Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím o pomoc nebo radu pro zraněného opuštěného psa, pohybujícího se v místě Brno - Komárov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:00
- Nahlásit

PetraK

jo, soráč, na Eninku já právě jsem taky daleko, jinak bych to zkusila s Kokoskem.

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:04
- Nahlásit

a navonět se psím pachem - dát vyčesané chlupy do kapsy a nebo tak něco. jak dlouhý je interval mezi donesením a vyprázdněním misek? pokud krátký, tak by se to uspávadlo dalo dát do jater, počkat, až to zbaští a usne. třeva by nikam po jídle nešla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:16
- Nahlásit

Eninka

to si můžu půjčit psy těch cirkusáků, s těma si ráda hraje a jsou to labradoři, sakra, já zítra dovezu stopovačku a zajdu za něma,

taky už je zná, takže o to líp. A ty budeš jen tak zdálky, nevolat, nic nedělat, sednout si bokem k ní. a příště zase to stejný, aby si mohla zvyknout.

moll
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:20
- Nahlásit

no jo - jenže pokud tam fakt vypukne ten fesťák (jak tu někdo psal), tak je čas jen do zítra....

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:20
- Nahlásit

Eninka
to si můžu půjčit psy těch cirkusáků, s těma si ráda hraje a jsou to labradoři, sakra, já zítra dovezu stopovačku a zajdu za něma, ať mi helfnou a psiska mi půjčí, stejně tam lítají všude možně.

To je dobrej nápad . A možná by se cirkusákama dalo domluvit, že postaví i provizorní ohradu, kde fenku zahradíte a zavoláš ochytovku.
Je možný, že kdyby ses pokusila ji vzít za zbytek vodítka, že zpanikaří, vystartuje po tobě a zdrhne, pak by si asi dávala eště víc bacha...

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 17:16
- Nahlásit

moll

pokud tam fakt vypukne ten fesťák (jak tu někdo psal), tak je čas jen do zítra

tak ten fesťák je už dneska, vyřvávaj tam repráky a s ní to ani nehlo, spí i při tom řevu, takže tohle dobrý

kdyby ses pokusila ji vzít za zbytek vodítka, že zpanikaří

to bych právě nemohla udělat, má jej jen tak 10 cm dlouhý

musím ji na sebe navázat a dokud bude přítomna, budu tam furt chodit, musím dokázat, aby se dostala až ke mně a jestli se to
podaří, nakonec jí připnu svý vodítko na oboječek.

all

byla jsem tam s papáním, pozorovala mě z dálky, ale dobře viděla, že jí dávám něco do její misky. Napadlo mě ještě, že bych tam mohla vedle misky položit něco s mým pachem, třeba se vyspím na utěrce a pak ji tam položím, aby znala můj pach.
Všimla jsem si, že když si kleknu na zem k ní bokem a nedívám se na ni, stojí a čeká co bude. Prve jsem poprvé na mi volala, to jsem ještě nevěděla o co jde, co je to za psisko, a to prchala, te´d mlčím a nečučím na ni, a to ji uklidňuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 19:40
- Nahlásit

Eninka
když si kleknu na zem k ní bokem a nedívám se na ni, stojí a čeká co bude.

ano stát bokem a nedívat se = neboj, nejdu dělat potíže v podstatě "tě nevidím", vydrž tak, vždycky když tam budeš

a s ní to ani nehlo, spí i při tom řevu,
tak super, to dává čas

tam mohla vedle misky položit něco s mým pachem, třeba se vyspím na utěrce a pak ji tam položím, aby znala můj pach.

a to taky není marnej nápad, nebo deku nějakou, jestli nemáš? že by se to spojilo i příjemným, že by si na to mohla lehnout.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 20:38
- Nahlásit

Eninka

Všimla jsem si, že když si kleknu na zem k ní bokem a nedívám se na ni, stojí a čeká co bude. Prve jsem poprvé na mi volala, to jsem ještě nevěděla o co jde, co je to za psisko, a to prchala, te´d mlčím a nečučím na ni, a to ji uklidňuje.

číhni na todle
http://www.muj-pes.cz/chovani/konejsive-signaly-54 3.html

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:17
- Nahlásit

Eninka

a odchází někam když se nažere? jestli u ž neni čas na to uspávadlo,když se v podstatě furt drží na jednom místě?

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:36
- Nahlásit

Sízra Milanová

já právě nevím, kdy žere, ona mě pozoruje když to dávám do misek...teďka jsem tam byla, spinkala a já se přiblížila tak na pět metrů a čekala. Čubinka zvedla hlavu, podívala se na mě, já zase bokem klekla a ona vstava a poodešla. Za chvíli za ní zase zajdu, ale už neutíká, jen poodchází. Tu nožku má tak blbě zlomenou, kdesi až nahoře a zezadu je vidět, že ta kost uhýbá mimo- do boku.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:46 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

Eninka
No a co kdybys hned v momentě, kdy tě uvidí, poodešla naopak ty ještě dřív, než to napadne ji? A nechala na tom místě poházené nějaké dobroty, vařená srdíčka třebas... Zůstala bys kousek opodál (zase bokem k ní a sledovala ji jen koutkem oka) a jak by se hnula směrem k tobě pro to maso, zase bys poodešla a nechala za sebou další maso... Prostě že bys nepronásledovala ty ji, ale ona tebe. Možná je to blbost, nevím, jen mě to tak napadlo...

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:07
- Nahlásit

lamalucni

to je dobrej nápad, zkusím....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:13
- Nahlásit

lamalucni
Prostě že bys nepronásledovala ty ji, ale ona tebe. Možná je to blbost, nevím, jen mě to tak napadlo...

to mi přijde jako dobrej plán

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:15
- Nahlásit

teď jsem tam byla, myšička žere žrádlo co jsem jí tam dala,
zajdu za chvíli a zkusím...mám voňavej salám turistickej, snad jí zychutná, akorát když se nažrala, třeba se mi na salám vyprdne

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:09
- Nahlásit

tak už jsem zase o krok blíž...spala a já se přiblížila co nejvíc,
vstala a poodešla, ale zůstala stát a koukala na mě, nikam už dál nešla, zůstala stát...ukázala jsem jí salámek, položila na zem a šla pryč, ona jak jsem odecházela šla zkoumat, co jsem to tam nechala, protože jak jsem s tím houpala, s tím kolečkem, tak čuchala ve vzduchu, co to k ní větřík přináší za vůni

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:40
- Nahlásit

Eninka
vím že si psala, že ti cajti řekli že už je tam tři týdny, ale co kdyby?? nemohla by to být tahle http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6051-q-2-ztracene- fenky---Brnensko

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:47
- Nahlásit

ještě jsem si říkala....nebylo by lepší, kdybych tam za ní šla takhle, třeba by si se mnou začala hrát jako s těma cirkusovejma psama

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:48
- Nahlásit

Alexa

tahle fenka vypadá úplně jinak, je žíhaná ja hyena

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:48
- Nahlásit

Eninka

jsi na dobrý cestě, držím děsně palce.

Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 17:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eninka

taky hodně moc držím palce ,

Jak tak koukám na fotku, kde je z profilu, je docela macatá na to, že se minimálně 3 týdny toulá. Jestli holka eště navíc není s outěžkem...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 17:52
- Nahlásit

Jestli holka eště navíc není s outěžkem...

no to mě taky napadlo...to by bylo ještě"lepší"

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 18:43
- Nahlásit

Sízra Milanová

ona vypadá na fotce macatější, ale je hubená, nevypadá na štěnda, to by nám ještě scházelo, co by si s nima počala

přesvědčila jsem Vlčáčkovou, ať se dojede na fenku podívat,
no upalovala chudina přes celý pole, bude to těžký s ní

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:10
- Nahlásit

Eninka

Fandim ti!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Mrkni na tuhle fenku - není to ona?
http://www.pesvnouzi.cz/ztracenci-a-nalezenci/edit /1724#skip

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:24 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Eninka
ať se dojede na fenku podívat,
no upalovala chudina přes celý pole

teďka bych tam (do blízkosti) už asi novýho člověka s sebou nevodila...
ale možná toho psa jo, ptala ses nakonec, esi by ti ho nepůjčili ti cirkusáci?
moc vám oběma držím palce, vytrvej, jak popisuješ, zdá se to dobrá cesta

Vlčáčková
tak tamta z obrázku prý je komunikativní.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:27
- Nahlásit

Adiddaska

kujíííí....ani se nikdo nepodivil nad mojí maskou, kterou strašíme
v kanclu zákazníky a to nekecám. Škoda, že mě kolega nevyfotil z boku, protože je to vtipnej pohled. Už se tady pár lidí leklo, až jim změklo. On si to vezme na hlavu a vyleze z pod pultu, ale jen lidem, co známe

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:32
- Nahlásit

Vlčáčková

ona je spíš do šeda víc, ta moje tulačka

Vero

ptala ses nakonec, esi by ti ho nepůjčili ti cirkusáci?

zatím né, ale dneska tam jeden odváděl koně dom a oddělával kolíky kecal s náma, ale domluvená jsem s jinejma, že ji zkusí na svý psiska nalákat k sobě dovnitř. V pondělí si je asi už půjčím,
aby viděla, že se mnou si hrají a nemají se mnou problém, třeba ji to uklidní. Jinak jsme ji docela dneska vyděsili, protože jak tam kecám s cirkusákem, tak jinej, převlečenej za klauna, měřící cca dva metry se rozdběhl zezadu na mě a chtěl mě vystrašit, což se mu víc než podařilo, strašně jsem se lekla a děsně zařvala a fenka se vystrašila a zmizela zase na konec pozemku (byl to idioten mit chlupen).

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:35
- Nahlásit

Eninka
Fotky zkreslují. Napiš jim a pošli fotky.

Vero
tak tamta z obrázku prý je komunikativní.
Mohla být, než jí třeba někdo přerazil nohu, víš?

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:40
- Nahlásit

Vlčáčková

Evi, já si tu fotku znovu prohlížela, je úplně jiná, má jinej výraz a hlavu (tvar), byla jsem dneska od ní max. 5 metrů, ale napsat tam samozřejmě můžu. Akorát je to těžký, co jim řeknu, když ji nemám ve svý moci, nic skoro z mých fotek neuvidí...já ji musím nejdřív za každou cenu "dostat" a pak budeme s policajtama pátrat. Oni byli vpoho, a mám tam kámoše, určitě mi nechají, až to klapne (pokud teda), zkusit zjistit, odkud je, ale jde i o to, jestli se nenajde někdo, kdo ji třeba týral, přece jenom se odněkud "odkousala" (viz odhryzaný vodítko).

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:42
- Nahlásit

Eninka
Poslala jsem dotaz i s fotkami, tak Ti pak dám vědět odpověď, jo?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání