Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Jarošov včera v televizi,kdo neviděl.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:45
- Nahlásit

Psíček
čim vas strasila maminka vecir pred spanim

dědkem kůžákem, kterej u nás jezdil po okolí a volal Kostiiii, kůůůže - takže asi podobný jako to co zmiňujete vy na těch plakátech

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:23
- Nahlásit

Psíček
dedeeek tak strasnej zas beeet nemoh....tak to je jasny no, nemate tu spravnou bácí se prupravu.

byl fakt hroznej, jen možná že jsem byla v tý době větší odvaha , páč když mi máma řekla - v momentě kdy nešel proud (v tý době dost častá záležitost, že? ), že na mě zavolá kůžáka, ta jsem jí řekla, že nezavolá, dyš nejde proud. Tak mě dotáhla k tydlifounu (kterej má jaksi jiný zapojení, ale to malý človíček přece nemůže vědět, jinak by si nevyskakoval ), zvedla sluchátko a...... kde byla Píp, když slyšela že foun jde? No kde?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

Psíček
maminka je filuta

mám to po ní
bože jak já si tehdy přála mít pemprzy!!!

radkah
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
teto, nes..nezlobte s Argoškem..máme slabý nervy a víte, že se naše názory na chování ve smečce dost lišej-budu z toho mít lyšej anebo mě klepne Pepka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:42
- Nahlásit

Psíček
asi nejakej problem v sobe vevnitr ..... ostatne jako my vsichni tady
kdybyste se necpal zélim, nebudete mít uvnitř problémy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:47
- Nahlásit

radkah
nezlobte s Argoškem..máme slabý nervy a víte, že se naše názory na chování ve smečce dost lišej
no já to vim..jenže dyš je ted f politice,asi se budete muset nějak smířit a zneužít ho pro vaše účely
anebo mě klepne Pepka
ta vás jednou stejně dostane a nebude to dlouho trvat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:00
- Nahlásit

Psíček
ja ho mam samozrejme vne sebe

to zéli? nebo co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:34
- Nahlásit

Psíček
níí, teda to taky ale drzi ho jeste odev ....

pane esli si cpete zéli do oděvu, tak to máte teda fakt ten problém

ale esli myslíte to co myslím, tak to je ešče větší problém, když ho máte teda vně sebe. To by chtělo s tim něco honem udělat. Páč myslim, že Davídkojc kazový zbóží chtít nebude.

Jen tak mimochodem, já mám taky vnější problém ,páč tady venku na stavbě furt vrtaj nějakou vysokofrekvenčí mašinou a já mým z toho pískání v uchu. Možná pak dopadnu jako Akéla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:38
- Nahlásit

Psíček

že dost belbé,
No právě, že se toho bojim. Kvůli stavbě mě zašantročej k fousáčovi, nebo jak to bylo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 16:12
- Nahlásit

Psíček
tak to jsem z Vas pani ma vedle jako Dudolf Resenský!

mi tehdá nepřipad, že by ze mě byl nějak vedle - spíš mi nekoukal do vočí

ale esli ste ze mě vedle, tak to bude paní Davídkojc smutná, moc smutná.

Sem tim myslela, že kvůlivá tý stavbě tady venku za mejma oknama dopadnu jako chudák Akéla- dali jí fousáčovi , ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 22:18
- Nahlásit

Psíček
a vás taky dají fousáčovi?

No toho se právě bojim! Že dyš budu mít něco s ušima, že to tak dopadne. A já fousatý nerada

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

že by posun?

http://www.zachotin.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:18
- Nahlásit

žanda

když jsem si to přečetla - vypadá to nadějně - protože obec asi nebude chtít tohle mít na svým triku.

Jenže mě napadá, že to ta bába udělá zase tak jako v Jarošově-posune se někam jinam. Jedině, že na tom novým místě by byli taky nekompromisní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

žanda
PetraK
no mě fascinuje věta jak ta p..a odmítla veta pustit dovnitř a ukázala 24 čoklů,tuty těch relativně zdravejch,to je fakt neuvěřitelný.
posune se někam jinam
tak at se sune,vono to taky nebude žádnej med sunout se co 3 měsíce jinam

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:31
- Nahlásit

holky,ale na druhou stranu,ona snad nemusí vpustit na svůj pozemek kohokoliv, že......alespoň, že se ví ,že těch 24 je relativně ready- teď holt ještě vidět ty zbývající...........

já bych tedy udělala díru do plotu a psy ať jí "utečou"......k hodným lidem a byl by na chvíli zase klid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

davidkova renata

no mě fascinuje věta jak ta p..a odmítla veta pustit dovnitř a ukázala 24 čoklů,tuty těch relativně

no to je problém, že to ona myslím fakt nemusí- vždyť ani poliši nesmějí do bytu, když budeš dělat bordel v baráku a neotevřeš jim. Teď se teda prej chystá v tomhle smyslu změna. Takže to asi tak bude i s tím veterinářem?? Ale to je pak fakt na palici tenhle stát. To ovšem není nic novýho.

sunout se co 3 měsíce jinam

v to doufám taky, že když úřady na novým místě uvidí, že se s tím něco dělalo už před nima, že se taky bujou aktivovat. Snad.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 08:25
- Nahlásit

tak tu docela často výdám toho šmudlu z Jarošova,ale jelikož vidí dastyho,jako pán,tak vždy zmizí na druhou stranu a tím pádem nemám možnost si popovídat
ale pejsek se má podle mě dobře,už i malinko snad nabral,občas chodej prej do petka na Floru pro krmivo
tak jen taková informace

cilka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 08:44
- Nahlásit

Aktualizace 16.10.: ze stránek obce

Dne 13. 10. proběhla v objektu vepřína důkladná veterinární kontrola. Bylo vyšetřeno 33 psů a jeden vrh jednodeních štěňat. Všechna zvířata byla shledána v pořádku. Kokršpaněl má zánět uší zaléčen. K většině psů byla předložena dokumentace.

No a paní Bártů dostala ještě vod vetů požehnání
Možná i za asistence pana "aktivního" starosty. Hurá na nákup vepřínů !!

cilka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 08:54
- Nahlásit

aha , tak von je Vacke ještě místostarosta , tak to tou iniciativou asi bude aspirovat časem na starostu před těma komunálkama ....
přece něco napsal musel ...

Psíček
jdi do toho , taky pudu ....za barákem mám prázdej statek ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 09:09
- Nahlásit

cilka
at jsou ti vetové do háje,tohle není přece možné
Psíček
cilka
jděte do toho
jak tak koukám a furt čtu,v dnešní doibě je možné všechno

cilka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 09:10
- Nahlásit

Psíček
nejen otupí , jeden by řek , když zhltne pár témat i tady na psovi , že je to vlastně O.K. ...

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 11:10
- Nahlásit

já doufám, že veterinární kontrola se nahlásila na přesnou hodinu a nejméně 14 dní dopředu, aby chudák madam chovatelová stihla vymést hovna, nastlat slámu, nalít vodu a nejvíc nemocný kousky kazící dojem švihnout motykou po hlavě a hodit do žumpy.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2008 14:52
- Nahlásit

gabifi
no tak nák to taky tak vidím,že jí řekli dopředu kdy příjdou a ona to vše stihla dopředu na ten den udělat že je vše ok
baba jedna

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání