| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit
monica
Při dnešní procházce jsem místo piškotů vzala sýr a "holčička" přiběhla při každém zavolání a zapískání naprosto vzorně.
Jiste, ze kdyz chci extra vykon, beru extra pamlsek. a muze jit o blby privolani ci stopicku. Spis ty premyslej, cim ji vychazky zpestrit. To neni o vychcanosti psa.
|
monica
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit
Fifi
Ona si je dokáže hodně zpestřovat i sama sobě (spíš mě teda).Její nejoblíbenější je "tryskový" let po stopě zajíce či srnky,co nejdál ode mě a na co nejdéle. A taková koupel v bažině je taky parádní vodvaz. Kort když k tomu všemu má parťáka.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit
monica
Víš co ty mi můžeš s tím přivoláváním?
No tak na to jsem mela osvedceny pomocny povel "hele co mam" - to byl balonek. Ale asi pred mesicem mi behal po poli (v 6 hod. rano, kdyz jsme potrebovali odjet do CB na vystavu) a byla jsem mu "burt". Nemela jsem balonek a on to moc dobre vedel. Nezbylo mi nez obehnout pole, dobehnout k autu, nasadit holiny, ktere jsem tam mela a dobehnout pro nej - ten cucel, kdyz jsem mu stala za zadkem . Pak jsem ho parkrat vzala na 4m snure na prochazku a kdyz byl zaujaty nejakym cuchanim, tak jsem ho privolavala. Jak nesel OKAMZITE, tak letel vzduchem. Pak nasledovala velka pochvala a pamlsek. Takhle jsem to parkrat udelala na nekolika vychazkach a ted chodi jak hodinky i kdyz se rozebehne po stope.
ale jak rika Fifi: doufej ze to tak zustane...
|
monica
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:00
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak kvůli balonku by se určitě nenamáhala. To tak kilo šunčičky by možná zabralo.
Já mám 6m stopku a když vezme roha,tak než jí stihnu přišlápnout je v pr... Jakmile jí totiž odepnu z vodítka,je opravdu jak utržená ze řetězu.A navíc je fakt humus chytat stopku vyválenou v blátě,kalužích,obalenou jehličím a hov... (což se mi už párkrát stalo). Ale asi to fakt jinak nepůjde.
A docela tě obdivuju - letěl vzduchem. Mě se to nějak s těma +-4Okg její váhy nedaří. A nahánět po poli bych jí mohla asi do večera. By to brala jako fakt príma hru.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 21:37
- Nahlásit
monica
Hele, ty si děláš nejspíš srandu ne?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 22:58
- Nahlásit
monica
ja ji nevalim po zemi. Vedu ho na provesene snure a kdyz potrebuju, tak s nim trhnu. A to si pis, ze jeho 50! kg leti vzduchem! A na poli jsem ho nenahanela - on o me vubec nevedel, takze byl velmi nemile prekvapenej, kdyz jsem najednou za nim stala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:37
- Nahlásit
Pavkoooooooo
Mega velka gratulace, Křemýlek posílá bráškovi obrovsky blemcos!!!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:42
- Nahlásit
Fifi
Celá naše smečka také moc gratuluje, ale pochlub se k čemu vlastně. Jste rodina tak se chlub,šakje čím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit
ati
At se pochlubi Pavka sama.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:53
- Nahlásit
Fifi
ježiši, to bude trvat než sem příjde. Je to fantastický úspěch.Potěš oko rotvíčkářů,teda těch nezávistivých
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 20:59
- Nahlásit
ati
BÓBikáááá, atd... Stačí? Víc at si rekne ona sama
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:00
- Nahlásit
tady se muzete podivat na fotky: http://petraruza.rajce.idnes.cz/MVP_Litomerice_25. _5._2008/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 21:24
- Nahlásit
Petra_ruza
A moc gratuluju Ingouskovi!! Od tebe jsem telefenicky report nemela, tak az tady a ted.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2008 22:14 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
Dekujeme!
Pavka to jsi ani rano netusila, jak si jeste zabehas.
To je teda megauspech! Gratulujem!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit
Fotky z VS ZVV3 v Ricanech
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:16
- Nahlásit
Děkujeme všem
a pro ty co to ještě nevědí, tak kromě BOBika ještě BIG a nejlepší pes neděle. O celkového vítěze nás porazil jezevčík ze soboty, kterého mimo jiné taky posuzovala v sobotu paní Buriánková.
A jen tak mimochodem, při focení jsem byla pěkně zplavená, tak doufám, že někam daj fotku na který budu jak idiot.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit
Pavka
ještě jednou obr gratulace, hele pokud by muj pes byl nejlepší pes dne , tak klidně budu vedle něj vypadat jak idiot . Mrzí mě, že jsem nemohla jet, vidět jako vítěze dne právě rotvíčka se hned tak nestane
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit
Tak jsme zpet od vetky, Dorota projeta od hlavy k pate sono a rtg. Boule u cecku se moc nezvetsila, listy ma drobet otekly - takze chladit a matlat. Jinak vse cisty, zadny zanet delohy ci nedejboze jiny hnusy, jen zvetseny srdicko.
Pavka
Fakt jeste jednou moc a moc grautuluju tobe i majitelum, je to bomba uspech!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:54
- Nahlásit
Fifi
to je taky super zprava
rtw maji velke srdce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit
Petra_ruza
rtw maji velke srdce
A nekteri jeste vetsi.
A dostaly jsme obrovskou pochvalu, bo Dorinka byla neskutecna pacientka, trpeliva, poddajna. Na to, jaka je asocialka vuci ostatnim psum, tak proste vi, ze ja bych ji nenechala ublizit a plne mi duveruje, odevzda se... Nevim, jak to popsat, ale proste kukne na me tema svyma ocmama a tam je fakt psano - Tak jo, ja ti verim, delejte si se mnou, co chcete...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:44
- Nahlásit
Fifi
Huuuuuuf, tak to je super Sme teda ty tlapopalce mackaly na patek, ale snad mely delsi trvanlivost ..Nevim, jak to popsat, ale proste kukne na me tema svyma ocmama a tam je fakt psano - Tak jo, ja ti verim, delejte si se mnou, co chcete... Tak to vubec nemam problem verit, uplne ji vidim ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Roxana
Zdarek
Uz budes online? Nebo to porad nefachci?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:19
- Nahlásit
Fifi
Uz budes online? Nebo to porad nefachci? noo,to zatim nevim, musime zkusit !!! Na tebe pak zaklepu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:20
- Nahlásit
Roxana
Bezva Tesim se.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:25
- Nahlásit
Fifi
Ja tez, tak zatim a jeste ty sikovny pacosce poradny podrbani !!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:02
- Nahlásit
cuus lidi tak muzu konecne poslat info z druhyho konce evropy po krachu myho notesu.Tak jsem s cubinou vyrazila na kurz agi. jak uz jsem psala -exotika ale hlavne ze je zabava..gratulace vsem k uspechum , chvily mi trvalo nez jsem to vsechno precetla a prohlidla....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2008 07:53
- Nahlásit
kulala
Dekujeme. Rtw na agi bych docela chtela videt
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:52
- Nahlásit
monica
hele to nám okusuje komlet dřevěný obložení nejhorší je, že ty lišty jsou doma vyrobený, nejde to nikde sehnat a náhrada jednotlivch okousaných nebo vytrhaných je velmi složitá, doma je kvůli tomu furt zle, už jsem jí začla na noc brát i nahoru, už tam spí tak 4-5 měsíců určitě, předevčírem jsem je na chvilku odpo uklidila domů a už zase zlikvidovala jednu lištu, tak jsem to zamaskovala, ale brzy se na to přijde, nejhorší je, že je u toho člověk NIKDY nenachytá, takže vlastně ona ani neví, že se to nesmí ale zahradní nábytek, to je fakt odvaz teda
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:56
- Nahlásit
monica
s těma stopama a stopovačkou, já už se řádne poučila, stopovačka je tak nebezpečná věc..... člověk si to neuvědomuje, dokavad se mu to nestane.
Píďa zdrhá, chodil na 20 m šňůře, pač má reakce je pomalá, tak abych to stihla, Jednou se rozeběhl za zajícem, za polovinou jsem mu to přišlápla, HOROLEZECKÁ šňůra se urvala v půlce a pes zmizel v lese, náhodou jsem ho tam našla omotanýho kolem stromu jak se tam škrtí a packama visí dolů ze svahu, na hubě náhubek, ani hlavu nemohl otočit, takže stopovačku už nikdy. Kdybych ho tam totiž nenašla, tak tam chcípne ... a tohle je věc náhody, ale riskovat to teda nehodlám
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:59
- Nahlásit
Fifi
fajn zpráva - zdraví je nejdůležitější
|