Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Jarošov včera v televizi,kdo neviděl.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:50
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
oni na toho právníka teď nemají
To je hodně moc zapeklitá věc, já teď ocela uvažuju, že pokud se naše situace vzhledem k tomu člověku nestane optimističtější, asi bych vzala půjčku a šla s prosbou za Lžičařem starším, byť by to mělo znamenat celý stavební spoření. I když...jak se pohybujou právnický taxy spíš vůbec nevim. Řekla bych, že by opravdu měli hrát na pokud o loupež, protože je jasný, že ten člověk vniknul do domu bez svolení, poničil soukr majetek, telk byla určo drahá, na 5000 je to trestný čin, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:56
- Nahlásit

Psíček
zijeme v pravnim state pani...mozna to uz proslo...mame zde instituty jako "nabti pravni moci" a nebo treba "radne" a "mimoradne opravne prostredky", takze je taky mozna, ze uz nezbejva nic, to zalezi na tom, kterych vsech opravnych prostredku vyuzili a
f poho...mám docela praxi stran těhle věcí,byla sem chvílema napůl právník....
nechapu proc si stezujete, kdyz jsou volby, tak tady hromadne nadavate(ne vsichni, jen nekteri) ze nema smysl k volbam jit...a le stezovat si jo
no jistě,ono kdyby tam nebyl Petr ,ale Pavel,jistě by to všecičko vypadalo jinak,že?My jsme v tomhle nepochybně jediná a světová rarita

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:10
- Nahlásit

Psíček
pak nechapu, proc se tomuhle tak divite
mě to vyšlo,ale bylo to vo prsa korejský ženy
to byste taky mohla tvrdit, ze za Husaka to bylo stejny jako ted ze
nooo,voni vobě doby sou v něčem dost na ho*no,akorát jinak.

du makat

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:16
- Nahlásit

Psíček
Ty zákony jsou psané tak, aby se dali otáčet a kličkovat v nich...
ale bez bez

Nepůjdu
Něco ti povím. Kdysi dávno, asi tak v pravěku jsem pracovala coby zapisovatelka u soudu. Pamatuju případ kdy chlap zmlátil a pokusil se znásilnit svoji manželku. Jí se podařilo utéct na chodbu (v paneláku) a schovat se u sousedky. Chlap napřed hulákal na chodbě, sprostě jim nadával a vyhrožoval (svědků hafec,slyšel ho celej barák). Pochopitelně byl ožralej. Pak vykopl dveře sousedčina bytu, vlezl dovnitř a zmlátil je obě. Sousedce zlomil ruku. Manželku odtáhl do svýho bytu a znásilnění dokončil.
Soudní jednání probíhá tak, že po vyslechnutí všech svědků a pod vyhodí soudce všechny ven a rozhoduje se o rozsudku. Až se rozmyslí pískne na zapisovatelku, ta to hodí na papír (přímo v jednačce) , pak se zavolají všichni ostatní a přečte se jim rozsudek.
Ve chvíli kdy odešli lidé z tohoto jednání začal se soudce rozčilovat. V jednačce jsem byla ještě já a státní zástupce (ještě jsme nestihli vypadnout) . Soudce byl normálně, regulerně na straně toho chlapa. Přece je naprosto v pořádku, že babě pár vrazil. Beztak mu vyčítala, že si dal pár piv a bůhví jestli si ta čůza nezačla. Sousedka nebyla o nic lepší čůza, co se do toho má co sr*t, kdyby seděla doma a ne***la se do toho tak by se jí nic nestalo. Normálně chtěl toho chlapa zprostit obžaloby. Státní zástupce - taky chlap - na něho napřed zíral jestli to jako myslí vážně. Pak mu ledovým hlasem oznámil, že pokud ho zprostí tak podá odvolání, půjde to výš a "Bohušu, ty dobře víš, že nahoře ti to shodí". To bylo Bohušovi jasné a "shození případu" se započítávalo do statistik a když jich bylo moc tak nedostal prémie. Čili to bylo nežádoucí. Takže chlap dostal nějakou směšnou podmínku, dva měsíce, nebo tak nějak.

Od té doby si velmi přeju, aby mě nikdo nepřepadl, neznásilnil, neokradl a podobně. Protože jsem "místně příslušná" k tomuto soudu a je mi celkem jasné, že bych se dozvěděla, že si za znásilnění můžu sama jelikož jsem chlapa co číhal v křoví vyprovokovala a) krátkou sukní b) vysokými podpatky c) tím, že jsem šla kolem, měla jsem mít rozum a jít raději přes náměstí

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:19 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

davidkova renata
jak můžou přijít o byt rodičů, jestliže je rozsudek znějící na určité jméno, tak nemohou exekučně zabavit majetek někoho jiného zase (i když víte co se v naší banánové republice všechno děje), ale ze zákona prostě nemohou zabavit majetek někoho jiného, maximálně podíl toho dotyčného co má zloději platit (pokud nějaký má), proč asi podnikatel co ví, že bude krachovat všechno přepisuje na tetu, na babi a tak dále, aby nic neměl a nic mu nemohli exekučně zabavit .. .

pak se ještě (když "dlužník" nemá majetek) dá dát exekuce na plat, ale tam se to zas dělá tak, že se ten člověk se zaměstnavatelem naoko domluví, že ve smlouvě bude mít minimální plat a načerno dostane vedle třá 6.000 (nevýhoda na důchod a nemocenskou, ale i tohle lidé dělají)

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Psíček
kdyz se kouknete na nase politiky tak tam snad taky vidite to rozpeti od planktonu az po myslici tvory ne?
Gde???
Vidím rozpětí od planktonu po améby reagující na světlo. Myslící tvorové tam nepochybně jsou - uklízečky, prodavačka becherovky v kantýně a vrátný, ale ti zase nemůžou kecat do toho dění tam

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:50
- Nahlásit

Psíček
nejchytrejsi organismy na svete jsou na czpsovi vid?
Když jsi tady ty tak nepochybně, ó mocný Natbůchu

no promin, ale dva mesice jednak urcite nedostal a druhak pokud to byl smesny trest tak za co??? to je taky dulezity vis?
Dostal. Měl dva měsíce podmínku. Kolik tam byl nepodmíněný trest už si nepamatuju. Ale na dvou měsících podmínky trvám, to si fakt pamatuju, protože mě to děsně vytáčelo
Za co? Jako myslíš jak byl kvalifikovaný ten tr. čin? To už si nepamatuju . Ale z toho co spáchal to asi bude ublížení na zdraví a znásilnění ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:59
- Nahlásit

Biluška
Dávala sem ti na třetí stránku link na tu debatu o Šíbové a Efasu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 17:12
- Nahlásit

Psíček
dva mesice odmitam....a za zasilneni jo? ....
jo. A kdyby mohl tak ho vážně zprostil obvinění. Ten soudce byl "nestranný" jak podle učebnice Vsadím se o co chceš, že jeho manželka dostávala zbuchec pravidelně, nejmíň tak jednou měsíčně Tohle byl typický sameček, přesvědčený, že zmlátit ženu je nejen jeho právo, ale přímo povinnost. Odsoudit za to jiného chlapa mu bylo vyloženě proti srsti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 18:45
- Nahlásit

Kalliope
jak můžou přijít o byt rodičů
tož jednak se voptej Dagmar Fišerový bo já to tu nepopisovala a dvanak teda sem koukla a píše,že to byl barák co si na něj vzali půjčku a nebyli schopní splácet nejen ji ,ale i ostatní pohledávky.
Jinač ale bordel je tu slušnej,můžou ti třá zabavit TVOJE věci,je-li exekuce na tvého BÝVALÉHO manžela pokud je důvodné podezření,že se su tebe zdržuje a tim pádem tam má taky svý věci.Pak teda můžeš složitě dokazovat co bylo tvý(už vidim jak máš účtenku vod každý kraviny sto let) a můžeš je i žalovat,ale uplyne asi 100 světelnejch let a ty věci se zatim v nějakým skladu rozpadnou v prach

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 19:19
- Nahlásit

Psíček
u exekuci je to tusim trochu jinak, soudni exekutor vklidu sepise a nasledne i sveze movite veci, ktere se nalezaji v miste pobytu (tedy byte), kde osoba majici narizen "vykon" pobyva
vtip je v tom,že ta osoba tam vůbec nepobývá,jen je to "důvodné podezření",třá toho manžela ste už pár let ani neviděl.
a vasi vylucovaci zalobe nemusi nikdo vyhovet i kdyz dokladate buhvico
no dyk
Jinak když jsem za totáče pracovala v pohostinství,občas tam zavítala místní galérka.Moc veselí chlapci,čurina s nima byla velká,ale odsezeno měli víc než polovinu života minimálně.Hned po revoluci si zařídili firmičku..ano,hádáte správně ..exekuce a vymáhání dluhů .Tolik tedy k tomu
soudni exekutor vklidu sepise

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 19:20
- Nahlásit

jablunka
Dík

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

"bruslit" v zákonech se dá, pokud se to nedotkne většiny-pořád jsme kurnik ještě voliči. Všichni koukaj na Občanský judo a "ovce" a jsou zděšený, co je všechno možný a co si lidi na určitých postech mohou dovolit..ale jsou to ojedinělý případy, alespoň tak to vyznívá a zděšení odpadne po reklamě. Pokud by se to dělo ve velkym a běžně, tak si budou muset utáhnout opasky, protože by to mělo trochu jiný dopady.
Vracím se k tý vemenici z Jarošova-ona je duše prostá a podle mě se na tom nepakuje, teda asi nejmíň..je to ten typ asociála, kterej si staví "archu noemovu", jako pan Váňa z Humpolce-kdyby se zapojila, do prosazování určité nápravy, veškerá "kynologická" veřejnost a i ti, kterým o ty psy vlastně vůbec nejde, ale jde jim o daňový únik, možnost nákazy, financování útulků, ve kterých valná většina z těch psů končí a všichni to platíme v rámci redistribuce financí ze státního rozpočtu.....už je to tolik potencionálních voličů, že si na tom nějakej dobytek založí předvolební kampaň. A co? Účel světí prostředky...hlavně že se prosadí nějaký zákon omezující chov-a upravující podmínky pro něj. Proč na tý slavný Nově neřeknou, že to bude daňový poplatníky stát tolik a tolik ...že jen Jarošov přišel na xxkorun
K těm exekutorům..mají neomezenou moc, protože se to týká tak úzké skupiny obyvatel, že na to většina lidí zapomene při výprodeji v makru-myslím ty extrémní případy..většinou se jedná o lidi trochu asociálnější, který nemaj prachy si najmout nějakou advokátní špičku a z exekutora stáhnout kůži-těm se většinou majetek nezabírá, nemusí si vyzvedávat obsílky, ač je na nich poznámka "považujeme za doručené"..Je to nějak do voka , celej tenhle systém. Pohádky o nezávislých soudech znám-většina těch právnickejch špiček, je s nějakým tím nabubřelým komunistou v hábitu "jedna ruka".
Hele Castro "osvobodil" Cubu s 11ti kamarádama, neříkejte mi, že se nedá něco dělat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 20:59
- Nahlásit

radkah
Hele Castro "osvobodil" Cubu s 11ti kamarádama, neříkejte mi, že se nedá něco dělat
no hele,tudle nás na vycházce bylo i víc,tak by to mělo klapnout
Psíček
firmicku na exekuce hned po revoluci? no snaaaad neee?
no jo,pane,v době co nejkratší to šlo,můžu případně sehnat kontakt dyby byl zájem

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:00
- Nahlásit

radkah
Asi nám chybí člověk s Castrovými schopnostmi. Až ho najdeš a začne osvobozovat tuhle republiku tak s ním budu kamarádit ať to stojí, co to stojí.
POdle mě je problém v tom, že lidi už jsou hrozně otupělí. Každý týden se vynoří nějaké to týrání, ťamani chovající psy ve skleníku, Jarošov, Vyškov, Štarnov, neustálé maily "vemte si štěňátko než ho utratí", neustálé červené křížky na cz-psovi se srdceryvným "hledáme domov pro..." Snad každý kdo se v tomto někdy angažoval už má pocit, že bojuje s větrnými mlýny. Zvlášť když vidí ty výsledky co vlastně výsledkem vůbec nejsou. Když budu mluvit sama za sebe - jsem prostě unavená, nemám sílu dál sedlat Rozinantu a táhnout to dál.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:08
- Nahlásit

Psíček
ale soukromy exekutori urcite nefungujou dele jak pet let pani...nepletete si to jen s tema pohledavkama a jejich vymahanim? ... fakt se mi to nezda...mozna se pletu ja, ale moc neverim....
no hele,přesnou nápln jejich "práce" podrobně neznám,ale vězte,že se zákonem to má společnýho málo.Je možný,že začínali s tim vymáháním,ale posléze rozšířili služby.Řeknu akorát,že bych fakt nechtěla bejt tim u koho se čehokoliv domáhaj,na to je znám docela dobře už z dřívějška,kdy eště platily aspon nějaký zákony..

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:08
- Nahlásit

Psíček
Gdo to je?

Děsně mi připomíná jednoho ostravského havíře co se mnou kdysi diskutoval o měnové reformě a snažil se mě přesvědčit, že při přechodu na Kč přišel o třista tisíc. A že až přejdem na euro tak přijde ještě o mnohem víc, nejmíň tak o milion. Po hodině jsem to vzdala a řekla jsem mu, že s nikým tak blbým jsem se už roky nebavila a že i Lilátku bych to vysvětlila rychleji

Není to on, že ne? Při představě, že by TOHLE začalo kecat do politiky bych prodala barák, sbalila děcka a psy a odstěhovala se na Sibiř

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:09
- Nahlásit

Psíček
.....třeba:
To je argošek???? sem ho nigdy f kvádru neviděla,taxe ptám..

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:14
- Nahlásit

Psíček
Rejpání? To jsou jen další fakta zamyšlení. Jak jsem to dopsala, tak jsem si vzpomněla na ten boj " s větrnými mlýny" v klubu Německých dog, který jsem sice nevyhrála), ale aspoň jsem neztrácela čas s blbama a jejich řečičkama o lásce ke psům-jsem za naivku velmi nerada. To, že neuznávají bezpapíráky jim nevyčítám, ale několik zachráněných dog bylo s PP a logicky jsem tedy čekala zájem, pomoc a ...hovno. Ono je možná víc těch, který na psech vydělávají, než těch, kteří chtějí nápravu....jsem debil-jasně, kolik lidí z těch vrhů žije? Já se nějak ztrácím v těch informacích, že do toho víc investují, než vydělají-to je přece kravina, to by neměli těch vrhů do roka tolik-na několika fenách, aby mě někdo nechytal za slovíčko.).
Já dneska schválně vyhrabala inzerci ve Fauně-jsem naivka FUJ. Mě úplně vyděsilo to množství inzerátů, protože tolik zájemců přece na území ČR ani není-nepočítám Vietnamce, ale ty si spíš vykrměj útulkáče za třista.
Jsem blb a touto cestou hledám těch 11náct..

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:18
- Nahlásit

radkah
Jsem blb a touto cestou hledám těch 11náct..
Já do toho jdu Řekni mi kde a s kým se mám kamarádit

v klubu Německých dog, který jsem sice nevyhrála
Dej se na šarpeje tady je spolupráce přímo příkladná a je jedno zda se jedná o psy s PP, či bez.
U šeltií taky. Někteří "chovatelé" se pochopitelně ke svým odchovům neznají, ale celkem to jde. A klub se k tomu staví pozitivně

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:22
- Nahlásit

Biluška
Já sem diktátor dost schopnej a jak pěkně organizuju, navíc mám vždycky pravdu, ale nééé je tak ledajakou, tu nejpravdivější...diskutovat můžu, ale jen s lidma co mi jdou na ruku, protože já vím ...já se dost obávám, když vidím všude ty ignorantský chraplouny-to se nedá najednou zlikvidovat, konzum je mor-že bych šla po druhý oběti na doživotí...musíme počkat až TO víc zchudne a pak jim dáme viníka.
Byla jsem minulý týden na přivýdělku, pokládat trávník jeďněm nechutně bohatejm a jeden spolubrigádník se koukl na tu třípatrovou vilku-pro 3lidi- a řekl:"...tak to už je moc, ty si říkaj o to, abychom jim to sebrali"-tak , máme třetího))

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:27
- Nahlásit

Nebo, dáme jim nabídku, která se nedá odmítnout...KMOTR

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:35
- Nahlásit

Psíček
to je právě ta hlavní překážka ve spolupráci se stejně schopnýma-pokud někdo takový existuje)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:36
- Nahlásit

Psíček
ja bejt vama tak moc po tech starejch dobach neprahnu....aby se vam nahodou nevratily
neřikám,že prahnu,ale je jasný,že taková kriminalita a to všechno s tim spojený prostě nebylo.Logicky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:37
- Nahlásit

Psíček
navíc mám vždycky pravdu,
pravdu muzes mit pouze tehdy, pokud o tom rozhodnu JÁ

padla kosa na kámen
radkah
psalas jí?

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:47
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem přijela kolem 20hod z toho celodenního výletu se psama...Uvařila hovězí, nakoukla sem, nakrmila psy a kočky-ty rozjely v podstatě sámošku a u toho shodily zbylý dvě kila hovězího a...pak jsem sem nakoukla, šla vytřít 4litry mastný vody po hovězím a vypustila potkany...nakoukla sem a sebrala všechny věci, který potkanky vyházely z polic....teď koukám na nějakýho kluka, kterej má 70párů bot-vzpomněla jsem si, že jsem si nevyprala ani jedny, z mých 2 jeansů-nemůžu do školy....volala jsem Romanovi, pro něj je to slabá výmluva, tak jedu zejtra v letních. .....snažím se taky najít tel aparát, kterýmu zejtra končí záruka a je rozbitej-když byl ještě zvěstný, tak jsem zase nemohla najít ten záručák(Napíšu jí zejtra po škole. Život je krááásnej, dodělám ten rekvalifikační kurz, 3,5roků školy, oddělám pár tisícovek hodin v Duze...pokusím se počít před přechodem a...ty woe, to se přece nedá stihnout. Roman tvrdí, že Robocop to taky zvlád, ale jak skončil přece nikdo neví, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:44
- Nahlásit

radkah
Roman tvrdí, že Robocop to taky zvlád
ale jistě a navíc ani nepotřeboval takový zbytečnosti jako čistý džíny,tagže klíííít
pokusím se počít před přechodem
jako myslíte pro chodce??? no já nevim,pani,nepřijde mi to úpa nejlepčí nápad,kdekdo by se moh třá přidat a pak budete mít potíže s určením otcofství...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Psíček
To je argošek???? sem ho nigdy f kvádru neviděla,taxe ptám..
jeziiiiis

no pane,to se nezlobte,ale já tam podobu vidim!!!

Ste to ale smáz,abysem ho nemohla usvědčit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

Psíček

že sem sem lezla! Teď sem se lekla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:40
- Nahlásit

Psíček
Boze se pak nedivte pani, ze jste svejm kolegum vod kotlů k legraci!

tak ale tohle je výjimečná situace teda! To uznejte, to se může leknout i PzP

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání