Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 14:53 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

tak pošli celý seznam fot, už se těším

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 15:34
- Nahlásit

Petra
tak zatím trpaslíci, na velký si budu muset udělat víc času

Faust

Jezinka

Rufus

Ája

Bombardino

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

Ebony
Rufus, Ája, Bombardino
Pani, mate velmi osklive male pejsky.

Jak se mate, ksindlicky? Koupete cokle?
Ja varim slecne Sadlo dietu, to je uplna veda. Taky prilitnul dneska do budky krmny zase strejda Strakapoud a misto aby se zivil vorechama a zrnim, tak tu brezovou chaloupku zacal uzdravovat. Sem zvedava, kdy ji rozlozi.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

Fifi
pani nahlasim vas! dietu na Vanoce?? ste normalni?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 16:21
- Nahlásit

miisha
dietu na Vanoce?? ste normalni?

Ja v ramci moznosti, slecna Sadlo zcela bezpochybne ne. Neslo to uz jinak, bylo ji ted dlouhodobe blbe, v po jdeme na krev. Mam po konzultaci s vetkou podezereni na ledviny, tudiz klohnim ledvinovou dijetu. Po testech budu moudrejsi.

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 16:31
- Nahlásit

Eire
shitzu poslední rok koupu v tom to
Ooh la la Surfs - šampón 540ml a stojí 190.-

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 17:30
- Nahlásit

poznáte
Bere čokl glajze grýnó,
hópe lúpink přes kajzec.
Za nim kópe plótve rýnó,
plotňák jégr na Oltec.
Co se pecní, těžké lochec,
kvaltuj fligny, haltni vály.
Žádné ánunk, čokl borec,
migne cemrem a de pali…

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 17:37
- Nahlásit

zapoměla sem vám sem hodit fotky z návštěvou.

A takovej obleček jsme dostali darem. (rolák je můj )

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:04
- Nahlásit

jablunka
Pan Léééf - jakej je ztracenej, v tom oblecku, kdyby fouklo, aby z nej nebyl dracek fracek. Ten ho zahreje, krasny darky!
A navsteva, to bily chrtoidni je docela brutus namakany, co tomu sypou nebo co s tim delaj? To ma kejticky, panecku, by nektery individua s myslenkou cesneku i mlaskli!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:08
- Nahlásit

Fifi
to bily chrtoidni je docela brutus namakany, co tomu sypou nebo co s tim delaj?
Je čerstvě odstavená z Irska z dostihů,je tu teprve měsíc a půl

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:30
- Nahlásit

Fifi
sem si pani rikala to samy a jeste ten zadek vypada i tlustej na te foto teda jenom

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:02
- Nahlásit

jablunka
Je čerstvě odstavená z Irska z dostihů,je tu teprve měsíc a půl

Tak to je docela hnus. Co tam s nima provadej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:04
- Nahlásit

Fifi

Tak to je docela hnus. Co tam s nima provadej.

Co by,běhají.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 20:32
- Nahlásit

damy, zahrajte si http://www.foddy.net/Athletics.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:00
- Nahlásit

jablunka
Co by,běhají.
No.. jen si neumim predstavit takhle nasvalit psicka z cistyho behani, promin, ja to nemyslela zle.

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 09:53
- Nahlásit

Zdrarec,
v pátek jsem zmizla ,poněvadž jsme dostali bleskové pozvání na večírek.Celou sobotu mě bylo z večírku méně volno.A ke všemu mě vypadla blomba na sedmičce,brr zase k žubažce.

Fifi
Jsem to tak nemyslela na tvrdo s tím šamponem x topení štěňat.Ale to víš profesní deformace...můžu vyletět z kůže,když mám stříhat psa vykoupanýho v dětským mýdle...slepený,špatně vypláchnutý,kolikrát horší něž nekoupanej pes vůbec..pochopím to ještě u naháčů,ale jinde ne.

Moc děkuji za postřehy v čem a jak často koupete,velmi zajímavé a inspirující.Je fakt,že kvalitní šampony jsou předražený,hlavně ty malý gramáže,třeba 250ml 250,-,když vezmu kanystr 5l,tak mě pak vyjde třebas 250tka na 90káčé.

Mám doma indukční desku,teď ještě aby dopadla dobře její instalace.Se nemůžu dočkat odpoledne až se chlap do toho dá

Ebony

Rufus a spol mají naprosto nevyzpytatelný výraz

jablunka

Krásnou návštěvu jste měli a ten obleček...Stíví se má jak v bavlnce

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

jablunka
poznáte

Bych řekla "Skákal pes, přes oves..." v hantécu

Stíví...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

jablunka
Pani, vy té nebohé golyji vodíte na náfštěvu samé velmi ošklivé pejsky...ale zase ste hodná, že chcete, aby se cejtil hezkej...to bude až v létě, až bude v svý golyjový srsti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:20 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Bych řekla "Skákal pes, přes oves..." v hantécu

Já furt čekala,že aspoň Erin a nakonec ty......jo!
Gerda
Pani, vy té nebohé golyji vodíte na náfštěvu samé velmi ošklivé pejsky...ale zase ste hodná, že chcete, aby se cejtil hezkej...to bude až v létě, až bude v svý golyjový srsti.
Steve byl naprosto unešenej a greyky,ač kastrovaná,mu tak hrozně voněla,že se od ní nechtěl hnout.
A je z něj malinko závisláček.......sedím u PC a klepu jen jednou rukou,páč on je z leva a vynucuje si čumákem hlazení a drbání.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:23
- Nahlásit

Gerda
Paninko, onehda me soudruzka Davidkojc nanavigovala, ze se mam mrknout na maloerdelatko. Je kraaasne, ovsem vy drza az vyzyvava! Psala jste tam dosti nehezke veci o mych perdelech. To si este vyridime!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:26
- Nahlásit

jablunka
klepu jen jednou rukou,páč on je z leva a vynucuje si čumákem hlazení a drbání.

Jak se dari? Co uZofka, este se drbe?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

jablunka
Steve byl naprosto unešenej
jistě že je unešenej, dyš ste ho unesla...

Fifi
To si este vyridime!
Pani bylo by dosti hezké, kdybysme si to mohli vyřídit z oka do oka, stejnak už sme se dlouho neviděli...JInak maloperdelátko je děsně lostomilý, a ten náš velkoperdel sídlištní už dospívá, má už perdelí střih, sílí a mohutní, je to velmi hezký pes, dostal k prvním narozkám kamaráda, Jitrničku Danteho - frbula ))) Jsou spolu velmi rozmilí, Mařena je nemá ráda, bo jeden si s ní chce hrát a druhej na ní chrochtá. Tolik k vašim perdelím. (aspoň maj pěkný střihy, když už to nejsou moc pěkní pejsci....) )))))))))))

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:37
- Nahlásit

jablunka
Jablunko milá huž delší čas tady čtu o Stívim a moc držím všech 20prstů a 8tlapek aby to ten kulibrk zvládl, aby nasadil krásnou srst, aby začal pořádně žrát a pak huž vše další přijde samo.
Jinak opravdu fandím a těším se vždy na nové zprávy. Teď se těším, až budeš dávat kolekci fotek jak Stívimu roste srst.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Darina1
já se teda spíš těšim, až na tu kolekci budeme jen s úsměvem vzpomínat, neboť to bude taky dost chudák zjevem, až mu to teprva poroste )))))

Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 12:57
- Nahlásit

jablunka
Já furt čekala,že aspoň Erin a nakonec ty......jo!

No, mě to taky překvapilo... . Já, rodačka z Práglu sem se chytila slov "čokl" a "jégr" a toho, že je to veršovaný, zbytek jsem si domyslela...

Fifi
Jak se dari? Co uZofka, este se drbe?

Krabicoidně... , Jen jsem tu "hópla" zkontrolovat Jablůňku, jestli nefláká hlášení a už zas beru "glajze grýnó" ke krabicím .

Žofi už zarůstá, takže jí to svědí, a drbala by se, pročež má kolem krku trychtýř, který ji k mému údivu ovšem vůbec nevadí.
Zřejmě proto, že ho používá jako amplion, a to jí moc baví . Jinak kůži má pěknou, růžovou, žádný ekzém atd...

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:09
- Nahlásit

Gerda
neboť to bude taky dost chudák zjevem, až mu to teprva poroste
Gerdičko bude zjeven spíš s toho, že huž nebude mít ty apartní oblečky, ale zato bude krásny.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:10
- Nahlásit

Gerda
neboť to bude taky dost chudák zjevem, až mu to teprva poroste )))))
Podobne sem si kdysi pripadala, kdyz mne osklive ostrihala jedna slepice kadernice. Este, ze to bylo v zime a mohla sem se ukryvat pod cepici.

e to velmi hezký pes, dostal k prvním narozkám kamaráda, Jitrničku
Bomba jmeno pro frbula.
Tolik k vašim perdelím. (aspoň maj pěkný střihy, když už to nejsou moc pěkní pejsci..
Pche. Bazooka te kousne do rite! To je desny, jak to vyroste rychle..

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:17
- Nahlásit

Darina1
Jablunko milá huž delší čas tady čtu o Stívim a moc držím všech 20prstů a 8tlapek aby to ten kulibrk zvládl,
Teď už 100% věřím,že to zvládnem.A moc děkujem.
Gerda
já se teda spíš těšim, až na tu kolekci budeme jen s úsměvem vzpomínat, neboť to bude taky dost chudák zjevem, až mu to teprva poroste
Růst už to začíná,jen mám obavu,aby zase narostla gólií srst,páč na některejch místech to vypadá jak gdyš mu raší chemlon.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:17
- Nahlásit

Darina1
Apartních oblečků netřeba, až bude v srsti, to je ten nejhezčí obleček ze všech

Fifi
Podobne sem si kdysi pripadala, kdyz mne osklive ostrihala jedna slepice kadernice.
připadám si tak furt, mám tedy mnoho čepic, na léto pak kapuci .-))

Bomba jmeno pro frbula.
To jsem ho pojmenovala já, on se jmenuje Dante, pani už si zvykla, že mu řikáme Jitrnička. Je velmi směšný a nosí lacláče s nohavičkama. Jednou měl takovou kombinézu, že nechtěl ani z baráku...

To je desny, jak to vyroste rychle..
ty vado, vůbec bych nevěřila, že je to štěnec od perdela....stejně jako sem kámošce nevěřila, že má štěnce brijárda. To taky vypadá úplně jinak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:19
- Nahlásit

jablunka
na některejch místech to vypadá jak gdyš mu raší chemlon.
tak to by mohla bejt podsada, ne? Jinak si z něj pak budeš moct uplíct zvířátka, co plete hermína týrlová. Ale ona je umí rozhejbat...nevim, jestli seš dost animátor...

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání