| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:21
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Psala jsi, že doma pochoduje nebo stojí, a venku ho musíš tlačit - možná je to taky tím, že neví, co se děje, jestli ho zas někdo někam nelifruje... Až uvěří, že je opravdu DOMA, bude to mnohem lepší, uvidíš
Ono je to taky hodně těma očima,ještě včera jsem si myslela že vidí,ale dneska nevím nevím.......do všeho naráží a dává nohy hodně vysoko a hodně před sebe,nebo se pomaličku plíží po břiše,jako to dělával Miloušek,prostě rekognoskuje terén.
Jak říkám,já věřím že to bude lepší,je mi jasný,že od něj nemůžu čekat zázraky,jen se svěřuju s postřehama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:22
- Nahlásit
Gerda
no tak to samozřejmě, taky to neni žádnej chrt
Tak to prrrrrrrrrrrrr ,řekla bych,že ze všech psů co mám,je krt nejchytřejší.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:23
- Nahlásit
jablunka
Jak říkám,já věřím že to bude lepší,je mi jasný,že od něj nemůžu čekat zázraky,jen se svěřuju s postřehama.
Já vím... ...a už dám pokoj s radama poradama
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:24
- Nahlásit
jablunka
On se bojí chodit na vodítku,kšíry ho dřou
Mám pro minipsa taky obleček Manmatí a řešila jsem uchycení vodítka, aby se nemusely dávat kšíry, tak třeba ti to pomůže: Vedle přezky na zapínání nahoře je díky dvojitýmu popruhu takový jakože očko, kterým jsem provlíkla kovovej kroužek. Nevýhodu to má v tom, že pes pak není vodítkem příliš manévrovatelnej, ale pokud netahá nebo se nikam zmateně nerozbíhá, tak se to dá. U nás se to nakonec neosvědčilo, protože mrňous má občas problémy s rovnováhou a vodítko používáme jako jistící :-D
Na obrázku je už s kšírama, ale ten kroužek je tam vidět.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:24
- Nahlásit
a už dám pokoj s radama poradama
Nééééééé,to v žádným případku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:26
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Nevýhodu to má v tom, že pes pak není vodítkem příliš manévrovatelnej, ale pokud netahá nebo se nikam zmateně nerozbíhá, tak se to dá. U nás se to nakonec neosvědčilo, protože mrňous má občas problémy s rovnováhou a vodítko používáme jako jistící :-D
No právě,u nás by to neklaplo,taky ho právě musím hodně vodit,celkem dost někdy zabere on nebo já,to by nešlo.
Ale díky za poradu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:31
- Nahlásit
jablunka
,jen se svěřuju s postřehama.
šak my víme, páč si nemyslím, že by tebe mohlo něco zaskočit, máš to zmáklý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:34
- Nahlásit
jablunka
řekla bych,že ze všech psů co mám,je krt nejchytřejší
tim se ovšem ukazuje inteligenční průměr ve vaší smečce ))) Teď máte jistotu, že Stývek bude nejchytřejší, i kdyby byl chudák úplně blbej )))
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:38
- Nahlásit
jablunka
Nééééééé,to v žádným případku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 12:41
- Nahlásit
jablunka
Nééééééé,to v žádným případku
že jo, páč si vo tom člověk prostě potřebuje promluvit. Já doufám, že se dá Pink Lijón brzo do normálu a budete si užívat pohodičky, páč je mi jasný, že prostě i když si to člověk říká, že prostě kapek nerfosní je.
Máš nejkrásnějšího růžovýho lefa co znám, víš to?
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:09 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Máš nejkrásnějšího růžovýho lefa co znám, víš to?
To teda mááá...
Jen tak na okraj, s výjimkou Stívího, mám k růžové podobný vztah jako ty... a pak jěště Morticie Adamsová, která ve druhém díle proradné chůvě, která svedla strýčka Festra a byla celá v rúžovém a měla růžový dům, řekla zhruba toto:
"Pochopila bych, že jsi ho zneužila, zmanipulovala a zotročila sexem, pochopila bych, že jsi ho chtěla okrást a zabít... Ale ta růůůůžováááá...!!!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
pochopila bych, že jsi ho chtěla okrást a zabít... Ale ta růůůůžováááá...!!!"
: jooooooooooooo!! to je velmi přesné
víš co miluju - tu scénku jak Morticia střihá ty růže - odstřihává jim ty kvítka a aranžuje je do vázy a přide mužik její, se zalíbením na ní hledí a praví: "Óóó Tiš!"
edit - víš jakou barvu mají roličky hajzlpapíru u nás v práci?? HÁDEJ!
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:42
- Nahlásit
PetraK
edit - víš jakou barvu mají roličky hajzlpapíru u nás v práci?? HÁDEJ!
To je šikana a vymejvání mozkůů!!!! ...hmm mozků.... no nebudem to rozebírat, radši...
víš co miluju - tu scénku jak Morticia střihá ty růže - odstřihává jim ty kvítka a aranžuje je do vázy a přide mužik její, se zalíbením na ní hledí a praví: "Óóó Tiš!"
Jojo, to je dobrý .... já mám taky hodně ráda tu pasáž ve dvojce, jak nepřizpůsobivá děcka zlikvidují dětský tábor..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 13:46
- Nahlásit
PetraK
Ale ta růůůůžováááá...!!!"
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:09
- Nahlásit
jablunka
Ale ta růůůůžováááá...!!!"
Stívímu moc a moc sluší , bonbónek maličkej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:09
- Nahlásit
jablunka
JABLONI!!!! CHUDÁK LEFA! DYK HO JEN ŠTRÉZUJEŠ A DEMORALIZUJEŠ S TOUDLE BARVOU!
/ale.... je f tom prtka hrozně roztomilej /
ymejvání mozkůů!
čeho?????
, jak nepřizpůsobivá děcka zlikvidují dětský tábor..
jo a nebo taky jak Wensdy honí bráchu s tím nožem, Morticia jí zastaví a zeptá se: " To je na bratra??"... pak dodá :"Nemyslím" a podá jí ten obří žabikůůůch
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:10 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
jablunka
eště možná růžový trenky, aby mu nefoukalo na zadek
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:13
- Nahlásit
PetraK
čeho?????
nojo právě, až když jsem to napsala, uvědomila jsem si, že mozek si většina lidí hajzlpapírem neutírá...
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:24
- Nahlásit
jablunka
Hipíkovi jsem po operaci koupila bavlněný klučičí trencle. Nes to vcelku statečně a ani se je nepokoušel servat
(Blbá fotka z mobilu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
uvědomila jsem si, že mozek si většina lidí hajzlpapírem neutírá...
no vono tady by si ani většina lidí neměla co utírat, i kdyby se na to ten hajzlpapír používal. víme?
jablunka
hele žencký, kupte si Barbínu, dyš furt musíte někoho voblíkat, dyk ty čokli sou hrozný chudáci
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:39
- Nahlásit
PetraK
no vono tady by si ani většina lidí neměla co utírat, i kdyby se na to ten hajzlpapír používal. víme?
hele žencký, kupte si Barbínu, dyš furt musíte někoho voblíkat, dyk ty čokli sou hrozný chudáci
Nebuď labuť , Hipík měl tenkrát díru v břiše a Stíví je teď adamita, to sou výjimečný situace , a dyť vííííš...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:45
- Nahlásit
Nebuď labuť
dyš.... seš
Hipík měl tenkrá
dyk já vim a potom.... vono jim to taaak sluší
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:54
- Nahlásit
jablunka
asi před půlrokem jsem vezla kámošce na farmu kocoura sousedů, nechtěného byťáka. Nejdřív odmítal čůrat i pít, o jídle ani komunikaci nemohla být vůbec řeč. Spravilo se to. Stíví nejni žádnej hubeňour, tak to chvilku vydrží. Prosím předej mu každej den ode mne pusu
Jo a golyje je povahou dost speciál, je to přímý lord s vlastním názorem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
gabifi
Stíví nejni žádnej hubeňour, tak to chvilku vydrží. Prosím předej mu každej den ode mne pusu
Tak tak a vyřídím.
Jo a golyje je povahou dost speciál, je to přímý lord s vlastním názorem.
Jednoho takovýho už doma mám,Tedíka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
Hezky patecek vespolek.
PetraK
žencký, kupte si Barbínu, dyš furt musíte někoho voblíkat,
jablunka
Ruzovymu lefovi to mocka slusi! A snad se zklidni, nauci se lehat a odpocivat a chodit na protapky a hlavne hamat. A jen me napada, takhle pri tech jeho stresech z novyho zivota - na to rozezrani, zkus se optat veta, jestli by nemoh Calopet pastu. Skvela vec, ta rozezere i nejvetsiho nezravce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:03
- Nahlásit
Fifi
tomu řikám pořádná Barbína! Žádná růžová vychrtlice, ale černá ďáblice!! Jen ten vohoz to chce vystajlovat, ale to už sem vám tehdá pani psala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:17
- Nahlásit
PetraK
Žádná růžová vychrtlice, ale černá ďáblice!!
Jop, proste mame vkus. Narozdil od Mathey.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:32
- Nahlásit
PetraK
Ešus vypadá jak vlk převlečenej za babičku
Fifi
Slečna sádlo je kus pořádný ženský a dokonalá modelka . Holčička Mathey už trošku dotahuje Malibu Barbie, ale je moc hezká...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:32 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Fifi
Narozdil od Mathey
ZE TE HUBA NEBOLI!!!!!!!!!!!! Tenhle mistrofskej vohoz si vybirala pro moji milovanou sladkou princezny Dydy se mnou, vime?!
*MLCIM*
Gerdicoooo
Ty si ale uplne nejvic nejhloupejsi jako! sem se tu malem pocurala smichy
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
Holčička Mathey už trošku dotahuje Malibu Barbie, ale je moc hezká...
Jako dekujem za kompliment, tim sis to trochu vyzehlila (a este tim, ze asi neznas pribeh Bublinky ruzovych satecku)..ale i tak ti tu Malibu Barbie asi dlouho nezapomenem! Pac ja sem na tom se vztahm k zuzovy ouplne stejne jako Esusova a ty
|