| Autor |
Zpráva |
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 19:29
- Nahlásit
Tak Baru už není panna....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 19:32
- Nahlásit
Kristýna
Tak gratulace si necham az za dva mesice . A branila svou cest nebo delala kurtyzanu?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 19:45
- Nahlásit
Fifi
No poprvé jí to trochu bolelo, tak jsem ji musela přidržet, ale podruhé už držela sama A hlavně jednou při svázání začala lovit mouchu , tažke to nebyla asi taková hrůza...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 19:46
- Nahlásit
Jo a cestou zpět jsem řídila 300km..... pak jsem skoro nemohla chodit, a na dálnici jsem jela nejvíc 156, což jsem se sama divila...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:44
- Nahlásit
Kristýna
pak jsem skoro nemohla chodit
pockej, pockej, doted jsi mluvila o Barus...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:06
- Nahlásit
Petra_ruza
Já myslím po řízení!!!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:47
- Nahlásit
Kristýna
hehe
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 09:13
- Nahlásit
Kristýna
to už NEZAMLUVÍŠ ......
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:28
- Nahlásit
KalliopePetra_ruza
Nevím jak vy,ale Já po TOM s chozením nemám!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
Kristýna
Nevím jak vy,ale Já po TOM s chozením nemám!
po CEM nemas s chozenim CO?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
Petra_ruza
Jo sem zapomnela napsat problémy s chozením .....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:25
- Nahlásit
Kristýna
HA zase se podřekla !
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:30
- Nahlásit
Kalliope
Ano, ale nestydím se to přiznat a hlavně se tomu sama a ráda zasměju
Co Ejmule..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:56
- Nahlásit
Kristýna
niiiic Ejmička půjde asi na kastraci , dost jsem to ořvala, ale minule měla falešku, chovat nechceme a když vidim co za problémy má naše 13 fena westa, tak jsme se po rodinný radě rozhodli pro kastraci ....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:58
- Nahlásit
Kristýna
Ano, ale nestydím se to přiznat
tak to je hlavní, to víš není to nic příjemného, když po TOM ani nemůžeš pořádně CHODIT
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:25
- Nahlásit
Kalliope
niiiic Ejmička půjde asi na kastraci
Tak at to zvladnete.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 17:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
a hele, svetovej vitez 2008.
Silne mi pripomina nasi Dorotu, a svete div se DORA VOM DONNERWALD
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:50
- Nahlásit
Kalliope
S tou kastrací bych asi souhlasila. Pokud nechcete mít štěnda, tak je to asi nejlepší rešení. S každým dalším háráním se v ní zvedne hladina všech hormonů a zvětšuje se pravděpodobnost cyst a dalších nepříjemností s dělohou. Hárání bývá spouštěcí mechanismus. Baru asi taky později nechám vykastrovat ( až si budu jistá, že už nebudu chtít zase připouštět)....
Fifi
Moc se mi Dora nelíbí, má nějaké velké tělo a malou hlavu...Není to nějaký vtip?!?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kristýna
Co se kastraci tyka, je to kazdyho vec. Ja souhlasim s kastraci ze zdravotniho duvodu, ne z preventivniho, ale to by bylo na dlouho a stejne bysme se asi zhadaly. Ale mozna to mam jednodussi v tom, ze mam smecku jen ze samych fen. A vim, ze zadnou kastrovat nebudu, pokud nenastane fakt prusvih.
Svetova vitezka vtip teda neni!!! Zase takovej recesista nejsem, staci se podivat na na ofiko stránky tam vlevo results a dobrouzdat na rtw
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:06
- Nahlásit
Fifi
a hele, svetovej vitez 2008.
Davca to okomentoval: Co to je za tlustocha?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:09
- Nahlásit
Petra_ruza
Davca to okomentoval: Co to je za tlustocha?
Dyk rikam, ze cela nase Dorota
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:11
- Nahlásit
Fifi
My mame Cherrynku kastrovanou od dvou let, kdy se nam spustila s echt vorechem na chalupe. Po rodinne rade jsme se dohodli, ze nez ji cpat injekcemi, tak bude lepsi zakrok jednou pro vzdy, kdyz stenatka nechceme. Po kastraci nema a nemela nikdy zadny problem. Ted ji bude 7 let.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:13
- Nahlásit
Fifi
Dyk rikam, ze cela nase Dorota
skoro jo
my ted mame doma sportaka. Na vystavy se nechystame (az na konci prazdnin), tak je to prez to leto lepsi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:15
- Nahlásit
Petra_ruza
Po rodinne rade jsme se dohodli, ze nez ji cpat injekcemi, tak bude lepsi zakrok jednou pro vzdy,
Ale jasne, sak rikam, ze to je kazdyho vec. Ja zase nemam problem nechavat feny prirozene harat a s zadnym vorechem se mi nespousteji. A injekce proti harani jim nepicham. Dorota stenata nikdy nemela a mit nebude, bylo ji 8 a je taky ok. Amyna bude pannou tez, byly ji 3, falesky nema a tak nejak nevidim duvod ji nechat vykastrovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:20
- Nahlásit
Petra_ruza
No ta vystavni kondice svetovy vitezky je dost nechutna. Zaplatbuh, ze tohle - aspon mi prijde - je v CR jiz trosku pase. Doby, kdy vitezili vyzrany cunici a ne rtw. Pak kdyz to melo obehnout par kolecek treba na specialce ci klubovce, malem to kolabovalo. Treba se pletu, ale na tech poslednich par vystav co jsem byla na kukandu, jsem podobny becky sadla nevidela.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:20
- Nahlásit
Fifi
sem nemyslela injekce proti harani, ale "proti stenatum". Mame na chalupe neoploceny pozemek, vsude spousta mistnich psu a my meli na zahrade od krysarika po ovcaka. Ona si vybrala toho nejhorsiho vorecha a zdrhla s nim. Bezela jsem za ni s 3letym Davidem a tehotnou segrou. Nasli jsme je uz svazany. Davca prohlasil, ze "vostrym nozem by to slo".
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:22
- Nahlásit
Fifi
taky mam dojem, ze ultrabeckam odzvonilo. Stihly sportaci maj sice taky smulu, ale zlata stredni cesta je taky dobra.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:24
- Nahlásit
Petra_ruza
Davca prohlasil, ze "vostrym nozem by to slo".
Od koho se to asi naucil...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Petra_ruza
Stihly sportaci maj sice taky smulu, ale zlata stredni cesta je taky dobra.
Amyna ted vazi 43 kg, vcera jsme byly na ockovani, takze cerstve udaje... A vypada uzasne, tak akorat. Ale vsak ona panenka zase trosku shodi, u kolobky a po lvt.
Jo a Dorotka zhubla dve kila! diky kureci diete a plavani, coz je jediny, co muze na ty svy hnaty provadet dukladne.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:27
- Nahlásit
Fifi
to byl malikej - asi jsme ho doma ucili, ze nesmi na ostry sahat, ze by si neco ufik cico
|