| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:00
- Nahlásit
no jo no, Píďa jepovahou asi jako já, takovej trochu pomalejší i když teď se jak dospívá, začíná pěkně projevovat, hajzlík jeden mrňavej, černej...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 11:08
- Nahlásit
Kalliope
Hele, dyk je to jedno... Hlavne, ze ma krasnej Pidovnik...
A ze je pomalejsi v mysleni - jen pockej, on te za cas treba prekvapi. A porad je lepsi mit doma klidase, nezli nejakyho posuka blaznivyho hyperaktivniho....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:15
- Nahlásit
jo jo pravdu díš dobrá vílo.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:25
- Nahlásit
Jak Píďa oslavil narozky? Ati už má oslavu zas ebou. Fotek víc než když slaví děti
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:57
- Nahlásit
ati
jo jo, fotek hodně, smáli se mi, že jsem blázen. Bohužel jsem Píďákovi zapomněla koupit suroviny na dortík a tak chudáček dostal jenom masíčko s přílohou a zeleninou, myslim, že mu to stejně bylo jedno, snědl to během dvou minut, ale když papá granulky, dává si na čas
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:12
- Nahlásit
Kalliope
To víš maso je maso Ati se dortem málem zadusila
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
chudáčci na granulkách, mě by taky nebavilo jíst celej život suchý rohlíky s vodou. Jsou to prdelky, je radost se na ně dívat jak jim pěkně chutná a jak u toho mlaskaj, jo jo rotvíčci jsou zlatíčka.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:20
- Nahlásit
ve 14:00 mám zápočet z němčiny, už teď je mi z toho špatně, měla jsem na to 14 dní a skoro jsem se na to nepodívala, jsem totiž hrozně nezodpovědnej student fakt...... asi se holt pojedu za paní profesorkou podívat do Prahy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:24
- Nahlásit
Kalliope ati
Krasny den, devcatka!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
Ahooooj! Jak je ? Co pesani ?
Fifi
Jak vypadá Dorotky pacinka ?
Kalliope
Všechno nejlepší Píďánkovi !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
Pastelka
Ahojky.
Uz se ji to trosku zatahlo, obvazy uz nedavam, ale kdyz vyleze do snehu, je videt, ze ji to boli... Pajda, a dneska neni doruzova vyspinkana. Asi ji boli zada.
Pesani jsou KO, pred chvili jsem prijela ze cvicaku. Amy hodila na ledu nekolik ukazkovych tlam, jela po prdelce jeste 10 metru.
Tak stranecka se libi? Kdybys mela jeste nejaky dalsi novy fotky, posli, pridam je
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:01
- Nahlásit
holky mě už ta zima ale fakticky nebaví. Jestli bude letos stejný léto jako minulej rok (u nás cca 4 týdny střídavě), tak si jdu hodit mašli, fakt.......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:09
- Nahlásit
Kalliope
Bude hur... V pondeli zase -20 !
Taky uz bych ocenila drobne otepleni a slunko!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:24
- Nahlásit
Fifi
Tak to je chudinka Musí jí to na tom zledovatělim hnusnym sněhu vážně bolet. Ach jo, stáří není hezký...
Stránečky se vážně líbí! Díkes! Až budou nějaký snímečky, určitě pošlu.
Jak se ti povedlo dostat fotky k rodokmenu na RTW stránkách?
A nestraš nás mrazem !
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:31
- Nahlásit
Kalliope
Když si vzpomenu na 14 dní strávených lodni pod stanem, tak mě ještě teď zebe. Musíme se jet prohřád k moři ! Tam je to na jistotu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:33
- Nahlásit
Pastelka
Napsala jsem Prikrylovi na maila, jestli by mi to tam nedal. Ale ono to nejak jde, pak mi psal, ze si tam dalsi muzu davat sama.. Jen nevim jak, asi se tam musis nejdriv prihlasit - na rtw.cz
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:33
- Nahlásit
Prohřát
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:34
- Nahlásit
Fifi
Aha. Já nejsem členem RTW klubu, tak asi až budu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:37
- Nahlásit
Fifi
Na druhou stranu, líná huba holý neštěstí. Taky mu zkusím napsat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:38
- Nahlásit
Pastelka
Kdyz jsem ho prosila o vlozeni fotek, taky jsem nebyla clenem. A to prihlaseni je dle me stejny, jako tady - maila a heslo - abys mohla delat zmeny jen ty.. Zkus to! Mailni mu, urcite ti tam fotky vlozi!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:39
- Nahlásit
Pastelka
A zeptej se ho, jak je tam pak vkladat, at nejsem za blbce podruhy.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
Fifi
Nevíš co je na tom pravdy, že budou všechny 3 svody do června? Myslela jsem, že bych šla s Kytkou na podzi, nebo v létě.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:42
- Nahlásit
Fifi
Fajn, budu jako průzkumník. Nevim ovšem, jestli z toho budu moudrá, na tyhle věci moc nejsem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:51
- Nahlásit
Pastelka
Co se svodu tyka - je to podle me blbost. Urcite budou i na podzim. Jen asi pozapomneli akce vypsat. Kdy ji bude 9 mesicu?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
Fifi
Taky se mi to zdá jako nesmysl. 9 jí bude 9.dubna.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:55
- Nahlásit
Pastelka
Tak pojed do toho Jicina! Bude to vikendova akce, spat muzete cela rodinka v chatce i s Kytickou!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:56
- Nahlásit
Fifi
A Jičín je kdy? Nebylo by to na ní moc brzy ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:00
- Nahlásit
http://www.rkcr.cz/propozice/Jicin_16_06_06-prop.d oc
Tam to najdes. Je to v pulce cervna, cili ji bude 14 mesicu. Jde jen o svod, ja myslim, ze brzo to na ni nebude. Na svod chodi mlady zvirata, jde jen o to zkontrolovat, jestli maji sravny skus, vsechny zuby, varlata a tak..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:03
- Nahlásit
Fifi
Jo, dík! Už to mám před sebou vytištěný. Beru to domů a celá rodina to proberem. Mě by se to líbilo! Jenom nevim, jestli by to pro toho mýho nekynologa nebyla moc veliká psí akce. Já ho doma zpracuju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:05
- Nahlásit
Pastelka
Nekynolog se muze venovat praseti na rozni
Ja tam chci taky jet, ale nevim, pokud se zadari, tak bude chlupatice mit kolem porodu... Ale na svod pojedu urcite!
|