| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:27
- Nahlásit
Pastelka
Cha cha, neboj, nastane! Ale dej tomu cas, a uvidis, ze treba za pul roku budete uz nekde uplne jinde...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:29
- Nahlásit
Fifi
Pamlsky dávám, ale jak spěchá, tak je schopná je i přejít. Já vím, trpělivost a zase trpělivost. Zkusím to prodloužit. Snad to pomůže. Když jsem měla předtím tu ovčandu, tak to bylo stejný. Taky měla tendence letět jak splašená, ale když se musela víc soustředit a snažit, tak to bylo perfektní.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:31
- Nahlásit
Fifi
Děláte stopy i teď ? Já to ve všední den nestíhám, kvůli tý věčný tmě venku a když byl víkend, tak pršelo, nebo byl sníh. Ještě, že rotvíci nejsou takový zapomněnky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:38
- Nahlásit
Pastelka
Obcas nejakou stopindu slapnu - tady bylo par cisel snehu - i tak jde slapat, a ted uz jsme zase na blate... Obzvlast dneska to pocasi stoji za..... Zkus zmenit pamlsky - takovy vonavy uvareny srdicko nebo jatyrko ji urcite bude stat za zpomaleni... Nebo zkus starsi stopu... Nebo - ja vetsinou slapu stopy 2 najednou, prvni jen jako takovou motivacni chutovku, kratsi a bohatsi o mnamky a druhou uz technicky narocnejsi - a tam uz je Amy zklidnena, pracuje dukladneji... Mezi stopama si stihne odfrknout, vzdycky ji na chvili privazu, a uz se klepe na dalsi...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:54
- Nahlásit
Fifi
No jasně, to není špatnej nápad. Teď budu mít volno, tak to určitě vyzkoušíme. Ono nic naplat, ale ty piškoty nejsou tak voňavý jako maso, nebo páreček.
Jinak u nás je taky mokro a bahno, takhle prý bude i o Vánocích.Ach jooo!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:58
- Nahlásit
Pastelka
Budes mit volno - takze nebudes online??? Od kdy do kdy?
Piskoty jsou u nas pase, holky pracuji jen za chutnejsi a min suchy mnamky... Jsou vycurany...
A kdy posles nejaky to povidani o Kyticce? Nedavno jsem dodavala na stranky povidani o bratrovi Agaty, tak at se vas tam sejde vic... Mrkni na to a neco uz konecne sesmol!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:20
- Nahlásit
Fifi
Bohužel, mám dovolenou. Možná se tady jen mihnu, ale oficielně budu až první pracovní pondělí. A ještě zítra samozřejmě.
U nás piškoty taky nejsou úplně to ono.Rozhodně za ně neudělá kotrmelec.
Během svátků se vrhnem na to povídání a pošlu nějaký povedený fotečky. Budu moc ráda, pokud to dáš na svý stránky, dík!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:21
- Nahlásit
Fifi
Tak já budu muset běžet!!! Zatím pa pa a zítra naposled !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:37
- Nahlásit
Pastelka
Paaaaaa, zitra jeste pokvokame..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:09
- Nahlásit
Ati, Ati, ty porad nikde... Zase kupujes darecky???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:34
- Nahlásit
jo,jo už mám nakoupeno,teda dárečky né že bych byla sťatá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:46
- Nahlásit
ati
A copak dostane manzilek???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:54
- Nahlásit
Něco hned a zbytek až bude utíkat My pojali nákup jako trénink s Carey,po návštěvě té veteriny před bonitací měla problém ,jít v košíku do skupiny lidí. Tak dostala léčbu šokem. Jo vánoční trhy to je škola. Byla v pohodě,pak na návštěvě u babičky probrala lednici a byla spokojená. Teď spí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:00
- Nahlásit
ati
Ja bych taky Amy vytahla na zdejsi trhy, ale tam pubertaci hazi jednu petardu pod nohy za druhou, a to fakt nepotrebuju...Babiccina lednice - raj psu i lidi!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:09
- Nahlásit
Já měla z petard strach ,ale haranti byli ve škole a byl klídek
Babička si myslí,že doma nejíme tak se snaží nacpat nás i psy. A děda jim prohmatává hřbet jestli nejsou hubený
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:10
- Nahlásit
Nevíš jak to dopadlo s Velvetkou jela pro to štěně
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:20
- Nahlásit
Aha už jsem se dočetla že nejela. Hm nechápu,ale pejskovi gratuluji. Snad bude mít zodpovědného majitele. Leoni potřebují lásku jako každý pejsan a u ní by ji asi nenašel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:35
- Nahlásit
ati
To u nas se vzdy pri rodinnych navstevach konstatuje - jooo, zase jste pribrali, na vesnici se asi zije dobre...
Velvetku uz neresim, kdyz to vezmu z hlediska chovatele, ktery ma zamluveny stene a pak vlastne bez udani duvodu si pro nej novy majitel neprijede.. - co na to rict?! Hlavne, at se holcina vzpamatuje a zkusi to za par let znovu - ale tohle bych necekala...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:55
- Nahlásit
Mě se stalo,že si lidi odvezli pejska a za dva dny ho přivezli zpšt že to nezvládaj.Já už odřekla zájemce,pak si ho vzali lidi ,kteří chtěli čubu. Ale je to k nasr....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 17:58
- Nahlásit
ati
Kdyz ti psa vrati po 2 dnech, porad lepsi, nez kdyz ho na roce pro jeho nezvladnuti strci do utulku... I tak se mi z toho dela blivno...
Co cubicka, uz si ji majitel odvezl, je zdrav??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 19:04
- Nahlásit
Zatím nevolal tak nevím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 19:06
- Nahlásit
Snad to bude OK! doufam... Treba spolu stihnou jeste i vanoce... Dej vedet!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:17
- Nahlásit
Tak holky!!!!! Je tu někdo ?????
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:39
- Nahlásit
Ahoj holky, jsem tu jen na skok, přeju všem krásný Vánoce a hlavně pohodu a jen samé radosti s pejskama Kimečkovi teď přišel obleček a velkým kosti, tak už mají taky dárečky..stavím se tu mezi svátky. Mějte se hezky a pozdravujte hafíky!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:57
- Nahlásit
jessiertw
Tobě taky krááááásný svátky a pozdravuj smečku!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:41
- Nahlásit
Takže holky moje zlatý!!!! Mě už to končí !!! Za chvilku padám a budu si válet doma šunky Jestli mě Kytka nechá....
Musím vám ale ještě napsat, jak si Kytička včera zpestřila předvánoční čas.Včera večer jsme se všichni 3 zastavili na chviličku v naší oblíbené psí hospůdce. Kytka leží pod stolem-paráda. My si samozřejmě povídáme a najednou ta naše psí holka mi vyskočí předníma nohama na klín s blaženým výrazem a chce se mazlit. Projde kolem človíček a povídá: jitrnice jí chutnaly. Ona ta potvora normálně okradla jednoho hodně společensky unavenýho pána, co měl ty jitrnice položený v tašce na lavici. Nevím kolik jich sežrala, ale určitě je slupla i se špejlema. Teď jen čekám kdy se po nich pos...
Takže se mějte nádherně, krásný svátky a bohatýho Ježucha! Hodně štěstí a hlavně zdraví do Nového roku!!!!!! Pa pa pa a pozdravujte hafuši !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:50
- Nahlásit
Pastelka
Krasny vanoce! At ti Kytka neshodi strom, to by pak Jezuch nemel kam jit.. Uzij si volno a nekdy se stav! Paaaaaaaaaa!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:28
- Nahlásit
Tak jsem dnes fenulim dala predcasnyho Jezoucha - kamoska dovezla maso z jatek a krasny cerstvy praseci nozicky, tak si kazda chroupnula... Dorota je pazravec, ta mela nozku v sobe za chvili a ty dve mladsi se s tim praly snad hodinu - a jeste zbylo..
Jinak dodelavam vanocni uklid - ty podlahy fakt nema cenu mejt driv...
Tak vsem klidny predvanocni vecer, pohladte vsechny pejsy!! Obcas jeste dneska mrknu, tak kdyztak.....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 15:30
- Nahlásit
Ahoj, já taky finišuji,poslední nákupy apříprava papání pro nás a zvířata
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2005 15:43
- Nahlásit
ati
Uz me to fakt nebavi - mam krec v krku od mopu, a ted prisly holcicky ze zahrady - a jsou jak prasata... Tak jdu porcovat pajsl, a uz mi to vsechno nejak zacina bejt jedno...
|