| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:41
- Nahlásit
Fifi
No sláva A klepne, protoze to je furt neco!
Asik má ráda tu filmouvou hlášku:I to já jen špásovala ,Ivánku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Gerda
Tak jí to nekaž, ty útvare, určitě chce k narozkám štěndo.
Ty si taky utvar, vid.
Ji dat stenatko k narozkam, tak se hnusem poblije, nesnasi stenatka, doterny, hemzivy, vlezly.
Eire
to já jen špásovala ,Ivánku
Ja ji pospasuju taky, dneska dostane zase dijetu a cupky skelety. Bude zase nasrata, dneska musela mit krasny den.
Edit - joooo a rozesmaly mne vetky, obdivovaly 10,5 lety chrup Sadlovity, a pry "Kdo to delal?" Neverily, ze nema zubiska cisteny, pry ukazkovy chrup, sic mirne obrouseny od klacicku, asi tak triletyho psa. Cilize shrnu to, vyvalila sem prachy za zbytecny vysetreni, bo gerontka je duchem i krvi mlada a s utvarama zatoci Gerdice.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:51
- Nahlásit
Fifi
Proste nejhezci darek pod stroma sem dneska dostala.
Ufff.... gratuluju , oběma...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 18:58
- Nahlásit
Dámy,
právě sem 15 minut!!!!! zápasila se špuntem u lahvinky červeného....kam ten svět spěje!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:01
- Nahlásit
ze dekujeme, moc Sadlo posila nasraty blemcos Hipikovi. U vas je vse ok?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
jablunka
15 minut!!!!! zápasila se špuntem u lahvinky červeného.
To byl korek nebo ten umelej bazmek? Je mi jasny, zes ho preprala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
Fifi
To byl korek nebo ten umelej bazmek?
Ta gumová sviňa!!!
Je mi jasny, zes ho preprala.
Že váháš.
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
A ona je unikatni, opet nezklamala. Ani nebrukne, neozene se, ale bojkotuje vysetreni a odbery po svym.
Moc mě baví pozorovat psy, jak jsou rozdílní a různě reagují, třeba u veta:
Hipík - je hysterka (to můžu říct jen já ), naštěstí úplatná a nechá se uchlácholit. Když jsem mu po operaci musela proplachovat díru v břiše, uklidnilo ho, když jsem mu broukala různé improvizované ódy na jediné téma – "Hipíík je hrdina a nejbáječnější pašááák"
Tonička - byla stoikem, kdysi. Ovšem dle svého velkého vzoru Hipíka začala hysterčit taky, zřejmě má pocit, že to tak má bejt... Na stole u veterináře se z mojí malé holčičky stává divoký bizon
Rozinka - mistr pasivní rezistence, kam se na ní hrabe Gándhí. Nebrání se, nehysterčí, neútočí - prostě "jen" zhadrovatí... nožičky se klinklaj, hlavička padá... dělejte si se mnou co chcete, ale já se sama nehnu ani o píď...
Žofka - za jiných okolností dračice, která jde nebojácně do konfliktu direktem a baví jí to, se u veta fakt bojí, šíleně... i postojem těla dává na jevo, že je v tu chvíli naprosto zdecimovaná. Musela zažít v tomto směru něco hodně hnusnýho. Nebrání se, neožene se, v tu chvíli je z ní odevzdanej a rozklepanej raneček neštěstí... no, ale brzo jí to přejde , a rychle přijde do své obvyklé formy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:27
- Nahlásit
jak jsou rozdílní a různě reagují, třeba u veta:
mas je prokouknuty.
Sadelnice je tvrda, ta fakt neknourne, neozene se, nepanikari, neboji se. Je jen nasrana. Zatne celisti a zfijalovi zrak. Samozrejme v kosiku, protoze vety nezere jen proto po tech letech, ze ji o to prosim a taky ji rikam, jaka je sikovna a u sona sem ji tlumocila verdikty pani dochtourky "mas krasny ledviny, neco mas na slezine, ale to bude dobry, jatyrka by mohly byt lepsi.." A ona lezela a ani se nehnula.
Kremyl? - podes a pakun bojavej, nervni a nevyrovnanej, na ni jit po zlym u veta, tak sme dokousany vsici. Takze klid a zadny nervy, pohodovy povely nauceny z domaciho leceni, Haji a Zadicka treba, zadny tlaky na ni, dat ji cas.
U obou rotic je strasne znat, jak cloveku duverujou, jak sou na nem zavislacky a nacucly, pri pristupu spravnym si nechaji libit kdeco. Je to az desny, chvilema. Clovek si pak uvedomi tu syrovou zodpovednost za jejich byti a ziti.
Terierky? - Obe nic neresi, nemaj problemy zadny, chechtaj se a smejdi po ordi, nezatinaji svaly, nefialovi jim zrak, neboji se, nechteji utocit, proste ty zijou kazdou vterinou a v kazdy si najdou ten nej okamzicek, kvuli kterymu se muzou tlemit. Ale je fakt, ze ty chodi de facto jen na ockovani, zadny operace ci urazeny drapy nikdy nemely.
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Kremyl? - podes a pakun bojavej, nervni a nevyrovnanej,
To je podobný jako s Hipíkem. Ten by asi nepokousal, ale z ordinace by byl schopnej během 5 minut udělat kůlničku na dříví...
Jednou jsem viděla našeho mladšího veterináře, jak protáčí panenky, když Hipík pro nic za nic jančil a já spustila: "Táák, a hačni si, koblížku... no ty si ale pašááák... Už jsem ti dneska řekla, že si ten nejstatečnější a nejúžasnější pejsek ze všech dob a vesmírů? "... No co..., zabralo to, a navíc je to skoro pravda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:58
- Nahlásit
"Táák, a hačni si, koblížku... no ty si ale pašááák...
zabralo to, a navíc je to skoro pravda
krasny.. vic me nenapada.
|
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Fifi
... zatím pa a pusu smečce ...
Musím jít vyklízet sklep
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
tak my máme natetováno, naštěstí to prcci zvládli v pohodě, líp než já, nějak tuhle činnost nemusím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
Ebony
tuhle činnost nemusím...
Ja tez ne, kor driv u perdelu do slabiny.
Nejde u vas cipovat?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:10
- Nahlásit
Fifi
Nejde u vas cipovat?
zatím nesmíme...ale vzhledem k tomu, že Áje odcestoval čip neznámo kam, tak ti nevím, co je lepší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:28
- Nahlásit
Ebony
Áje odcestoval čip neznámo kam,
A nevypadnul po aplikaci? Ja u stenat a vseho cipovanyho kolem sebe nevim o nicem cestujicim. Ale to je zase zkusenost vs zkusenost.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
Fifi
ne, měla ho tam ještě od chovatelky, a už nemá...musím jí někde pořádně projet čtečkou, kde zakotvil
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:35
- Nahlásit
jinak konečná podoba jmen je nakonec: Lucifer, Leontýna, Lucy Liu, Luisa a Lotka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
zdravím!
Fifi
gratuluji ke zdravému sádlu...! tedy...Sádlu!
a když jste u těch vetů... Lump a Beru mě k veterináři táhnou smykem Melzí volí metodu "jsem neviditelná" a dědek je nasranej s variantou zelený zrak... a pokud to není nezbytně nutné na kontakt, veškerá vyšetření probíhají tak, že veterinář je vzdálen aspoň metr a půl a dívá se z ucitvé vzdálenosti... A když kontakt nutný je, dědek skřípe obnaženejma dentálkama o koš a metodu neviditelnosti se pokouší zvolit veterinář
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
wami
gratuluji ke zdravému sádlu...! tedy...Sádlu!
Asi oboji, pan antenar dneska rikal, ze mam postavu hezkou.. a vzapeti dodal, ze se mu vychtliny nikdy nelibily. A diky.
a dědek je nasranej s variantou zelený zrak...
Skoda, ze je uz nenakrizime, to by mely stenitka kukadla jak zrcadla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
Ebony
Lucifer, Leontýna, Lucy Liu, Luisa a Lotka
Si zustala hodne pri zemi teda. Luisa a Lotka, dalsi ma kniha z detstvi oblibena.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:09
- Nahlásit
Ebony
nakonec: Lucifer, Leontýna, Lucy Liu, Luisa a Lotka
A gde je Ludra a Lufťák, jsi nějaká vyměklá
Fifi
pan antenar dneska rikal, ze mam postavu hezkou..
A pán je božíznalec
Taky jsem měla doma včera jednoho anténáře a jednoho ladiče.Celá smečka je voslizla,zachlupatila,Cora jim temně vrčela za zadelama a malá hrůza Šeryl se jim furt snažila dávat francouzáky. O mojí fuguře pomlčeli,byli to gentlemani a karaktéříí.
A tadyk máte předvánoční náladu bo mě už s těch koled hrabe
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 13:28
- Nahlásit
Jupííí nebude bahňóóóa možná příjde i mrazíček
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:34
- Nahlásit
xindlééééééééé
Steve už se mazlíkuje nejen se mnou,ale i s Mauglím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
jablunka
Ja si uz cvrnkla vedle u goliji, pani, to je krasny pokoukani!!
Ale Maugli mel Akélu, zabacek maly, musis mu poridit este vlka!!!
Chtela bych byt tvuj pes ci dite!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
Fifi
Nevím jak psi,ale děti by s tebou asi často nesouhlasily.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
jablunka
to je krásný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 18:34
- Nahlásit
Fifi
neblázni, dej si k ní na předvýchovu batole, vrátí ti zcepovanýho adolescenta, budeš mít poháry bez práce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
jablunka
měla sem dneska naprosto posranej den. Už nemám, fakt ne. Sedim tu jak blbka a usmívám se. Pani von uš má i vlasy?? Von je to krásnej lef!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
Eire
bo mě už s těch koled hrabe
pusť si rrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaamštajn, ne? a nebooo
hele - to je náááhodou dobrý a nehlučí to, je to gůůt náladofka (a nejsou to ramštajni, neboj) :
http://www.youtube.com/watch?v=VUW9tqNUflc
|