Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:30
- Nahlásit

jessiertw
Doma je doma....

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Uz mas doma bombu, Dasi?

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:33
- Nahlásit

jessiertw
Jsou to komedie, náš Fifin měl trošku řízlou tlapu. A je to moje bebínko,ví že ho budu litovat,tak jak mě vidí stráááááááááááášně kulhá a ukazuje tlapku,ale občas zapomene která ho vlastně tak strašné bolí a nastavuje jednou pravou jednou levou. Ale teď se všichni vyhřívaj na sluníčku , maj teplé kožíšky a je jim fajn.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:48
- Nahlásit

My chodíme s kamarádkou na prochajdy a vždycky jí půjčím Baka, protože jí pejsek umřel, tak aby nechodila sama. A Bak je komediant, protože když se mu náhodou dostane kousek ledu do packy nebo prostě něco, tak se okamžitě zastaví, zvedne packu (většinou zadní) a čeká než mu jí vyčistím a pak zas můžem jít. Chudák kamarádka, včera jí tohle taky udělal a ona si myslela, že se mu něco stalo a že ho bude muset nýst zpátky do auta no prostě jsou to fakt hérečky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:52
- Nahlásit

jessiertw
A uz doslo ke sprateleni rotviku s Kimem?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 17:54
- Nahlásit

Ke spřátelení došlo právě před chvílí, kdy si Baček otevřel dveře z předsíně a přišel do obýváku se mrknout, koho že tam učím ten výstavní postoj chytla jsem Kima do náruče a Baček si ho očuchal. No zkraje se netvářil moc nadšeně, ale on ví, že mu nesmí nic udělat. Kim z toho byl tak vedle, že se zapomněl i bát...čekám až bude lepší počasí, abych je mohla zkamarádit na zahradě..

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:21
- Nahlásit

ati
Tak si nekde umrzla nebo krmis?

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:48
- Nahlásit

Byla jsem venku a vymrzla jsem sem,pak jsem se na chvilku zabalila do deky a usnula jak pařez.
Pejsové už baštili.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:17
- Nahlásit

ati
Ses chrapadlo... Ja ted dokrmila feny i muzskyho, stihla jsem i sebe!

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:42
- Nahlásit

Fifi
A ty seš fakt dobrá,zasloužíš pochvalu.
Koukala jsem že si psala na rkcr ?
Je to na hlavu,vlastně mě je i čip na prd ,protože u čipování nebyl poradce chovu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:50
- Nahlásit

ati
No vsak to neni tak dlouho, co jsme se o tom bavily.. Me tyhle nesmysly stvou. Jeste jsem ani necetla reakce - jdu na to.

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 21:54
- Nahlásit

Fifi
tak jak jsi spokojená s odpovědí.
Podej návrh na změnu značení resp. uznání obou variant.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:07
- Nahlásit

ati
Z odpovedi mi jde hlava kolem...
Vzdyt klub nema finance na to, si koupit ctecky, pred nejakym navrhem zjistim nejdriv jejich ceny. Ja nikoho neosocila, jen jsem se ptala, fakt me to zajima...
A jak jsi spokojena s odpovedi ty?

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:14
- Nahlásit

Fifi
Nijak stejně musím pozvat poradce zaplatit mu cestu atd,a chci vědět jak může poradce ručit za identitu zvířete. V PP potvrdí,že Ati je Ati,pokud tam přivedu jiné zvíře tak pozná starou belu ,ale ručí za otetování správného zvířete? Nevím jaký to má smysl mimo tahání peněz z majitele. A co když otetuji jiného psa toho prodám a majitel podle testu DNA zjistí,že má jiného psa než má mít podle PP.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:22
- Nahlásit

ati
Taky nechapu souslovi - poradce chovu= identita zvirete... Krom tahani penez z majitele se jeste pejsek vystavuje naprosto uchylne zbytecnym ukonum opakovaneho tetovani. Fakt gulas.

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 11:53
- Nahlásit

Fifi
tak jsem koukala že se to hned tak nevyřeší. Tetování kontra čipování

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 16:24
- Nahlásit

ati
Jj, taky jsem to cetla. Asi jsou erdelari nezvykle sikovni, kdyz zvladnou stenata odchovat ocipovany a nezamenit je..

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 18:17
- Nahlásit

Fifi
Tak smečka nakrmená,cákla jsem na sebe papů z rybích pilin. Fůůůůůůůůůůůůůůůj já smrdim jak kapr,všechno šlo do pračky. Teda já do vany.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 18:18
- Nahlásit

ati
Sem ti to rikala, je to hroznej smrad...
Me tu ted voni bramboracky, hehec!

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 18:43
- Nahlásit

Fifi
hmmmm taky bych si dala ňam.
Dnes dělala Carey kontrolák přes zahradu.Přijel pániček v civilu(převlečenej za člověka)dlouhej kabát a klobouk ji zmátl a jak páníček otevřel branku vypálila na něj. No a na tom náledí měla co dělat aby to ubrzdila,když páneška poznala. On taky hulákal Carey ,ty krá.. to jsem já. A potom mi říkal jak měla hnusnej ksicht Ta by se určitě zamlouvala tomu pánovi G.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 18:49
- Nahlásit

ati
Tak mu ji nabidni!
Bramboracky jsou obzvlaste vypecene...

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 20:53
- Nahlásit

Fifi
Ty si taky vypečená,tomu ani plyšového.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 20:59
- Nahlásit

ati
Si v ty vane usnula, ne?
No, bramboracky byly VYNIKAJÍCÍ!!!
Ja bych mu psa dala tak maximalne na videu.
Dneska jsem chtela vzit holky ven, ale kdyz mi na zahrade zmrzlo i suchy v nose, nikam jsem nesla..

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 21:02
- Nahlásit

Fifi
Dnes jsem objednala masíčko a pani mě informovala o slevách, a krkounek měl velké oči ,nakonec mám 80kg masa,no asi budu muset obětovat i náš mrazák,ale ryby tam nedám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 21:04
- Nahlásit

ati
Hamty hamty, at mam vic nez tamty.
To znam, taky mi nejdriv praskaly oba mrazaky ve svech, ale ted uz jsem zmoudrela. Vzalas nejaky novy vzorky?

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 21:43
- Nahlásit

Fifi
no a nekup deset párů levých holinek,co když příště budou pravé
jo,jo dršťky a vemeno,snad se nepo.....
Ale ve finále 80kg na 14dní není tak moc.
Jo dneska mi volal majitel té vrácené fenky(Binka),že ještě chodí na rehabko,ale určitě si ji vezme zpěttak uvidíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 21:55
- Nahlásit

ati
No tak to je dobra zprava, s tou fenkou Jen abys ji pak nemela za par tydnu zase zpatky...
Jo, drstky, priprav se, ze jestli je budes varit, tak smrad UKRUTNEJ.. Ale holkam strasne chutnaji.

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 21:58
- Nahlásit

Fifi
Ať si dršťky smrděj na ryby určitě nemaj a pak já mám psí kuchyň venku ve zrušeným kotci. Výborné odsávání smradu,ale pro psy to musí být kruté čuchat a nežrat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 22:05
- Nahlásit

ati
Tak to jooo. Smrdet budou a myslim, ze jsou horsi, nez rybina. Chichi - ted tu erdel pobihal s cimsi v tlame. Panecek povida - Copak to, Agulko, mas? A ona flusla vlozku z boty. Jeho boty. To byl najednou panecek rychlej jak blesk, vyskocil z gauce a predvedl vzorove dohledani predmetu. Botu ukradla z chodby(mrcha otvira dvere), a byla samozrejme hodobozova...

ati
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 22:14
- Nahlásit

Fifi
No ještě že vařim venku,z baráku bych vezla hrnec na saních.
No vidíš mohl by na zkoušku malých plemen,vyhledání má ,rozlišovaní taky. Ještě stopu a poslušnost
Když jsem měla doma Fina tak ten otvíral dveře pořád,šla jsem nakoupit ani jsem si neobula boty a byl za mnou. Musela jsem zamykat.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání