Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:28
- Nahlásit

ati
Ja bytostne nesnasim tu tlacenici v kramech pred vanocema - je to des, lidi nepritomnej vyraz, zensky utahany... Tak at vse sezenes..

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:41
- Nahlásit

Je to docela jednoduché Gabče něco na sebe, Nikol do bytu,děda knížku,babí kosmetiku pesani jsou jasní plyšáka a kokínka jen pro mužíčka nevím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:59
- Nahlásit

ati
Nejlepe nove Ferrarri S chlapama to je tezky, neco vymyslet ...

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 19:07
- Nahlásit

Jo ,na dálkové ovládání. Ale my to tak neberem,hlavně když maj radost holky a pesani. Jsem zvědavá na Atinku. Jo Barbara psala Ati bude mít v únoru sourozence a tatínkem je CH Bronko od Dragicevica,tak jsem na ně zvědavá

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 19:42
- Nahlásit

ati
Koukala jsem na jejich stranky - maji krasny pesany.. A ty hlavy Ze bys neodolala a pribyl dalsi prirustek??

Prave jsem domatlala 3 nohy strudlu, a koukam, ze se mi hned jedna v troube rozpadla...aaaach jo

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 19:52
- Nahlásit

Fifineblázni
byl by to Atinky bratr,chci pejska ,ale až až až..znáš to. Ale teď určitě né.
Já budu taky matlat štůklík i vánočku.Užse těším

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:08
- Nahlásit

ati
Jojo, vanocku planuju na ctvrtek - ale jestli to pujde jako dneska strudl, tak potesbuh..

A pejska - nakonec si stejne nechas neco ze svyho vrhu, uvidis...

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:55
- Nahlásit

Nééééééééééééééééééééééééééééééééééé
ale jo holčinku ,ale ne hned až se mi ta smečka trochu smrskne. Takhle je to moc a horko ,těžko stíhám. Musím se věnovat všem,každý chce pomazlit a počochnit. A tak mi to zabere spoustu času. Je to fajn,ale pokud je jich míň ,jde to líp.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 21:03
- Nahlásit

ati
To znam, mam sice jen 3, ale s rotvajleri zarlivosti vydaji za 10! A venovat se jim spravedlive je dost narocny, nebot Amy je z nich ta nejzarlivejsi a odstrkuje ty starsi! Vic psu bych nezvladala...

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 21:18
- Nahlásit

Holky se snáší dobře jen je nemůžu mazlit když jsou pohromadě. Jen dědek nemůže být s Akimkem,je vůdce,ale Akim ho chce vyšoupnout. Dokud žila Gira tak velela ona,a jak umřela tak se kluci porvali.Je to sranda. Ale stejně je miluju parchanty zatracený

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 21:27
- Nahlásit

ati
Moje holky jsou taky bez jakychkoliv problemu spolu 24 hod denne v baraku... Jen pri mazleni jsou jak tanci, klidne by me udupaly..
To musela bejt hezka mela, kdyz se kluci poprali... Kdyz se do toho 2 rtw kluciii pustej, je to srumec... Jak si je dostala od sebe?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

Ahoj holky, tak už i tady ten shíh slejzá...Vánoce prý budou na blátě, tak uvidíme mně se ještě Bak s nikým neserval a asi proto si myslí, že na každýho psa má, jenže ono je to asi jinak..

ati
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:04
- Nahlásit

ahoj,oni kluci to brali tak nějak vlažně nic moc velkého je natržený pysk.Fin je hodně tolerantní až ho obdivuju,ale co je moc to je moc. Jsme bez sněhu ale pěkně mrzne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Ahoj vsem!
Hlasim bahno, brecku, sychravo a nechutne... Nemrzne, ale mohlo by, abych nemela cuby jak prasata..
Me se stara cuba servala jednou v zivote - na 10 mesicich s pitbulkou, a byla to divocina... Pitbulina se do toho nastesti neobula naplno, tak nakonec dopadla hur, nez Dorota. Ale bylo to nechutny!!! A od ty doby se Tlustoska nekamaradi s zadnyma psama - je ji jedno, jestli cuba nebo pes, proste by zrusila kazdyho ciziho psa..

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:59
- Nahlásit

A mlada je v pohode, zatim, ale staci, aby na ni na cvicaku nejakej pes zabrucel, a uz je v plny pohotovosti - zkratka rotvice

jessiertw
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:25
- Nahlásit

Moji psi jsou taky v pohodě dokud na ně pes nezavrčí..ale musí být každý zvlášť. Jakmile jsou spolu, tak jsou zlý na všechny psy.

Anonymní
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:34
- Nahlásit

Ahoj holky, mám teď v práci honičku, ale chvilku jsem si našla. Kytka se zatím nepere, ještě je to mrně, ale občas se pěkně naježí, takže čekám, kdy začne naše pubertálně-prací období. Snad nikdy....ale to jsem si asi měla vybrat jinou rasu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:35
- Nahlásit

jessiertw
To je jasny, pak jsou silna dvojka.. Dorota si takhle hlida ty dve mladsi, chran buh, aby se k nim nejakej pes chtel priblizit...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:37
- Nahlásit

To jsem já....

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:45
- Nahlásit

Pastelka
Ahooj! No, ty rvacky jsou rtw rychly, clovek si furt mysli, jaky ma doma stenatko, ale uz 8 mesicni zakrsek je schopnej vystartovat... Ja uz ted pro jistotu Amy nenechavam si hrat s cizima fenama, pouze se psama - a neni problem... Ta pitbulina byla svagra, vyrustaly spolu - a pak najednou baac a byla mela! Proste s rtw neni nikdy opatrnosti nazbyt

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:52
- Nahlásit

Fifi
To je fakt, taky jsem právě valila oči na ty naježený chlupy. Ono se to nezdá, opatrnosti není nikdy dost.

jessiertw
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:56
- Nahlásit

Mě naštěstí Bára poslechne na slovo, takže jsem schopná ji od psa odvolat..Baka bohužel ne, proto ho také víc hlídám, nemá totiž rád velký psy..

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:02
- Nahlásit

Pastelka
Jo jo, Amyk se taky umi zjezit jak dikobraz.

jessiertw
Ja taky nemam jakykoliv problem s privolanim - to by si mohly holky zkusit! - naopak, to je to nejpodstatnejsi u rotvika... Ale kdyz ma nekdo jinej psa nevychovanyho, a ja drzim na voditkach skoro 100 kg psu, a kolem poskakuje stekajici nevychovanec tak vidim obcas rude! A jeste se vetsinou majitel toho psa citi ohrozenej a brbla neco o bojovych plemenech...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:14
- Nahlásit

Jo , to se mi taky jednou takhle zatmělo. Já Kytičku ( 4.měs ) na vodítku, v tu ránu se k nám přiřítí nějaká špageta a že se jako bude prát. Já byla přichystaná, že zasáhnu, protože ta ženská to psisko marně přivolávala. Naštěstí její pes pochopil, že jsme v tandemu silnější, ale když se ta dotyčná přiřítila, tak jsem dostala vynadáno, že takový bojový plemeno má mít košík Jindy jsem celkem pohotová, ale tohle mě totálně dostalo.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:25
- Nahlásit

Tak já už zase pádím domů za tou mojí šelmou psovitou. Musím to ale vzít přes město a nakoupit zbytek dárků Dárky dávám hrozně ráda, ale nerada nakupuju, je to stráta času. Nesnáším kolem sebe tu bandu lidí. Vadí mi to. Nejradši bych šla s psiskem do lesa...ach jo!

Tak se mějte bando a ahoooooj!!!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:27
- Nahlásit

Jejej stráta....myslela jsem ztrátu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:43
- Nahlásit

Pastelka
Tak papapa, vsechno nakup, at se dari... Snad zas zitra!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:09
- Nahlásit

ati
Tak co, nakoupilas v maticce Praze vsechno???

Anonymní
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:32
- Nahlásit

Fifi
nic moc. Ale přece jen už nejsem tak nervozni. A je to síla těch lidí,my vesničani na to nejsme zvyklí

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:35
- Nahlásit

Anonymní
Ze by Ati????

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání