Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / "Ochránkyně" psů Šíblová do vězení? Co bude se psy z Vrbátek?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Samozvaná ochránkyně zvířat, známá to mediální hvězda posledních let Hana Šíblová má vážné problémy se zákonem. Společně se svým druhem Radovanem Úlehlou z Olomouce čelí u OS v Olomouci obžalobě z podvodů v řádech milionů korun, kdy již byli oba zatím nepravomocně odsouzeni ke třem, respektivě k pěti letům odnětí svobody/Šíblová zatím podmíněně/. Co se stane se psy z Vrbátek, až tuto podvodnici zavřou? To je otázka. V každém případě se společnost zbaví dočasně dvou parazitů, kteří dělají špatné jméno všem milovníkům zvířat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:29
- Nahlásit

podvedený
Ahoj, no konečně ses ukázal

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

podvedený
V každém případě se společnost zbaví dočasně dvou parazitů, kteří dělají špatné jméno všem milovníkům zvířat
kdepak, spolecnost se jich nezbavi. dosud jim prispivali jen ti, co chteli. ted jim na stravu, byt a erarni slusive teplaky budeme muset prispivat vsichni ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:33
- Nahlásit

podvedený
Díky za skvělé informace . Nic tak člověka nepotěší, jako fakt, že se boží mlýny konečně někdy rozhýbaly. Prosím, pokud o tom víš něco bližšího, můžeš mi to písnou na mail? Kuji

Libuse.kotkova@seznam.cz

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:36
- Nahlásit

Myslím, že všichni rádi na jejich pobyt v nápravém zařízení přispějeme, když nebudou moci dále škodit, otázka však zní, kdo se pak postará o psy z Vrbátek.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

Pro pí. Kotkovou. Vím opravdu velmi mnoho, napíši Vám o víkendu. Pěkný den.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:00
- Nahlásit

podvedený
otázka však zní, kdo se pak postará o psy z Vrbátek.
Nebojte se, nebude problém uskutečnit podobnou akci jako v Jarošově a psy rozmístit po ostatních útulcích. Jen je třeba vědět to včas a upozornit i příslušné orgány. Pokud by totiž vet. správa měla pocit, že o psy není zájem s největší pravděpodobností je potichu utratí. Když tak se domluvíme o víkendu přes mail.
Ještě jednou díky za tak skvělé zprávy.

Jirikovo
Když budu vědět, že moje daně půjdou na tak fantastickou věc jako je Šíblová za mřížemi tak je snad budu platit s láskou a úsměvem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:04
- Nahlásit

Biluška
To neni Kadel???

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
To neni Kadel???
co já vím, to se zeptej jeho

Ale od kdy se Karlík staral o psy v útulku co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:12
- Nahlásit

Biluška
Ale od kdy se Karlík staral o psy v útulku co
no leda tak za 160kč
Ale dyš mě se po něm faaakt stejská,mu to řekněte,at příííde

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
Dyk mě se po něm taky stejská, von mi uměl tak krásně říkat "blbuško moje" . NIkdo jinej to tak krásně a procítěně neumí . Jenže je nejspíš fakt umřitej. Má vypnutý oba telefouny, neodpovídá na maily

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:17
- Nahlásit

Biluška
Má vypnutý oba telefouny, neodpovídá na maily

Hajzl no hele,tak tam jedte a řekněte mu,že si mě teda brát nemusí dyš nechce,třá sem nejde kuli tomu

P.S.at to pak moderátor smázne abysme nezasvinily zas další téma.

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

podvedený
Kdo pak vás podvedl pane?

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:38
- Nahlásit

Smečka

Občas se stane, že člověk v dobré víře naletí podvodníkům, myslím, že víte kdo.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:00
- Nahlásit

podvedený

Sice nevim, kdo jste, vim, ze udajne nejake milionove castky v souvislosti se zproneverou padaly ze strany dr. E., ale pokud si pamatuji, nezaloval ji, takze je to mozna neco noveho.

Pokud ma jen podminku, tak se psy z Vrbatek asi nebude nic a bude to bezet dal, o psy se staraji taky jeji pribuzni, tak to asi prevezmou. Pokud jsem slysela, k soudu nechodi, obsilky nevyzvedava, takze i kdyby ji odsoudili, bude se dal producirovat po svobode a houby se stane. Mela jsem takoveho souseda a kdykoliv prisli policajti, bud delal, ze neni doma nebo se zasival na balkone, byla to fraska.

Pokud se to bude rusit a je tam nekdo, kdo je psy ochoten inventarizovat a vyfotit a dat k nim popisy a veterina je zabavi oficialne, aby se zas nestalo jako posledne,ze se psi udaji a pak Siblova pojede je od tech lidi vyzvedavat a brat jim je, jako to udelala s Detmaráčky, tak jsem ochotna pomoci a sehnat mista v utulcich a rozjet inzerci, ovsem je potreba, aby to melo nejaky smysl, ne, ze si zas nekdo uklidi a za chvili to zacne znova, jako v Jarosove

Mate predstavu, kolik tech psu tam je?

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:14
- Nahlásit

podvedený
No jen jestli to neplatí oboustraně.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

dejavu

Pan E., tedy MUDr. Emler to jest jeho pravé jméno, paní Šíblovou sice nežaloval, nicméně podal stejně jako desítky dalších osob trestní oznámení na jejího druha Radovana Úlehlu pro podvod, Šíblová je souzena a odsouzena pro podvody vůči dalším lidem, nikoliv za podvod na MUDr. Emlera. Dle mých posledních informací je ve Vrbátkách č. 55 cca 50 a více psů.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

Smečka

Zřejmě sklaní zastánce podvodníků, nebo ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

podvedený
cca 50 a více psů
Neblázni. Když jsem tam byla já tak jich bylo asi 25 a ten barák praskal ve švech

nicméně podal stejně jako desítky dalších osob trestní oznámení na jejího druha Radovana Úlehlu pro podvod
že jsem to nevěděla dřív, taky bych se přidala. No nic, když už jsou odsouzení tak to nemá smysl.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

Smečka

Překlep - skalní, pardon.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Biluška

Velká půda, 4 místnosti, zahrada, dvůr, tam se toho vejde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:36
- Nahlásit

podvedený
Já vím jak to tam vypadá, byla jsem tam. Taky vím jak tam už při počtu 25 byli ti psi narvaní. Je fakt, že ještě neměla kotce, takže byla odkázaná na jednotlivé místnosti.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:37
- Nahlásit

Biluška

Nikdy není pozdě. Promlčecí lhůty § 67 trestního řádu

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Biluška

Samozřejmě zákona, to je tak, když dělám tři věci naráz.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:40
- Nahlásit

Biluška

Já vím, že jste tam byla, byli tam i jiní, někteří tam dokonce za Šíblovou pracovali....

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:41
- Nahlásit

podvedený
Nikdy není pozdě. Promlčecí lhůty § 67 trestního řádu
Já vím. Jenže se mi do toho nikdy nechtělo. Říkala jsem si, že to nemá smysl, protože je stejně nikdy nikdo nepotrestá. Jsem ráda, že jsem se spletla

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:43
- Nahlásit

Biluška

I oni se spletli

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:53
- Nahlásit

podvedený
I oni se spletli
To je moc dobře

byli tam i jiní, někteří tam dokonce za Šíblovou pracovali....
Slyšela jsem o nich, ale osobně žádného neznám.

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:04
- Nahlásit

Mucholabka

Nějak nechápu v čem jsem se ukázal

podvedený
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:18
- Nahlásit

Doporučuji www.sdružení-Efas.com, fotogalerie údajně zachráněných pejsků. Když pominu to, že se údajně zachránění pejsci objevují v galerii několikrát, aby jich byl opticky větší počet, tak Vám všem chci sdělit, jakým způsobem paní Šíblová pejsky dále udávala. Minimálně 6, slovy šest pejsků z této galerie odvezla na přelomu let 2005-2006 k jisté důchodkyni z Olomouce s tím, jestli by se o ně nemohla pár dní postarat, že si je pak vezme zpět, nemá je kam umístit. Od té doby se o tyto pejsky nestará, přestali ji zajímat, stačilo jí, že za ně pravděpodobně někde vyinkasovala peníze za odběr. Od té doby se o psy paní Šíblové stará tato paní ze svého starobního důchodu, přičemž jde měsíčně o náklady v řádech tisíců korun. I přes četné urgence to paní Šíblovou nezajímá, své peníze přece již dříve za odběr dostala. Jedná se opravdu o bezcitnou bezcharakterní "podnikatelku", které je lepší se vyhnout.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání