Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím o pomoc nebo radu pro zraněného opuštěného psa, pohybujícího se v místě Brno - Komárov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 13:21
- Nahlásit

Eninka

upřímně řečeno, mně by teda ta dedukce o tom, že má schválně zlomenou nohu na žebrání vůbec nenapadla teda, zvlášť když ty lidi vidim, ani by mi pravděpodobně nedošlo, že jsou Rumuni, max podle spz, nenapadlo mě to ani jaks to tu psala, furt jsem myslela, že myslíš množárnu nějakou. Podle mě je uplně klidně možný, že ty majitelé sem volali, neuměj česky, policajti neuměj anglicky, mluvili třeba s jednim a ten to neřekl druhýmu, kterej třeba věděl, že tam nějakej pes pobíhá a hlavně na to srali z vysoka. Uplně vidim, jak by fungovala domluva, kdyby se mi pes ztratil v zahraničí, dyk člověk nenajde ani kufr ztracenej v Německu a to kufr se nikam nepřesunuje a před nikym neutiká...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 16:49
- Nahlásit

Eninka

ty lidi vypadaj důvěryhodně, normální lidi,žebráci se přeci nevrátěj z Rumunska pro psa, ale vezmou z ulice jakýhokoli jinýho...navíc myslim, že takový lidi by nešli na policii radši vůbec nějaký kriminálníci, policie je dementní jako vždy, tudíž se nedivim že maj několik verzí co jim měli říct, většinou ani nevládnou žádnym jazykem...byl důležitej že ho má paní ráda, taky že k ní nakonec fenka šla, asi když jí konečně poznala, tak to je dobrej konec, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2012 17:58
- Nahlásit

Adiddaska
Sízra Milanová

tak to je dobrej konec, ne?

no to určitě

a hlavně, jak jsem říkala, to vše ukazovalo podle sdělení paní z vrátnice, která byla u toho, když ji majitelé též nemohli chytnout a řekla mi mimo jiné, že si ji odvezli nějací Rumuni apod. - kteří ji ztratili cca před měsícem (jenom cituji)... tak jsem dedukovala, co jsem si myslela, že to jsou za lidi.
Samozřejmě poté, co byl ten videočlánek je to jinak, to jsem vše říkala před jeho objevením....a jen jsem pak konstatovala,
že policie trvdila celou dobu, že neví čí pes je atd atd. takže tak.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání