Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

jablunka
HEEZKYYY Pepikuuuu!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:08
- Nahlásit

Mathea
HEEZKYYY Pepikuuuu!
Joooooo,sem brečela štěstím.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:24
- Nahlásit

jablunka
sem brečela štěstím
Ty si taky desna placka! ale nedivim se ti A evidentne mu chutna!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:26
- Nahlásit

Mathea
Ty si taky desna placka!
Viď,asi bych s tím měla něco udělat.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:40
- Nahlásit

jablunka
Viď,asi bych s tím měla něco udělat.
Smarja, ta diakritika Plačka..to jen aby mezi náma bylo jasno, plackou jako plackou bych te faaakt nenazvala!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

jablunka
Jupííííí! Už si dává do rypáčku a jako správnej lef jí syrový! Krása, určitě si mu řekla, že je to antilopa, že? Mám takovou radost! Už si zvyká, už si zvyká, bude jako v ráji!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 11:54
- Nahlásit

Mathea
Plačka..to jen aby mezi náma bylo jasno, plackou jako plackou bych te faaakt nenazvala!
To sem fakt pochopila.
Gerda
Už si dává do rypáčku a jako správnej lef jí syrový! Krása, určitě si mu řekla, že je to antilopa, že?
To sem měla?Napravím při příštím krmení.

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:03
- Nahlásit

jablunka
To sem fakt pochopila
Uf No si proste chytrejsi nez astrofyzik, to se hned pozna

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:05
- Nahlásit

jablunka
To sem měla?
ty si mu neřekla, že je to antilopa??????? A proč to teda jí??? ))) Je boží, už aby měl krásnou novou, tmavě mahagonovou srst - pani, na tom pracujte, ať je tmavě mahagonovej, ne že z něj uděláte světle zlatýho, to byste nebyla hodnej člověk....

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 12:19
- Nahlásit

Gerda
Je boží, už aby měl krásnou novou, tmavě mahagonovou srst - pani, na tom pracujte, ať je tmavě mahagonovej, ne že z něj uděláte světle zlatýho, to byste nebyla hodnej člověk....
No já nevím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:21
- Nahlásit

jablunka

Hurááááá, jabloní rodina příde na buben, lef začal žrát

Nemusíš mu řikat že to je¨antilopa, můžeš mu říct, že to je pšstros.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

jablunka
PetraK
Hurááááá

a sláváááá mu , Stíví je pašááák , díííky Jabloni milá

PS: Já ti včera večer nechtěla dejchat na krk ..., odcházela jsem do hospody s tím, že Stíví bleje a když jsem se vrátila, tak nebylo nic novýho a trochu jsem se lekla...
Ale úplně chápu, že se člověk jaksi musí věnovat důležitějším věcem než psaním reportů

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:10
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
PS: Já ti včera večer nechtěla dejchat na krk ..., odcházela jsem do hospody
No právě,to já taky,páč u nás je to f pátek povinný.
A v poho,já to fakt nebrala zle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 15:25
- Nahlásit

jablunka
Hezky se lef cpe! Bliticko uz jiste nenastane, brisko mu to pekne zpracuje a potom bude klasnej bobesek.

Jinak zdravim ksindlik vespolek, venku padaj hovna s hackama, resp chcije a chcije!! Brecka, sragory.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:16
- Nahlásit

Echjo. Me ted dostal pan pes Alexandr Veliky, ten je uuchvatnej! Akorat ze nejsem takovej magor a andel jak Jeblon a vzit si ho nemuzu, Sadlo by ho co? Kous kous..

Charakteristika: Alexandr Veliký, lidově Alex, je dalším z rodu "slonů v porcelánu" Pokud jsme si mysleli, že Nora nebo Cvoček jsou blázniví psi, temperamentní, neposlušní, "tahaví" na procházkách, tak vedle Alexe jsou to zlatíčka. Nic ve zlém, Alexandr je přátelský, má rád lidi i další psy, nepere se, zbytečně neštěká, problémem je jen jeho velikost a to, že doposud asi vyrůstal jako dříví v lese. Jedná se zřejmě o křížence ovčáka a dogy, s krátným, ale huňatým kožichem. Jednoho rána ho našla mladá paní, jak sedí u jejich domovních dveří domku na Maxově. Raději zavolala do školy a omluvila své děti, že nemohou přijít, protože jim před barákem sedí pes baskervilský. Alex má ale děti rád, neublížil by jim. Je to odrostlé štěně, potřebuje pevnou ruku a řádný výcvik. Bude ideální jako hlídač k domu, odradí nejen svým zjevem, ale i chováním, skutečně nikoho cizího na pozemek nepustí. Alexe dáme pouze zkušenému chovateli nebo tomu, kdo již velkého psa měl a bude ochoten s ním obsolvovat výcvik, ideálně muži, který bude mít u Alexe přece jen větší respekt než panička. V Alexovi získá oddaného přítele, neúplatného ochránce i vděčného společníka na procházky a výlety.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:33
- Nahlásit

Fifi
Echjo. Me ted dostal pan pes Alexandr Veliky, ten je uuchvatnej! Akorat ze nejsem takovej magor a andel jak Jeblon a vzit si ho nemuzu, Sadlo by ho co? Kous kous..
ten nemá chybu, je to fakt úžasňák! Sice nemám Sádlo co by dělalo kous kous, ale u nas by dělal tatínek kous kous je to krasavec ale...To by měl Taránek parťáka...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 18:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

terka_devil666
.To by měl Taránek parťáka...
Casem taky kous kous. Ale je to proste monumentalni krasoduch (puceny slovo od Hipka aspol, hrozne se mi zalibilo) - aspon dle fotek.

Jen toho NO tam ne a ne najit, to je spis do hovad dogovskych. Boze to je broucek.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:47
- Nahlásit

jablunka
žeréééééééééééé
nádherný pohled...a hlavně mu chutná, což je supééér

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 18:31
- Nahlásit

Zdravíčko xindlspolku vinšuju

jablunka

Krásný pohled na šelmu,jak trhá antilopu dokonalým grifem sabijáka..

Včera jsem z HK do Svitav dopravovala kamarádku z nemocnice.Musím říct,že péče mudruch exelentní(zřejmě pro důvod,že zákrok byl pacoškou placen),silničáři malinko dadali,ale zase řidiči jedna báseň..

A poprosím o radu,máte někdo zkušenost s indukční varnou deskou?parametry mám nastudovaný,ale praxe,praxe mi uniká

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 18:35
- Nahlásit

Eire
ndukční varnou deskou
pani, nechtej to ani zadarmo, ale nekdo odsad si to zas pochvaluje, tusim Fifijova?

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 18:46
- Nahlásit

miisha
ale nekdo odsad si to zas pochvaluje

Eire
A poprosím o radu,máte někdo zkušenost s indukční varnou deskou?
mně vyhovuje, ale já zas tak nevařím

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 18:49
- Nahlásit

miisha

pani, nechtej to ani zadarmo,

Proč?

Ebony

mně vyhovuje, ale já zas tak nevařím

No a jsem tam,kde sem byla v pátek..díky vřelé

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 19:36
- Nahlásit

Eire
nejde korigovat teplota jako s plynem, ma to dlouhou prodlevu

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 19:40
- Nahlásit

miisha
Ja nemam indukcni, ja mam klasickou keramickou varnou.

To bych nerekla, ja sem s ni spokojena, zadnou prodlevu nepozoruju a navic se dobre udrzuje.

Eire
Toz ti neporadim.

Ebony
Co pupici, uz se uzdravujou?

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 19:48 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit

To bych nerekla, ja sem s ni spokojena, zadnou prodlevu nepozoruju a navic se dobre udrzuje.
tak ja za sebe neumim korigovat teplotu a nesnasim to cistit. je na to potreba specialni cistici pripravek a specialni skrabka na zaschlej bordel. ja mam sklokeramiku, je to jedno, princip je podobnej
Eire
bez si k nekomu na tom uvarit

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

miisha

Aha, tak s plynem nevařím 20 let, a už nikdá nechcu.
a ty vaříš včilka na indukci?

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

Eire
no schvalne ted koukam na indukcni co o ni pisou a asi to takovy smejd jak sklokeramika to nebude. "Indukce reaguje na pouhý jemný dotyk prstu a jakákoli změna výkonu probíhá okamžitě". Coz sklokeramika neumi.
Varim na tom rok a rok nadavam
V tom pripade indukci jo a potrebujes na to hrnce specialni, ale to asi vis.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 21:04
- Nahlásit

miisha
a nesnasim to cistit. je na to potreba specialni cistici pripravek a specialni skrabka na zaschlej bordel
prosím tě, kdes to vzala, já to meju hadrem a tekutým pískem, nebo stačí houbička s jarem...

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 21:11
- Nahlásit

miisha

Jj vím,že nádobí musí být spešl,ale to není problém.
Uvažuji o přechodu ze sklokeramiky na indukci.

a nesnasim to cistit. je na to potreba specialni cistici pripravek a specialni skrabka na zaschlej bordel.

Ježiš, oproti plynu pohádka..nastříknu malinko HG setřu a hotovson.

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 21:25
- Nahlásit

Eire
no pripaleny mliko je na tom fakt cuprovni
Uvažuji o přechodu ze sklokeramiky na indukci
si pak prijdu uvarit k tobe ja
Ebony
to bejvali majitele na tu nasi sklokeramiku asi taky

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání