Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

Kalliope
tak ještě Eyko aby to pochopil

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:29
- Nahlásit

Petra_ruza
kdyz si vezmu, ze chudaka Ingouska "odbyvame" 1kg
NO ja kdyz si vzpomenu, jak funela Dorota, kdyz ukradla ty tri kila masa.. A dat pred ni tech 8 kg, tak verim, ze by to to prase sezralo taky!!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:31
- Nahlásit

Petra_ruza
hmm, neni podvyživenej, takhle ho odbývat, tfuj, že se nestydíš, ostudo

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:31
- Nahlásit

Fifi
A dat pred ni tech 8 kg, tak verim, ze by to to prase sezralo taky!!!
jsem cekala jinou pointu, ale takhle jsem se aspon zasmala

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

Petra_ruza
A cos cekala?
By se prezrala a praskla.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

Kalliope
ted hubne chlapec - v nedeli koncime s vystavama. Uz mel i 50,5 kg. Je to pak strasne znat na obrane - kazdy to kilecko navic. Takze ted zase hubne "do plavek". Uz ma o 2kg min. Kurna - ze si to neumim taky tak hezky naordinovat

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:34
- Nahlásit

Fifi
cekala jsem neco ve smyslu, jako ze by to nedala, ale takhle to bylo vtipnejsi

greenangel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:36
- Nahlásit

Hele celý svod a bonitace se bude nahrávat tak skočte ke kadeřníkovi at jste hvězdy

no to snad neeee
A budou to pak aspon davat na Nove?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:39
- Nahlásit

Petra_ruza
Ja fakt verim tomu, ze by to dala. U ni je zradlo psychicka uchylka. By si k tomu lehla a zrala a zrala.. odpocinula si, nechala to slehnout, a zrala a zrala..

greenangel
Kalliope
Medialni hvezdyyy. Tak se pekne usmivat a obcas zamavat do kamery!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:44
- Nahlásit

ati
tak ještě Eyko aby to pochopil

Ejmi je na cvičáku jediná stálá fena, a majitelé psů úchyláku jsou vždy nadšení, když jim vysvětluje, že JÍ trtkat nebudou (prej to potřebujou), vždycky to vypadá jako velký bubu, ale nic z toho není, většina z nich to pochopí, ale pak jsou extra úchyláci a tam už nepomůže nic

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:45
- Nahlásit

Petra_ruza
to je stejně divný, aby byl ve výstavní kondici, tak musí být trošku osádlenej, to je postavený na hlavu, s tím sportem tomu věřím, to je jasný

ati
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

greenangel
nene to je hlavně pro případné soudní spory,jak píšou na knize rtw: Jestli si mislí že si budou rozdavat 5 na bonitacích a pouštět do chovu ruzné vadi tak at todělaj.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

Fifi
Medialni hvezdyyy.Tak se pekne usmivat a obcas zamavat do kamery!

noo, tak to abych si ráno nezapomněla vyčistit zuby

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:49
- Nahlásit

ati
hele já se v tý knize vůůbec nevyznáám !

ati
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:51
- Nahlásit

Kalliope
ale tohle stojí za to : MN
Pro L. Fialovou nechte je už napokoji nemá to cenu oni se utlučou sami.Jestli si mislí že si budou rozdavat 5 na bonitacích a pouštět do chovu ruzné vadi tak at todělaj.Nevadí jim že nejsou pravidla tak je to vpořadku za par let na to příjdou sami ,ale to už bude pozdě.ZDAR BOMBA CHOVATELÉ

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:53
- Nahlásit

ati
jooo, to jsem četla to je hustééééé !!!!

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 14:57
- Nahlásit

Takze ted zase hubne "do plavek"
já taky Garyho hubnu... jako přijde mi, že spíš zhubnul, ale když jsem ho šoupla na veterině na váhu, měl o kilo víc, takže teď ho chudáka trápím hlady, dostává pouhých 300 - 400 gramů masa plus ráno trošku granulí (jinak měl půl kila masa). A jestli to nezabere, tak nasadím hladovku
A dneska jsem zase byla budit pohoršení v horolezeckym krámě, jelikož jsem byla kupovat horolezeckou šňůru, ale světe div se, bylo to pro psa . Už začla ridžbečku pouštět sem tam ze stopovačky a zjistila jsem, že je hrozně těžká, je to, jak kdyby za sebou táhla šutr, tak jsem se rozhodla, že to lanko bude lehčí. Jsem dneska zavítala do Hudy sportu a koupila 20 metrů (nevím proč???, deset by bohatě stačilo) s tím, jestli to udrží psa... O mně už si lidi fakt musej myslet, že jsem divná, u nás v lékárně už mě znaj, vždycky když jdu něco kupovat, je to pro čokla a teď už i v horolezeckým obchodě

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:13
- Nahlásit

Mel
my koupili horolezeckou šňůru pro Píďáčka, taktéž 20 metrů, ale časem jak se opotřebovala (ale neměli jsme jí moc dlouho), tak jí přerval, zdrhnul a na zbytku šňůry se málem oběsil. takže já už nevěřim ani horolezecký ....

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:23
- Nahlásit

Kalliope
jenže já to mám pro ladnou dámičku RR, která navíc, když jí šlápněš na stopovačku, tak se z toho zhroutí pomalu na dva dny

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:28
- Nahlásit

Mel
Holt ma u tebe ladna damicka drsnou skolu.
Jinak mne se hodne osvedcily parasutisticky snury, jsou tenoucky, lehky a proste neni mozny je prervat. Na takovou tu drobnou korekci skvely, jen drobet rezou do ruky.

Chcije a chcije. To je den.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:33
- Nahlásit

Mel
hmm, tak to máte dobrý

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:35
- Nahlásit

Mel
já taky Garyho hubnu... jako přijde mi, že spíš zhubnul, ale když jsem ho šoupla na veterině na váhu, měl o kilo víc
chacha - tak takhle umim taky hubnout

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:13
- Nahlásit

Fifi
tak parasuticky snury rikas?to se mi jevi jako idealni napad budu muset zpracovat drahou polovicku at neco nakuli kdyz uz je u tech paraganudoufam ze nebude strihat snury od padakumyslim ze u nas budem po tech navstevach u veta hubnout vsichni at chcem nebo nejinak dik za radu k tomu plavani jdu vyrezavat lodicky

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:23
- Nahlásit

kulala
jinak dik za radu k tomu plavani jdu vyrezavat lodicky

haha fakt nevim čemu se všichni tak chechtáte, to nevíte, že tonoucí se stébla chytá ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Tak vetamix rano dovezl 60 kg masa plus nejaky dalsi pochutiny pro psiky. Mrazak praska ve svech.
kulala
Hlavne to chce ale poradnou karabinu, jinak ti je paraganska snura prd platna.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 17:02
- Nahlásit

Fifi

teď jsem koukala na tvoje stránečky, můžeš mi prosím tě říct, cos to tomu nebohýmu zvířeti prováděla, že se tak tváří ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 17:07
- Nahlásit

Kalliope
No co asi. Mela burty kolem krku. A nesmela je sezrat.

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 23:42
- Nahlásit

Fifiha ha , takze dalsi vychytavka- oberu british army o nakou tu karabinu ta fotka je hustato by moji cubu asi trefilo.prave" zakopava "kosticku ve vobejvaku- pozn. na laminatovy podlaze asi brzo trefi me

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:05
- Nahlásit

Fifi
chudák malá a na tebe Srstku za todleto

greenangel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:00
- Nahlásit

Tak kdyz vidim tu fotecku. Pridavam nasi z nacviku aportu.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání