Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:30
- Nahlásit

Fifi
plavani my taky muzem. Ingousek sice musi mit duvod jit do vody (klacek, atp.), ale plave rad. Zato jeho segra Chelsina, se kterou jsme byli pred tydnem na chalupe plave treba hodinu jen tak dokolecka. Nekolikrat denne. Ta asistenci nepotrebuje. Jen ji pak panicka musi vyhodit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:35
- Nahlásit

Petra_ruza
Tak Dorota plove vyhradne za klackama, jak jinak. Ale jak jsem byla onehda u brcalnicka, tak prdelata prvne plavali, samy od sebe. A jen tak, pro radost, taky bez cilu a kochali se - tu bezela vodomerka, tu se potopil potapnik... Proste prirodni nezkazene duse, a ne vytrestenej pohled Hod, hod, hod UUUZ ten klaceeeek!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:38
- Nahlásit

Fifi
Proste prirodni nezkazene duse, a ne vytrestenej pohled Hod, hod, hod UUUZ ten klaceeeek!
tak to je presny...
a na kazdy sebemensi loucce se prede mne postavi, vytresti oci a ze prej "tady by to slo". Jakoze ten balonek mu tu klidne muzu hazet

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:41
- Nahlásit

Petra_ruza
vytresti oci a ze prej "tady by to slo".
ale zase neni nad poradnou motivaci, v tom hunde sportu.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:43
- Nahlásit

Fifi
to jo - to je hooodne velka motivace...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 23:44
- Nahlásit

Fifi
O kastraci sem se bavila s vetem a ten ríkal, že denne operuje dvě feny s problémy tohoto typu. Že právě hárání spouští rakoviny atd. V případě, že má aktivně štěňata problémy nejsou ,ale když nechováš začínají problémy. A jsou tak časté, že kastrace to jistí. V rámci delšího života to asi udělám,ale zatím času dost....

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 23:56
- Nahlásit

Kristýna
O kastraci sem se bavila s vetem a ten ríkal, že denne operuje dvě feny s problémy tohoto typu.
S jakym problemem jakeho typu? A bodejt by neoperoval, kdyz je to pro nej vydelek.. Co vet, to nazor.
A jako fakt sorac, tahle moderna - nechovas, vykastruj, mi je proti srsti.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:56 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Kristýna
jasný, to mi říká každej, navíc vidím jak to dopadlo s naší 12 letou westou, jenom samé problémy, hlavně pro toho psa. Ale ořvala jsem to, pač když se mýmu útlocitu řekne kastrace, tak mi to zní skoro stejně jak LOBOTOMIE. Navíc už jednou měla falešku, byla naprosto příšerná, už nechci aby se to opakovalo ..

Kristýna
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 16:24
- Nahlásit

Fifi
Prvotní debata byla s Alicí a pak mi to vet jen potvrdil. Kdysi jsem taky z peventivní kastrace šílela, ale když to má prodloužit feně život, tak o tom značně uvažuju.
Denně operuje feny s nějakým problémem(zánět dělohy, rakovina,...). S každým háráním se ve feně značně zvedna hladina hormonů a spouštějí se tyto nemoci a s každým háráním se to zhoršuje. Přesně si to už nepamatuju, ale když mi to bylo říkáno a hlavně zdůvodňováno, docela mě to přesvědčilo.
Kalliope
Falešku máme pokaždé a už jsem si na to zvykla. Asi ji nemá takovou jak Ejmule. Ještě si to pořádně promysli a prodiskutuj s vetem, ale asi je to rozumné řešení...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 17:19
- Nahlásit

Kristýna
Vis jak, ja si nekdy rikam, jak to driv ty psove zvladali vsecko sami. I bez tech kastraci, chondroprotektiv, granuli atd. A ze harani ma co do cineni s hormony, to je snad jasny, jen se divim, ze to ta priroda jeste nevyresila sama, kdyz je to tak nebezpecny...
Ale to placam jen tak nejak globalne, pokud by kterakoliv z mych fen mela vazny zdravotni problem jako pyometru, necham ji vykastrovat.

Kalliope
Tak at to dobre dopadne. My zrovna prijely z kolobky, prestalo chcat a bylo dychatelne, jsme tri bahenni koule.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2008 09:38
- Nahlásit

Fifi
no já si to ještě promyslim.... mě jde spíš o to, že když měla falešku nedalo se s ní jít vůbec mezi psy a na můj vkus to trvalo docela dlouho, byla nesnesitelná a chtěla pomalu "zabít" i psiska se kterýma se před tím v pohodě kámošila a nejhorší to bylo se štěňaty

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 21:16
- Nahlásit

Tak jedno bojovy vemeno v akci. Lítý to boj. a jeste horsi bylo druhe kolo. Aneb, teticka Amynka.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 14:11
- Nahlásit

Fifi
to sis ty kaluze krve taky mohla odpustit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:24
- Nahlásit

Petra_ruza
Njn... A ten rachot, co je tam slyset, to je vetracek v noutbuuku! Se budu muset naucit vkladat do videa hudbu, ale to je pro me vyssi divci, ja jsem rada, ze ty hejbaci obrazky zmensim a nahraju na net.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Jo a teda verejne jeste jednou, gratuluju Atince k uchovneni resp. zkousce, mila Ajdo.

ati
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:45
- Nahlásit

Fifi
moc děkuji,jsem ráda že to máme hotové a můžem se věnovat dalším zkouškám,ted snad už v klídku

Kristýna
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:28
- Nahlásit

ati
Tak to já se ke gratulaci připojuju taky!! a věřím, že malá ji(jako Atinku) bude brzy následovat!

ati
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:59
- Nahlásit

Kristýna
děkuji,no moc brzy asi né,ale v hovadinách už jí předběhla

Pavka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 11:55
- Nahlásit

ati
Také se přidávám ke gratulujícím. Teď už to půjde samo.

Jinak škoda, že jste nezůstali ještě přes víkend. Ikdyž počasí nebylo nic moc, tak jinak nešlo nic vytknout.

ati
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:03
- Nahlásit

Pavka
taky mě to mrzí,ale slíbila jsem auto Gabče tak se nedalo nic dělat

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 16:26
- Nahlásit

Chtěla jsem vás poprosit,o info,jaké máte u plemene RTW podmínky k nominaci na MS plemene.
Jaké závody,VZ, apod.
díky moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 17:03
- Nahlásit

Baileys
"a) Nominace psů na MS 2008,povinná je účast na MR RTW,povinné je
Splnění zkouškového limitu bodů na jednom ze závodů.Počítá se výběrový závod na FCI,MR RTW,RTW CUP,CACIT. Psovod občan ČR, pes musí být zaregistrován na PK ČKS.
" Takto jsem to vycetla z posledni CS, zda je nejaka dalsi zmena, netusim.

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 17:58
- Nahlásit

já tomu rozumím.
na RTW Cupu jsou ještě jaké kategorie??
Abych byla v obraze.
a klubu v ČR je více,nebo jeden a více poboček?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:05
- Nahlásit

Baileys
Klub je jen jeden, v ramci klubu x pobocek. Proste vse si dohledej na www.rkcr.cz a pri Rtw cupu byly kategorie IPO1 a IPO 3.
Si presedlala na rtw?

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:15
- Nahlásit

Fifi
néé éééé, jen mám v hlavě náápad.....

Kristýna
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:10
- Nahlásit

Včera byla ¨Baruš vzána krev pro určení případné březosti. Zatím je krev neprůkazná. To sem byla ale v nervech.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:47
- Nahlásit

Kristýna
Krev na brezost? To neznam, u nas to vzdy jistilo sono.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:09
- Nahlásit

Fifi
Jirka má známou na rozborech krve a tak je to zdarma-proč toho nevyuzít. Je to jako test u lidí, muze to byt poznat drív nez na sonu, ale zatím je i na krev brzo-...

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:09
- Nahlásit

Fifi,Kristýna
krev pro určení případné březosti taky sem to nikde neslysela vsude se zminuji jen o sonu mezi 20 - 28 dnem popr. pozdeji RTG .. apropo - co si o tom RTG myslite? nemuze to nejak ohrozit vyvoj plodu? nebo uz jsou ty plody ve stadiu, ze se nic nestane ci je ta davka zareni tak mala, ze vetsi riziko nehrozi? Jsem zvedava

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 15:11
- Nahlásit

Kristýna
Jirka má známou na rozborech krve a tak je to zdarma-proč toho nevyuzít. Je to jako test u lidí mno sem prave nekde cetla, ze hormon, podle ktereho se to zjistuje u lidi, tak u fen funguje trochu jinak, proto tyhle vysetreni nemaji smysl .. ale zas kdyz se da hormonalnim vysetrenim zjistit vhodne dny k nakryti tak proc by nejak nemohlo jit i tohle ...
jo a at jste zadelali dobre

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání