Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 16:26
- Nahlásit

Já už na to taky....... jdu se projít a pak budu motal štrůdlíky,na vánočky letos......

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 17:09
- Nahlásit

Tady aspon trosku vanocni nalady... At jsou vsichni pejsove zdravi, panicci nervove vyrovnani a spolecne at to vsem klape...

ati
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 18:54
- Nahlásit

Fifiděkuji zá krásné přání.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 18:57
- Nahlásit

ati
Co strudliky - nerozpadly se ti jako mne??? Ja uz jsem rezignovala, holky i panicek cekaji na vecerni krmeni... A uz nic neresim, hlavne mit krasny svatecni vecer! A to preji samozrejme i tobe!

ati
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 19:40
- Nahlásit

Fifijoooooooooooooooooooo. mrchy rozpadaly se už na vále ,jeden jsem chytla udělala kouli a mrskla do koše. Pak jsem zadělala nové a ty se povedly. Asi dostaly strach

Užijte si krásné vánoce

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 20:30
- Nahlásit

ati
Cha cha cha To ja obcas testo za staleho michani vlevam do zachodu, kdyz me to nastve! Vanocky jsem taky nejak zatim odlozila...
Nejak furt nemuzu chytnout tu pravou vanocni svatecni naladu, venku bahno, bordel, snih nikde.... Vevnitr uz opet taky bahno, skorobordel a Jezouch se na nas letos zvysoka...

ati
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 21:37
- Nahlásit

Fifitobě přišla ta knížka
mě né bůůůůůůůů To bahno je hnus,ještě že je doma jen Ajda,ta mi jen oblemcá okno na terasu. Vadí ji že psi běhaj po zahradě tak na ně řve.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 21:47
- Nahlásit

ati
Jo, knizka mi prisla vcera, aspon myslim, nejak mi ty posledni dny splyvaji... Ale mam ji uz doma a uz po x-te se do ni s radosti nejvetsi zactu!
Jinak ma umyta okna jiz tez utrpela mnoho flusancu a sramu, nebot kdyz jsou holky doma - tak cumi obcas ven, co kocky a tak a kdyz jsou venku - tak cumi dovnitr, co varim a tak... Je to na jednu stranu pakarna mit doma 3 cuby, ale zase kdyz si ted kolem mne krasne chrupkaji a ze spanku jeste stale dumlaji jako stenatka, tak holt zase zitra vezmu mopa a pujdu znova uklizet...

ati
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 08:25
- Nahlásit

je to fajn mít je doma,ale já měla jednu dobu doma 2rtw,1NO a kníračku a to v paneláku.V baráku dvě rotvičky +štěňataTa mrnata všechno okusovala,dvě jsem odlapila a zbytek se rozutekl a ničilProto štěňata až na jaro,odrodit doma ,tak týden dohled a pak pošupajděj. Mě hlavně vadí,podlahy mám plovoucí a oni na ni opravdu plavou a mám strach o klouby. Tak jestli se tady nestavíš tak přeji hlavně klidné svátky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2005 11:58
- Nahlásit

Zdravim vsechny! Zitra nas ceka ponekud delsi cesta - pribuzni volaji... takze zanedlouho vyrazime se vsema feeenama na vychandu a cvicak, abysme je utahali.. Obcas vyleze i slunicko, tak bereme fotak a snad uz konecne vznikne i ta vymodlena galerie na strankach...
Mozna se tu jeste vpodvecer mihnu, zatim se mejte krasne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2005 17:20
- Nahlásit

Fotak jsme zapomneli doma - jak jinak... Feny uz zase radi, jsou fakt streleny. A Amy dnes poprve s prehledem prekonala kladinu! Jste tu nekdo nebo vsechny pohltil povanocni navstevni rej?

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 17:44
- Nahlásit

Fifiahoj, konečně jsem se dostala k počítači. Tak jaké byly svátky

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 20:38
- Nahlásit

ati
Ahoooj. Ted jsme prijeli z navstevy, cesta des bes, byli jsme na Vysocine Svatky probehly tak nejak v klidu a bahnu, nejvetsi zazitek mela Dorota s ohromneho piskaciho balonu, az se ji z nej spustily cecky a falesna!
A co ty? zadna kost v krku....?

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 21:18
- Nahlásit

Ne žádná kost,já je poctivě vylovila už před obalením. Naši blbouni měli radost z papání a balonku Atinka dostala plyšového médvěda. Ráno ji říkám a kdepak máš míšuchudáček byl na maličký kousky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 21:21
- Nahlásit

ati
Si delas srandu, ne???? Ty vykostujes kapra zasyrova???
Papani mely holky svatecni - obzvlaste dobry mix praseciho, plic, hrtanu a nozicek - a chrochtaly si u toho jako cunici.

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 21:42
- Nahlásit

Fifi
Měli jsme lososaa ten jde dobře
Pejsum jsem vařila taky sváteční, kuřecí maso, krky,játra, srdíčka,žaludky,zeleninku a rýži. To byla vůně. A musela jsem se smát jak vzorně papali žádní čuníci jako jindyA koukali jak nesu dárečky ,běhali jako praštění,jen Ati koukala vo co jako dééééééééééééé

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 21:47
- Nahlásit

ati
Vsak ona uz pristi rok bude vedet....
No jooo, losos, tak to pak jo. My jsme pres ryby, takze lososa kupuju i pres rok, pstruhy a tolstolobiky mame od tchana rybare, ale na stedrej den to proste musi byt KAPR!
U nas holky darky zhodnotily jako vzdy - proste JEN ten JEDEN je ten NEJLEPSI a pak se o nej dohadujou...

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 22:01
- Nahlásit

Já mám ráda rybky,ale na kapra bych byla sama jako lonitak jsem to vzdala,ale mám ráda všechny potvory z moře vytažený
A co se dárků týká,tak když byla naše smečka menší byli na vánoce doma a dostali pískáčky. Naše Ajda je nenápadně ukradla ,vykousla pískáčka a pak chodila se svým a pískala

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 22:25
- Nahlásit

ati
Jo, jsou to potvory zavistivy..!
A copak nadelil Jezouch tobe? Bylas hodna??

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 22:31
- Nahlásit

Jo asi jovšichni byli spokojeni Já vybalila krabici se žehličkoua v ní byla kosmetika. Asi abych si namalovala nějakou hubu na ten můj ksicht a nechtěla na plastiku
A co u Vás

ati
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 22:35
- Nahlásit

Nějak mě bolí v krku jdu zalehnoutTak zítra.Pa

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 22:38
- Nahlásit

ati
No, ja polučila spoustu kremu, mydel, vonavek, licidel - az jsem si rikala smrdim, jsem spinava, plet nic moc a taky bych si mela svuj gesicht znova vytapetovat..? Ale jinak me dostala original aroma lampa z dilny kamarada, je cela z hliny a je naprosto UZASNA!!!
No, zitra mame pracovni den - rezeme 10 kubiku dreva, doufam, ze nam do toho bude skvele chumelit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 23:57
- Nahlásit

ati
No snad te Jezouch mimo jine neobdaroval i nejakou tou chorobou.. Drzim palec at ses OK, at na tom nejses jak ja pred par tydny... Tak zas zitra, to uz se snad napoji i dalsi rtwzasazenilide z prace! Tak se uzdravuj a papapaaaaaaaaaaaaaa! A dej zitra vedet, jak ti je!

ati
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 11:51
- Nahlásit

Fifi
Tak jsem tady ,vypocenáBolí mě hlava a v krku. I prdelky jsem dnes ošulila snadf mi odpustí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 12:17
- Nahlásit

ati
Nazdar chorobo
To chce ten grog - jak si mi radila.. Nebo varici mleko s medem!

ati
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 12:19
- Nahlásit

Rum došel a mléko nesnáším, nějaká další rada by nebyla

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

Jasne! Cesnecka ze dvou celych cesnekovych hlav, ta mi zabere vzdycky. Na lepsi vypoceni rozmackat uvareny horky brambory a dat je do pytliku, pres ne rucnik a polozit si na hrudnik - vytahnou z tela nemoc....
Proste cesnek, med - babicciny starocesky recepty...

ati
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 12:36
- Nahlásit

Tak ta česnečka by mě asi zabila,já mám nizoučkej tlak a tolik česneku zabije i upíra

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

ati
Nizkej tlak mam taky, bez kafete po ranu nefunguju... Ale cesnek mi nejak nevadi, babicka ho do mne cpala odmalinka... Tak uvar Boobika! a budes mit sadlo, to pry taky pomaha...

ati
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

Fifi
ale prdelka je samej sval,ale manžel je tučnější,myslíš že by to fungovalo

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání