| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:32
- Nahlásit
Xindl ve spolek
Přidám se s přáním k Novému roku.
Tož ať se let do roku 2011 zdaří
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:35
- Nahlásit
Ebony
ještě hezčí Nový rok...!!!!!
Pravda, novy rok at se vsem co nejvic vydari, po vsech strankach.
A specialne Muuuuuudr preju, aby ji ty jednicky na konci prinesly klid, pohodu a zdravicko!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:27
- Nahlásit
zdaaar sici, vsecko nejlepsi do novyho roku!
Eire
ja mam celej tyden dovolenou!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hezky novy klidny rok preji za celou smecku, a tem co maj dovolenou, tem... hezkou dovolenou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:30
- Nahlásit
No bomba, jak na novej rok... Bajitko si velmi lukcusne rozkuchlo na zadni hnate polstarek, ma to pekne hluboky, krve jak z vola.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 19:23
- Nahlásit
A nikdo Bajutko nepolituje, tak si trhnete.
Jedovaté nástrahy sladkého lichocení!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 19:31
- Nahlásit
Fifi
A nikdo Bajutko nepolituje, tak si trhnete.
Kecááááááááš!!!!
Ale sem sem se dostala až teď.
Lity,lity,lity.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 20:09
- Nahlásit
miisha
ja mam celej tyden dovolenou!!
Jsi had jeden lenošnej,co leží i když de
Fifi
Tak lity,lity a ještě jednou lit.A beru zpět soukromé lity,když jsi chtěla to veřejný.
U nás rachejtle celkem normální,celá smečka naprosto v klidu.Jen mě naštval soused,kterej se rozpomněl a šel s bouchátkama až k našemu plotu a v 00,40!Tak jsem dnes pustila všechny svý psy do zahrady,která s ním sousedí.Tak si sousedovic vovčák s kafkazankou bezva pokecali s našima.Diskuzi jsem ukončila po 15 minutách,až jsem viděla rozespalou sousedu za oknem
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:22
- Nahlásit
Eire
Jsi had jeden lenošnej,co leží i když de
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 17:23 - Změnil/a: terka_devil666
- Nahlásit
Eire
tetičko, Taránek si vzal tvá slova o tom, že mu mám dopřát masíčko k srdci a navštívil v kuchyni dřez. Klouček si pochutnal na krůtích prsách co jsem měla k večeři! Tak mu asi zakážu číst na cztku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:52
- Nahlásit
ahoj lidičky, vítám vás v novém roce a přeji vše nej nej nej, spokojenou zvěř a hodné zvířátka a klidné zvěrstvo.
Dneska se moje psiska kočkovali a mají napuchlou tvář a ťapku, tak jsme zvědavá jak budou vypadat zítra pitomci
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 19:53
- Nahlásit
joooo a jinak máte nádherný PFka
já je neumím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 10:34
- Nahlásit
Po dlouhé době zdravím xindl spolek dam
Přeji Vám všem a aji Vaším chlupáčům hlavně hodně zdraví, radosti a krásného počasí ... jo a dobrou náladu bez chmur, depek a dalších obludností.
Můůůdr přeji lepší, klidnější, veselejší letošní rok a hlavně spoustu pozitivní energie společně se zdravím
Jestli bude celý rok platit "jak na Nový rok, tak po celý rok", tak se zblázním. Já potlučená a mužíček se střevní chřipkou...to Vám byla kombinace Naštěstí čtyřnožci půlnoc prožili v naprosté pohodě...rvali se o tenisák, "pěli" hymnu a zkoušeli, jestli kamna ještě hřejí ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 18:49
- Nahlásit
brut
Zdravim brutici, co ten australacek tralalacek? Esli se nemylim, tak uz nekam odjel - to pres tebe?
Já potlučená a mužíček se střevní chřipkou...to Vám byla kombinace
Tu jen jedna smikla psi hnata.
All
Sem vas zanedbavala, ksindlickove, s nadavkama nejak vcera a dneska!! Ihned jdu napravit!
Pěno ze špinavé řeky!
Peleši lotrovská!
a este jednu bonusovou:
Šťavnatá nadávko!
Urcite vam to vsem moc chybelo.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
All
Omlouvám se, milé xindl dámy, že jsem nepopřála pěkné Vánoce ani k novému roku.
Stěhování jsem si představovala jak Hurvínek válku (možná naštěstí).
Viděla jsem se, jak na ježíška po dlouhé veselé procházce s hodnými psíky nasypu ptáčkům, povečeřím a půjdu na půlnoční...
.
Jo... dostěhovali jsme se 23. 12. ve dvě ráno a vypadalo to takhle:
Eště horší bylo to, že jsem akumulačky předem nepustila naplno a dva dny jsme tu měli 8-10º, a vůbec nejhorší byla zašantročená láhev Tequily, kterou jsem nakonec předevčírem objevila v pytli mezi ručníkama...
Vyřešila jsem to tak, že jsem snesla skoro všechny peřiny a v tom studeným bordelu jsem u kamen vyrobila peleš lotrovskou, ze které se pejsci velice radovali . Byla jsem opravdu ráda, že mám 4 psy, jsou velice výhřevní a když se na mě nalepili ze všech stran, bylo teploučko .
Ráno na Štědrý den jsem naštěstí našla v šupleti půl lahve tulamorky, kterou jsem si lila do kafe a čaje k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři a druhé večeři.. , a to mi myslím zachránilo zdraví a zmírnilo šok, když jsem v šupleti mezi příbory našla myší mumii...
Dodatečně vám tedy milé ženy přeji spoustu lásky, zdraví, štěstí a peněz v tomto roce. A vaši drazí dvounozí i čtyřnozí, ať vám dělají jen radost
Bajitko
Chůůůďááátko maličký, s rozříznutou tlapičkou, jejejejejej, auauauau..., posíláme pofoukání bolístky a hubičku na čumáček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:08
- Nahlásit
Fifi
Bajitko si velmi lukcusne rozkuchlo
dítě dortíkovitý nebohý!!!
nutně ¨potřebuje botky!!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:39
- Nahlásit
Xindl vespolek
Hipík a Tonička a Rozinka
Fujky fuj stěhovaní!!Ale nakonec jsi to zvládla luxusně i s mrtvolou v příborníku.A to se Bobe co?To se vyplatí!
PetraK
Hele, mám v tom guláš,je Bajutko RTW nebo perdel?Páč prdel v botkách vysokejch šněrovacích šmajdat nebude...
Jak jsem psala,že mě postihla závist a vobjednala jsem si tu bichlu nadávek...tak mám čistou karmu!Za hřích jsem byla potrestaná a jako odpustek jsem přiobjednala Okrasné a popínavé keře,Síla česneku a Med v kuchyni labužníka..vše za pouho pouhých sedm stovek....Vodopáde zbytečných slov..no nekup to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 21:54
- Nahlásit
Eire
Hele, mám v tom guláš,je Bajutko RTW nebo perdel?Páč prdel v botkách vysokejch šněrovacích šmajdat nebude...
Proc se ptas Esusky? To pro jistotu zopakuju..
Vse sou to cupky.
Zleva: Kremylek (Býek, Amyna), Ag (Násgul, Smrtka), Sádlo (Dorota, Bertička) a Bajutky (Baz, Skřítky).
objednala jsem si tu bichlu nadávek
Tak mi budes suplovat, kdyz to nekterej den nestihnu, jo?
HTRŽ
To je vycerpavajici reportaz, hlavni, ze peleš lotrovska vypelešená a lahve vcas najity.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 22:12
- Nahlásit
Fifi
Tak mi budes suplovat, kdyz to nekterej den nestihnu, jo?
Ne ,ty budeš presidentka skrze nadáfky a já budu kopčit báfně..a začnu hnedky
Abatiše a novicka
Na Velký Pátek rozmilá
novicka bledých lící
si v cele dírku honila
šťavnatou jitrnicí
Dí abatiše,vejdouc k ní:
Ó,toho nepořádku!
Cožpak ti mrkev nestačí
v půst o Velkém Pátku??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 12:25
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek
Fifi
Zdravim brutici, co ten australacek tralalacek? Esli se nemylim, tak uz nekam odjel - to pres tebe?
australáček není přese mě... už když jsem volala do útulku, tak pán říkal, že mají nějaké zájemce od Teplic, tak zřejmě ho mají u sebe. Navíc stále hledáme původní majitele...
Tu jen jedna smikla psi hnata.
to bohatě stačí ....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:52
- Nahlásit
Tak na tohle snad nadávka ani není
http://rokycansky.denik.cz/zlociny-a-soudy/stupno_ je20110104.html
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:12
- Nahlásit
Zdar xindle....jukejte jakou máme ladovskou zimu a Taránek dostal nové botičky
kous kous
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:54
- Nahlásit
terka_devil666
Fyjonoooo, hlidej si oslika, sem ti uz posledne rikala, ze ukousne tomu pejskovi meklojdovskymu hlavu!!! A boticky jak na miru, este zadnou neztratil?
nadavku na to vod Eire nemam, nalistovala sem v rychlosti jinou.
Triumfe nelidskosti!
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 22:02
- Nahlásit
Fifi
A boticky jak na miru, este zadnou neztratil?
botky máme od Manmůůůta a sou fakt suprácký. Musej se pořádně zadělat ty zipáče a vydržely i Taránkovo řádění.
Fyjonoooo, hlidej si oslika
teta, on to je fakt asi osel, pořád mu říkám: "nezakousni toho prcka, nebo si nebudeš mít s čím hrát..." a pořád má hubu dokořán...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 22:18
- Nahlásit
terka_devil666
pořád mu říkám: "nezakousni toho prcka, nebo si nebudeš mít s čím hrát..." a pořád má hubu dokořán...
Je to marny, je to marny...... je to marny. Kosik mu nandej. At neprijde o kamose.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 22:30
- Nahlásit
Fifi
je to marný no, ale košíkem nás ubije všechny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 22:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
terka_devil666
CO TO MÁŠ ZA ČEPICŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
nejen že má krokadýla, ale ešče má hošíčkovskou čepicůůůůůůůůůůůůůůůůů taky ju chcu!! Nutně jí potřebuju. Já mám todle hele:
edit - aha to asi nejsi na tej fotce ty, či jo? Vono se to nedá moc poznat takto
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 22:51
- Nahlásit
PetraK
to je prosímpěkně čepica pepica ramiková Jsem to já eště prosímpěkně nosím mikinu a tričko ramíkový... pro neznalce nemyslím od másla RAMA ale od Rammstein.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 23:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
terka_devil666
čepica pepica ramiková
ach booože, musím ju mít
prosímpěkně nosím mikinu
tu taky! Jakou máš??
Máš to z netu? Přímo do nich? Nebo odsud?
já mám ramíkový třičínko. S motivem LIFAD moc hezky se to v práci vyjímá dostala jsem ho od kolegů a čéče nikde jsem ho zatím neviděla - myšleno střihem, ten motiv pochopitelně jo.
Já zrovna píšu článek o lovení a aby mi to odsejpalo, tak si tu hošíky sjíždím - zrovinka mi hraje Eifersucht
hele a znáš Eisbrecher? taky nejsou marný. Nejsou tak dobrý jako hošíčci,a le marný rozhodně nejsou. A Ričrda Kruspáče - Emigrate - znáš?
|