| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:21
- Nahlásit
jablunka
Růst už to začíná,jen mám obavu,aby zase narostla gólií srst,páč na některejch místech to vypadá jak gdyš mu raší chemlon.
Az to poodroste poradne, snad to bude krasna goliji srst. Treba u perdelu, jak je parkrat vezmes jen strojkem, jak skutecne zchemlonovati, srst se jim zjemni, zsedne, proste u nich strojek nebrati.
Gerda
To taky vypadá úplně jinak.
Jj, kdyz se to narodi, vypada to jak bobrman nebo rtw, pak tomu narostou chlupy a je to furt cerny a tmavy, az pak se diky uprave srsti z ockliveho labutatka stane krasec slechticky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:24
- Nahlásit
Fifi
a do fotogalerky dávala laguna malolvy, vypadají jako pásovci...a přitom je to tak pěknej pes...maryje byla asi krásná od malinka, jinak si to neumim představit. Ona rozhodně nemohla být nikdy ošklivým malým štěncem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
Gerda
Jinak si z něj pak budeš moct uplíct zvířátka, co plete hermína týrlová. Ale ona je umí rozhejbat...nevim, jestli seš dost animátor...
Blbaaa.. Jeblon coby Hermina..
Ale aspon si Maugli bude mit s cim hrat, bude mit velkyho lefa, malyho lefa a kdyz bude chemlonu dost, treba aj na lefatka zbyde..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:35
- Nahlásit
Gerda
Jinak si z něj pak budeš moct uplíct zvířátka, co plete hermína týrlová. Ale ona je umí rozhejbat...nevim, jestli seš dost animátor...
Tý jofka,sem se díky tobě vrátila v čase.....rozhejbaný postavičky od hermíny sem milákovala.
Fifi
Ale aspon si Maugli bude mit s cim hrat, bude mit velkyho lefa, malyho lefa a kdyz bude chemlonu dost, treba aj na lefatka zbyde..
A votevřeme chemlonzoo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:52
- Nahlásit
jablunka
A votevřeme chemlonzoo.
Nezapomen vybirat tucny vstupny!!!
rozhejbaný postavičky od hermíny sem milákovala.
Uz vim, kde vzal Tolkien predlohu pro svou zlou Odulu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:55
- Nahlásit
jablunka
Fifi
mě se moc líbil kocour modroočko, měl takový veliký slzy na tom pletenym obličeji...krásný pohádky, někdy je ještě na kabelovce dávaj.
A pište velkýma písmenama, nemám brejle, vůbec na to nevidim, než to přečtu, uplyne hodina )))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:56
- Nahlásit
jablunka
A moc děkujem
Není zač. Hlavně se těším, až mu opravdu poroste ta srst.
Gerda
až bude v srsti, to je ten nejhezčí obleček ze všech
No vždyť to bude teprve nádhera.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:09
- Nahlásit
Gerda
Fifi
Já do dneška miluju takový ty mírně hororový pohádky od Zemana.O Jeníčkovi a Mařence a Čarodějův učeň.Vůbec nevím proč,ale pokaždý se nad nima dokážu velmi rozlítostnit a teď už vím co chci pod stromeček....DVD s těmahle pohádkama.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
My jsme dneska dali malinkaty zebirka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:13
- Nahlásit
jablunka
Čarodějův učeň
to je má echt oblíbená, koupilasem si jí jako audio knihu pod stromek, je to na pěti cedkách, budu to večer poslouchat a samo to mám i vypálený na placičce ku pouštění na nojbůku.
Mathea
ta boxina je tvá???????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:24
- Nahlásit
Mathea
malinkaty zebirka
To vypada, jak kdyz Balous sezral Vetrelce a couha mu jen ocasek.
jablunka
ty mírně hororový pohádky od Zemana.
Nej sou bratri Grimmove, z tech sem mela i nocni mury.
Gerda
sem nasla este Bazusaka coby prcka individualistickyho.. A vono tomu smradovi budou uz tri roky zanedlouho.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
Fifi
Nej sou bratri Grimmove, z tech sem mela i nocni mury.
Tak těm sem nikdy nepřišla na chuť.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:43
- Nahlásit
Fifi
sem nasla este Bazusaka coby prcka individualistickyho.. A vono tomu smradovi budou uz tri roky zanedlouho.
Taxem nostalgicky koukla na fota maličkýho Brůse......a už mu budou za chvilku 4 roky.
A tyhle
jsou luxus....maličkatej kynolog Mauglí.
A moje oblíbená.....sendvič
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:48
- Nahlásit
jablunka
fota maličkýho Brůse
On byl docela hezky stenatko!! Editiiiii, ten byl oztomiouskeeej.
sendvič
Tak ten chybu nema zadnou. A Mauglicek, ajta, at se neroztecu z ty nostalgie uplne, pujdu radsi s cupkama do mrazu. Este zkusim scucnout brezovou chaloupku pro pipinky, strejda Strakapoud dycky ukradne vetsi kus orecha a pak s nim triska do merunky. Sykorky zobnou slunecnici a prchnou, vrabcouni vymetaj pod krmitkem na zemi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
Fifi
On byl docela hezky stenatko!! Editiiiii, ten byl oztomiouskeeej.
Viď,ťuťuňuňu.
A Mauglicek, ajta, at se neroztecu z ty nostalgie uplne
tak eště pár,sem se dala do prohlížení a on byl dokonalý mimi.
A tady něgde to začalo....nepodchytili jsme vrčení včas.
A poslední
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
Fifi
jak kdyz Balous sezral Vetrelce a couha mu jen ocasek
SI bubaaa, von je sam vestrelec!
Gerda
ta boxina je tvá???????
To je ten pan boxer a je v rodine - pritel maminy Pul rocni stenitko, blbounek. Ted sem byla zlatakum udelat velmi osklive pacicky, jelikoz se jim do dlouhejch chlupu lepi snih, tak sme vystrihavali..a Claudik usnul..sme se s mamou uz tradicne lekly, jakej ze to starej chlap zarezava u nas v baraku
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:56
- Nahlásit
jablunka
Ale Maugli je jako proste dokonalej ouplne sem desne zvedava, co z nej vyroste za chlapa
A fotky moooc pekny, uplne nadhera
Mizime s vetrelcem, chrapajicim starym mladochem a Dydy ven
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
Tak este pipiny, foceno pres okno v kouplne, docela se divim, ze fotak neco pobral.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:01
- Nahlásit
jablunka
Opravdu, dokonale miminko, tuhle si pamatuju. Z tohodle by mela davidkojc smrt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 15:50
- Nahlásit
jablunka
Mauglí je dobré děcko )))))
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Hoj ženy
naježila jsem si popelnici, vrtací kladivo Bosch v akci a pak eště řasenku, děsne drahou, ale byla ve slevě a vydrží mi skoro rok, tak je to vlastně ohromně výhodnej nákup ... teď si musím dát kafe a cigáro, než zas "vezmu pali" ke krabicím..
Gerda
mě se moc líbil kocour modroočko
mě takýýý, i když teda v provedení Hermíny Týrlové jsem ho neviděla (možná naštěstí ), ale mám v knihovně knížku s ilustracema Heleny Zmatlíkový, tu knížku jsme milovala...
jablunka
Já do dneška miluju takový ty mírně hororový pohádky od Zemana.O Jeníčkovi a Mařence a Čarodějův učeň
Tenhle Čarodějův učeň, je podle mě úplně nepřekonatelnej, i když bych neřekla "mírně" hororovej, ale hodně... ale děti jsou v tomhle většinou otrlejší víc než dospělí...
Docela hodně mě sklamal teď film "Čarodějův učeň" s Nicolasem Cagem a Molinou, na oba se ráda dívám, ale tohle se mi moc nelíbilo, H. Pottera to podle mě nedotahuje ani vzdáleně...
http://www.csfd.cz/film/248883-carodejuv-ucen/
Mathea
My jsme dneska dali malinkaty zebirka
Šikulové , je vidět, že Malibubu Bárbí se ve světě neztratí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:26
- Nahlásit
Musím se zase trošku pochlubit.Minulej tejden touhle dobou jsme nevěděli,pro jakej ortel si pojedeme v pondělí k vetovi.Dneska už Steveho netáhnu jak koňa na porážku,když deme ven,ale už šlapeme vedle sebe,sejdeme celej kopec a zpět v pohodě,žere,i když ne s takovou chutí jako ostatní,ale to snad taky přijde,šmajdá po domě,přijde si pro pohlazení a už i trochu zhubnul,páč dneska sem přitahovala jak kšíry,tak obleček,aji na zádech je to trochu znát,nemá je tak prohnutý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:28
- Nahlásit
jablunka
už i trochu zhubnul,páč dneska sem přitahovala jak kšíry,tak obleček
...no, to se máte čim chlubit, vopravdu - holej a eště přitaženej!!! Vy ste, pani, děsná, víte?
|
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:32
- Nahlásit
jablunka
Musím se zase trošku pochlubit.Minulej tejden touhle dobou jsme nevěděli,pro jakej ortel si pojedeme v pondělí k vetovi.Dneska už Steveho netáhnu jak koňa na porážku,když deme ven,ale už šlapeme vedle sebe,sejdeme celej kopec a zpět v pohodě
...mě napadlo, jak jsi psala, že ho musíš tlačit, že se třeba bál, že ho někam vedeš, kde bude zas sám a šprajcoval se protože se rozhodl, že už natrvalo zahnízdí u vás
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:37
- Nahlásit
Gerda
Vy ste, pani, děsná, víte?
Vím.
mě napadlo, jak jsi psala, že ho musíš tlačit, že se třeba bál, že ho někam vedeš, kde bude zas sám a šprajcoval se protože se rozhodl, že už natrvalo zahnízdí u vás
Spíš vůbec nevěděl,co je to vodítko a tím jak nevidí,tak neměl vůbec jistotu kam ho vedu........proto zatím pořád chodíme jen z kopce do kopce,aby si zvyknul,že mu nigdo nechce ublížit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:53
- Nahlásit
jablunka
A jak to vypadá s orientací po baráku? Myslíš teď, když už ho máš trošku napozorovanýho, že má zbytky zraku, nebo že je to totálka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:56
- Nahlásit
Gerda
A jak to vypadá s orientací po baráku? Myslíš teď, když už ho máš trošku napozorovanýho, že má zbytky zraku, nebo že je to totálka?
Všichni myslíme,že tam není nic.V místech kde může narazit,ještě občas naráží,ale už jen málo.Ale z kuchyně po chodbě ven a z5 už mu to de.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:00
- Nahlásit
tady se dneska foteckuje, tak ja taky hodim par
jablunka
sem z toho pavouka dostala zachvat smichu ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:06
- Nahlásit
jablunka
a už žere?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:41
- Nahlásit