Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
monica
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:05
- Nahlásit

Kalliope
Díky,to jsem ráda,že v tom nejsem sama. Jak jsem psala jinde,jsme 2. den po kastraci,tak mám teď trošku jiné problémy a hlídání. Ale jde to.
S tou stopovačkou - mě to právě taky moc nevyhovuje,ptž navíc venčím oba najednou,takže věčně odmotávat a namotávat stopovačku a hlídat psy,kteří se nejraději ze všeho "mlátí" náhubkama a různě se kolem sebe motají. Nic moc.Vždycky jsem přišla z procházky vorvaná jak malina. Tak uvidím. Zatím když Connie utekla,tak se vždycky vrátila.Třeba to časem půjde i bez toho zdrhání. Jsem já to ale optimista.
Jinak velká gratulace Pavce,Fifi a Petře_ruže

Kalliope
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit

monica
no tak ti nechci kazit radost, ale sama asi nepřestane .... mluvím z vlastní zkušenosti aj estli to půjde podchytit ještě v počátcích tak jedině dobře, pak už to půjde horko těžko

monica
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit

Kalliope
Vždyť říkám,že jsem optimista. Jako nouzový plán si schovávám oddělené venčení a se stopovačkou,ale to zase zabere tolik času. No,ideální řešení asi neexistuje.
Až se uzdraví po operaci,začneme konečně chodit na cvičák,tak to třeba trochu pomůže. Uvidíme...

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 21:12 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

koukam ze mate celkem optimisticky pohled na svet ta moje megera se taky vrati... ale jinak je to lovec a muzu si rvat jak chci je dobry vedet ze nemam jenom ja problem s privolanim. a proto chodime ana stopce a kdyz tak mi utece jenom jeden pes a ne voba..dneska jsme byly zase na agi, pro petru ruzu poslu foto az zprovoznim tiskarnu.mam skrabanec pres celej ksicht a roseklej ret- takhle se vytvari fixace na hrackucubina byla na micek a prekazky cela nazhavena...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:03
- Nahlásit

Dneska sem nasla na Agate kliste, ktery melo kliste. Jak se do lesa vola....
A z Kremyla padaji tuny chlupu, vcera jsem vycesala kybl. Tzn. muzu se tesit tak do tydne na harani.

kulala
Fotky z agi posli, tez se tesim.

monica
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:15
- Nahlásit

Fifi
Stereoklíště? Taky dobrý....
Ty naši hafouni línají šíleně,ale hárání už teda fakt nečekám.
Jinak ta naše čůza 3.den po vykastrování opět přes noc roztrhala další kus plotu (asi 20.),vyplazila se po břiše ven a trajdala nocí. A já jí lituju,jaká je chudinka a má stehy na bříšku,a smutný očička...
Asi jí fakt ZABIJU!!! Dneska ráno zdrhla zas,takže bude trávit noci v kotci. Jó,kdo chce kam...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:56
- Nahlásit

monica
ty bláho tak to naši ať jsou jací jsou tak zatím takhle nezdrhají, ani je to nenapadlo, klepi klep. Tohle je fakt malér - a kor v dnešní protipsí náladě

monica
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:12
- Nahlásit

Kalliope
No,naštěstí nezdrhne na druhý konec vesnice. Buď se sama vrátí,nebo jí najdu o ulici nebo 2 níž.Fakt nevím,jak jí to odnaučit.Dostane vynadáno,putuje za trest do kotce,ale jí je to prostě šumák.A to prej rotvíci nejsou útěkáři.
Plot vypadá,jako kdyby jím prolítla tříštivá bomba,záplatovanej snad na každým druhým metru. A to je rok starej.
Fakt má už čubina slušnej účet - plot,zahradní nábytek,nějaký boty zapomenutý venku,různě ukradnutý nářadí,nějakej škrábaneček na autě atd. atd.
Bože,ta až z toho jednou vyroste,tak já se radostí zkalim do bezvědomí. Jestli se toho ovšem někdy dožiju...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:57
- Nahlásit

kulala
aby sis nemyslela, ze jsi jedina "exoticka", tak se podivej SEM – my jsme o vikendu soutěžili s pitbulama

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

monica
no ono se toho o rotvících napíše a napovídá (např. že prej nemaj loveckej pud, jak jsem tomuhle bludu mohla uvěřit dodnes nechápu), ale ničitele máme podobnýho. Vedro, oba dva se plouží na zahradě jak stíny, ale jenom malou čůzu necháš někde 10 minut bez dozoru už něco provádí někdy je to k smíchu, ale častokrát spíš k pláči

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

Petra_ruza
Hezky pekne, GRATULUJUUU!!

monica
Covece, bych mela docela strach jit v noci se psem kolem vas.. kdyby se na me vyritila rotvice bez pana, bylo by asi velky zle. A Rocky nezdrha?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:39
- Nahlásit

Fifi
no jo jak to ale vyřešit, zavírat psa do kotce..... to by se mi taky moc nelíbilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:45
- Nahlásit

Kalliope
Nez riskovat, tak pres noc radsi do kotce. Nebo proste zabezpecit poradne plot bytelnyma kari sitema apod.
Jednak bych se bala, ze zdrhajici psice neco provede, druhak, ze ji muze prejet auto a tak.

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:49
- Nahlásit

Petra_ruza
gratuluju!!! ja jsem to nemyslela ze jsem jedina exoticka- koukam ze jsme tu exoti vsichni!jenom bych ti prala videt ty pohledy kdyz jedem na kole a psy makaj vedle me. nedejboze kdyz mam cubu v postroji na canix a frci prede mnou- a ze umi frcet pekne rychleselidi otacej z okynek u aut!
monica nezoufej! moje cuba taky chodila skrz plot. nastesti si vystacila s bazinou a polem za barakem a valenim se v mrtvolkach a buh vi v cem jeste!jediny stesti ze bydlime na samote a sef vlastni 120ha pozemku okolo takze me nikdo nevysira.takze nenechavam samotny na zahrade a kdyz tak jenom po poradnem vybehani u kola nebo podobne a je klid.a o loveckym pudu bych ti taky mohla popovidat- takzez jsem se tesila ze rtw nema lovecky pud: a to videla vsechno mozny od malicka, tak nevim kde se stala chybicka

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:52
- Nahlásit

kulala
Ja mam taky tahaci holky, naaahodou. Pred kolobrndou.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:13
- Nahlásit

Fifi kulala
Diky moc!

Kalliope
no jo jak to ale vyřešit, zavírat psa do kotce..... to by se mi taky moc nelíbilo
to my ho na noc zavirame do kotce pro jeho vlastni bezpeci. V tomhle meste je tech psich otrav nejak moc - mam strach.
Muj prvni rtw skakal v noci pres plot. Chodil za jednou cubickou NO pres pole k rybniku do zahradkarsky kolonie. V noci se spolu chodili do toho rybnika koupat - no romantika . Pak se tam covece objevili stenatka s takovyma sirokyma hlavickama...

Fifi
sem Ingousovi na ty pitbul show zkousela prave takovy cani postroj - ten nejvetsi. Vypadal v tom, jak kdyz ma maly tricko I tahat musi na vlastnim, protoze je tam chudak jak ja v obchode, kdyz je vyprodej - vsechno je maly

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:20
- Nahlásit

Petra_ruza
Tak mu nech usit postroj na miru. Ja ho mam takhle na Agatu, sak si ho videla, taky ji nic nesedelo. Placatej pes s hlubokym hrudnikem..

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:24
- Nahlásit

A jsem skoukla fotky, to je pekne, jak od sebe maji vitezove uctive rozestupy..

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:25
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:27
- Nahlásit

ati
Mimiiiiii plove! Belmem teda loupe pekne.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:28
- Nahlásit

Fantasy a Ginnie Vombat,

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:33 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
to vis - to by nedopadlo dobre.
Ten bilej vpravo na nas vloni vyrukoval v noci. Sla jsem naposledy vyvencit Ingouse a on se k nam ze stinu pomalu blizil. Tak jsem ustupovala a cekala, kde ma konec voditka. Pak jsem ho uvidela - prekousanej. NASTESTI Ingous nezavrcel a ten pes se zase stahnul zpatky na misto. Asi jen vyhlizel panicka. Byla ve me malinka dusicka. To by Ingous nemel sanci - byl mu sotva rok. Mirek si na nej dava velky pozor, protoze vi jaka to je s.ine. Dobehla jsem pro nej a on mi snad 10x dekoval. To ani neni pitbul - je to nejaka thajska poulicni smes.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:35
- Nahlásit

Petra_ruza
Pak se tam covece objevili stenatka s takovyma sirokyma hlavickama

... ale nepovídej

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:37
- Nahlásit

Kalliope
nevim s jistotou, jestli byli Benikovi, ale je tu velka pravdepodobnost

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:37
- Nahlásit

Petra_ruza
ty bláho tak to jste měli asi z prdele kliku co .....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:41
- Nahlásit

Kalliope
ani ja bych asi nedopadla dobre :-/

Letos nam sport moderoval Novotny ml. V noci pak rikal, ze se dost boji psu a ze by jeste predevcirem skocil pred pitbulem na strom. To mel dobrou "lecbu sokem" Byl mile prekvapenej, ze se pri takovy koncentraci "krvelacnych bestii" nic nesemlelo (ostatne jako zadny rok a jezdim uz 9 let).

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:49
- Nahlásit

Petra_ruza
víš co, tak ty jsi ostřílená kynolóžka, ale co bychom dělali my, obyčejní pejskaři

a neboj, příště na pitbul show dorazím i s Píďáčkem a na to VEM jed, že se tam něco semele

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:13
- Nahlásit

Petra_ruza
Sla jsem naposledy vyvencit Ingouse a on se k nam ze stinu pomalu blizil. Tak jsem ustupovala a cekala, kde ma konec voditka. Pak jsem ho uvidela - prekousanej.
To bych si cvrnkla.

Byl mile prekvapenej, ze se pri takovy koncentraci "krvelacnych bestii" nic nesemlelo (ostatne jako zadny rok a jezdim uz 9 let).
Holt zodpovedni panickove a tak to ma byt.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:14
- Nahlásit

Kalliope
a neboj, příště na pitbul show dorazím i s Píďáčkem a na to VEM jed, že se tam něco semele
s pitbulama byl Ingous kupodivu v pohode - nejaka cuba tam harala a on neresil jestli je to pes nebo cuba - kníkal a jakoby se ptal: si to ty? Ale v nedeli jsem se tam potkala s chlapikem s RTW a ten (pes) se mu hned nelibil. Nakonec jsme zjistili, ze jsme spolu pred tydnem vystavovali v Litomericich a dokonce i ve stejne tride! Vzajemne jsme se nepamatovali, ale na fotkach ho mam. Mozna na tom s tou pameti byli kluci (psi) jinak .
Fifi
Holt zodpovedni panickove a tak to ma byt.
mas recht
Sice tam je dost ruznych podivnych existenci, ale nejsou to taci, co si s takovymi psy leci nejaky svoje mindraky.

monica
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 21:36
- Nahlásit

Fifi
Ona je naštěstí Connie dost kamarádská.Byla od malinka mezi spoustou lidí,takže mám i pocit,že nebude nikdy pořádně hlídat.S každým je hned zadobře a nikdy se ještě nic nestrhlo.Ani s fenou ani se psem. A sousedi jí znají.
S tím zabezpečením plotu je to těžký.Fakt skoro na každým kousku nějaká betonová krychle,na budoucích vrátkách dřevěná deska apod.Ale o víkendu se bude natahovat ostnatej drát,tak doufám,že přes ten už nepřeleze.I když u ní jeden neví. A Rocky naštěstí nezdrhá.Tomu kdybys nechala otevřený vrátka,tak v nich stojí a nejde.Což je naše jediné štěstí.Teda pokud by okolo zrovna nešlo chlupatý "žrádlo" s pinďourem mezi nohama.
A o lovení u rotvíků bych mohla snad psát romány.Jsme denně v lese,takže si to umíte představit.Kort v dvojitém provedení.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání