Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:00
- Nahlásit

Jo pořád mě sleduje ale dnes byla nějaká veselá a běžela a běžela

ati
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:02
- Nahlásit

Jdu za štěkama tak večer jestli budeš na příjmu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:03
- Nahlásit

ati
Snad budu, zatim papaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 19:54
- Nahlásit

ati
Tak uz mas steky vyrizeny?? Ses tu?

ati
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 20:32
- Nahlásit

Jo,jo už jsou napapaný a spinkaj.

ati
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:03
- Nahlásit

Poslala jsem Ti mailíka,moc se mi líbí hudba i slova.Tak nevím jestli jsou to ty vánoce nebo mi něco spadlo do oka,ale nějak mě to dojalo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 21:05
- Nahlásit

ati
A ted jdu spinkat jaaaa, takze zase zitra!Zatim papa, pozdravuj pejsy!

Anonymní
# Zasláno: 20 Pro 2005 08:26
- Nahlásit

Ahojky! Teda holky, tady je půl metru sněhu a pořád chumelí, už mě to nějak přestalo bavit..dnes jedu snad už dokoupit dárečky a budu balit..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 08:27
- Nahlásit

Ježiš zas jsem se nepřihlásila..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 08:46
- Nahlásit

jessiertw
Ahojda, u nas taky neco pada, ale snehu je jen par cisel. Bud rada, aspon nebudou vanoce na blate! A rotvicci jsou ze snehu naprosto odvareny, jsou jak maly - tolik radosti...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:30
- Nahlásit

No právě že to má dnes začít tát.. no rotvičci snížek milujou, ale mám to teď složitější, protože musím chodit s každým zvlášť ven, takže chodím na třikrát

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:35
- Nahlásit

jessiertw
No jo, Barca vlastne hara... A uz mas na Kima ten fuksak na telo?? Ten musi do snehu uplne zapadnout - jestli je ho tam pul metru... A toto musi studit!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:46
- Nahlásit

Nemám, protože ho nemají na něj, tak zkusím něco okouknout v Olomouci v lednu..Kim je lehkej, takže moc nezapadá a hlavně chodí po chodníku, frajer

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 09:52
- Nahlásit

jessiertw
No, jen abyste se do ty Olomouce dostali, jestli bude takovyhle pocasi, tak ta cesta bude teda chutovka!!
Taky se Kimovi delaji na nohach koule snehu? Na erdelku se to chyta furt, po chvili poletovani ve snehu vypada jak Yettiho snezny pes..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:01
- Nahlásit

Taky, taky ale jen maličký, my zas tak dlouho venku nebýváme, ale pamatuju si, že jako malá jsem měla tibetského teriera a ten byl v zimě jedna velká koule, to bylo fakt hrozný..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:05
- Nahlásit

jessiertw
Nejlepsi na tom je, kdyz ti pak snehova koule zacne roztavat doma a vsude samaaaa voda. A hlidej Barcu, at ti ji Kim neznasilni - to by byly kraaasny stenatka!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:08
- Nahlásit

To asi nehrozí, protože včera k sobě čuchali přes pootevřený dveře a ten zmetek malej na ni hrozně štěká a machruje a Barbora chudák z toho byla tak vyplašená, že na něj teda taky začla vrčet..

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:24
- Nahlásit

jessiertw
Asi nechape, ze to neni netopyr, ale vskutku pes.. By mela jednohubku..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:33
- Nahlásit

Ahj holky! Zdravím vás! Tady všechen ten sníh roztál a celý den prší A to jsme prý v horách. Škoda toho sněhu.Kytka a spol z něj měli fakt radost. Aspoň, že jsme si ho trošku stačili užít. Včera jsme našli nové dva kamarády ( stafordíka a boxerku-vrstevnici ) , tak lítala jak pitomá. Po cestě domů toho ještě neměla dost a zákeřně mě štípla do nohy, takže tam mám jelítko.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 10:44
- Nahlásit

Pastelka
Ahooooj, tady uz taky leje, je to hnus! Neverim, ze by Kyticka byla tak podla a stipla te - tos ji asi musela neco provest?? Zrejme se ji jeste nechtelo domu..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:04
- Nahlásit

Fifi
To počasí je vážně humus a navíc mám tady práce až nad hlavu, takže si sem teď jen odskakuju. Jo, je to pěkná potvora! A to jsem jí koupila k vánocům kuřátko a sušený uši. No ale odpustila jsem jí to hned následně po činu. Poletovala kolem mě jak uragán a poštěkávala, abych jí jako honila. Bláhově myslela, že budu poskakovat jako ta boxinka, jenže já už se viděla v peřinách.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:15
- Nahlásit

Pastelka
Jooo, ten mailik zkusim na tu novou adresu vecer preposlat, tak snad uz to vyjde!! U nas v dome je bozsky klid - brzo rano jsme vstavaly - meli privezt uhli, a holky se stihly totalne vyradit jeste nez zacalo lejt.. Navic jsem zprovoznila krmitko pro ptaky, nejak se od lonska zhroutilo, a to je pipin, radost pohledet...
Tak hezky pilne pracuj, ja jdu taky neco uzitecnyho delat, obcas sem taky mrknu!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 11:19
- Nahlásit

Fifi
Ty se teda máááš. Závidím! Ty máš dovolenou, nebo máš tu výhodu a nechodíš do zaměstnání ? Jinak se těším na fotky a hezky pracuj!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:09
- Nahlásit

Pastelka
Tak trochu od obojiho - delam doma... Fotek poslu jen par, uz brzo bude galerie na mych strankach, tak tam toho bude mnohem vice..

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:42
- Nahlásit

Ahoj už jsem tuuuuu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:08
- Nahlásit

Jéjéj, dneska se tu nějak nemůžeme sejít... Tak snad zítra. Holky mějte se!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 17:33
- Nahlásit

ati
Ahooooooooooooooj! Chcije a chcije....

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:04
- Nahlásit

No fuj, u nas tak lehce sněhoprší. Byla jsem dnes na nákupech. Ale bída.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:19
- Nahlásit

ati
Tady uz vsechen snih slez - a to blato..
Porad chybi nejaky darecky?? My to letos moc neresime, vetsinu pribuznych uvidim stejne az po vanocich, tak pak bude cas a klid neco dokoupit... A pro sebe - no, uz se tesim na tu knizku, doufam, ze to tenhle tyden stihne prijit..

ati
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:25
- Nahlásit

Pořád chybí všechny dárečky,zítra jedu do Prahy tak snad........

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání