| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:37
- Nahlásit
No jasně já se nepřihlásila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:41
- Nahlásit
ati
Copak mala viska - uz tu budem 2 roky a stejne jsme cosi divnyho.... Na neco je zlaty mesto a na neco zase ves..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:45
- Nahlásit
Já si tu nemám s moc lidma o čem povídat.Oni si pak říkaj ,že jsem nafoukaná Ale mám kámošku pejskařku ulítlou na leony. Tak aspoň někdo,my jsme totiž za exoty,protože chodíme se psy na procházky To tu nikdo nechápe,jsme praštěný PRAŽÁCI
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:58
- Nahlásit
ati
Chichi, to jsme na tom stejne! Proc chodit se psem na vychazky, dyk maji psove ten svuj dvorecek nebo kotec... A ja blbec je jeste vozim v aute a to uz je na starousedliky silny kafco!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:02
- Nahlásit
My jsme psum jedno auto koupili a to už nemůžou rozdejchat. A když mi vozí krmení to je taky vzrušení na vsi A v létě jsem jela na tábor,připravuju si karavan a sousedka nevydržela a povídá ,,k moři k moři" a já ne to mám pro psy na tábor. Málem povalila plot. A pak mě tu maj mít rádi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:12
- Nahlásit
ati
Tak ted si nas dostala... Este ted se tu s muzskym chechtame... Asi mame spolecny sousedy nebo co... Tady nevyplejes zahon a uz te zkouma komise starych babek, co ze ma ta mlada vlastne za praci! Nebo zacnes sekat travu a soused dle nasich vypoctu do hodiny zacne taky...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:42
- Nahlásit
A co teprve nová střecha
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:53
- Nahlásit
ati
To my zatim nemame zapotrebi... ale zive si to umim predstavit! Letos jsme si k vanocum taky nadelili psi auto, tudiz moc darky neresime, ale uz jsme zase na vesnici neco extra, neb o tom nikdo nevedel... Je to sranda...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:56
- Nahlásit
Ale vem to kdyby nás nebylo tak se nemaj o čem bavit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 22:56
- Nahlásit
ati
No nic, ja pujdu chrnet, jsem po tech svych virozkach nejak otupela, zatim se opatruj a pesany pohlad! Paaaaaaaaaaaaa Fifi
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 23:06
- Nahlásit
Fifi
já taky juchám zítra práce čeká. Ahoj a pozdrav manžela,když už se pobavil.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:05
- Nahlásit
tak mam Jeziska uz dnes, prisla mi objednana knizka - Chov psu od Prochazky... Doporucuju kazdymu!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:15
- Nahlásit
Ahoj!!! gratuluju!!! Co je tam tak zajímavýho? Doporuč neznalci...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:24
- Nahlásit
Pastelka
Vis, tam je tak nejak uplne vsechno - od biologie, genetiky, chovu - kryti, porod atd.., vyzivy, onemocneni - zkratka pro me je to takova abeceda chovatele.. Vycvik tam ale nenajdes. Ale pokud se chces dozvedet o svem psovi vse, tak skvela kniha.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:33
- Nahlásit
Fifi
Díky, asi si jí budu přát k narozeninám.
Ohledně toho výcviku toho máš s rotvíkama nacvičenýho určitě dost a tak se tě zeptám. Jak jsi na tom s Amykem? Co teď třeba zvládá a na jaký úrovni? Pořád mám pocit, že je Kytka ještě mimino,ale zdání samozřejmě klame. Nechci nic uspěchat, ale taky zanedbat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:34
- Nahlásit
http://www.paseka.cz/80-7185-768-8.html a tady je odkaz, kde lze knihu pres net objednat..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:36
- Nahlásit
Fifi
Díky, za odkaz.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:40
- Nahlásit
Pastelka
Amyk je ted pubertacka, mlati to s ni o zdi... Ale jinak hlavne stopujeme - dlooouhy rovny stopy treba 300 kroku, uz zaciname i oblouky,stari stopicek je ruzny - od cerstve po pul hodinky. Poslusnost - jedeme na balonek, zatim jen chuzi u nohy, obraty za chuze, stekani, kladina(nas kamen urazu:biglol , sedni lehni vstan, zaciname s odlozenim a samozrejme hlavne aportiky a za vsech situaci privolani... No a pri obrane kouseme na kuzi, brzo snad zacneme i na neco jinyho, zacaly jsme dost pozde, ale Amy to se svou chuti do kousani brzo dorovna..
