Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 21:55
- Nahlásit

monica
S tím zabezpečením plotu je to těžký.Fakt skoro na každým kousku nějaká betonová krychle,na budoucích vrátkách dřevěná deska apod.Ale o víkendu se bude natahovat ostnatej drát,tak doufám,že přes ten už nepřeleze.
Hele, ja mam chvilema pocit, ze si delas srandu. Snad kdyz mas rtw, tak tam je naprosty ZAKLAD, ze mas plot udelanej tak, aby ti nezdrhal. Ze je Connie kamaradska, to je sice pekny, ale jednou muze jit nekdo s mene kamaradskym psem a bude pruser.
A ten ostnatej drat - taky zert? Kdyz se ti, jak si naposled psala, vyplazila po brise ven, tudiz asi plot podhrabala.. To ho budete zahrabavat do zeme? nebo davat vsude na plot, ktery bez problemu rozebere? Z ceho ten plot je? Staci zajet do stavebnin, ci nekam do sberny srotu, najdou se tam poklady typu kari site 2x 3m . a ty teda nerozebere!!!
Nezlob se, ale sem se rozcilila, nebot az ti jednou zdrhne prave ten utulkar a nekoho dorve, bude to chyba jen a jen vase. A jen to zase vrhne spatny svetlo na rtw.

monica
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 22:44 - Změnil/a: monica
- Nahlásit

Fifi
No pocem,ty ses nechala pěkně unést emocema.
Tak pro tvojí informaci-plot máme úplně normální-z pletiva nataženýho mezi sloupkama.A dokonce ho dělala spec.firma,není to žádná domácí výroba.Takový plot dneska běžně vidíš u každýho druhýho baráku (a mají ho běžně i lidi chovající psy).A jelikož z nějakého (mě neznámého) důvodu má čuba jako koníčka ho překonávat,tak jsem psala,že bude přes noc zavřená v kotci. Fakt nemám chuť si plot za několik desítek tisíc nechat ničit nebo "vylepšovat" karisítěma apod.
A možná se budeš divit,ale ten ostnatej drát budeme natahovat souběžně se spodním "vodícím" drátem plotu.Protože fena překonává ten plot právě tím,že vyrvává oka od toho drátu.
O té kamarádské povaze jsem to myslela tak,že není až tak úplně průser když (bohužel) uteče ona.Nebylo to myšlený jako nějaká bohapustá výmluva,jakože to že je hodná mi stačí a házím to za hlavu.Fakt nejsem padlá a není mi 13,abych nevěděla,co RTW dokáže.Psi chodí ven zásadně s náhubkama a z vodítek je pouštím až hluboko v lese.
Howk,domluvil jsem.Jako promiň,ale tvůj příspěvek zase trochu vytočil mě.Ale nic ve zlým.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 23:01
- Nahlásit

monica
No pocem,ty ses nechala pěkně unést emocema.
No pocem, a ty se divis?
Bo dle tvyho popisu zaplatovanyho plotu mi to tak vyznelo. Takze ti ho nici fena, a vylepsis ho ostnakem, i na spodnim dratu - no jen preju, aby si pak neplatila moc za veterinu. Taky nic ve zlym.
A ze bude fenule zavrena pres noc v kotci, to ti jen schvaluju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 00:08
- Nahlásit

Petra_ruza
A jeste sem si vzpomnela.. jak si psala.
Ale v nedeli jsem se tam potkala s chlapikem s RTW a ten (pes) se mu hned nelibil. Nakonec jsme zjistili, ze jsme spolu pred tydnem vystavovali v Litomericich a dokonce i ve stejne tride! Vzajemne jsme se nepamatovali, ale na fotkach ho mam. Mozna na tom s tou pameti byli kluci (psi) jinak
Bernas mel vyslovenou averzi na Filipa HD. Ac panicek muj skvely kamarad radu let, ty dva si proste nesedli. Videli se malokdy, ale averze jak sfin. Nejlepsi to bylo na jednom davnym svodu plemeniku, kdy byl Bernas stale v klidku, a pohoda.. a PAK se objevil v brance Filip!! To bylo huhuhu bububu. Fakt si ty zmetkove pamatujou, proste rtw kohouti.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:41
- Nahlásit

Fifi
Ingous ma averzi k jednomu tmavymu rtw ze cvicaku a "diky" tomu nesnasi tmavy psy. Vloni na vystave - kazdej pes byl v pohode, ale jak se objevil za kruhem pes s tmavou tlamou, tak bylo zle. Zrovna sme vystavovali, takze me to moc nepotesilo.
monica
A možná se budeš divit,ale ten ostnatej drát budeme natahovat souběžně se spodním "vodícím" drátem plotu.Protože fena překonává ten plot právě tím,že vyrvává oka od toho drátu.
no to bych se pak fakt bala o fenu
nebyla by lepsi podezdivka?
I kdyz RTW kdyz chce, tak rozebere vsechno: my mame podezdivku a takovy ty plotovy dily z pletiva natazenyho v ramu (klasika). A u schranky na dopisy je to pletivo uplne vybouleny a vyrvany z toho tamu. Sem se bala, ze az jednou postacka bude davat dopisy, tak pes proskoci plotem. Tak jsme dratovali...

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:47
- Nahlásit

tak jsem vcera byla u veta- zase usia to jsme to pred dvema mesicema lecili asi 6tejdnu.mam takovej malej dotaz. cuba neplave. do vody leze to se ji libi(vymete kazdej prikop, kaluz , cokoliv ale vzdycky jenom po bricho a cachta se u brehu. minule jsem ji vzala do bazenu- mel histerickej zachvat a ja taky- smichy. vycakala pul bazenu ocividne plavat umi. pak kdyz jsem byla ve vode ja a druhej pes tak po chvily hecu se tam snazila skocit taky(mam nadzemni bazen takze se ji to moc nedarilo)nikdy se ji nic nestalo co se vody tyce. tak nevim. zatim jsem tu nenasla zadnej rybnik kam bych mohla vlizt taky aby sla za mnou. naky napady??

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:31
- Nahlásit

Fifi
hele s tou pamětí bych tomu věřila, ale nechápu jednu věc. Píďa rád štěňátka, fenečky, přátelské pejsky, jestli se pes podřídí nechá ho být a je O.K., ale co nechápu je, že je ABSOLUTNĚ vysazený na černé psy, zvlášť labradory, já tohle fakt nechápu.

Když jsme s kámoškou jeli na víkend do Chomutova, tak ona měla staforda, je to pejsek takový vůči ostatním často nesnášenlivý, tak jí říkám, "ty jova, to bude cesta s těma dvěma fašistama, to se asi pose*em", dva takovýhle psy vedle sebe (jeden v kenelu, druhej připásanej)" - no a najednou ticho po pěšina, Píďa dělal, že pes neexistuje, koukal se z okýnka na krajinu a předstíral, že je v autě sám, Maxík vzteky chrčel, furt ho hypnotizoval, naštvaný byl řádně, a v pohodě. Ale jak by to bylo černý psisko, tak nám auto lítá po silnici......

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:38
- Nahlásit

kulala
no s tou vodou máme problém se psem, já dělala lodičky z kůry a pokládala na ně buřtíky, po týdnech zoufalství i slaninku, ale tím jsem se teda nikde nechlubila, a nic, nakonec se odvážil za fenkou, ale to jen jednou - zjistil, že má těžkou prdel, museli jsme tam pro něj skočit, on se snad začal topit. Takže moje rada, jestli nezaberou lodičky s masíčkem, tak jedině na vodítko a "násilím", protože jeho např. do vody už jinak asi nedostanu, po třech letech snažení to vzdávám a pravděpodobně přistoupím k této variantě, snad zjistí, že plavání je vlastně fajn.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

Kalliope
ABSOLUTNĚ vysazený na černé psy,
To je jasny, je to rasista!
Bernas zase krom Filipa nesnasel velky bily chlupaty psy. A cigany a vietnamce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Kalliope
já dělala lodičky z kůry a pokládala na ně buřtíky, po týdnech zoufalství i slaninku, ale tím jsem se teda nikde nechlubila,
Ale chlubila, lodicky jsou nezapomenutelny!!
A tu mas jednoho Kremylka.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:49
- Nahlásit

Fifi
haha, ale jenom tady, nikde jinde jsem to neřikala, tak né že se to někde bude vytrubovat !!!

Jinak foto moc hezkéééé

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:52
- Nahlásit

Kalliope
A mala plave v pohode?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:01
- Nahlásit

Jkulala
tak jsem vcera byla u veta- zase usi
nemáte kočky?
zatim jsem tu nenasla zadnej rybnik kam bych mohla vlizt taky aby sla za mnou. naky napady
Já jsem měla vždycky "kachny", takže nějaký osvědčený nápad nemám. Snad jen - začít od štěňátka. Ale třeba moji psi, i když vodu milují a Ingoušek i Cherrynka si jdou i jen tak zaplavat, tak musejí mít pěkný vstup do vody. Jinak taky nejdou - vidím, že by chtěli, ale nejdou.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:09
- Nahlásit

Fifi
A mala plave v pohode?

jooo super, sice po kousíčkách, ale plave

monica
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:31
- Nahlásit

Petra_ruza
S tím ostnáčem - ono už fakt moc možností nezbejvá.Fakt si nedá normálním způsobem říct.A já doufám,že opravdu není až tak pitomá,aby lezla a drbala si kožich o ostnáč. A jestli jo,tak by to už fakt hraničilo s demencí.
Jinak,včera jsme byli po trošku delší době na pořádné prochajdě v lese. Dřív jsem nechtěla,kvůli tomu aby se Connie v těch vedrech moc nenamáhala s tím břichem. A čubíci byli celý vyjevený,že na jejich obvyklých místech nejsou kaluže vody. Tak šmejdili rypákama v bahně a hledali vodu jak Mužík svoje poklady.Ale nenašli... Domu jsme dorazili s jazykama na vestě,náhubky komplet od bláta a já ohozený nohy jak z bahenní lázně.Dneska už jim konečně napršely zásoby.
Taky se už těším,až se budeme moct jet vyčvachtat do rybníka.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:47
- Nahlásit

ABSOLUTNĚ vysazený na černé psy
haha, vám bílým, vám se to říká... Zorras černý smutný mstitel

njo, už jsme se s tím taky potkali, že na nás volala paní že její pinďa nesnáší černé psy, ať zdrháme. Prostě černá bílá jsou asi divné....

monica
S tím ostnáčem - ono už fakt moc možností nezbejvá.Fakt si nedá normálním způsobem říct.A já doufám,že opravdu není až tak pitomá,aby lezla a drbala si kožich o ostnáč. A jestli jo,tak by to už fakt hraničilo s demencí.
Ty jsi ještě neviděla dorvaného psa od ost. drátu že? A zřejmě to hodláš risknout
A koukám, že myslivce tam máte taky hodně hodné.

monica
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:53
- Nahlásit

Terri
Jéžiš,já od rána přemýšlím,co mi chybí.A oni to byly TVOJE komentáře.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 21:35
- Nahlásit

monica
Jéžiš,já od rána přemýšlím,co mi chybí.A oni to byly TVOJE komentáře
Tak já nevím ČÍ komentáře by se Ti líbily, ale rady zřejmě až tak nehledáš...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:17
- Nahlásit

Koho budou zajímat, tak zde jsou fotky z Krivonosky: http://petraruza.rajce.idnes.cz/Pit_Bull_Show_2008 /#album

Ingousek se ucastnil jedne ze soutezi.

monica
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:19
- Nahlásit

Terri
Rady určitě ano,ale ne tvoje navážení se do mě.Poprvé jsem to diplomaticky přešla mlčením,podruhé už si to líbit nenechám.Myslím,že nemáš sebemenší důvod. A tím diskuzi s TEBOU končím.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:21
- Nahlásit

monica
seš mimo

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

Petra_ruza
pěkné

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:37
- Nahlásit

monica
A já doufám,že opravdu není až tak pitomá,aby lezla a drbala si kožich o ostnáč.
Jistě, psi jsou vysoce inteligentní stvoření a když jí ten ostatý drát napřed ukážeš a řádně jí vysvětlíš, že by si mohla ublížit, jistě to pochopí a podlézat to už nebude....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:32
- Nahlásit

Mel
no tak nevím jak tvůj pes, ale můj je stoprocentní génius, aspoň se tak někdy tváří

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

Kalliope
ale můj je stoprocentní génius, aspoň se tak někdy tváří

Ja mam genialni psice dve.

A vysvetlit se jim da ledacos. Jsem vcera rikala Kremylovi: "Nezer tu zizalu, je hnusna.." Neposlechla a sezrala.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:14
- Nahlásit

Fifi
joo tohleto je dobrýý . Chudák malej, tak mladá a už tak vrásčitá

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:15
- Nahlásit

Fifi
hele fifi s jakým odestupem hárají fenky ?? mě Přestala Ejmule hárat koncem ledna, je možný že začne začátkem června zas ?? Mě se to zdá nějak moc brzy - jedem v sobotu na svod, tak ti nevim ...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:16
- Nahlásit

já jsem to odhadovala na ten červenec buď půlka nebo konec, proto se mi zdá začátek června nějak moc brzo..... tuhle s ní Píďa nějak divně laškoval tak to musim teď víc pozorovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:22
- Nahlásit

Kalliope
s jakým odestupem hárají fenky ??
To je ruzny, u nas to je po 5-6 mesicich. Ale znam i feny, co to stihnou treba 3x do roka, haraji po 4 mesicich. NEbo jiny haraji treba jen jednou rocne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:25
- Nahlásit

A na svod to nevadi, tam muzou i haravky, jen bys sla nakonec. Drzim palce, at vas hezky odsvodujou.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání