Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:03
- Nahlásit

KalliopePetra_ruza
No i tak me to stve...

adiego
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:18
- Nahlásit

ati
Joo, má paspárky. Ptal jsem se na to když jsme si ho brali, nechtěli mu to dělat rovnou s ocáskem, aby toho na něj nebylo moc, ale veterinář s tím počítá. Příští týden jdeme na očkování tak se přeptáme.

ati
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:42
- Nahlásit

adiego
booooooooooože to jsou trdla,stačilo to odstřihnout nůžkama a ani se to nešije.
No nedá se nic dělat.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:08
- Nahlásit

Kristýna
tak to naprosto chápu , hlavně aby to všechno dobře dopadlo a bylo zase fajn

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:32
- Nahlásit

Tak jsem se podruhy narodila asi. Svistim si to autem, okynka dokoran, vzadu psy. A najednou PRAAASK ho a primo do levy slunecni brejle jsem dostala prdu od nejakyho veeelikyho bzucivyho hmyza!
Tak rychle jsem snad v zivote nezabrzdila, jeste, ze za mnou nikdo nejel, psove nalepeny na mrizi. Byl to cmelak brumla, obrovsky exemplar, od brejle se odrazil na pas, kde se zachytil chlupatejma nohama a pak nekam odpadnul. Letel nejak zesikma proti autu a nemit ty slunecni brejle, tak jsem skoncila stopro v prikopu nebo ve stromu. Tfujtajbl, pak jsem ho nemohla v aute najit, tak jsem se stazenejma pulkama pomalu dojela domu a tam ho objevila vedle sedacky. Srazku neprezil.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

Fifi
tak tos měla ale z prdele kliku !

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:39
- Nahlásit

Fifi
no nazdar! To jsi dobre dopadla!

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:43
- Nahlásit

Kalliope
Petra_ruza
To teda! Ja pred velkyma bzucivcema prcham, natoz, kdyz se nastehuje do auta! No ale si rikam, jeste, ze to nebyl srsen, to bych asi vyskocila za jizdy.

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 13:57
- Nahlásit

Fifi
Tak jsem se podruhy narodila asi No to si pis!!!! Ty brdane! Tak to chce pak nejak poslavit
jeste, ze to nebyl srsen, to bych asi vyskocila za jizdy

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:11
- Nahlásit

Fifi
ja ty ruzny džůveláky taky nesnasim. Me jednou vletla okynkem do auta vosa, zalezla pod kratasy a tak me pobodala... sv.ne. Nastesti jsem neridila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:16
- Nahlásit

Roxana
Tak to chce pak nejak poslavit
To je jasna paka!

Petra_ruza
Kdybych nemela ty brejle, tak jsem byla asi fakt bez oka, to byla prda! Jenze co nadelas, okynka otevreny byt musi, jinak astrena nevetra, ale pro priste si necham u ridice jen skvirku.
Nastesti jsem neridila.
No to fakt stesti! Hmyzove hnusny, ja cmelouchy vynasim z baraku, pokud je teda driv nezakousne Ag, tak to byla asi pomsta za perdela.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:25
- Nahlásit

Fifi
tak to byla asi pomsta za perdela.
tak to pozor na krtonozky!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:31
- Nahlásit

Petra_ruza
Tu jeste letos nechnapla zadnou, a navic ty nekousou a nepichaji. Jen jsou hnusny. Aneb vzpominka na lonske leto.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 14:40
- Nahlásit

Fifi
na tu si pamatuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:01
- Nahlásit

Precetla jsem si v PPC clanek - Special pro figuranty. Uzasne.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:09
- Nahlásit

Fifi
tak konkrétně ta TVOJE rozpláclá krtonožka je hnusná, ale jinak jsou loštomilý, co proti nim máte, ty malinkatý pacičky, to je úžasný

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:15
- Nahlásit

Kalliope
tak konkrétně ta TVOJE rozpláclá krtonožka je hnusná,
Ona nejni rozplacla, ona je rozkousla. A lostomilousky - potkala si ji nekdy live? Hnus..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:03
- Nahlásit

Fifi
ale no tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:06
- Nahlásit

Se jdu podivat, jestli to ten cmelak prece jen nerozhejbal, vyndala jsem ho z auta na kyticku.. Viditelne mu nic nebylo, ale nejspis utrpel nejaka vnitrni zraneni, nebo treba mohl byt jen v bezvedomi? Jestli tam jeste ted je zachycenej nozickama, tak mu zde dam im memoriam foto.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:32
- Nahlásit

Tak podlehl vnitrnim zranenim. Nasla jsem ho pod kytkou, uz si ho odtahnuli mraveneckove, to jsem nefotila. Tolik pro dnesek muj koutek prirody.

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:46
- Nahlásit

Fifi
Nasla jsem ho pod kytkou, uz si ho odtahnuli mraveneckove, to jsem nefotila. Tolik pro dnesek muj koutek prirody ty jsi teda morbid Ale hlavne ze jsi po cely ty cmelaci sebevrazedny akci OK

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:58
- Nahlásit

Fifi
to byla podle tebe nejaka prvni pomoc?!

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 19:07
- Nahlásit

Petra_ruza
Ted uz si delam prdelky z toho.. Ale kdybys me videla, zaslapla jsem to na mirnem skopecku, vystrelila z auta, to se zacalo rozjizdet, dvere dokoran, jsem zvenku nohou slapala na brzdu (bo bych si ke hmyzovi nesedla) a pak hodila rucku, ktera se obcas zasprajcne. Prosmejdila jsem pasy, sedadla, strop, podlahu a hmyzak nikde. Kdybych ho byla byvala hnedka nasla, jiste jsem mu prvni pomoc poskytla. Je mi ho lito, pucmeloudy ja mam rada.
A jak jsem tam tak zoufale poskakovala, prohlizela se ve skle zadnich dveri, zda nemam hmyza ve vlasech, lezouciho nekde na zadech a tak, prosvistelo nekolik aut, ani nezpomalili, smejdi. Ja blbec, kdyz vidim nekde nekoho zoufale stat, vzdycky zastavim a ptam se, zda nepotrebujou pomoc... Ale aspon me neprejeli.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 19:21
- Nahlásit

Fifi
A jak jsem tam tak zoufale poskakovala, prohlizela se ve skle zadnich dveri, zda nemam hmyza ve vlasech, lezouciho nekde na zadech a tak, prosvistelo nekolik aut, ani nezpomalili,
to ja bych zpomalila - a kdybych mela kameru, tak si te natocim a poslu na TN.CZ
Ale aspon me neprejeli.
Vidis - byli hodni...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 13:31
- Nahlásit

Mam vyjimecne radostny patecek. 14 dni jsem byla bez bryli na dalku. Ty puvodni (vloni rozlehnute Dorotkou) praskly v miste svaru, oprava byla na dlouho a vysledek nejisty. Tak jsem sla vykrvacet do optiky, huz mam nove, krasave. A jako navdavek dneska i ty stare do rezervy, zvladnuli to spravit a navic zadara, coby reklamaci.
A jako tresnicku na dortu - Dorote ta bulka v ceciku zmizla! Nevericne jsem satrala a hledala, zbylo jen jedno pidimistecko zhutnely tkane. Tak klepu na hlavu a drevo.....
A pekny vikend.

Nikita
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 10:40
- Nahlásit

Fifi
zaslapla jsem to na mirnem skopecku, vystrelila z auta, to se zacalo rozjizdet, dvere dokoran, jsem zvenku nohou slapala na brzdu (bo bych si ke hmyzovi nesedla)
Je mi ho lito, pucmeloudy ja mam rada
Čoveče, ani nechci vidět, jak se chováš, když někoho ráda nemáš

Pavka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

Nikita
Velmi trefná poznámka

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 13:07
- Nahlásit

Nikita

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

Fifi
Dorote ta bulka v ceciku zmizla!

tak to jsem moc ráda.A pak že to "TO" nefunguje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2008 15:21
- Nahlásit

Neessi
Diky.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání