u tebe dostane hodne dobrou pripravku, a jako se fakt nebojim, ze by nebyli fajn zajemci
Bude tak rychle pryc, ze si ho ani nestihnu prijit omrknout
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:16
- Nahlásit
Fifi
fakt si dobrá mám ti to vyřídit i od Aleny Š. Šup na icq at se dozvím víc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:17
- Nahlásit
Roxana
ati
Me tak nechvalte, cervenam se tu. Jsem zvedava, jakou pochvalu dostanu zitra od panicka, ten nic netusi.
Hele, kdyz mam kotec volnej, proc mu nepomoct. A jdu na icq.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 15:20
- Nahlásit
Fifi
cervenam se tu ses stydlivka - a vod kdy jako
Neee, fakt je to supr, ze ma pesan sanci zacit znova, tak ze mu posilame s Ariskou specialni pozdravy
Jo a kdybys treba potrebovala prispet na jeho provoz, tak se u me urcite nejakej rozpocet najde
|