Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 18:15
- Nahlásit

Kalliope
To bylo strachu!!! Gratuluju!

ati
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:24
- Nahlásit

Kalliope
Tak moc gratuluji,aspoň vím za kým jít až budu potřebovat němčologa

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2006 17:45
- Nahlásit

POMOC!
Kdybyste nekdo vedel o dobrych lidickach, ktery by si vzali domu starsi rotvajlerku, podivejte se SEM

a
SEM

Diky. Predejte tyto odkazy dale. Fenky to jsou krasne a nekonfliktni. V utulku je jich skoda!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 10:39
- Nahlásit

Poslusne hlasim, u nas rano -17. fialovej hnus... uz chci teplo!!!!!!
Kdepak se toulate?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 11:55
- Nahlásit

ty jsou krásné, fakt, je jich tam opravdu škoda, koukaj jak bobíčci. Kdybych jí tak měla kam dát.....

ati
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 12:17
- Nahlásit

Kalliope
tak by jsi hned jela že

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:16
- Nahlásit

ati
ja bych hned jednu brala, ale bohuzel, nase hyeny by ji roztrhaly..
kdepak se dneska vsechny rotvikarky poflakuji????

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

ati

jo jo. No celkem mě to mrzí, vypadaj jako holky hodňoučký miloušký. Kdybych na to měla prašule, na nějaký malý pometlo 10 kilový ještě jo, ale na 40 kilovou rotvici...... Navíc by mě doma vykopli na měsíc...... a tam je zima...brrr

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:25
- Nahlásit

je mě jich ale fakt líto, koukaj jak bobíčci, no prostě jak rotvíci, jen nevim jak by chudák třeba Molly snesla Pí´du, pometlo potrhlý, přeci jenom už je to dáma a chce mít svůj klid

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:30
- Nahlásit

Kalliope
Neres to, kdyz si ji vzit nemuzes, je to v pohode... Spis zkus treba tenhle odkaz na ne nekde vic rozeslat, pripadne treba vzit na cvicak - vytisknout o nich zakladni info apod... Uz je to na klubovych strankach rtw, ale tam jsou lidi spis na rtw s PP...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:42
- Nahlásit

Ahojky holky!!! Taky bych se na ty smutný rotvičky chtěla podívat, ale zase mě to tam nechce pustit. "Nepovolený obsah stránky" Umím si je ale živě představit. Určitě by se mi ale chtělo hned brečet. Taky bych jim ráda pomohla.
Fifi
Díky za tu informaci ohledě ceny toho svodu. V tom případě do členství půjdu až jak dopadne RTG. Jinak Jičín zatím vypadá slibně. Mám předběžnej souhlas. A hodnej pan Přikryl mi odpověděl.Měla jsem mu napsat jméno psa a on mi vygeneruje nějakej kód a heslo a pošle návod, jak se to dělá. Teď ale jede na týden na prázdniny.Tak potom.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:52
- Nahlásit

Pastelka
No super! - jednak s tim Jicinem (doufam, ze ti to dopadne!!! a muzicka zpracujes, muzes prijet i s haravkou) a taky je dobry, ze se ti P. ozval, aspon vim, jak na to.. Budu ho teda otravovat az za tyden

ati
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:54
- Nahlásit

Fifi
Pastelka
aha tak to budu taky písat P

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:57
- Nahlásit

Fifi
To jo! To by byl super víkend! A taky bych tě ráda viděla, aspoň na tom svodu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:00
- Nahlásit

Pastelka
ses zvedava, vid?
Ja taky rada poznam vsechny ty Kyticky, Atusky(jestli prijede), Pidovniky atd..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:03
- Nahlásit

Fifi
To víš, že jsem zvědavá! Atuška a Pidovník taky přijede?

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:06
- Nahlásit

Pastelka
Pidalka Pida tedy Kalliope, se myslim na tu moznost ptala, co je potreba.. - aspon myslim, ze to byla ona.. Ajeste se definitivne nevyjadrila, tak nevim.
Ati ti jiste sama rekne, nevim, ale mohla by!
Co braskove Kytky, budou tam?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:12
- Nahlásit

Fifi
To nevím, já jsem ještě p.Pavlíkové nepsala a ani jsem s ní nemluvila.Dneska dorazím útok do konce a zítra budu najisto vědět, jestli se výlet bude konat. Tak podle toho. Samozřejmě, že bych jí hned dala vědět.Bylo by to fajn, kdybychom se tam všechny viděly.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:13
- Nahlásit

Fifi
Musí to být sranda, tolik rotvíků pupíků a tupíků pohromadě.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:17
- Nahlásit

Pastelka
Ja doufam, ze to uvidis sama! Sranda to je... Obzvlast, kdyz se tam vyskytne nejakej rtw PRUDIC, ktery kolem sebe bubla na ostatni.. To je pak teprve sranda!
Uz ted je Amy na prvni naslapnuti, psu si nevsima, privolani mezi psama OK, ale jak se na ni nejaka cubka spatne podiva nebo zavrci, DAVAJ! a jde me branit..
Proste je to moje rotvicka milena!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:19
- Nahlásit

Fifi
Dneska se pri poslusnosti konecne zklidnila natolik( ona je porad do vseho hrrrrrrrr, delam poslusnost pres aportky), ze ji v hlave docvaknulo, ze lehni by se melo konat i o chvili dyl, nez jen s sebou buchnout a hned hupsi dupsi - ja chci pesouna..
Uz sis sehnala nejakyho toho pesika? a jak pokracujou aportky?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:22
- Nahlásit

Fifi
Tak to je miláček! Už musím pádit! Tak zatím papapa a drž mi palce při přemlouvání!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:17
- Nahlásit

nee děvčata, já nikam nejedu, tenkrát jsem chtěla do Nezamyslic, ale to nevyšlo, ani vůbec neznám detaily, nevim vůbec o čem je řeč....

jessiertw
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

Ahoj holky! A budete v tom Jičíně 17. nebo 18.? Já si musím vybrat jen jeden den totiž..

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:14
- Nahlásit

jessiertw
ahojda. ja bych nejradeji oba dny, spi se tam v chatkach. V sobotu je vystava rtw a v nedeli pak svod a bonitace. Takze kdyz mi to nevyjde na oba dny, tak spis v tu nedeli

jessiertw
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:45
- Nahlásit

Já jen abych tam nejela v sobotu třeba a nikoho z vás jsem tam nepotkala však je to ještě daleko...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:09
- Nahlásit

Ahoj holky!!! Tak my do Jičína jedeme! A oba dny! Přemlouvání bylo uspěšný Nakonec mi ten můj miláček řekl, že se tam sice bude nudit, ale že to kvůli Kytce ráááád udělá!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:12
- Nahlásit

Tak néééé, že tam pak nakonec budem sami....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

Fifi
Tak to se teda máš, že už se zklidnila. Kytička je takový pometlo temperamentní. Taky cvičíme na aportík ( má takovej uzel na přetahování ) a taky na dobrůtky. Už se těším na jaro, aby jsme se do toho mohli pořádně obout.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:15
- Nahlásit

holky uveďte mě do reality, v posledn době diskuzi jenom přelítávám očima, o co jde, vím že jde o Jičín, sobota výstava, v neděli svod a bonitace, ale kdy, od kolika, atd... prosím pěkně, prosím....

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání