Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

miisha
ale jsem se fakt šla podívat, jestli jsem se nespletla, je to k neuvěření, a ona je pořád trhlá, jak kdyby jí bylo šest, ale měsíců

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:01
- Nahlásit

Ebony
konef bude mit uz seeeeest?
no podle rodokmenu jo
podle stavu mozku asi nikdy nedospěje

To je klon Kremyla???

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:11
- Nahlásit

Eire
Škandáál,psí zápas a zveřejněnej.Nemělo by se to nahlásit?
Hlas si hlas, vsechno popru! Mne nejvic rozsekala Bublina, ktera mela hlavu oprenou o moji nohu a cucela tim jejim pohledem uchylnym..

,je úžasnej a jednoduchej a pritom umí.Díky
To je dulezite, nahod pak nejaky fotky

Jsem po dneska opravdu velmi, ale velmi unavena, mozna na me leze aji nejaka ta skripecka nebo co..

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:14
- Nahlásit

Mathea

Fotky dám..
leze aji nejaka ta skripecka nebo co..

Nevím zda máš doma :rybí olej ,nejlepší je v kapslích(páč polkneš a nevrhneš)a souběžně Cečko alespoň 500stovku..a to 2 xindl denně

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

Eire
:rybí olej ,nejlepší je v kapslích
BRRRRRRRRRRR Zacala sem se dopovat preventanem akut, ten mi to dycky prerazi krasne..ale ono je to ted fakt celkvoe spojeny s vycerpanosti za poslednich 14dni a ruznou ponasranosti na takovy divny drobnosti a taaak. Proste potrebuju chvili klid a relax a bude to ok Ale dikuju za radu.

2 xindl denně
Dali prasku podle rady, Xindl stune dal...

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

Chci se zeptat ..v čem koupete pesany?

Děkuji za odpověď,zvláště pokud má někdo dlouhosrstý...šampon a hlavně kondík....

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:31
- Nahlásit

Eire
v čem koupete pesany?
Ty jo, ja teda hlavne dycky resim neco hypoalergeniho, kondicioner nepouzivam..naposled sem brala Bublinu lidskym Head and Shower, pac mi dosel psi a ona byla od nejaky desnyho humus, co ji strasne stval...a cece, mozna lepsi vysledek, nez u psiho

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:38
- Nahlásit

Mathea

Dík, sbírám info..zrovna ty člobrdový jsou často používaný..na druhou stranu jsou ženský co na vlasy plácej psí šampony a kondíky za x stovek..a taky spokojenost maximální

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

Eire
Tak ja neplacam kosmetiku za x stovek ani na sebe, natoz na psy Ale klidne si pak treba z tvyho pruzkumu necham neco dobryho pro goldeny poradit, ale v nejaky rozumny castce. Toho lidskyho sem se docela bala, cubis mela jednou po nejakym psim smejdu z Tesca docela hnusnou alergickou reakci, ale po tomhle byla teda ok. Ja je samponuju tak 4x do roka vetsinou. Chces tenhle dotaz hodit jeste na jeden diskuzak a pak poslat vysledky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:57
- Nahlásit

Eire
Nevím zda máš doma :rybí olej ,nejlepší je v kapslích(páč polkneš a nevrhneš)
To je peknej kec, todle nam sadistky sestricky aplikovaly na ZS a dycky sem malem vrhla, strikly to z ty ampulky pod jazyk, kdyz byly hoodne hodny, tak nas to nechaly zajist chlebem nebo zapit vodou!! HNUUUS!!

Mathea
Proste potrebuju chvili klid a relax a bude to ok
A zeli!! DObrovodsky, kysany, syrovy, a cesnecku silnou, varenou, a na chleba s maslem a salamem tunu cibule!!

Eire
v čem koupete pesany?
Děkuji za odpověď,zvláště pokud má někdo dlouhosrstý...šampon a hlavně kondík...

Koupu minimalne, v lete v rece a rybniku, a kdyz sou hodne praseci, tak zadny sampuny ci kundocijonery, normal destsky mydlo. Ale nemam ty dlouhosrsty.

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:05
- Nahlásit

Fifi

To je peknej kec,

No když myslíš

normal destsky mydlo.

Tak na to jsem alergická, je to babská rada,pomalu jako na topení štěňat místo kastrace...

No nic jdu

Petra
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:10
- Nahlásit

Eire
já mám tervuereny a koupu v šamponu tak jednou za rok a to v dětském, je to jedno jaký prostě pro miminka a nikdy nic. Jinak v rybníku skoro pořád jen né v zimě. Ale je důležité aby dobře uschly a nezapařili se. Jinak žádné jiné postřehy s koupelema nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:16
- Nahlásit

Eire
je to babská rada,pomalu jako na topení štěňat místo kastrace...

No promin, ptala ses, odpovidam. Proste takhle zcela vyjimecne vydrhnu cokle, kdyz najdou nakou chciplotinu v zime ci na jare. Stenata netopim, ale pravda, uz sem jednu cubu nechala vykastrovat.. no se nad sebou zamyslim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:18
- Nahlásit

Fifi

máte pani emila.

Emil?, Emil? Jakej emil? Ten co si prdel nemyl?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Emil?, Emil? Jakej emil? Ten co si prdel nemyl?
Debyl, Debyl. Jakej debyl? Ten co si prdel nemyl. Az to prectu panu prislusnemu, pocekam, co odpovi.
Edit - znas knizku Emil Neplecha (a ja nez si vzpomenu na spravnej nazev..) ? zis, to byla ma oblibena kniha..

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

Fifi
Az to prectu panu prislusnemu, pocekam, co odpovi.

my moc díkujem za fotky, moc moc mu to tam sluší, tak döufám, že nezklame důvěru v něj vloženou.

znas knizku Emil Neplecha

neznam. Já znám enem Emila Ceplechu

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:40
- Nahlásit

Eire
já koupu jenom před výstavou ve stavu nejvyšší nouze.
Mám doma yorkshire gottlieb, ale ještě jsem ho nepoužila. V práci to ale byl nejžádanější šampon a tak jsem ho jednou objednala. Jenže omylem 5l místo 300ml. Tak jsem si trošku nechala a zbytek šel do útulku
Veliká spokojenost s nějakym hypoalergenním od Vetridermu.

miisha
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:45
- Nahlásit

Eire
pani ja nekoupu, my jsme prasata
mela sem tendenci asi pred pul rokem, kdy jsem myslela ze Juno strasne smrdi (coz stejne bylo nejak docasne z tlamy) a pak me to preslo. Kazdopadne jsem pokukovala po necem co nejvic prirodnim u Barona nebo tak neco.
Jinak pro ilustraci sem byla treba svedkem jak nekdo koupal grosaka (kone) srackou na koberec. Prej to zazloutnuti jinak nepusti. Parada, my se nekoupem a jsme krasni

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:49
- Nahlásit

Eire
jestli sem muzu vlizt s informaci, tak ja v lidskym teatree samponu od firmu Jason, v Cechach se prodava v pullitrovych flastickach za cca 180 kc, ma tu prijemnou vlastnost, ze na psa zaroven neleze zadny hmyz

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

Eire
tak já jsem ta, co si myje vlasy psím šamponem od beapharu, ale psy nekoupu, jen jednou jsem koupala před klubovkou nějakým spešl šamponem pro rezavý psy od Chris Christensen, byl drahej jak prase, ale vypadalo to solidně.

miisha
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

Ebony
tak já jsem ta, co si myje vlasy psím šamponem

spešl šamponem pro rezavý psy
a byl rezavejsi?

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 22:17
- Nahlásit

miisha
a byl rezavejsi
on už víc být nemůže ale to je jen na oživení barvy a lesku, to nebarví na rezavo

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 09:15
- Nahlásit

Ebony
hm, tak to nic kdyz to nebarvi na rezavo a vcera sem byla v drogerce a videla jsem tam ten tvuj lesk

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 09:23
- Nahlásit

miisha
jakej lesk?

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 09:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Eire
Tak já normálně koupu v Herba bylinky,teď mám nějakej Lord,ale ten sem ještě nepoužila.A alergika Brůse koupu v Meladermu s olejem v čajovníku,nebo vetrinárním Prima od Vele.stejně jako Steveho.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:16
- Nahlásit

Ebony
od nivea to je myslim, takova kulata ruzova flaska

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 10:17
- Nahlásit

miisha
joooo ten

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 11:39
- Nahlásit

Eire
Maryje se koupe v gotlíbu od kachny_, páč ho chuděra měla pět litrů )))) Koupe se jen tehdy, když se vyválí v hovně či jiné hnusobě. Kondicionér neni potřeba, má děsně nádhernou lesklou jemnou a rychleschnoucí srst. V rybníce se nekoupe, páč je to dáma a do vody ne-e. Dámou přestává být, když vidí kupku hnoje, to pak jde do gotlíbu.

Petra
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 12:00
- Nahlásit

Ebony
ahoj mužu foto tvé smečky? prosím

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:07
- Nahlásit

Petra
to asi nebude jen jedno

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání