Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit

monica
jo v novinách psali, jak maminka blahoskloně prohlásila, že je to její chyba, že jí je psa líto, ale musí ho dát utratit - fakt dojemné - jak pořad Psí život.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
ja jsem se vcera dozvedela toto:
Katka Ch.
http://www.rottweilervnouzi.wz.cz
Tak jedna dobrá zpráva na dobrou noc!
Pejsek nebude utracen a v pátek jde k novému majiteli Pro tentokrát to dobře dopadlo

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit

Petra_ruza
hledám - ale nějak tam nemůžu najít něco o tomhle RTW - asi blbě hledám.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:42
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
to nerikam, ze to slo pres server rtw v nouzi - jen ze to psala Katka Ch. z rtw v nouzi

monica
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 17:54
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Já to nemyslela tak,že jako maminka toho kluka laskavě připustila,že za to ten pes nemůže.Ale tak,že to dokonce řekli v hlavních zprávách v Tv.Což se nestává Většinou jsou to reportáže stylem,že za vše může ten zlej pes a basta.Takže jsem moc ráda,že psa zachrání nový majitel.

Wottan
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2008 02:13
- Nahlásit

Ahoj všem,
kopíruju sem ztrátu kříženého rtw.Kdyby náhodou.....

V sobotu 3.5. 2008 se z obce Záryby ztratil 7 let starý kříženec rotvailera, černé barvy s hnědými prvky a bílou náprsenkou. Slyší na jméno Fido. Je očkovaný a má přátelskou povahu. Za pomoc s nalezením nabízíme finanční odměnu 5.000,- Kč! e-mail: ivanatkacova@yahoo.com Telefon: 775 259 969 foto: http://nalezenci.cz/getimg.php?id=7932&p=photo&t=a dvertising

Pavka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2008 18:09 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
Ahojda, našla jsem jednu fotečku přímo pro tebe. Netuším, co je to za pséka, ale našla jsem ho na stránkách Jardy Labíka v galerii z poslední akce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2008 18:13
- Nahlásit

Pavka
Cauky, co mas se strankama, ostudo?
Mrknu, asi tusim..
A Kremylek se mel dneska luxusne, kukni k nam.

Pavka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 12:43
- Nahlásit

Fifi
Stránky momentálně přesouváme na nový hosting. A taky nesmíš věřit všemu, co ti napíšou. Bych asi musela být sprostá. Zaplaceno mám, ale s deb...ma se prostě nedomluvíš. Tento týden už doufám budeme zase fungovat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

Pavka
Tento týden už doufám budeme zase fungovat.

OK.

Petra_ruza
GRATULUJUUUUUUU!!!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 17:04
- Nahlásit

Fifi
no diky!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit

Fotky z VV na Landštejně

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit

Pavka
Poplacej dneska Bonusku po rameni, Kremylek decentne slavil. A vsechny sourozence zdravime!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 00:04
- Nahlásit

Fifi
Gratuluju pesanovce! Covece bych to taky zblajzla - mam takhle po pulnoci nejaky hlad :-D.

Foto z RTW CUPu: http://petraruza.rajce.idnes.cz/RTW_CUP_Ceska_Treb ova_2008/

Foto Ze Speciální výstavy RTW: http://petraruza.rajce.idnes.cz/Specialni_vystava_ RTW_Ceska_Trebova_2008/

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:57
- Nahlásit

Petra_ruza
Velka gratulace!!!

Pavka
A tobe tez!

Petra_ruza
Gratuluju pesanovce! Covece bych to taky zblajzla - mam takhle po pulnoci nejaky hlad
Tatarak to teda nebyl, ale jestli chces, priste neco podobnyho pripravim misto polifky.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

Fifi
Tatarak to teda nebyl, ale jestli chces, priste neco podobnyho pripravim misto polifky.
Diky! A vis, ze jsem tataraka nikdy nejedla? Dortik byl krasne barevny a vypadal chutne. Muj pes by nad nim ale asi ohrnul cumak - je jako ostatni chlapi u nas v rodine - zelenina je fuj

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:04
- Nahlásit

Petra_ruza
A vis, ze jsem tataraka nikdy nejedla?
Takove kulinarske mezery..
Muj pes by nad nim ale asi ohrnul cumak
Jak sis to vychovala.. U nas je o mrkev ci kedluben ci zakutalenou redkvicku velky boj. Nedej boze kostal od brokolice.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:08 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
ty mas nejaky divny psy - ale ony to jsou vlastne cuby - tak to se vysvetluje - dbaji na "tajli" - asi nejvic Berta
Tim by si nase cokliky nepohostila

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:10
- Nahlásit

Petra_ruza
Jen jsou od mala zdrave ziveny. A Berticku prosim nechat byt a nezminovat jeji nadvahu.

monica
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:17
- Nahlásit

Holky,nevíte,čím to může být,že Connie začala děsně hnědnout?Je možný,že by byla vyšisovaná od sluníčka (je celé dny venku),příp. teď líná,tak od toho? Vypadá jak tydýt a ne jak fena s PP.
Kdybysme měli jít na výstavu (teda jakože to vůbec neplánuju),tak jsem jí říkala,že by nechápali - blbá a ještě k tomu hnědá.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:22
- Nahlásit

monica
cim krmite?

