Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:18
- Nahlásit

Už jsem to četla,chudák to mě mrzí,byl i na svodu plemeníků tak jsem myslela že je OK . Ach jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:21
- Nahlásit

ati
A je to ten pejsek od JJ?

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:27
- Nahlásit

Fifi
Jo je zrovna jsem mu psala,doprčic ani na klávesy nevidím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

ati
Ja si to myslela. neznam ani JJ a pejska( toho jsem neznala ) osobne, ale bulim jeste ted.... Pesan v plny sile..
Nedavno jsem tady shanela stene kerry blee terriera pro kolegu svyho brachy, fenka 7 let jim zasla ze dne na den... Vykrvacela ze vsech vlasecnic a vubec.. - typicka otrava krysim jedem! Zaplatbuh jsem stenatka sehnala, uz maji fenku na svete a v breznu se tesi na mimi..
Ale takovyhle skony pejsu me fakt vzdyycky vezmou - stacilo mi dvd ze svodu, tam byl pesan plnej sily... A navic, dneska jsem byla po nasem vyletu s mladejma na kratky vychande s Dorotou, a bojim se, ze ji nozicky a zada uz dlouho nevydrzi..

ati
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:42
- Nahlásit

Fifi
No já už mám obavy o Fifína,strášně schází. Má jiskru,ale je jak dědečkové o hůlce. Má tak ochablou záď,celkově je jak věchejtek. Tak snad bude bojovat.Protože každý rok pohřbívat jednoho psa je kruté. Ale fuj ,musím zahnat chmury však oni tu s náma ještě budou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:49
- Nahlásit

ati
S Bernasem je Fifin skoro stejne starej(vlastne je o 14 dni starsi!). A taky je Bernas uz dedek, ale na vyhrejvany podlaze a s maximalni peci - a vypada moc dobre..
Neboj, Fifin precka zimu - ja bejt tebou, vezmu ho do tepla k Ajde, to dela na klouby zazraky - a na jare bude jak mlady sokolik...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 22:51
- Nahlásit

Fifi
Abych to uvedla na pravou miru - Bernas nezije s nami, ale u svych majitelu... Kdepak my bysme vyhrivahy podlahy vzali...?!

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 12:30
- Nahlásit

Fifi
Ty brdo u nás ráno mrzlohned jsem přidávala pesům slámu a musela jsem nakopat písek a rozhodit ho do výběhů. Jak včera pršelo tak to zmrzlo a mohli by bruslit.A už jim vařím papů,dnes přidávám balík masa navíc ať jsou tlustý na tři prsty.

No Finečkovi by bylo nejlíp u koz,ty maj teploučko. Ale nevím jak by se tvářily.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 18:11
- Nahlásit

Ja jsem dnes opet vymrzla na cvicaku, pak jeste s erdelem v polich - ted je u nas asi -10, pres den jen -6 a bylo krasne - slunicko, azuro, jak v Alpach!

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 18:17
- Nahlásit

Fifi
U nás taky krásně až na ten mráz,zahradu mamé jak kluziště

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 18:20
- Nahlásit

ati
Erdel byl samej rampouch, stesti, ze na rotvickach se ten snih moc nedrzi...
Jdu jim delat papani, uz tu stepujou kolem linky....

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:35
- Nahlásit

Fifi
Tak doufám,že babam chutnalo
Já jim přidala ještě kuřecí žaludky a škvarečky,ty jim jedou. Mám je na cvičení a Ati by dělala kvůli škvarkům i kotrmelce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:39
- Nahlásit

ati
Chutnalo, chutnalo, i Agata dneska vymetla misku. Dneska jsem jim strouhala zeleninu - a jiste, ze jsem si ukrouhla kus kloubu!

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:42
- Nahlásit

tak to si šikulka jak já taky strouhám palečky a při krájení řepy kozám jsem i prstík zkrátila
Minule ses ptala na škvarky-jsou fajn,říkají pesové

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:47
- Nahlásit

ati
Jj, taky holkam chutnaji. Ted v mrazech je taky obcas vezmu jako mnamku, ale v lete to se skvarkama jako odmenou fakt nejde - tecou vsude a hlavne mam pak ruce obaleny tukem...

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:49
- Nahlásit

Fifi
Aspoň nebudeš mít omrzliny a navíc kdo maže ten jede

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:53
- Nahlásit

ati
Vsechny jsem nakrmila, tak ted se jdu konecne najist ja.

ati
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 19:56
- Nahlásit

Fifi
Dobrou chuť

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 08:21
- Nahlásit

Ahoj holky. To je hrozný, co se stalo s Dastym, myslela jsem, že je ok po ty otravě. Hrozný, opravdu s Jirkou cítím

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:15
- Nahlásit

jessiertw
je to smutné,určitě měl poškozené vnitřní orgány,stejně dopadl i Bart Drotár,vypadal že se z otravy dostal ,ale byl hubený a nakonec prohrál.
A jak bylo na výstavě?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:38
- Nahlásit

Fakt jsem z toho v šoku...výstava dobrá, sestra třetí z 8 a mazlík druhej. Ale zato s náma byl soused s leonkem a ten má BOBa. No a za tři týdny to čeká i mě a Kima, mám hroznou depku už teď..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 09:40
- Nahlásit

Jo a jinak jsem seděla u rotviků. No to byla hrůza. Jeden pes ve třídě šampionů byl fakt supr, byl z Německa a pán ho perfektně předvedl. Ale feny byly tragický, přišly mi hrozně maličký, neosvalený, záda prohnutý, no nevím...

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:00
- Nahlásit

jessiertw
asi vyrazím do Polska s maličkou. Jinak tam jezdí můj známej a jeho fena tady lítá od výborné k dobré a tam BOB?
A byl tam někdo z Čech?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:15
- Nahlásit

Z Čech nikdo..ona to byla docela štreka, jeli jsme to přes 3 hoďky..ale jinak pěkná organizace i kruhy, příjemný prostředí..akorát se nemohly brát klece ani kennelky ke kruhům.

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:19
- Nahlásit

jessiertw
3 hoďky je brnkačka.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:35
- Nahlásit

No já byla hotová teda. Vstávala jsem ve 4 a Kim vůbec nechtěl z postele..ale jinak se mi výstava moc líbila, v sobotu vystavovaly i borderky a australští ovčáci, ti byli fakt supr. A taky v juniorhandlingu holčička s barzojem, barzoj větší než ona..to bylo moc hezoučký

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:13
- Nahlásit

Fifi kdepak se touláš.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 13:49
- Nahlásit

ati
Uz jsem tu. Jela jsem koupit novou baterku do auta. Ta stara nejak tyhle mrazy nezvladla..

ati
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:14
- Nahlásit

Fifi
já musím pro novou plyn.bombu pejsové už dovařili.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 14:28
- Nahlásit

Teď mi volala máma, že musela zavřít psy domů, že prý chudinky stály za dveřima, smutně koukaly a celý se klepaly...ona zas trochu přehání, ale já si ty dva komedianty umím představit. Místo toho aby si zalezly do slámy, tak stojej venku na mrazu, aby vypadaly jak chudinky. Dneska přes noc spali totiž doma a ven šli až dopoledne, tak zchoulostivěli...bylo mi jich fakt líto večer..

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání