| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 22:15
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Jak se daří prťouskům?
bych řekla, že jsou lepší, hlavně ta se zápalem už vůbec nechrčí a vypadá v pohodě, akorát ty injekce mi moc nejdou, holky jak vidí, že jdu s jehlou, tak už prchaj a nemůžu je ulovit
|
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 22:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ebony
bych řekla, že jsou lepší, hlavně ta se zápalem už vůbec nechrčí a vypadá v pohodě
no tak sláva , držíme nadále všechny palce
a tady malý bonus:
Martini Dry, Mikimaus a... Marcello Mastroianni
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 22:45
- Nahlásit
jablunka
tak tu tak večer sedím... koukám na vůbec ne slepýho a ještě míň nešťastnýho koliáka... a říkám si, že čas od času je ten svět i něco jinýho, než samá sviňárna...
je vás pár, maličko, tady těhle těch... a je to vždycky jak kapka v moři okolní beznaděje... ale pro tu jednu duši - pro tu je ta kapka vlastně celej svět...
díky za ni
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 01:30
- Nahlásit
jablunka
...to je tak hezký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:09
- Nahlásit
jablunka
ty vado, už má kámoše )) Tedik dělá lefoj kanisku? )))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:46
- Nahlásit
Xindl ve spolek
Noc byla poněkud hektičtější,než předešlá,Steve se nemohl uložit a když už ležel tak pořád pokňourával.Pořád hodně pije a občas se počůrá,což mi tolik nevadí,jenže on si vždycky dojde na některé místečko,deku,matraci a tak,takže pračku nevypínám.
Jo a nežere, vůbec nic nechce.Zkoušela sem snad úplně všechno a nic nechce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:52 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Zdravím dámy
Konečně mám zase funkční počítač. Za dva dny, kdy jsem tu nebyla tolik událostí
Ebony
bych řekla, že jsou lepší, hlavně ta se zápalem už vůbec nechrčí a vypadá v pohodě, akorát ty injekce mi moc nejdou, holky jak vidí, že jdu s jehlou, tak už prchaj a nemůžu je ulovit
tohle vypadá moooc dobře, tak hlavně ať už jim to vydrží a malá je úplně fit
jablunka
dočetla jsem anabázi se Stívíí a musím říct, že jsi zlatá Léééf Stííívííí se na všech fotkách tváří naprosto spokojeně, dokonce je i místama vysmátý ... gratuluju k další věrné dušičce. Kde jinde by mu bylo tak dobře, jako momentálně u vás a hlavně mu to "dobře" u vás určitě zůstane, což je skvělý
Ale jako adamita vypadá děsně ( ovšem ta původní srst byla čirá hrůza )... ještě, že má alespoň pár chlupů na nožkách a zůstala mu zachlupacaná hlava
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
jablunka
ani nic smradlavýho by nechtěl? Nasmrdět to třeba syrečkem? Nebo přidat lžičku kachního sádla? Nebo tuňákovou plechajdu? Ani z ruky po soustech si neveme? Možná to pití - byl dlouho venku, teď je byť oholenej, ale v teple, může mu bejt horko...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
jablunka
Noc byla poněkud hektičtější,než předešlá,Steve se nemohl uložit a když už ležel tak pořád pokňourával.
neměl on tu zplstnatělou srst jako "podušku"? Napadá mě, jestli mu ta holá kůže nemůže nějakým způsobem být nepříjemná popř. ho třeba svědit nebo tlačit i přes to, že leží na matraci...
Pořád hodně pije a občas se počůrá,což mi tolik nevadí,jenže on si vždycky dojde na některé místečko,deku,matraci a tak,takže pračku nevypínám.
a jéééje ..... cukrovku nemá?
Jo a nežere, vůbec nic nechce.Zkoušela sem snad úplně všechno a nic nechce.
co dostával od tý sousedky? To že nežere, bych řekla, může být i stresem ze všech událostí v posledních dvou dnech...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
Steve se nemohl uložit a když už ležel tak pořád pokňourával.
jak píše brut , možná mu prostě chybí to jeho voblečení??
Pořád hodně pije a občas se počůrá
ty jo , šak krevní testy byly snad dobrý? Poznala by se z toho cukrovka? No a nemůže to být prostě stresem??? Nebo třeba nemá teplotu??
Jo a nežere, vůbec nic nechc
a předtím žral? Třá je to tím voholením šécko?
chůdě malej.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:12
- Nahlásit
Gerda
ni nic smradlavýho by nechtěl? Nasmrdět to třeba syrečkem?
hele,vůbec nic....držťky,sýr,syrový kuřecí,hovězí vepřový,vařený,anglickou slaninu,granule,no nic. brut
neměl on tu zplstnatělou srst jako "podušku"? Napadá mě, jestli mu ta holá kůže nemůže nějakým způsobem být nepříjemná popř. ho třeba svědit nebo tlačit i přes to, že leží na matraci...
To je všechno možný,navíc on na tom měkkým dlouho nevydrží,takže já za ním chodím a aspoň dekou přikrejvám. a jéééje ..... cukrovku nemá?
Ne,podle krve je cukr v normě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
jablunka
hele třá je to prostě fakt jen štréz? Dyk je tohroznejch změn všecho -ale to ty víš. Vezmi si, že by tě takhle taky voholili, kdybys na sobě měla ovčí rouno dva roky. Dyk to musí být nezvyk. Snad se to srovná. Držím šécko co můžu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
jablunka
A kdybys mu nechala i na doma mikinu a nechala ho chodit a lehnout, kam bude chtít on...a co třeba suchej chleba? Možná je to kravina, jen mě to napadlo, že když mařena přišla, jediný, co měla k jídlu fakt strašně ráda a byla na to zvyklá, byl suchej chleba. Ten sem postupně namáčela do různejch příchutí a pak teprve začala se rozežírat, přičemž teda žrala tak, že to spolkla/vdchla, poblila se a znova futrovala jak šílená. Ale ten chleba jí byl ze začátku nejlepší jídlo...A když mu dáš do misky místo vody silnej vývar, vypije ho?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
PetraK
hele třá je to prostě fakt jen štréz? Dyk je tohroznejch změn všecho -ale to ty víš. Vezmi si, že by tě takhle taky voholili, kdybys na sobě měla ovčí rouno dva roky. Dyk to musí být nezvyk. Snad se to srovná. Držím šécko co můžu.
Já si to myslím a doufám v to taky,jen sem vám to prostě napsala.
Gerda
A kdybys mu nechala i na doma mikinu a nechala ho chodit a lehnout, kam bude chtít on.
Rolák dostal už včera večer a může si jít kam chce a lehnout si kde chce,díky tomu taky peru.
S tím vývarem to udělám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
jablunka
Třeba zrovínka do toho vývaru, kdyby ho pil, můžeš postupně přidávat drcený maso, nebo nějaký takový bezvadnostě...Brouček zlatej drahej!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
jablunka
S tím vývarem to udělám
jééén bacha aby se po něm neposejřil!§ Já bych ho ze začátku silnej nedělala. Ešus je v dobrý kondici, takže bych nečekala, že mu vývar udělá problém,a le posejří se po něm , tak spíš možná slapčí nejdřív? a třá mu do toho namáče rohlíček a nechat z ručky požvejkat?
Já si to myslím a doufám v to taky
určitě určitě to tak musí být.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
Gerda
PetraK
No,ono to nějak půjde. Teď sem ho namatlala hojivým olejíčkem a páč si od rána nelehl,jen pořád chodí,nebo stojí jak tvrdý Y,šoupla sem ho do klece a tam se uložil.Nachám ho tak 2 hoďky,pak půjdem ven a pokusím se dát mu zase něco k jídlu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:41
- Nahlásit
jablunka
Možná že v tý kleci, kde bude krytej, by se mu mohlo odpočívat dobře...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:46
- Nahlásit
Gerda
Možná že v tý kleci, kde bude krytej, by se mu mohlo odpočívat dobře...
Snad jo. Jo a taky za celej včerejšek a dnešek nekadil,tak nevím.Pokud to tak bude ještě dneska,zítra jedeme zase k vetovi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:48
- Nahlásit
jablunka
Jak dlouho může bejt pes bez kadění? Když to vezmu podle sebe, pak pokud jedu někam do cizího prostředí na delší dobu, mám z toho takovýho nerva, že to klidně může bejt blokace na týden....možná třeba tou procházkou, rozpohybovánim střev by to mohlo klapnout...
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:53 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
jablunka
PetraK
hele třá je to prostě fakt jen štréz? Dyk je tohroznejch změn všecho -ale to ty víš. Vezmi si, že by tě takhle taky voholili, kdybys na sobě měla ovčí rouno dva roky.
Přesně, s Toničkou (která je nyní luxovací), to bylo úplně stejné, když jsem ji přivezla.
Pořád hrozně chlemtala a asi 2 dny skoro nejedla (nechtěla nic...) - taky jsem se bála cukrovky, testy byly v pořádku, stejně jako u Stívího. Takže když je jinak Stíví ok - opravdu si myslím, že je to těma všema změnama.
2 roky je někde o samotě a pak najednou takovej šupec. Vždyť si to vem, co se za poslední 2 dny událo. Nejdřív ho někdo naloží, přiveze, vošmiká, pak znovu naloží - lidi, psi, veterina, růžovej lef... . Dej tomu čas, to bude dobrý
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
Gerda
Jsem na tom s vyprazdňováním podobně jako ty.
Nejhorší je,že tomu procházkování zatím moc nedáme.On se bojí chodit na vodítku,kšíry ho dřou,a navíc jak má tu nadváhu,tak ho asi i bolí nohy.Prostě je to fakt na chvilku.A největší šou nastává,gdyž ho chci dostat domů a tlačím ho za zadek do kopce......myslím,že přihlížející se velmi baví.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:03
- Nahlásit
jablunka
Nejhorší je,že tomu procházkování zatím moc nedáme.On se bojí chodit na vodítku,kšíry ho dřou,a navíc jak má tu nadváhu,tak ho asi i bolí nohy.Prostě je to fakt na chvilku.
Dej tomu čas...
On se bojí chodit na vodítku,kšíry ho dřou
Zkoušela si je dát až na obleček?
A největší šou nastává,gdyž ho chci dostat domů a tlačím ho za zadek do kopce......myslím,že přihlížející se velmi baví.
Tak to musí bejt...
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:05
- Nahlásit
Gerda
Jak dlouho může bejt pes bez kadění?
Když nejí, jak psala Jablůňka, tak možná ani nemá co kadit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:05
- Nahlásit
jablunka
Nejhorší je,že tomu procházkování zatím moc nedáme
A co byste dávali, žádnej dobrej povrch neni, někde mu to klouzne, natáhne si šlachu, stačí jen trošinku, aby se hejblo střevu a pak to šlo ven. Jak píše Hipík - Tonka to měla taky tak, dokonce i Máňa, když ji hlídala naše cvičitelka v začátcích, měla ji týden, za tu dobu Mařena první tři dny nežrala vůbec a nevylezla z podpostele. A to byla ouplně zdravá, jen vyjukaná ze změny, která přišla. Bude dobrej, brouček, kdybys pak chtěla kupovat třeba to velkobalení mobility nebo něčeho podobného, řekni si, však víš, jak to funguje - řekne se KUPUJEM - a hnedle máš na mailu jistejch 13 lidí jestli mi rozumíš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:07
- Nahlásit
Zkoušela si je dát až na obleček?
máme je na oblečku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:13
- Nahlásit
jablunka
A největší šou nastává,gdyž ho chci dostat domů a tlačím ho za zadek do kopce.
já ho miluju. a tebe taky a to nejsem lesba
No,ono to nějak půjde
tak přesně. ono to povolí. a možná potřebuje na to spaní být sám a mít totál klid??
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:17
- Nahlásit
jablunka
máme je na oblečku
a jó vlastně... Ale taky kdoví jak je to dávno, co ho někdo vzal na procházku... A žil venku, tzn., že není zvyklý ani na čůrací venčení, ale to se spraví. Určitě je to chytrej kluk a jak se uklidní, půjdou i tyhle další věci.
Psala jsi, že doma pochoduje nebo stojí, a venku ho musíš tlačit - možná je to taky tím, že neví, co se děje, jestli ho zas někdo někam nelifruje... Až uvěří, že je opravdu DOMA, bude to mnohem lepší, uvidíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:19
- Nahlásit
Určitě je to chytrej kluk
no tak to samozřejmě, taky to neni žádnej chrt )), je to golyje, pani, golyje, jestli mi rozumíte...to je ovčák, to JE chytrý zvíře.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:21
- Nahlásit
PetraK
tak přesně. ono to povolí. a možná potřebuje na to spaní být sám a mít totál klid??
já bych to brala polehoučku pomaloučkoua nechala to na něm... když bude chtít být s ostatními, ať s nimi je, jestli bude chtít být sám, tak ať je... Žádnej stres
Možná mu taky dát na noc nějaký gaťky a plenku...
|