| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2008 18:43
- Nahlásit
Fifi
Diky
No mně ne,to je tvoje zásluha
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:40
- Nahlásit
Nevim zda to tu uz nekde probehlo, ale tohle jste videli?
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=23.06.2008&238m= d&238p=ODPOLEDNITN&238v=139658
To je vazne haluz...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:44
- Nahlásit
greenangel
no to jo, jen by mě zajímalo kdo je vážil, když ví že maj 70 kilo, hlavně ta fenka, jestli jsem si správně všimla, ta musela mít nejmíň 100 , ale chlap je nezodpovědnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:49
- Nahlásit
greenangel
Nejak nechapu, co ti na tom prijde za haluz?? Ja potkat takovy dva tulaky, kdyz jdu se svejma, tak by jiste nebyl klid zbrani.
A ze panicek netusil, ze mu zdrhli - no opet jsme u toho oploceni a majitelu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:51
- Nahlásit
já když se na to teď dívám po druhý, tak nevím co si o tom mám myslet, jasný je to průser, ještě že se nic nestalo, blbě zajištění psi, jeho chyba, ale jak to tam podávali, a to je přesně o tom zmasírovaní TV a Bleskem. A nakonec jak je tam ten poslední závěr na nějakou potyčku psů, která ani nebyla nijak brutální s komentářem, že toto dokáže rtw když je "vytočenej"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:59
- Nahlásit
Kalliope
Tak jsem se na to podivala podruhe, kdyz jinak nedas. A jiste, ze Nova vse nafoukne, tech 70 kg tezko meli, ze by byli utocni se dle zaberu tez rici neda. ALE - pokud nekdo potka dva toulavy rtw, ani se nedivim, ze hned zavola Nohu, zatimco toulavych opravdu utocnych vorisku je vsude spousty
Ale zase - kurnajz, kdyz uz mam tohle plemeno, tak si to tuplem hlidam prave proto, aby nebyly reportaze masirovaci tohoto typu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
Kalliope
A nakonec jak je tam ten poslední závěr na nějakou potyčku psů, která ani nebyla nijak brutální s komentářem, že toto dokáže rtw když je "vytočenej"
Ten zaber je smesnej, coby dukaz trhace rtw, cuba nekoho umravnovala.
Ale potkat fakt fenu a psa rtw bez panicka navolno a mit u sebe Amynu a Dorotu, tak by pruser byl. Ikdyz bych byla asi prvni dorvana ja.
Tohle je proste jen zase dalsi reportaz o nezodpovednosti panicku, nemuzu si pomoct, a mozna i ten clovek lezi nekterym obyvatelu vesnice v zaludku atd...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 16:36 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
je to debil, dyť jakej tam měl chatrnej plot neplot, my 2x týdně obcházíme ploty jestli neni někde nějaká díra, buď od psů našich jak hrabou ježka, nebo sousedovic, a on dá dva rotvíky do takový směšně zajištěný ohrádky....
na druhou stranu, soused nám schválně otvíral vzadu vrátka aby nám utekli psi a on pak mohl vyprávět jak se toulaj po návsi a můžou někoho napadnout, ale to měl hajzl smolíka, Píďalka se drží doma
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:23
- Nahlásit
Fifi
Jako haluz mi prislo, ze to davaj do TV. A ze tentokrat to nestesti dobre dopadlo.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 14:20
- Nahlásit
greenangel
okurková sezóna nebo co
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:55
- Nahlásit
Barunka je zdravá!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
Kristýna
Parada!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:54
- Nahlásit
Kristýna
super a co to teda nakonec bylo, zjistili jste to ?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:08
- Nahlásit
FifiKalliope
Si myslím
No asi ten zánět, když na to zabraly protizánetlivé léky ) mám hroznou radost. Ještě k tomu začla Baruš hárat....což znamená....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:20
- Nahlásit
Kristýna
cooo ?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:39
- Nahlásit
Kalliope
Krytí! a pokud vse dopadne dobre, tak mimi,ale nebudeme předbíhat. Právě klepu na dřevo(svou hlavu)..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
Kristýna
no tak ať to dopadne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:24
- Nahlásit
Kristýna
At to vyjde a zenich se Barus libi.
A budu drzet palce ucastnikum MR, ale prece jen jednomu extra nejvic.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 15:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Dorota babka lovi hadici, co taky jinyho, v tomhle hicu...
A malej smrad, aby se neopicil..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 19:00
- Nahlásit
Fifi
taky jsem se prave vratila s Ingousem od rybnika
A malej smrad, aby se neopicil..
covece, to ta nase mala zrzka se po ovcande, s kterou vyrustala, ktera takhle lapala po vode z hadice teda neopicila - a ani jeji tehdy stene ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:03
- Nahlásit
Petra_ruza
My mame rybnik na programu zitra.
A jak, ze se zrzka neopicila? ja je musela pri napousteni "bazenu" chodit hlidat, bo Dorota tak dlouho chnape po vode, az uchopi hadicu a odtahne si ji bokem a tam se kocha. a zbytek nemlich to samy.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
Fifi
my zas včéra sklízeli seno, já nevim, ale my ty psy nemít tak se ani nezasmějem, co tam ti dva černí fašisti zas prováděli
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:20
- Nahlásit
Fifi
proste ji to nejak neoslovilo. Ona si rada zaplave, zalovi bordylek podel brehu, ale cakana voda ji nic nerika
Kalliope
povidej - prehanej...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 15:21
- Nahlásit
Petra_ruza
co myslíš, valník jako kráva narvanej k prasknutí senem, co tam asi tak mohli dělat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 15:36
- Nahlásit
U rybnika bylo luxusne! Az na ty hovada obrovsky cucavy.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 16:02 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
pěknej rybníček tam máme, my máme jen takovej kachňák a děsně to tam smrdí, takže tam jen na jaře, v létě nee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 16:06
- Nahlásit
Kalliope
Tohle je uprostred lesa, takovy brouzdalisko. Voda cista, jen na dne je jil, kterej vcucava pantofle. A krom hmyzu to tam nema chybu. Ten tvuj kachnak nejak nevidim.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 16:07 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
ne ne nejde mi tam vložit odkaz, to je jedno
zkusím to takhle:
http://www.pida.estranky.cz/archiv/ifile/15053.jpg
|
Petra_ruza
Člen |