| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:36
- Nahlásit
podvedený
Měla jsem vás pane za někoho jiného.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:24
- Nahlásit
Mucholabka
Zřejmě nemáte ráda pravdu, žijete spokojeným životem/pravděpodobně bez zvířat/, zůčastňujete se pro zpestření svého nepříliš náročného dne diskuzí a pak tlacháte a tlacháte. Jenomže jsou lidé, kteří se zvířaty žijí, mají je rádi a jsou pro ně na žebříčku hodnot na prvním místě. Nejsem žádný stěžovatel, a také po nikom nic nechci.Pouze jsem chtěl upozornit na praktiky jistých "ochránců" zvířat kteří hrabou na úkor zvířat do vlastní kapsy. Jestli jsem se Vás osobně dotknul, tak se velmi omlouvám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:06
- Nahlásit
podvedený
A to jste vyčetl odkud? Nechtěla jsem se hádat, pane, ale tohle jste přehnal.
žijete spokojeným životem/pravděpodobně bez zvířat/
Ale neříkejte...
.Pouze jsem chtěl upozornit na praktiky jistých "ochránců" zvířat
Vím o koho jde a pár psů z jejich dílny jsem už viděla. Bohužel jich dost nepřežilo.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:23
- Nahlásit
Mucholabka
Pokud jsem se Vás dotknul, tak se velmi omlouvám, já vím co to je žít třeba "jen" se 14 psy od paní Šíblové, a taky jsem jich "pár" kvůli nezájmu paní Šíblové ve Vrbátkách zakopal. Měli by jsme být na jedné lodi. Rozhodně se s Vámi nechci hádat, kvůli tomu zde nejsem, ale chtěl jsem upozornit na podvodnické praktiky paní Šíblové a jejího druha Radovana Úlehlu, které nezajímají zvířata, ale inkasované peníze. Takže jestli máte dojem, že Vás svým písemným projevem nějak poškozuji, tak vězte, že to nemám v úmyslu a upřímně se Vám tímto omlouvám. Přeji pěkný zbytek dne.Mucholabka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:26
- Nahlásit
podvedený
Poškozená se cítím, ale omluvu přijímám. Mám tři psy a zrovna jsem měla několikaměsíční období, kdy se mě pokoušeli finančně vyšťavit, ale snad je to za mnou, už by měli být ze všeho venku.
Jinak se už kolem tohoto dlouho nepohybuji, ale před rokem to pro mne bylo také velice aktuální téma. Teď už mám dost starostí se svými útulkáči.
Hezký víkend.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:18
- Nahlásit
Mucholabka
Jsem rád, že dokážete přijmout omluvu, má to svou váhu - umřímně, dobrou noc.Mucholabka
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:27
- Nahlásit
Mucholabka
dyt je to kaja, tak co blbnes
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:32
- Nahlásit
podvedený
Zřejmě sklaní zastánce podvodníků, nebo ne?
Nemrhejte se mnou svůj drahocený čas (zbytečnými otázkami). Mimochodem ten nick vám moc nesedne.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:33
- Nahlásit
argosek
Pošli mi fotky prcků prosím.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:37
- Nahlásit
Smečka
kameru mam v oktavce a ta je v servisu v humpolci - bude tam, dokud nesezenou motor, takze asi jeste dlouho.
ale jsou uz to pekni macci - pockej 2,3 mesice a vyrazime na monstr-smecka vychazku .
jo a mam tu ted na par dni tu krizenkyni cv/no. to je takovy telatko usaty. je uplne pitoma a obrovska - je na vysku stejne velka jak bara - ale stejne je to veminko male .
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:41
- Nahlásit
argosek
ale jsou uz to pekni macci - pockej 2,3 mesice a vyrazime na monstr-smecka vychazku
Kolik že bychom to dali dohromady?
je na vysku stejne velka jak bara
Asi heterozní efekt.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
Smečka
Kolik že bychom to dali dohromady?
no celkem hodne , ale ja jich vemu max. 7 nebo 8..vic bych stejne nenacpal do auta. az zbude trochu penez, budu si kupovat tranzita nebo neco takoveho.
Asi heterozní efekt.
to je co?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:13
- Nahlásit
to je co?
To je takový efekt, který vzniká právě při křížení. Dochází k nárůstu heterozygotnosti v populaci kříženců - potomci mají na lokusech (genových pozicích) různé alely, protože i rodiče mají různé (ve vzájemném vztahu). U prošlechtěných plemen, dělaných příbuzenskou, jsou na lokusech často alely stejné, protže už prostě není co kombinovat. Heterozygotnost má za následek zlepšení vitality, životaschopnosti, zdraví, i cvičitelnosti! , často i velikosti kříženců atd. Může se stát, že potomci přerostou oba rodiče. No však to možná brzy zjistíš
az zbude trochu penez, budu si kupovat tranzita nebo neco takoveho
Nejlepší by byl autobus.
|
podvedený
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:19
- Nahlásit
Jirikovo
Vyrušil bych soukromé problémy pana Smečky, kdo má co s autem atd. mám za to, že se jedná o něco jiného - o psy.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:37
- Nahlásit
podvedený
S autem začla paní argosek.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:38
- Nahlásit
pan Smečka
To je takový efekt, který vzniká právě při křížení. Dochází k nárůstu heterozygotnosti v populaci kříženců - potomci mají na lokusech (genových pozicích) různé alely, protože i rodiče mají různé (ve vzájemném vztahu). U prošlechtěných plemen, dělaných příbuzenskou, jsou na lokusech často alely stejné, protže už prostě není co kombinovat. Heterozygotnost má za následek zlepšení vitality, životaschopnosti, zdraví, i cvičitelnosti! , často i velikosti kříženců atd.
ůže se stát, že potomci přerostou oba rodiče. No však to možná brzy zjistíš
to by se mi libilo
Nejlepší by byl autobus.
kdyz mi na nej prispejes )
podvedený
pane podvedeny, neruste, tady se resi alely, lokusym, heterozygotnost a doprava vetsiho nez maleho mnozstvi psu. tomu vy nemuzete rozumet!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
Smečka
a cy jste zase zacla s autobusem! vite, jak takovy autobus dokaze zatizit server?!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:46
- Nahlásit
podvedený
Vy netušíte, že Mucholabka je sběratelka psů a tudíž doma sem tam nějakého má, že Smečka nemá s Podvodníky z Vrbátek nic společného, ale koho žádat o vyčištění tématu, to víte přesně. Vy jste mi ale povedený.
|