Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Fifi
Já vím, právě proto se ptám. Tak to není zas tak úplně humus, ne? Zkusím vzít od Vetamixu vzorek a uvidím.

Tak to je prima, že jste zdravé.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Holky a teď jedna přihlouplá....Nikdy jsem neměla pesana s PP, tak se ptám. Kdy se chodí na svod a co tam po nás budou chtít? Kromě čitelnýho tetování...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:08
- Nahlásit

Pastelka
Prave ze za tu cenu jsou to granule slusny, holkam chutnaji...
Na svod muzes od 9. mesice. Chtit budou, aby hlavne Kyticka ukazala rozhodcimu skus a zuby, probehla se po kruhu v klusu a "vystavne" se postavila. Tot vse.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:17
- Nahlásit

Fifi
Tak uvidíme, snad sednou i ty mojí rotvici.

No to potěškoště. Trénujete to? My rozhodně budeme muset začít. Teď jsem jí počítala zuby a byl to horor. Smýká hlavou sem a tam. Když běžím já, nebo někdo jinej, tak nás pochopitelně chytá za všechno co se dá chytit a s tím postojem to taky nebude slavný. Kdy se účatsníte svodu vy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:29
- Nahlásit

Pastelka
My asi pojedem do toho Jicina, je to zacatkem cervna, mame to kousek.
Jojo, ty zuby to chce trenovat, treba na cvicaku - at ji tam koukaji cizi.. Tak aspon mate co trenovat

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Pastelka
Já na svod nemusím páč mám importa,a zuby trénujem od mala s Ati to byl problém je to palice Slovinská. Chtěla mě vždycky sníst a ty salta. Ale už ví,řeknu zuby ukáže skus,malý to jsou P1 a zoubky M3.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:42
- Nahlásit

Ja jen zarvu ZUBY - a muzu ji pak vytrhnout treba krcni mandle..

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:44
- Nahlásit

Fifi
Carey s Cassie byly naučene na papulu,ale Sedlář se na výstavě tloukl smíchy ,,Prej papulu"

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:51
- Nahlásit

Fifi
Aha, tak já doufám, že bude něco v Praze.

ati
Tak to se teda máš! A co znamená P1 a M3 ?

Kytka mě sníst sice nechce,ale moc se jí to nelíbí.Skus by se snad dal naučit, ale budou ty zuby i počítat? Protože jí prostě nenechá otevřenou a po chvilce začne makovicí hejbat ze strany na stranu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:56
- Nahlásit

A jak jste je to vůbec učili? A ten postoj?

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:06
- Nahlásit

Pastelka
P1 jsou ty mrňavý hned za špičákama a M3 poslední stoličky ta nejmenší.
Postoj se učí na něco co má pes rád,vezmeš ho na vodítko,buď někdo volá, na piškotek,balonek atd. A pak jsou psi ,,modelky" a ti to maj v krvi,Carey stačí říct kde je Gabča a stojí jak socha.
V mém prvním odchovu kníračůjsem měla fenu,kterou jsem dávala ve třech měsících a jí stačilo dát výstavní vodítko ona se natřepala a vykračovala jako by nic jiného v životě nedělala.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:14
- Nahlásit

ati
No, to se tak někdo má....když má doma "modelku".Ale tohle se snad dá naučit. Mě spíš děsí ty tesáky. Stačí teda když se bude učit mít hubičku zavřenou a odhrnout pysky, nebo i otevřít na spočítání?

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:19
- Nahlásit

Pastelka
Odhrnout pysky musíš na kontrolu skusu,pak odhrnout na straně na P1-jsou mrňavý a hůř viditelný no potom papulu dokořán,rozhodčí nebude počítat zub po zubu,ale jak něco chybí tak si všimne a hlavně musí vidět ty M3

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:27
- Nahlásit

Uuuuuuuuf. Tak jsem sehnala spoustu krmeni pro ty chudacky z utulku
Budou mit hody a me hreje u srdicka.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:30
- Nahlásit

ati
Díky, teď mi to je jasný a ode dneška začínáme s tréninkem.
Nikdy jsem nebyla ani na výstavě, takže sem si to neuměla představit. Tohle by snad šlo. Už jsem se bála, že to bude počítat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:31
- Nahlásit

Fifi
Teeeeda! Šikula! Jak to sháníš a kde?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 15:03
- Nahlásit

Pastelko a co máš za pejska??? Blbá otázka, ale nepamatuju si to.

Jinak k těm zubům..já když zařvu ZUBY, tak Kim zaleze pod stůl a nemůžu ho dostat ven

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 15:08
- Nahlásit

jessiertw
Já mám rotvičku. Teď jí bude 7 měsíců. Myslím, že ten nácvik bude u nás vypadat podobně. Jenomže ta moje slečna se pod stůl už skoro nevejde a když má snahu se schovat, tak z ní vždycky je aspoň kousek vidět
Asi to zkusím před krmením. Až uvidí plnou misku, tak dozajista bude ukazovat zuby o 106 a neuteče.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Tak se všichni mějte !!! Já budu muset za chviličku mizet....Pozdravujte chlupáče!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 15:58
- Nahlásit

Papani pro utulkace jsem sehnala pres znamy... co maji znamy... A bude toho celkem hodne Snad to vyjde, meli by to dovezt v PO.

jessiertw
Pastelka ma fenku, co je nase nevlastni pribuzna s Amy. A na Kimecka asi nesmis hned rvaaaat Zuby - dyk je chudacek nahacek malinkatej...

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:19
- Nahlásit

Fifi
Ty si ale šikulka sehnad pejskum baštu,to Ti bude započítáno k dobru.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:23
- Nahlásit

ati
Uplna basta to nebude, ale briska zaplni. Spouste pejsku. Kdyz nemuzu pomoct jinak, aspon tohle.
Kdyz vidim ty svoje mrchy rozmazleny, ted se vali v perinach, a predstavim si mrznouci pejsky - uz vcera mi z toho bylo zle... Pry jsou tam i nejaky rtw nebo jim podobny, tak az budou vecer fotky, myslis, ze by klub dal i takovy pejsky na stranky?

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:32
- Nahlásit

FifiTi pejsové vědí co je hlad,a každá granule je pro ně lepší než nic,jsi skvělá.Taky na ně myslim,když vařim těm mejm čajíčky a večeři.Písnu Bonzikovi je z Ostravy,jestli by mohla taky pomoci.
Fifi určitě,dal tam i odkaz od Lucky,Stačí napsat M. Císařovi.A odkazy na stránky znáš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 17:48
- Nahlásit

ati
Bonzikovi spis brnkni, pred chvili jsem posilala na jejich mail prosbu o pomoc Azalce - ty slepy fence s cukrovkou, a nevim, kdy to v Pejsek v nouzi uverejni.. Stranky tech ubozacku budou dodelany pry dnes vecer i s fotkama, tak pak kouknu, ktery pes se podoba rtw a muzeme to spachat! Jinak uz ted jsou zakladni infa na http://sear.site.cz/

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:08
- Nahlásit

Fifi
koukala jsem ,že už fungují stránky těch nebožátek. Napíšeš Císařovi nebo mám já.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:13
- Nahlásit

ati
Konkretni stranky psiku z Detmarovic budou tady: http://www.psi.d-i-mont.cz/ Zatim je tam jen zaklad. Ten odkaz na sera site je jen popis prubehu akce - a pejsci tam nejsou zrovna ti dnes prevezeni. Nebo se pletu a mas jine stranky?

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:13
- Nahlásit

Fifi
muj muž se pokusí sehnad inzulin,hned bych si tu chudinku vzala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:16
- Nahlásit

ati
Ja bych Azalku taky brala, jenze bych nemela to srdce ji nechat jako jedinou spat venku a v baraku by mi ji ty tri potvory rozskubaly!

ati
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:22
- Nahlásit

Fifi
http://www.psi.d-i-mont.cz/ tady už jsou informace alespoň ty základní,mám mu napsat ať to nemá dvakrát?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 18:30
- Nahlásit

ati
Ja tam porad jeste konkretni nabidku psu nevidim. Ale koneckoncu, proc davat na web rtw jen psi podobne rtw ci jejich krizence, klidne mu napis, jestli hodi odkaz na tyhle stranky na web... Snad si nekdo nejakeho pejska vezme. Jdu ti psat maila.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání