| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:12
- Nahlásit
Fifi
U nas je o mrkev ci kedluben ci zakutalenou redkvicku velky boj. Nedej boze kostal od brokolice.
jsem jim ted zkusmo hodila nakousany jablko po Kiki. Ingous na to se Cherrynou stridave koukali, pak koukali na me do okna a misto oci otazniky a Ingous, ze pry to neni dobry ani jako balonek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:16
- Nahlásit
Petra_ruza
jsem jim ted zkusmo hodila nakousany jablko po Kiki.
Mas divny cokle Jablka krajim na platky a hazu do otevrenych chrtanu.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:19
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak Rocky by zblajznul jablek klidně kilo (ale to on všeho ) a Connie poprvé taky nevěděla co s tím. Pořád ho olizovala ze všech stran a né tomu přijít na kloub. Pak ho nějak rozkousla a rozsvítilo se jí.
Fifi
Oni třeba oba mají takový ty uzly z provazů. Leží v pohodě a koušou si je. Najednou se Rocky sebere,zařve na Coninu,ta uzel pustí a on si ho odnese k tomu svýmu,na ten ukořistěnej si lehne a dál si v poho okusuje ten svůj původní. A Connie kouká jako puk... Takže už to taky moc nepraktikuju. Bůvolí kosti jen odděleně.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:28
- Nahlásit
Tak tomu říkam kvalitní chov, když si dovolí takovou cenu:
URL
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:30
- Nahlásit
monica
Tak po delší době opět z5, ale jen na chvíli Nám Píďáček začal hnědnout po K9, byl celej hnědorezatej, ale totálně. Nejdřív v pohodě a pak to najednou začalo a bylo to přemírou betakarotenu, který pak šel do srsti. Tak jsme přešli na Shurgain a do měsíce se to zpravilo a je zase hezky černý (celý, ale taky skoro bez znaků )
|
monica
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:32
- Nahlásit
Kristýna
"použité zboží" ?????
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:33
- Nahlásit
Kristýna
hmm, také je to CHS s dobrým renomé nééé snad ale já mlčim, já se v tom nevyznám
|
monica
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:41
- Nahlásit
Kalliope
Jak už jsem psala,taky mě napadlo,že je to granulema.Se mi ale nechce zase zkoušet nějaký jiný.Tak ještě uvidím.Asi se zeptám na názor veta až půjdeme na kastraci a popřemejšlim. Nejradši bych je krmila masem,ale do toho pidimrazáku se vejde horko těžko jídlo pro nás.Tak musím ještě vydržet,až postavíme "domeček" na zahradě a mám naplánováno hodit tam velkej psí mrazák.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:42
- Nahlásit
Kalliopemonica
Jsem z toho byla docela v šoku...
|
monica
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:45
- Nahlásit
Kristýna
A víš co se říká - kde není poptávka,tam není nabídka. Holt kapitalismus.
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 21:59
- Nahlásit
to je cena,skoro jak za dostihového koně
Ale jsem tu,kvůli něčemu jinému.Na stránkách rtw v nouzi,můžete podpořit v aukci psy v útulku Tibet.
http://sweb.cz/Rottweilervnouzi/
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:48
- Nahlásit
Wottan
je tam spousta peknych veci
Kristýna
a co tohle? – pry ze rtw bez pp: http://psi.sbazar.cz/rotvajler-liberec-o1536401.ht ml
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:37
- Nahlásit
Petra_ruza
Jo,je symbolicky jsem si taky přihodila
Kristýna
no,tatínek byl asi kolie.To se pak v roce podivěj,co že to maj doma za rtw.A spousta lidí to pak řeší útulkem.V tom lepším případě To světlé štěně se obzvláště podobá rotvajlerovi.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
Wottan
To světlé štěně se obzvláště podobá rotvajlerovi
no prave :-/
Taky jsem prihodila
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:12
- Nahlásit
Petra_ruza
To je dobře snad jim alespoň touto cestou trochu pomůžem.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:26
- Nahlásit
Petra_ruza
obrovská gratulace k získání CACe
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:13
- Nahlásit
ati
moc dekujem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 16:02
- Nahlásit
Chjo chjo, tak v patek s Dorotou na sono, rtg a krev, mruci porad a i vice, zada to nejsou.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:19
- Nahlásit
Fifi
Chjo chjo, tak v patek s Dorotou na sono, rtg a krev, mruci porad a i vice, zada to nejsou. Ale prosim tebe No tak at ji pani doktor proklepne, a at je brzo chlapajda, drzime palce i tlapy!!!! Dej pak vedit!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:23
- Nahlásit
Fifi
taky drziiim, ale to jsme si psaly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 18:41
- Nahlásit
Roxana
Dam, proklepneme, pisnu ti.
Petra_ruza
Dik.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:31
- Nahlásit
Holky, POMOOOC!!!!
Jsem na pokraji nervovýho zhroucení nebo zabití čuby. Ta sfině rozkousala novej zahradní nábytek včetně polstrů, bratru tak za 2O táců. Mě asi šlehne.Tři tejdny tam ten nábytek stojí,včera jsem odjela s jorkem na očkování,tak okousala 2 křesla,v noci 3. a stůl. Zachránila jsem jen 1 křeslo.
Takže: DARUJI roční rotvici - hnědou,blbou a nevychovanou.Zn. včera bylo pozdě!
Fifi
Jak jste dopadly u veta? Doufám,že nic vážného.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:40
- Nahlásit
monica
Cau, Ta sfině rozkousala novej zahradní nábytek včetně polstrů,
Ojeee. Teda nechci byt skodoliba, je to na mrtvici. Asi nezbyde nic jinyho, nez posezeni uklizet, kdyz tam nejste. Aneb prevence nad zlato.
Jak jste dopadly u veta?
Nijak, jdeme az v pondeli. Jen jsem vzala doockovat zbytek smecky a na vic uz nebyl cas.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 15:54
- Nahlásit
Fifi
Tak vám na po držím palečky. My jdeme v út kastrovat.A po dnešku mi jí není ani trochu líto.
S tím uklízením(teda už je pozdě) - hlídala jsem jí ze začátku,fakt to stálo 3 tejdny na terase a nic.A jen co vytáhnu paty z baráku,tak to zlikviduje.Předtím při sebemenším pokusu o zahryznutí jsem jí důkladně varovala.Vypadalo to,že pochopila.No,evidentně ne. Má teď fakt příšerný období. Je pořád šíleně "unuděná" a neví co by. A já se naivně domnívala,že se v roce začně zklidňovat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:13
- Nahlásit
monica
Tez drzim palce..
hlídala jsem jí ze začátku,fakt to stálo 3 tejdny na terase a nic.A jen co vytáhnu paty z baráku,tak to zlikviduje.
No vsak, kocour neni doma, mysi maji pre.
A já se naivně domnívala,že se v roce začně zklidňovat..
Blaznis? se zacnou sklidnovat tak nejdriv po druhym roce, navic po prvnim harani byvaji fenky dost mimo. Amyne byly tri a je to porad kopyto z pakone.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:49 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
se zacnou sklidnovat tak nejdriv po druhym roce,
fakt jo? ja myslela, ze se zklidnej tak jedine pod narkozou :-D Bane Ingousek mel nedavno 2 roky a opravdu si myslim, ze se mu to v "kybliku" rovna
monica
to je znamo, ze z nudy demoluji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 16:54
- Nahlásit
Petra_ruza
Co jako? tak Zklidnovat, sem psala o fenkach. Mam si tu hrubku opravit nebo staci tady takhle?
A co se zklidneni tyka, u psa si napocitej + - pul roku az rok.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:02 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
ja jsem na hrubku nekoukala - me hrubky opravuje Vlada (ale ted tu neni)
A co se zklidneni tyka, u psa si napocitej + - pul roku az rok.
a dost mozna i vic - jestli vubec nekdy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 17:07
- Nahlásit
Petra_ruza
Bane Ingousek mel nedavno 2 roky a opravdu si myslim, ze se mu to v "kybliku" rovna
No tak doufej, ze to tak zustane a neni to prechodny stav.
A vidis, Vlada, v pripade svatku gratuluji crazyhorsovi!
|
monica
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:16
- Nahlásit
Fifi,Petra_ruza
Taky jsem navrhovala,že jí v úterý místo kastrace nechám udělat operaci mozku. Teda jestli by to vůbec bylo něco platný...
I když teď jsem zjistila,že není až tak blbá jako šíleně vychcaná. Při dnešní procházce jsem místo piškotů vzala sýr a "holčička" přiběhla při každém zavolání a zapískání naprosto vzorně. A jindy je to styl: Víš co ty mi můžeš s tím přivoláváním?
|