monica
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:24
- Nahlásit

Nedávno jsme přešli na First Mate pro štěňata velkých plemen. Taky mě napadlo,že by to mohlo být po tom. Ale zase je fakt,že Rocky nehnědne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:25
- Nahlásit

monica
Může na to mít vliv i slunicko, koupani, linani, harani. Zkus pridavat Roboran pro Barevne psy, algolith, ale tech pripravku je vic. Stejne si myslim, ze je to dany geneticky a stravou ovlivnis minimum. Dorota ma vzdy pres zimu svetlejsi nos, Amyna nikdy nemela problem se zrznutim ci svetlym nosem, at uz slunko je ci nebylo, a mrkve zerou obe stejne.

monica
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:30
- Nahlásit

Původně jsem taky myslela,že se jí to dělá na místě,kde si v zimě připálila chlupy o takový kamínka na bombu. Ale poslední dobou se mi právě zdá,že je to víc a víc.
Otce jsem na vlastní oči neviděla,na fotkách se mi zdá černý a její máma černá byla. Tak nevím... Budu doufat,že to někdy vymizí a budeme mít zase hezkou RTW.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit

monica
blbá a ještě k tomu hnědá.
Pani, vy jste blbka
A kdyz neplanujes vystavy, tak je to sumak, ne?
A co Rocky, srovnal se s prujmama a vubec, jak se ma?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:34
- Nahlásit

monica
taky jsem videla par rtw s hnedym leskem - a bylo to po krmeni, ale nereknu po jakem, protoze si to nepamatuju. Ted jsme zacali take krmit First Mate Potato & fish - tak uvidime.

monica
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:39
- Nahlásit

Fifi
No tak teda díky.
Šumák to svým způsobem je,ale byla taková hezká,černá...
Rocky už je v poho,občas najdu řídké ho...ale to jen někdy.A doufám,že se má u nás dobře (ale to by ses ho musela zeptat).Každopádně je to ten nejvděčnější pes pod sluncem.Dostal přezdívku "Mimínek",protože i když odejdu na 10 min. tak mě vítá kňučením jak po 10 dnech. Akorát je šíleně majetnickej co se žrádla apod. týká. Takže je musím důsledně oddělovat a nezavdat příčinu - jinak je zle. Myslím,že toho už se nezbaví. Holt to někdo před náma pos...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:50
- Nahlásit

monica
No tak teda díky
No tak pardon, ale zda fena na prechodny obdobi zhnedne nebo ne, je mi fakt docela fuk, neb taky neplanuju vystavy. My si zase uzivame s usiskama, takze nadech hnede barvy je to nejmensi. Jen me rozesmala ta kombinace hneda a jeste blba. Tot vse.
Každopádně je to ten nejvděčnější pes pod sluncem.
To 100%. Takže je musím důsledně oddělovat a nezavdat příčinu - jinak je zle. Myslím,že toho už se nezbaví. To delam i ja, a to nemam psa z utulku. Sice neoddeluju, ale pri krmeni v jedne mistnosti jsem u nich a taktez hlidam hledani si priciny v prudeni. Ale ty to mas tezsi, presne, jak si psala, prd vis, co ma za sebou.

monica
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:57
- Nahlásit

Fifi
Neboj,já se neurazila. Vím,že je to malichernost,jen mě zajímá příčina. Věšet se z toho určitě nebudu. Taky jsem ráda,že je zdravá. Brzy nás čeká kastrace,už se děsím teď. Je pořád šílený tele,tak jsem zvědavá,jak jí uhlídám,aby si ty stehy nevykusovala.
A Rocky to bohužel nedělá jenom u žrádla. Stačí i hračka,kosti na kousání, klacky bůhví odkud přitažené apod. Hlavně musím hlídat raději pořád i děti,i když to omílám pořád dokola. Ale znáš to,můžeš tisíckrát něco říkat, oni ti to odkývou,ale jistotu nemáš. Sice si myslím,že jim by nic neudělal,ale jistá si být fakt nemůžu. Ale třeba jídlo z ruky ti neukradne (narozdíl od Coniny,která v sobotu vypila známýmu kafe).Když mu řeknu Fuj,nesmíš,tak si toho nevšimne. Hypnotizovat to teda bude,ale nesebere.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:12
- Nahlásit

monica
Stačí i hračka,kosti na kousání, klacky bůhví odkud přitažené apod.
Tak vis co, to je preci jasny. Nekdy je treba tomu "utulkari" prispusobit rezim. Takze hracky - to necham jen smecce vyrostly odmala, kde stejne tu NEJ ukoristi Dorota diky psychicke prevaze, ac fyzicky nestiha. Kousaci kosti nemaji volne pohozene ani omylem. A s detma bych byla hodne opatrna, staci pro psa blba situace, a je problem na svete.
Ad kastrace, to drzim palce.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání