| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:19
- Nahlásit
ati
No, malych plemen, asi by mu neprosla kohoutkova vyska. Ma skoro 2 m.
U nas otviraji dvere vsechny holky, sikovny erdel naucil.... Ale vedi, ze se to nema, tak je vzdycky dlouho klid, pak si Agata jen tak z zertu naky dvere otevre, nasleduje rev a zase dlouho klid..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:23
- Nahlásit
Fifi
Tak mu musíš podrazit nohy
Jsou to opice.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:27
- Nahlásit
ati
opice je erdel. v anglictine se vystizne erdel nazyva "Joker in the pack" - cili takovy sprymar ve smecce. Presne ji to vystihuje..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:30
- Nahlásit
Fifi
Jo parchanti, Ajda s Finem byli dvojka jak jsem přišla z práce hned jsem věděla ,že něco provedli. Fin zdrhnul na místo a Ajda si sedla přede mě ,vykulila oči a ,,To já nééééééééé to on.Až jednou přišla s víkem od koše kolem krku tak už to nevokecala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:35
- Nahlásit
ati
Tak to musel bejt bozskej pohled...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:38
- Nahlásit
Fifi
Jo to jo červený koš s bílým víkem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:43
- Nahlásit
ati
Nam Agata, kdyz byla mala, ukradla hajzlpapir ze zachodu. Prijela jsem z nakupu a na dvorku jak po policejni akci - kolem vseho omotanej papir, a uprostred vitezne Agata s hajzl trubkou..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:46
- Nahlásit
Fifi
A neni vona služební
Jdu se koukat na žraloky,určitě to bude ptákovina ,ale budiž. Měj se ,pozdravuj mužíka a podrbej holky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 22:50
- Nahlásit
ati
Taky jdu usnout u zraloka..... Paaaaaaaa.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 08:50
- Nahlásit
holky já se tak stydim, já jsem včera tak moc tomu našemu Píďovi křivdila. Přijela jsem domů otevřu bránu, vjedu autem na zahradu, zavřu bránu, bohužel jak byl mráz a vítr, tak se ta brána nedocvakla, přimrzla no a poté se otevřela já o tom nevěděla. Asi v deset večer se jdu podívat na škůdku jestli mi ráno chytne a jestli zas nepřimrzly dveře, sejdu dolů, oblíkám se, Píďa nikde, tak je asi venku. Vyjdu ven a Píďa nikde, za to se kouknu na bránu a krve by se ve mě nedořezal, otevřená do kořoná, no je jasný, že pes tam nebude na mě čekat na zahradě, asi si vyšel na procházku do lesa, tak jezdíme, hledáme, voláme, snad dvě hodiny, ze vzteku se stane strach, pak zklamaný přijedem domů, vejdu do baráku a v místnosti s krbem, kde se shraňuje různej bordel slyšim šramot, a ono tam to moje zlatíčko smradlavý je zavřený, někdo tam byl, nevšiml si, že ten zvědavec ho doprovází a pak ho tak omylem zavřel, a já mu nadávala do hajzlů černých...a chudáček Píďáček tam sám samotinkej zavřenej a ukřivděnej, když jsme ho volali na zahradě ani blbec neuměl zaštěkat...... ach jo a takovýhle příběhy máme furt - hlavně že se nakonec našel
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 09:15
- Nahlásit
Kalliope
no teda doufám,že ses mu omluvila a dostal dáreček na usmířenou.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 10:55
- Nahlásit
Ahoj holky!!! Ani se sem pořádně nedostanu, jenom občas sem stačím mrknout, přečíst a pak zase šupky makat...
ati
Četla jsem, že si teď objednávala u Vetamixu a že mají nějaký jiný ceny-lepší. Taky potřebuju novou zásilku. Zkusím si nechat nafaxovat jejich ceník. Doufám, že to půjde. Co Atinka a hárání ? Už to bude mít za sebou ?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:01
- Nahlásit
Pastelka
Oni maji pokaždé něco jiného v akci,minule to bylo hovězí s droby 2kg/16kč, teď hovězí tlačenku 2kg/24kč je líp zavolat a oni Ti řeknou .
Ati prožívá háráni jinak než holky,na procházce kńučí jak zaslechne psa,no a pes je nv každé zahradě. Tak procházku prokňučí. Asi ta jižní krev.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:24
- Nahlásit
ati
mi nebudeš věřit ale mě se normálně chtělo brečet , broučínek, jak vylezl z tý místnosti a prdelku si mohl ukroutit a jak byl rád, že je vysvobozenej, pak se srovnal a zase začal dělat kraviny
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:33
- Nahlásit
Kalliope
si myslel ,že jste ho opustili a nemáte ho rádi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:43
- Nahlásit
Ahojky holky!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:48
- Nahlásit
Fifi
Ahoj,ahoj,ahoj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:54
- Nahlásit
ati
Tak jsem zvedava na odpoved...
Kalliope
Teda, ty ses na Pidu pekne zla!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 11:55
- Nahlásit
Fifi
jakou,myslíš na rkcr?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:02
- Nahlásit
ati
Presne tak...
Pani na registru byla hrozne prijemna. Krasne jsme si popovidaly.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:11
- Nahlásit
Fifi
A mě zrovna přišla z Národního registru OBČANKA pro Ati,tak jsem hned mrkla na jejich stránky a našla Ati v registru.
Taky mi přivezli Roboran pro pesy s dvoudenním zpožděním,zamrzla mu nafta.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:13
- Nahlásit
ati
Tobe vozi i Roboran? Kolik ho prosim te beres?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:15
- Nahlásit
Fifi
jsem přiznávám a hrozně moc mě to mrzí, teď na něj vůbec nemám čas, musim se učit matiku, v pátek jdu totiž v 15:00 na smrt - z matiky už podruhý.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:18
- Nahlásit
Kalliope
To zmákneš
No oni mě štvou,už několikrát jsem psala aby to poslali poštou.
Beru tak tři kila,doprava je stovka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:30
- Nahlásit
ati
Tak to se ti vyplati!
Kalliope
Neboj, budem drzet palce i u nohou!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:32
- Nahlásit
Fifi
Jak vypadá složení toho krmiva Brasa ? Na netu jsem to nenašla.
Dřív jsem Kytku krmila ProPac, byla jsem spokojená, ale za ty peníze nic závratnýho.Proto taky krmím masem Teď ale jedeme na týden na hory a Kytka potřebuje nějaký granulky. Uvažuju o nějaký premiovce za přijatelnou cenu. Jinak jak se Amy zahojil ten dráp a tobě záda?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:39
- Nahlásit
Fifi[/no asi jo,nevím kolik by si účtovala pošta,navíc naše pošťačka se neunavuje zvonit, hodí lístek a hotovo. Musím dojet na poštu,která funguje 8-9 a od 13-14 tak možná je to lepší,a vitamínky jsou mnihem lacinější než zahraniční a jsem spokojená.
[b]Pastelka
hodně se mluvi o Eminetu ,pytel kole 500,- a zajímavé složení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Ahojda. No, Brasa je srot. Je tam drubezi moucka, rybi moucka, skvarkova moucka, drubezi tuk, psenice, kukurice, rybi tuk, lnene seminko, vitaminy, mineraly, chondroitin sulfat... Dusikate latky 26%, tuk 14%, vlaknina 3%, vapnik 1%, fosfor 0,80%,atd.. Tot slozeni Top Condition Maxi baby. Cena 15 kg 510,-Kc.
Dyk ja taky krmim masem, tohle davam jen jako decentni prilohu ted v zime a v lete na taborech.. A fakt si nemuzu stezovat.
Jinak drap zahojen, zada jeste nikoliv, ale uz je to lepsi.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:47
- Nahlásit
ati
Já vím, objednala jsem si 3 kg jako vzoreček. Složení vypadá moc prima a těší mě, že výroba je česká. No uvidíme. Za týden krmení se stejně nic nepozná, ale ať papá aspoň trochu něco slušnýho.Do marketovky bych nešla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 12:49
- Nahlásit
Pastelka
Brasa je taky ceska..
|