| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:21
- Nahlásit
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=08.07.2008&238m= d&238p=TNOVINY&238v=140623
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
žanda
tady je nějaký info z LB,poslední příspěvek
http://www.lovcibestii.cz/forum/viewtopic.php?f=11 &t=212&start=20
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:38
- Nahlásit
Neměla jsem se dívat. Neměla. Za tohle jen přestupek?????? . Ta čůza patří za mříže, bez žrádla, vody a denního světla
Jsou směšný! Jak z ní chtěj dostat nějakou pokutu? Jak jí chtěj zabránit v tom, že v tom nebude pokračovat dál? nějakým směšným zákazem činnosti? Hergot, mám strašnej, strašnej vztek.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:43
- Nahlásit
PetraK
Ona už v tom údajně pokračuje jinde a někde jsem četla ,že i pod jiným příjmením-možná to bylo i někde tady na cz psu. čili jeden vrh nemocných psích mimin a pokuta je doma (
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:45
- Nahlásit
No jistě a my budem platit desetitisícový pokuty za to, že pustíme psa z vodítka.
A budeme podávat žádosti, abysme mohli chovat nebezpečná plemena.
Fakt jako... Vymýšlet pič.viny, to jo, ale potrestat týrání ne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:49
- Nahlásit
Nevíte někdo kde teď pokračuje se svým "chovem"?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:51
- Nahlásit
Ty woe budu zvracet asi. Je toto kurwa možný?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:52
- Nahlásit
Biluška psala, že inzeruje. Takž lidičky, projíždějme inzeráty, třeba na to přijdeme...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:53
- Nahlásit
pawLINka
našla jsem odpověď z cibely víceméně na tvůj dotaz :
Bohužel situace vůbec nedopadla, tak jak bychom si představovali. Paní Bártů má psy dál, sice ne v takovém množství a ne v kravíně, ale i tak je to smutné Veterinární správa o tom ví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:53
- Nahlásit
pawLINka
No jistě a my budem platit desetitisícový pokuty za to, že pustíme psa z vodítka.
A budeme podávat žádosti, abysme mohli chovat nebezpečná plemena.
Fakt jako... Vymýšlet pič.viny, to jo, ale potrestat týrání ne
a tohle mě nas.....ještě víc. To je pravda! Šmejdi šmejdský. Jdou vždycky tam, kde je to snadnější Bože to je dneska chnusný ráno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 08:54
- Nahlásit
JAKÉ RASY JÍ ZŮSTALY?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:02
- Nahlásit
žanda
je to tady
pani Bartu uz ma 2 nove kraviny nekde na druhem konci republiky, inzeruje jako diva a do telefonu se predsatvuje jako Zdena Novotna. da se u ni normalne dale objednat stene, Maruska z chebu uz s ni vyjednava stene, aby se na ni dostala.
tzn. si chci domluvit na SVS Praha schuzku ve chvili, kdy si vse zjistim a pujdu jim to tam prednest.
jinak na ni nic nejde vyhrabat, jedine co by MOZNA pomohlo by byl znalecky posudek, jelikoz pes=vec, tak pokud by ho nekdo na ty pejsky vypracoval, slo by s tim treba pohnout dal. to je rada od pravnika. urcite bych znova medilizovala...
Nepridame se?
taky z LB
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:02
- Nahlásit
Mucholabka
to jsem nikde nenašla..........sleduju tuhle kauzu.............(když někde něco o tom je a najdu,čtu)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
jo, Novotná- zkoušela jsem hledat pod tímto jménech v inzerci .....ale já nic nenašla ( je fakt, že jsem na tom neseděla celý den......a zrovna jsem taky nemusela mít štěstí)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:08
- Nahlásit
žanda
Já hledám podle ras-nelíbí se mi třeba brnoviakova, ale takových lidí je...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:12
- Nahlásit
Mucholabka
jenže jaké teď má? v telce kdysi bylo vidět něco s delšími ušiskami, bull ne..............a to co jsem viděla -jen se to tam mihlo, bych spíš řekla na voříška,než plemeno.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:13
- Nahlásit
žanda
měla cane corso, buldoky, tibetský španěl, šeltie, bordeaux dogy a dál mi dochází fantazie...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:29
- Nahlásit
Mucholabka
to měla, vím......ale po tom co jí to vzali kdo ví,co jí zůstalo....
ale možné to je, dobrý nápad...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:12
- Nahlásit
v reportáži bylo, že psi žili v malých ohrádkách, bez denního světla a že byli krmeni odpadky.....to je jenom jedna stránka věci. Když jsem se mrkla na stránky CHS Moravské srdce, kam Biluška odvezla jednu z mála zachráněných šeltii, tak mi docvaklo, že kromě odpadků zřejmě krmila paní množitelová psy taky kopanci. Jak jinak by mohla šeltka Norika přijít k zlomeninám na obou předních nohách a k úrazu čelisti
Na Noričku můžete mrknout tady, je v sekci veteráni: URL
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:13
- Nahlásit
žanda
.ale po tom co jí to vzali kdo ví,co jí zůstalo...
Jelikož se z tama ti psi "ztratili", tak je docelá možné, že pokračuje v chovu stejných plemen na stejných psech...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:15
- Nahlásit
gabifi
Ta feňule je u nás v Kroměříži?? To jsou mi věci...
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
Je to humus... na nově mluvila nějaká cajtka a říkala že ti psi v jímce nezemřeli utýráním,no i kdyby zemřeli normálně (i když co je v takových podmínkách normální smrt?) tak nepovažuju za uplně normální způsob pohřebení psa to že ho jebnu do jímky.I to o něčem svědčí....
|
bea
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:08
- Nahlásit
Asi jsem blbá - ale když je tělo v rozkladu, jak se dá zjistit spolehlivě, že ti pejsci neumřeli na týrání? Nějaký kopanec do břiška, nebo fuj, ani se mi to nechce psát, to se asi neprokáže, nemluvě o jiném mučení . třeba škrcení.
Strašně ráda bych něco udělala, jen mne nic nenapadá.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:47
- Nahlásit
bea
Taky mě to napadlo,tělo je nafouklé....Ale od toho kopance by tam byla nějaká zlomenina možná nebo tak,ale třeba ti co ty psíky pitvali řekli:to je určitě od toho jak je vhodila do té jímky...třeba je tam hodila živé že ano...Je to humus na to jenom pomyslet..
|
bea
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 00:30
- Nahlásit
Kukuč
A nejhorší je, že proti tomu, jak se zdá, nikdo nic neudělá nebo udělat nemůže a nechce.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 00:59
- Nahlásit
Možná, že bychom všichni měli napsat (místo povídání zde) veterinární správě do Jindřichova Hradce (nebo do Č.Budějovic) stížnost na nekonání úřadů, případně na směšný trest a požadovat zákaz chovu psů jednou provždy pro tu hnusnou bestii v Jarošově. A také starostovi Jarošova n.Nežárkou, jak je možné, že si toho za tak dlouhou dobu nevšimnul. Já to udělám a budu požadovat odpověď.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 01:03
- Nahlásit
Když nás to udělá hodně lidí, tak s tím něco udělají. A kdyby někdo měl známé v televizi pro natočení tohoto případu, např. Na vlastní oči, či něco podobného, bylo by to vynikající a moc by to pomohlo. Úřady se přece jen bojí medií.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 07:55
- Nahlásit
Houšková
vždyť to už mediálně zveřejněné bylo, i v pořadu chcete mě....na čt, i nova.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 07:58
- Nahlásit
žanda
Houšková
Já si myslím, že ty Na vlastní oči by s tím něco udělali. Zveřejněné to totiž sice bylo, ale nikde jsem neslyšela, že by řekli všechny informace... Docela dobrá byla tehdy ta reportáž v Chcete mě, ale pochybuju, že to má tak velkou sledovanost jako třeba Na vlastní oči...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:00
- Nahlásit
pawLINka
Radar je přednější.
|