| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:03
- Nahlásit
pawLINka
No nevím,ale osobně si myslím,že zrovna Radek John tuhle kauzu nebude brát jako atraktivní pro svůj pořad.....tam nejsou vrazi, tuneláři atd....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:04
- Nahlásit
pawLINka
pokud to prikryje veterina i policie, neda se delat nic
podle veteriny je to OK, udajne pry i statni veterina se vyjadrila k praci krajske, ze je to OK a podle vyjadreni policie je to taky OK
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:10
- Nahlásit
bea
taky si myslím...vskutku by mě zajímalo kdo ty pitvy dělal..je to celé takové čudné...
Houšková
Já bych se s tím dopisem připojila,ale jsem ještě děcko,ani 15 mi není...ale řeknu mamce,třeba se povede a napíše Jinak si mylsím že na tu novu by stačilo zavolat,a že by o tom i něco natočili,třeba se jim na tom taky něco nezdá a už makají,ale třeba taky ne...A třeba kdyby řekli že o tom něco natočí,třeba by natočili ale až za dýl páč jak řekla mucholabka tak tědka je bude zajímat radar...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:11
- Nahlásit
Kukuč
Hele, nechceš zítra přijít na zahradu? Pokecáme a tak...dneska nemůžeš, co?
|
kery
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:55
- Nahlásit
Ani jsem nedoufala, že by v případě Bártů došlo k nějakému zvratu. O jejím množení a týrání se ví už cca 10 let. Po celou dobu ji řeší úřady a nikdy nic nevyřeší. Byli jsme ji jakožto zástupci ochranářské organizace řešit spolu s úřady před 5 lety a výsledek byl stejný, jen se tenkrát bohužel nepodařilo odebrat zvířata.
Zkrátka tyrani, násilníci, podvodníci a jim podobní mají v naši zemi "zelenou".
|
bea
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:34
- Nahlásit
kery
A co tedy kdybychom napsali všichni - něco jako petici - já vím, že je to na houby, ale přece jen - v množství je síla ()edy doufám, že jo)
|
kery
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:02
- Nahlásit
bea
na zázraky v těchto případech už moc nevěřím, pro úřady je cílem provést kontrolu, sepsat zápis a navrhnout nějaké proveditelné řešení - tzn. zlepšení podmínek chovu či v krajním případě navrhnout odebrání zvířat. Ale před soud se už nikdo nedostane.
Jsem skeptik.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 20:27
- Nahlásit
kdo nechodíte na cibelu tak cituji: Pani Bartu sídlí někde kolem Zeliva zase v nějakem statku . Ten koupil ale nekdo jiný.A ona tam je opět se psi, které zase množí.V tom okruhu také okolo 1O km Sedlice -Humpolec.
ta baba je děsná!!!!!!!!!!
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 08:42
- Nahlásit
Bydlím 5km od Želiva. Poptám se, tady se nic neutají, někdo to bude vědět.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:06
- Nahlásit
mám vztek.
Baba jako je Bártů przní a týrá desítky, neli stovky psů, byla u toho policie, dělala se sbírka, byla tam veterina, policie..
a nic se jí nestalo? Nikdo nemá páku ji zastavit.
Naše zákony sjseou k ničemu.
Když jsem viděla ty psy, jak se bojí si jenom očuchat ruku, jak se tulí ks obě navzájem, ale jak když jim člověk dá čas, tak jak se zlepší... nevěřím, že by někdo normální mohl byt jenom pochybovat, že s jedná o týrání.
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:22
- Nahlásit
Nevím, jestli nejdu s křížkem po funuse, třeba už to víte, ale konečně jsem zjistila, kde Bártů bydlí a dál vesele množí psy. J e to malá vesnice Zachotín asi 10km od Pelhřimova směrem na Jihlavu. Známý říkal, že si na ni místní lidi stěžovali i u veterinářů, ale zatím se nic neděje.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:59
- Nahlásit
Já moc nechápu, co k tomu tu ženskou (není-li jakože úplně vyšinutá) vede..., jako fakt nerozumím jejím pohnutkám!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 19:01
- Nahlásit
Garfield
Já jo - peníze přece
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 19:03
- Nahlásit
prý o ní bylo něco před chvilkou na Nově....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 19:14
- Nahlásit
Dines
Peníze nemají nic společný s tím, aby někdo udržoval psy v čistotě, na vzduchu a na světle. Prasárny a zvěrstva lze dělat ve stejné míře a přesto v důstojnějších podmínkách.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:14
- Nahlásit
Garfield
Peníze nemají nic společný s tím, aby někdo udržoval psy v čistotě, na vzduchu a na s
ale mají, čas jsou peníze, a nikdo se nebude obtěžovat věnovat čas nedejbože úklidu po psech, natož jejich vypuštěním na světlo a vzduch...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:40
- Nahlásit
Teď to bylo na Nově. Provozuje tam prakticky to samé, co v Jarošově.
A stále všichni mají na všechno spoustu času .
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:32
- Nahlásit
A kde je vůbec Biluše , dneska ....že vona už vyrazila do Zachotína pro ty šeltyje , sakra , chtěla sem jí je vyfouknout
a taky si nějaký namnožit ....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:28
- Nahlásit
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=146586&238p=TNOV INY&238d=07.10.2008&238o=
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:57
- Nahlásit
smutne je, ze od leta o tom starostka Zachotina vedela a zmohla se, stejne jako vcera, pouze na moralni rozhorcovani Vice viz zde http://www.cibela.cz/navstevni_kniha.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:11
- Nahlásit
Psíček
...... to je fakt k placi uz i mne
Můžu Vám pučit kapesník esi nemáte vlastní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
Psíček
Ty budeš smrkat do kýble jo? Myslím, že už tuším odkud pochází ta Jébatina polívka co ji právě vylila
cilka
Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Příště neseď na netu, nepomlouvej a radši pohni zadkem ať na tebe taky nějaké zbydou
|
Gigi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:02
- Nahlásit
Jsem na to čuměla jak vejr, JAKTOŽE TA BABA NENI ZAVŘENÁ?!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:11
- Nahlásit
podle mě jen dodává prodejcům. Koukněte kolik lidí inzeruje 20ras-zadá poptávku, baba jim jen poskytne střechu..frajer najede, vodveze a má slzy ve vočích, jak se mu bude po pejskovi stejskat, protože to byl nejhezčí z vrhu....jako kdo by financoval ty pronájmy? Ona je opravdu psychiatrický pacient a nebyla by schopná takových přesunů a "podnikání" v takovým oboruKDY TAM JEDEM?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:13
- Nahlásit
Psíček
TU BROKOVNICI VIDÍM JAKO OPRAVDU JEDINÝ ŘEŠENÍ
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:18
- Nahlásit
Jsem nasraná a zapomínám-jasně, oni jí vlastně všichni slušný pejskaři, kterým to není jedno a fakt se angažujou, ač z toho maj úplný hovno a ještě jim řekne doma rodina:"se ti divim, sme to říkali....a vidíš? ..odpomůžou od nějakejch starejch a nemocnejch kousků-pokud vím, tak chovné šeltie a ost. stopila-no a jede se dál....Pokud se celá akce zopakuje, tak je to tady do 4měs. znova, tak co teda s tím? Možná zničit odběr?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:18
- Nahlásit
Gigi
JAKTOŽE TA BABA NENI ZAVŘENÁ?!
Protože žijem v České republice . Tady jsou postihnutelní pouze slušní lidi za pidimiditrestné činy. Třeba za nezaplacení jedné složenky plynařům, nebo za špatné zaparkování před obchoďákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:22
- Nahlásit
radkah
Možná zničit odběr?
Z větší části prodává do výkupů. Ty jsou v naší republice bohužel legální Nemůžeš jí zakázat prodat ani jim vykoupit Nemůžeš jí zakázat ani "chovat" . Vet. správa od toho dává ruce pryč. Finanční úřad prohlásil, že ušlé daně po ní vymáhat nebude, "protože bysme z ní stejně nic nedostali". To samé prohlásil třeba štarnovský starosta o bábě Grohmanové - že nebude vymáhat poplatky ze psů když předem ví, že je stejně nedostane...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:24
- Nahlásit
Přece musí existovat nějakej právník pejskař, kterej by nás aspoň poinformoval, jestli byli využity všechny možné zákonné prostředky...a pak se aspoň zjistí , kde ta chyba je.Já to teda nevím. Veterináři?-Maj na to ty "prostředky", co je vlastně zákonem daný a není to jen vyhláškou doporučený? Policie? Jako žádnej policajt si neveme na triko jednat protizákonně- pokud mu z toho teda nic nekápne. Nebo parlament? Existuje vůbec nějaký zákon, který upravuje chov a prodej psů.?Pokud se najde nějaký "viník a nepřítel" dá se proti němu bojovat, nebo tedy s ním...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:30
- Nahlásit
Psíček
Já o tom přemejšlím skoro 17let, nemám dostatečnou podporu a samotnou mě to děsně zmáhá...píšu, stěžuju si, nahlašuju, hádám se..nechávám se přepojovat...hele, já to dokážu sprudit od vrátnýho až po ředitele, ale pak končím...já to nikdy nedokážu dotáhnout do konce, protože toho mám v životě strašně moc, čeho se chci ještě zúčastnit....a samozřejmě, že se ztrátou energie se taky uchyluju k myšlenkám agresivních řešení...Já tam žít v tý vesnici, mě by prostě zavřeli..já bych se neovládla, já mám záchvaty při kontaktu s těmahle "lidma"..Já bych jí vopravdu zabila, bohužel
|