| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
Kalliope
To je normalni dospivani u rtw. Chce to bejt nekompromisni, dusledna a treba pokazdy, kdyz na nakyho vyjede, s nim udelat par rychlych cviku - sedni-lehni(teda u vas haaajiiii), obraty na miste... proste mu to netrpet!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:54
- Nahlásit
Má nějaké psí kámoše? Někdy to dělaj psi,které majitel nenechá pohrát s ostatníma. Ale rozhodně mu to netoleruj,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:12
- Nahlásit
ati
Bernase jsem zhruba od 10 mesicu nechavala hrat jen s fenama, taky brzo machroval na ostatni psy... to je proste rtw, jak se na nej nekdo spatne podiva, jde si vyrizovat ucty... Mne se prave osvedcila buzerace, brzo si uvedomil, ze kdyz bude hucet a brucet na ostatni, bude drezura.. Ale tak do dvou let to zkousel, pak se zklidnil. Na cvicaku zlaticko, zato na vystavach opruz maximus!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:24
- Nahlásit
Fifino já ti dám hajiiííí - ne ale s těmi povely mě to nenapadlo, to je fajn, je mi jasný, že třeba zrovna u Pídi musím být důsledná a nekompromisní, ale on mě v tu chvíli skoro ani nevnímá a strašně důležitě hledí za tím psem a přemýšlí jak by se to dalo udělat, ale pak je zase v pohodě, na feny O.K. ale ti chlapi, no jo no.....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:26
- Nahlásit
ati
právě toho jsem se bála a tak jsem ho nechávala pořád hrát se s nějakýma psíma kámošema, ale v poslední době koukám, že si s ním nikdo hrát nechce, na vsi jsou jen malí raťafáci, ti na něj vrčí, na cvičáku je spíš hodně fenek a pár psů a ti taky nejsou většinou kámoši, pak je tam ještě jedno dorůstající štěndo - pes, ale to se majitelka bojí, tak já vám nevim, hrozně ráda bych pro něj objevila nějaký psího kámoše, ale kde....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:27
- Nahlásit
.... anebo by machírek potřeboval od nějakýho psiska srovnat, nevim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:32
- Nahlásit
Kalliope
... anebo by machírek potřeboval od nějakýho psiska srovnat
JEN TO NE!!!! Jak se ti jednou rotvik serve, bude vse jen a jen horsi. Nech ho hrat si jen s fenkama, psum se vyhybej pri hrach obloukem, na ty bude zkouset, jakej je frajer.
Prave proto, ze v tu chvili nevnima, bude ta buzerace - za odmenu, samozrejme.. Zatim za psem zamyslene hledi, ale za mesic, dva ti uz bude cloumat s voditkem a bublat..
Nechci te desit, ale tenhle nastup dospivani je ten nejdulezitejsi, kdyz Pidu nezvladnes ted, budes mit problemy do budoucna..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Kalliope
no já nejsem zastáncem takého ,,srovnání",holt je to chlap a to jsou takoví sebevědomí blbečkové Já můžu mít holky pohromadě a jsou OK ale kluci do určitého věku a pak začnou machrovat a nikdo se nechce podřídit. Jsou to paka.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:36
- Nahlásit
Fifi
no to právě cloumá a bublá teď a cloumá teda fest, většinou se musím pořádně zapřít abych hajzlíka udržela, právě proto ho nechávám zatím blbnout jen s fenkama, to s tím serváním - to byla nadsázka, nemyšleno vážně. Jo jinak to dělám tak, že když jde naproti nám pes, tak Píďa už se začíná vzpouzet a vrčet a dělat kravink,y přetáčet se ve vzduchu, zařvu na něj, aby siuvědomil, že tam vůbec jsem řeknu dost výrazně dost, posadím ho a snažím se ho upoutat na sebe, bohužel teď v tý sněhový situaci nemůžu s sním jít dál, nemám kudy, musim ho posadit a počkat až s psiskem přejdou.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:37
- Nahlásit
jinak si samozřejmě uvědomuju že je to puboš a teď přijde to nejnáročnější období, ale dost mě překvapilo s jakou silou a vervou s tim vodítkem cloumá a jak strašn touží se dostat k tom psovi, hajzlík jeden malej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:39
- Nahlásit
Kalliope
To ja bych s nim jebla na voditku, az by se mu hlava protocila(ale ne na stahovaku!!!!!!), najust bych se na pate otocila na miste a udelala s nim prave tu kratkou spartakiadu. Kdyby se jen podival na psa, uz by mel skubanec... A jestli ti uz bubla a clouma, je cas na tvrdsi vychovu... - ted nemyslim ho bit nebo mlatit, ale naopak zvysit duslednost a naroky na Pidu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:44
- Nahlásit
fifi
O.K. koukám, že za pět minut dvanáct, takže Píďo nastanou ti krušné chvilky, těš se ty šišulko. Takže hned jak bude příležitost tak to zkuseíme, pořádně vycukat aby pochopil že takhle ne, pak krátká spartakiáda s odměnama a pak pokračování v procházce, takhle to bude gut?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:52
- Nahlásit
Kalliope
Ze zacatku - jednou poradne skubnout, k noze, udelat celem vzad, pokracovat ve spartakiade.. - proste ho upoutat na sebe, za kazdou drobnost dat pamlsek, za kazde ohlednuti za psem skubanec a fuj. a pote pokracovat v prochazce. Jen si dej bacha, nevim, jestli ho poustis na volno, ale aby ti pak nevzal roha zpatky za tim psem, takze ujit dost velky kus, treba chvilicku zase pocvicit, balonek, legracky, a pak ho teprv pustit...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:55
- Nahlásit
No pejsci už jsou seznámeni, jenže Barunka hrozně žárlí a vrčí na Kima, Bak ho očuchal, zjistil, že je malej a nejedlej (zákaz od paničky) tak se ofrnknul a šel si lehnout do kotce a kousat kost..prostě machr ))
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:56
- Nahlásit
Fifi
ha to je mi jasný, žádný pouštění z vodítka hne, jak ho znám tak by za tim psem cupital pěkně zpátky, takže žádný takový, vždycky až budou z dohledu, já ho totiž holomka znám. Jinak takhle jaks to popsala to tedy začneme praktikovat. Díky za radu, s tou spartakiádou mě to vlastně vůbec nenapadlo, ale přitom by to mohlo dost pomoct, tak díky!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 14:01
- Nahlásit
Kalliope
Neni zac, jeste bych zavedla preci jen na prochazky dlouhou snuru.. Aby byl chvili i kus od tebe..ale tys ho porad mela pod kontrolou..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 14:23 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
fifi
jo jo, to už zavádím delší dobu, lhavně kvůli zvěři, když vidí psa zastavím ho na povel stůj a následné počkej na mě, tak to skutečně stojí a čeká i bez šňůry ( i když často chodíme spíš s tou šňůrou - pro jistotu, je-li navolno úplně jako nahatej tak jsou to spíš náhody), v tomhle je poslušnej nevyběhne-li před ním zrovna kočka, proto ta šňůra, ale jakmile se psiska míjejí, tak je to špatné, navíc často ti druzí psi si buď začínají nebo si Píďákovo bručení nechtěj nechat líbit a odpovídají mu stejně, a to ho jakoby ještě nabudí, ale teď vim jak na něj, tak mu nastane vojna, chlapci jednomu pubertálnímu. Já věděla proč chci radši fenku, ale teď už bych stejně neměnila
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
Tak jsem už dala fotečky na stránky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:20
- Nahlásit
jessiertw
Tak jsem omrkla Kimecka pri vystavni premiere! Sluselo mu to, klukovi, jen se na kazdy fotce tak nejak krouti.. Ale uvidis, ze priste to bude vsechno uplne tip-top. Jedes do Prahy?
Kalliope
Kazdej hafan, kdyz je na voditku, ma vetsi ramena, citi za sebou oporu panicka. Bud muze bublat, protoze si te vic hlida, kdyz je na voditku, nebo naopak se citi silnejsi v kramflecich a zkousi to... Spartakiada mu kazdopadne neuskodi, bude pak ovladatelnejsi.. Tak dej vedet, jak to pokracuje!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:53
- Nahlásit
Fifi
myslím že to zkouší, když to nejde doma, tak alespoň venku - počkej já mu dám
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:54
- Nahlásit
jessiertw
tak jdu omrknout fotky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:57
- Nahlásit
jessiertw
fakt hezký fotky a ten postoj časem zmáknete - až budete ostřílenější tak můžete machrovat, tak hodně štěstí, ať je z Kimečka pořádnej "žampión"
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Ahojky! Koukala jsem, jaké mají čubinky krásné narozeninové fotečky holky Bakýsek má 21.2. dva roky, tak něco taky nafotíme )) Přivezla jsem jim z Brna veliké hovězí uzené kosti, s tím, že jim alespoň týden vydží a už dnes z nich skoro nic není..
FIFI...Prahu už máme zaplacenou, takže jedem určitě a ještě před tím krajovku v HK. Doufám, že se v Praze všechny potkáme...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:39
- Nahlásit
jessiertw
ahoj Praha je jasná
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:20
- Nahlásit
No já budu už od rána na smrt nervozní sedět u naháčů a nebo budu kouřit jednu za druhou před vchodem
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:21
- Nahlásit
kdy je Praha?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:41
- Nahlásit
30.4., přijedeš??
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:44
- Nahlásit
Ahoj holky ! Já se taky účastním, ale jenom na čumendu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ahoj zensky. Tak to se v Prazici sejdeme snad konecne vsechny! uz se moooooooc tesim!
jessiertw
dekuji za pochvalu fotecek - teda jestli si myslela ty moje a ne treba Atusky , jen bylo strasne hnusne, tak je to tmavy. Zato dneska mam prekrasny fotky, tak to vecer zmenim
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:48
- Nahlásit
jessiertw
no chtěla bych, ale vůbec nevím o co se jedná, o tyhle akce se moc nezajímám, to víš na výstavy nejezdíme, jsme bez PP, takže tohle jde tak trochu mimo mě. řekneš mi podrobnosti??
|