| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:27
- Nahlásit
Jo oni maji buchty rádi. Loni jsem taky přivezla dorty a jak jsem vykládala nákup tak jsem krabice s dorty složila na střechu auta a sousedka se ptala co slavíme,že máme tolik dortů. Já ji řekla že čuby maj narozeniny a psi pořádaj mejdan ta koukala jak vejr
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:35
- Nahlásit
Tak jsem si taky objednala knížku od Procházky ta moje stará už je jetá. Ale mám ji pořád po ruce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:41
- Nahlásit
ati
No ja nepochybuju, ze holky by si taky neco podobnyho taky rady daly, ale bohuzel, tohle jim netrpim, za chvili by chtely venecky, puncaky nebo buchticky se sodo..
Fouka u vas jeste - jde to od zapadu, tak treba se to uz utisi..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:42
- Nahlásit
ati
Haha, to mame stejny chute... jsem zvedava, jestli to dodaj jeste pristi tyden..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:03
- Nahlásit
Fučí, fučí a je bílo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:18
- Nahlásit
ati
No doufam, ze tady hned tak snezit nezacne... Jinak preju krasny vikend(pristi tyden uz prijde Jezouch!!), zase brzo ahooj...
Mozna sem juknu i pres vikend, co jinyho v tomhle pocasi a s rymou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:45
- Nahlásit
ati
Jo, a Dasi, mas tam mejla, at mas hezky vecer...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:46
- Nahlásit
Jasně pa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 21:04
- Nahlásit
ati
Mas tam toho mailika..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 19:47
- Nahlásit
Ahoj Fifi,dík za mailíka. Pěkné. A co jak žiješ,já zrovna vylezla z vany byla jsem se zahřát,pesani maj radost ze sněhu a já neměla srdce je zahnat domů. Tak jsem tam mrzla a mrzla. Atinka dostala záchvat ,lítala jak pomatená. Vyhejbala se stromům v posledním okamžiku,už jsem ji viděla napasovanou ve větvích
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:06
- Nahlásit
Halooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:07
- Nahlásit
ati
Achooj! No, ja jsem po asi 3 tydnech naznala, ze kdyz se uz muzu hybat a jen mi tece z nosa, tak jsem se vrhla na uklid. Omyt okna aspon zevnitr, vanocni vyzdoba - zkratka, jsem se dneska vybicovala a zvladla jsem 2 pokoje sakumprdum..
No a holky maji vanoce uz ted, vlocky poletujou, hlavne Amyk je romantik a chyta ty bily bubaky... A zase maji roupy, rano vyjedu na cvicak, at mam od nich chvili pokoj..
Kolik je u vas snehu??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:09
- Nahlásit
Fifijen tak trochu 2-3cm,ale oni maj radost trdýlka. Já vyrazím na cvičák až po Novém roce. Doufám,že nenapadne metr sněhu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:18
- Nahlásit
ati
No, prave ze mam posledni sanci je utahat na cvicaku s figurantem, pristi tyden je pase a ten dalsi taky...
Tady je taky jestli 2 cm snehu, ale chumeli a chumeli, tak uvidime, jestli rano odrazime...
Jooo, a od 1.1. 06 uz budu pravoplatny clen RKCR, takze si budem fiftyfifty
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:23
- Nahlásit
Fifi členem joooooooo,no Ty se máš
Já dnes dogruntovala,a můj chlap se mě teď ptal jestli nemám na něco chuť,tak mu říkám jo dala bych si šampíčko.A on skočil do auta a jel pro bublinky. Tak se opiju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:34
- Nahlásit
ati
No ty mas ale spravnyho chlapa, nemaj nekde vyprodej podobnych??? Ale neee, ja si nestezuju.. Doufam, ze budes mit bublinky pobliz klavesnice, nebo to balis??? Ja mam pobliz pc neco lepsiho, k uvolneni rymy dobre zabira horky vinny cerveny punc se spoustou citronu!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:00
- Nahlásit
Halooooooooooooooooooooooooooooo!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:22
- Nahlásit
Fifi
a neni to škoda ,ten punč kazit citronem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:27
- Nahlásit
ati
Kdyz ono je to tak nechutne sladky samo o sobe, ze ja si to proste musim obohatit o nejaky ten vitamin C..
A ja mam dnes dopisovaci naladu, tak koukej vydrzet, Bublinko, nejakou chvili.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:29
- Nahlásit
Jasně já jsem tak utahaná,že ani neusnu. To je strašný chlap nic nedělá ,já lítám jako pako. Jsem svěží a on usne v křesle a kocour na něm
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:36
- Nahlásit
ati
Copak mi to pripomina...? Ale hlavne, nestresuj se a hlavne nebud hystericka! Tot zakladni poucky meho muze pred Vanocema
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:40
- Nahlásit
Není nad dobrou radu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
ati
Kolik flasek tech bublinek ti muzicek dovezl?? Jak dlouho asi vydrzis pri tom vanocnim nestresovani se???? Jinak se mrkni na g-book, tam od nas najdes vse nevyrecene zde
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:55
- Nahlásit
Bublinky neměli,objel benzinky a přivezl vínečko.A jak dlouho vydržím to netuším až přestanu odpovídat tak SPÍM
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 21:59
- Nahlásit
ati
To je ale hodny clovek! Uz abysme se nekde potkali!!! Jinak, vcera jsem zaslala dotaz ohledne clenskych prispevku, a dnes jiz jsem domluvena co a jak... Novy vybor - neznam ani jednoho clena, ale aspon komunikuje... A k me spokojenosti.. Otazka \ odpoved!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:04
- Nahlásit
Dík za přání,já i smečka přejem totéž. Od doby kdy holky vyrostli tak mám vánoce právě při rozdávání dárků psům. Ta jejich radost a vzrušení,že se něco děje.To je tak supr,jak lítá balící papír a ráno trosky z plyšáků Když jsem si přivezla Giru,matku našich odchovanců,tak asi nebyla zvyklá na dárky ,měla takovou radost.Mručela jak kočka,berunka a už to bude dva roky co odešla.Pořád se s tím nemůžu srovnat,ach jo.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:06
- Nahlásit
Fifimusíme se domluvit jak bude pěkně tak se slezem na víkend,pokecáme ,pocvičíme popijeme....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:24
- Nahlásit
ati
No nejlepsi na tom vsem prave je, ze takhle kvokame, pri vtipkach si rozumime(Booobiiika!), ale pak se potkame na nejaky akci!! A tam potkas uplne ciziho cloveka - vystreslyho ze svodu, vystavy apod.. Ja sama jezdit kvuli krcni pateri na dalku nemuzu, ale kdybys mela zajem, v baraku u nas je mista dost, kotec taky mame a figuranty zajistim!! A mohla by z toho byt pomerne vydarena akce!!! Nekdy zjara..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:28
- Nahlásit
Jasně až bude teploučko,mě víc strsuje zima než nějaká výstava.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2005 22:37
- Nahlásit
ati
Jo, ale predstav si vystava a jeste zima!! Jinak ti posilam mailik ohledne tech NO!!
|