Neni kam pospichat, do roka jsou to naprosty trestiprdla, nelpim zatim na presnosti, spis mi jde o tu chut do prace, zpresnit chuzi, stopy apod jde pak docela rychle...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:42
- Nahlásit
Pastelka
Neni zac. A cena i s postovnym byla 305,- Kc.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:48
- Nahlásit
Fifi
Tak jo, chůzi u nohy zatím zkoušíme jen polehounku a obraty taky. Napadlo mě to včera u aportu, nadšeně přináší balonek a taky by za něj v podstatě udělala cokoli, ale nevím, jestli mám začít učit předsedat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:55
- Nahlásit
Pastelka
Ja myslim, ze v Kyticcine veku zatim jeste ne, spis, kdyz ti donese aportek(u nas krom balonku se snurou velmi boduje maly kozeny pesik od Gappaye tedy neco, s cim se muzu s Amy pekne potahat, kdyz to donese) tak se s ni za odmenu poradne potahej, vzdycky si ji snaz pri te hre mit pred sebou... Ona Amy vlastne zacala predsedat sama nedavno, proste, kdyz se s ni chvilli taham, pak ji pesouna pustim, tak sama prede mnou sedne a s peskem v hube kouka, jestli bude jeste dalsi hra...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:00
- Nahlásit
Mame toho 3. zleva a je to skvela vec. Zatim si s Kytkou jenom hraj, chce to ne jen tenisak, ale prave neco tahaciho. Ja aporty ucim tak, ze nejdriv ze vseho si se mnou cuba hraje na miste, tahame se, po chvilce ji aportika pustim, aby vyhrala, a couvam, ruce naprazeny a volam - Apooort - a ona me nadsene nasleduje, vetsinou vyskoci, aby pesouna podala a zase tahani... Cili zatim zadny odhazovani veci do dalky... Spis proste motivace a hra na miste. Doufam, ze to nepisu moc slozite..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:04
- Nahlásit
Fifi
Ty pešci jsou pěkný, u nás ve zveráku jsem je taky zahlídla. Doma máme jenom ze starech riflí, ale blbě se to drží.Tak jo, ještě si budeme asi dlouho hrát..a to je dobře. Pamatuju si dřív na cvičáku ten dril, ale dneska je to všechno někde jinde. Úplně jinej přístup k pesanům. Kytku to zatím všechno baví, hlavně stopy a obrana ( to dá rozum ) . Už mám doma ten širokej obojek na obranu. Po městě by s ním chodit nemohla, vypadá děsně drsně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:11
- Nahlásit
Pastelka
Uplne ji vidim... Jeste by na nem mohla mit takovy ty trny a uz by to byla krvezizniva selma... Ono trosku drilu neublizi, ale na to Kyticka jeste casu dost... Jak stopujete?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Fifi
Píšeš to srozumitelně, vím co myslíš. Kytka mi taky vráží peška nebo balonek do ruky, protože se chce tahat. Myslím, že máme nakročeno správným směrem. Nepouští ho a vrazí přímo do ruky, pak se taháme. Pokud ho přece jen pustí ( nebo jí spíš v zápalu boje upadne ) tak stačí říct dej a podá ho, samozřejmě se chce tahat a bojovat.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:19
- Nahlásit
Fifi
Stopy dělá ráda, straště ale tahá a žene. Sice má čumák u země a tváří se, že stopuje, ale jak jí držím, tak to vlastně skoro nepoznám. Děláme zatím jenom čerstvou, rovnou a krátkou. Možná by to chtělo trošku jí nechat zestárnout, aby jí to dalo větší práci, nevím.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
Fifi
Já myslím, že i bez trnů to stačí.Znáš lidi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Pastelka
Tak budu drzet palecky, at se vse dari jak ma... Az budes mit 100% hru na miste s timto predavanim do ruky, obcas ji aportek hod na par metru... a privolani, tahani, a tak postupne naucis suprovej aport. A predsednuti je uplne ta posledni faze, to uz musi byt psik zklidnenej a umet se soustredit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:25
- Nahlásit
Pastelka
A davas primo na stopu nejaky pamlsky? Obcas to pesana dovede zpomalit, ikdyz par prvnich stop s pamlskama bude takovych zmatenych, hlavne kdyz uz je zvykla na rychly tempo. Doporucuju uz na naslap utrousit 1-2 kousky masa nebo syra - a pak po par krocich vzdycky kousek. Rotvici jsou popelnice, nenechaji si ujit ani kousek zradla, takze se nauci pracovat pomaleji a dukladneji... Taky se neboj stopu prodlouzit jak delkove, tak casove...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:26
- Nahlásit
Fifi
Cha cha, zklidněnej a umět se soustředit To někdy taky nastane?
|