Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Jarošov včera v televizi,kdo neviděl.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:31
- Nahlásit

Psíček
a tos prosím videla gde?
Finanční úřad JIndřichův Hradec. Vím i jméno té paní co mi to řekla do telefonu, ale zveřejňovat tady ho fakt nebudu, když tak soukromě

radkah
Přece musí existovat nějakej právník pejskař, kterej by nás aspoň poinformoval, jestli byli využity všechny možné zákonné prostředky..
Myslím, že Cibela s nějakým spolupracovala. Konkrétně na případu Jarošov. Takže asi ty prostředky využity byli... nevím, to bude přesněji na stránkách cibely.
Veterináři?-Maj na to ty "prostředky", co je vlastně zákonem daný a není to jen vyhláškou doporučený?
Ty věříš na práci vet. správy? Já se s nimi snažila spolupracovat hodně dlouho. Jediný, který kdy něco dělal je MVDr. Ká z Prostějova. Ten je akční a na zvířatech mu záleží.
Oproti tomu kupříkladu MVDr. Vé z Bruntálu byl pověřen prošetřením případu týrání psů v Krnovském útulku (mimochodem, proti tomuto útulku jsou psi v Jarošově chovaní v bavlnce ). Doslova mi řekl "uvědomte si, že je to útulek, tam ti psi prostě nemůžou ležet na gauči v obýváku. V tomhle státě nejsou peníze na domovy důchodců, na dětské domovy, jak můžete chtít, aby byli peníze na psy v útulku? " a celé to smetl ze stolu. Provozovatelka má v ruce papír, že vše je v naprostém pořádku a dokonalé. Nevím kolik peněz je zapotřebí na to, aby se psům dala voda..... To bude tím, že tu reparativní kynologii prostě neumím
O vet. správách v celé republice mám prostě své mínění. Podle mě všechny tyhle množitelky mají správně namazané kontakty. Bez toho by si nedovolili s velkomnožírnama vůbec začít...

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:34
- Nahlásit

Psíček
Útulky musí mít kontajnery na odvoz těch moček tam-Má ho ta baba? Blízkost školy, hřiště...co pravidelné povinné očkování? Co poplatky za psy? Nevěřím, že platí za všechny?Kde bere vodu? Kdo jí to pronajímá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:37
- Nahlásit

radkah
Nemá nic.Nemá kanalizaci, nemá karanténu, nemá zvláštní prostor pro přípravu krmiva, neplatí daně, neplatí poplatky ze psů, neočkuje (ani proti vzteklině) a NIKDO S NÍ NIC NEUDĚLÁ, protože si žádný úředník nechce přidělávat starosti Chtějí v klidu sedět, serfovat po netu a pít kafe. A pomlouvat tu bloncku z vedlejší kanceláře v tom nemožným fialovým hadru . Žiješ na Marsu, nebo co?

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Biluška
No jasně, ale všichni tyhle kokoti maj snad nějaký nadřízený...Já prostě NECHCI věřit, že mě v tomhle bordelu chtěj krmit právním státem, tak jo využijeme práva-oni mají povinnost písemně odpovědět-uděláme pakárnu, aspoň se naserou a zrušej jednu prdlou bábu, aby zase další rok, nemuseli hnout prdelema. Já se omlouvám, ale nějak se mi to kupí a já si ráno přečtu noviny a šla bych to normálně vystřílet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:39
- Nahlásit

radkah
poslala sem ti maila,číhni..

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

No a když přijede 200lidí na obecní úřad a potom z krajskýho zavolaj Novu...? Jako existuje řešení-všechno na světě má řešení. Já taky jednala s Policií, hygienikem, obecním úřadem....Oni mi ze všech míst odpověděli, je jedno, že to nedopadlo, ale pokud využijeme občanská práva a snad nějaký kurva máme-Jako tady se můžou posrat, když si feťák píchá u kostela-morální ohrožení mládeže- a že morálně ohrozuje baba děti v okolí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:49
- Nahlásit

radkah
maj snad nějaký nadřízený...
Mají. Ale nezapomeń na dvě věci.
1. Ti nadřízení taky chtějí akorát pít kafe a čekat na konec pracovní doby. Chodí do ZAMĚSTNÁNÍ, nikoliv do PRÁCE.
2. Někdo je tady podmazaný (ať už mluvíme o Jarošově, o Krnově, o Vyškově....) a my nevíme kdo. Může jich být i víc. Může být podmáznutý přímo ten doktor, který tam jede na kotrolu a prohlásí, že je vše OK. Může to být jeho šéf, který ho odchytí před odjezdem, pleskne ho přes prsty a řekne "jestli chceš být zítra ještě zaměstnaný tak si pamatuj, že tam bude všechno OK". Můžou to být oba....
3. V básnících (tuším čtvrtý díl) zazněla věta " každý je něčí příbuzný". Znáš to? Je to v podobné souvislosti. I Bártů má bratrance, ti zase mají sousedy a sousedi mají švagrovou, která sedí na vet. správě... každý každému dluží nějakou tu "laskavost". Prostě žijeme v Čechách
IMO v tomto je Bártů jen ta nastrčená figurka, za špagátky tady tahá (a hlavní příjmy sbírá) někdo úplně jiný. Tuším kdo, ale veřejně to psát nebudu, nepotřebuju, aby mě někdo žaloval. Když tak se mi ozvi na mail (je pod členem), povím ti to.

Psíček
Ale tenkrat jsme ji jako moc fandil, byla sikulka
Děkuji vám pane
......nekde to cely popsala tusim, mozna bude jeste vedet, kde ....
Ten elaborát pořád ještě mám a myslím, že jsem ho nedávno zveřejňovala na foru co tady zakládal Podvedený. Ale už nevím jak se to forum jmenovalo.
.... no a stalo ji to strasne usili rozcilovani, namahy myslim i dost penez a stejne nic zasadniho nevyresila
Ano, nevyřešilo se vůbec nic. Přesto, že jsem nějakým zázrakem dokopala ke spolupráci dokonce několik úředníků (což fakt považuju za zázrak).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:57
- Nahlásit

Psíček
problem je v tom, ze aby jsi s tim mohla neco ucine delat, musela bys bejt treba ParisHilton
Pane,když Vás tak čtu,nevim teda...zachranovat psy je podle Vás špatně a udělat ale účinně v týhle věci nemůže nikdo nic podle Vás....

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:46
- Nahlásit

mi se taky nechce věřit, že kreaturka, jako paní Bé, by byla schopná tak rychle odvézt psy, sehnat prasečák atd. atd. Někde jsem tady četla o brokovnici, dovoluji si skromně místo ní navrhnout kalašnikova...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:28
- Nahlásit

Nechápu, nechápu. Jak tohle jí může projít?!
Tady v ČR mi to přijde na hlavu postavené: z jedné strany

člověk lítá po soudech kvůli podezření z týrání psů z důvodu, že psi nosí na veřejnosti náhubky, protože jedné pseudoochránkyni se zdálo, že se jedná o týrání, když náhubek nosí pes, který je hodný a má canisterapeutické zkoušky,

nebo člověk zaplatí pokutu za psa na veterinární zprávě, protože měl 3 dny prošlé očkování a pes pohryznul někoho v rodině - a ta pokuta nebyla malá: 3 000,-,

nebo jakýsi pán který chrání svého onáhubkovaného psa a sebe před útočícím psem a vyzkouší vše pro odvrácení útoku a nakonec po tom, co mu ten útočící pes ukousne varlata (majiteli psa - má trvalé následky a invalidní důchod po tomto útoku) a pán z třísel krvácí použije zbraň a psa zastřelí, tak musí zaplatit škodu na psovi s PP, pokutu za použití zbraně a ještě ho honí kvůli údajnému týrání - zastřelil v sebeobraně psa,

nebo člověk odjede na jeden den a psi se prostě za těch 24 hodin vykálí v kotci a někdo to vidí a nahlásí, že jsou tam vyhladovělí a týraní psi a honem tam jede policie s veterinární zprávou a pak měsíc otravujou kontrolami, aby si tvrzení udavatele vyvrátili a přitom viděli, že v každém kotci jsou maximálně dva exkrementy, psi mají vodu a jsou bych řekla ve větší výživné kondici než by měli být a jsou vymazlení

a z druhé strany existuje někdo, jako dáma z Krupé co evidentně týrá psy a té to projde???!!!!!!!

Jsme vůbec na Zemi? Člověk aby se bál houknout na psa na veřejnosti, aby to náhodou někdo neřešil, bojí se odejít od průjmového exkrementu pro něco na uklizení - lepšího než je pytlík, aby to náhodou někdo neviděl a nezavolal policii, že si to majitel nechce uklidit a přitom má snahu to uklidit důkladněji, to aby se člověk bál vyjít se psem na ulici a pustit ho kdekoliv z vodítka, aby si náhodou někdo nestěžoval a když ho má na vodítku, tak aby se bál, že ho zase někdo osočí, že nenechá psa proběhnout, ....... však to znáte. a přitom utýrat psy takovýmto zavrženíhodným způsobem psy je OK???!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

Biluška
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8244_0.html

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:38
- Nahlásit

Psíček
koukám, že Vy jste jednu starou věc ještě nerozdejchal, že? Ale chápu Vás Já Vás ale už rozdejchala, takže Váš "blok" nemíním řešit
jinak zdravím

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

Biluška
jeden čas jsme řešili zase nějakou paní Kostrouchovou - ohledně koníků, tam to dopadalo úplně stejně. Kolik lítání kolem toho bylo a s čím vším jsme se setkali (?) - to bylo až neskutečné. A vlastně nic se nevyřešilo. Více méně to nedopadlo dobře

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

Psíček
já tam nepsala, že by honili po soudech mne - nebo snad jo? a to mám i varlata? teda měla?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:48
- Nahlásit

Psíček
Tak vono je dobry nez se zacnu strkat do jinejch aspon zaridit, aby treba mi agresivni psi nikoho nekousali...
prosím více polopaticky

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:51
- Nahlásit

Psíček
napiste, co ste objevila
spíše jsem se někde zjevila a nad Jarošovem jsem se jevila. Ale neobjevila jsem nic, krom toho, že stále žiju v ČR.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:53
- Nahlásit

Psíček
stejně jsem nepochopila jak jste to myslel - fakt ne. Jen se domnívám - ale to je jen domněnka.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

Psíček
Takze to jste asi pekne vyjevana co?

tak, tak.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:19
- Nahlásit

Netýká se to psů, ale dokladuje to, co se všechno děje u nás v ČR:

jedni moji známí bydleli v nezkolaudovaném domě a jeden zloděj si je vytipoval. Odjeli na dovolenou a zlodějíček šel krást - jenže čert tomu chtěl, zlomil si na jejich schodišti nohu tak nešťastně, že měl trvalé následky. Při vloupání jim poškodil dveře páčením a elektroniku kradl tak, že to vytrhával z elektrické sítě tak, že vytrhal zásuvky, televizi dokonce rozbil, protože jí neunesl a já nevím co ještě udělal za škody.

Naštěstí měl mobil a tak si zavolal záchranku, která ho s otevřenou frakturou odvezla. Zloděj nic z domu nevynesl - a tak nezpůsobil škodu, která by byla víc jak přestupkem. Tak člověk by nanejvýš čekal, že dostane zaplacenou škodu na elektronice buď od zloděje či z jeho pojištění. Omyl. Naše justice je fakt zajímavá. Zlodějíček byl chytrý a najal si právníka, což poškození neučinili - proč také že? To oni byli poškozeni. Že?

Omyl. Nebudete tomu věřit, ale dopadlo to tak, že majitel nemovitosti - vlastně logicky ten poškozený musí platit doživotně nějakou rentu za újmu na zdraví a pracovní bla, bla (nevím co přesně) protože uvedl zloděje v omyl tím, že užíval nemovitost bez kolaudačního rozhodnutí, což je proti zákonu a zloděj si zlomil nohu na jejich schodech, které nesplňovaly normu - jedna schodnice byla vyšší. Chudák zlodějíček - poškozený totiž týden sledoval dotyčný dům a viděl, že se v něm žije a kdyby věděl, že to je nezkolaudované, tak by tam přeci nelezl, ale takhle si myslel, že obyvatelé jsou poctiví lidé, co doržují zákony - vždyť mají takový krásný nový barák a byl si jistý, že mu tam nebezpečí nehrozí - a tím byl uveden v omyl. Soud mu to uznal a platí majitel baráku poškozenému zloději. Jo a co to stálo zloděje? Malou pokutu a jistotu trvalého příjmu za trvalé následky.

Kdybych neviděla na vlastní oči rozsudek tak tomu snad ani neuvěřím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:21
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
poškozený totiž týden sledoval dotyčný dům a viděl, že se v něm žije a kdyby věděl, že to je nezkolaudované, tak by tam přeci nelezl, ale takhle si myslel, že obyvatelé jsou poctiví lidé, co doržují zákony - vždyť mají takový krásný nový barák a byl si jistý, že mu tam nebezpečí nehrozí - a tím byl uveden v omyl.
:
tak dneska vyhráváš první cenu Ty

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:25
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Chudák zlodějíček
ty vado, tak ze mě padá optimismus ze zítřejší schůzky kvůli domácímu násilí. Možná budeme pachateli platit odškodné za to, že si nezmátil někoho, kdo vydží víc, a tím u něj nedošlo k řádnému vybití...To je strašný, co se děje!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:30
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
Dagmar Fišerová

...To je strašný, co se děje

je. A nejhorší je, že to není ojedinělý případ

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
chudáci ale ti lidé. Zadlužili se nejen půjčkou na barák, protože nepočítali s nějakou pravidelnou platbou zloději, ale také dostali nějakou tučnou pokutu od stavebního úřadu a byli nuceni ten barák prodat protože nebyli schopni vzhledem k platu všechno splácet. K smíchu mi to vůbec nepřijde, když vidím jak jsou na tom teď. Snaží se to nějak zvrátit - posílali to do Štrasburku, ale ještě nedostali odpověď. Nenapsala jsem kolik mají měsíčně a doživotně platit: něco málo pod 7000,- - to není vůbec málo. To jako nějaká renta za neschopnost - zloděj je vyučen v nějakém oboru, kde potřebuje být zdráv a už si práci stejného druhu nemůže najít - je znevýhodněn a k tomu ještě 3000,- měsíčně jako odškodné za bolest a ušlý zisk a to budou splácet nějak 5 let - podle splátkového kalendáře. Zkoušeli žádat i sociálku, jestli by to nevzala za ně - bohužel, vlastní ještě s rodiči nějaký byt a vejdou se do životního minima a tak nemají nárok na pomoc.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda
nakonec aby to nedopadlo tak, že měl z toho mlácení jak někoho mlátil psychickou újmu.
v našem státě by se člověk ani nedivil, kdyby poškozený byl ten co bil a pachatel co mu způsobil psychické trauma tím, že ječel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:37
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Nedalo by se udělat to, že by prostě ty peníze, co mají platit zloději, vrazili do pořádného právníka, který by jim s tím pomohl? Nejhorší je ta bezmoc. Neuděláš nic, budeš jen platit vychcanovi, kterej se ti směje do očí.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:37
- Nahlásit

hlavně právníky a dobré právníky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:38
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
pachatel co mu způsobil psychické trauma tím, že ječel.
Anebo snad dokonce krvácel! Nevychovanec!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
K smíchu mi to vůbec nepřijde
tož to jistě ne,ale je to tak neuvěřitelný,že nemám slov...mě dostala ta formulace ,že ho uvedli v omyl to je fakt strašný.At to daj do televize nebo nevim,todle přece nemůže projít

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Gerda
oni na toho právníka teď nemají - když budou platit právníka, tak nebudou moci platit toho zloděje a ten by je nechal udělat dlužníky a ještě by přišli o ten byt rodičů a byli by všichni na dlažbě - už se prostě bojí. Jednoho jsem jim dokonce doporučila - ten si bere prachy až když to dopadne dobře, ale tenhle právník to prostě nevzal a dal jim adresu na Štrasburk a onbudsmana Motejla, který jim zadarmo tu žádost do Štrasburku napsal.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:50
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Je to neuvěřitelný. Kdybych něco podobnýho neprožívala na vlastní kůži (a peněženku) tak bych si říkala jak jsou ti poškození blbí, že proti tomu nic nedělají. My děláme, máme právníka a stejně se nehnem z místa

Psíček
nebo aby soudy rozhodovaly jen dle sveho zvazeni?
Vždyť rozhodují podle svého uvážení Ty zákony jsou psané tak, aby se dali otáčet a kličkovat v nich...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání