| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:04
- Nahlásit
PetraK
ale jak víš, že byl nervózní???
tak ho popisujou jeho majitelé!! proto jsem se tě ptala ve svém prvním příspěvku jestli jsi ten jejich článek četla, protože tam je celej ten popis jeho chování k dětem
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
all
"Povahou neohrožený frajer má strach z jediného: když ho malé dítě zažene do kouta"
"Bady by určitě neměl přijít do rodiny s malými dětmi – má problém při blízkém kontaktu s nimi.
V otevřeném prostoru (např. na zahradě či v lese) je s dětmi naprosto v pohodě – honí se s nimi, hraje si … a snese od nich prakticky všechno …
Jiné je to v okamžiku, kdy se s dětmi (zejména malými) nějakým způsobem octne v omezeném prostoru (uzavřená místnost v domě, malý výběh, nebo je uvázaný na vodítku – např. ke stromu či lavičce).
Nejvíce je nervózní, když v takovém případě k němu dítě přileze po čtyřech – pak působí jako by se z nějakého důvodu cítil ohrožený."
Tak oni tohle ví a nechají ho o samotě s dítětem...neuvěřitelný!!! a že si pes nechává od děcka všechno líbit? Co takhle dítě poučit že pes není jeho hračka...vím že tady debatama tomu psovi nepomůžu, ale tohle uvažování lidí o psech mě vždycky nedzvedne ze židle...souhlasim s Grin co píše v "Pro Ešusovou"....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
Alexa
tak ho popisujou jeho majitelé!
no a jak píšu, tipuju si, že - jak jsem i napsala - je to psaný pod dojmem toho co se už stalo teď.
ale co já vím, třeba ne, třeba holčičku nechávali aby psa znervozňovala a znervózňovala až jí pes poslal na Jipku.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:08 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
PetraK
podívej se na Mauglího, to je skorem pes a spousta psů to ustojí,no.
Hele,Mauglího sem netahej.Celou dobu co sem si to přečetla,tak zuřím,ale nepřispívám,abych náhodou zase někoho nepohoršila.
Děti mi se psy spí,válejí se vedle nich na pelechu,lehnou si na něj(né celí),ale nesedaj na ně a to ostatní dělají pouze v mé přítomnosti!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:09
- Nahlásit
Sízra Milanová
Tak oni tohle ví a nechají ho o samotě s dítětem
no, myslím, že to by museli být padlí na hlavu , tohle neudělá myslím žádný rodič, proto si myslím, že to je psaný až pod dojmem toho co se stalo.
vím že tady debatama tomu psovi nepomůžu,
ne to opravdu ne, ačkoliv zas to posouvá téma nahoru, takže co jávím, třeba to pomůže.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:12
- Nahlásit
Jebloň
Hele,Mauglího sem netahej
tak se omlouvám.
Nicméně jsem ale nepsala, že by na ně Mauglí sedal, ani to nevím. Jen jsem zmínila, že jsou rodiny a je jich většina, kde prostě děti se psy vegetují ve velmi těsném kontaktu a funguje to. A lidé to kolem sebe vidí a málokoho napadne, že se to může zvrhnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:13
- Nahlásit
a vůbec kurnik, proč já tady debatuju? sem jenom hodila odkaz, kdyby někdo věděl o někom kdo by si psa vzal, nebo potřeboval. tak se tu mějte.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:14
- Nahlásit
PetraK
ale Petro už fakt naposled, protože na to nemám nerva, ten pes nějak negativně reagoval když se k němu blížilo dítě a neměl kam utéct, v článku uváděj několik případů jeho negativní reakce, takže těžko to mohli zjisti z prvního pokousání. Ano až po tom pokousání si mohli uvědomit, že to že ten uvázanej pes se po dítěti včera ohnal asi nebyla legrace a že chňapal minulej tejden po lezoucím dítěti když neměl kam utéct taky nebyla hra, ale oni tomu nepřikládali váhu protože to je přece jen legrace. Proč máš potřebu je pořád omlouvat??????????????
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 16:18
- Nahlásit
PetraK
, že jsou rodiny a je jich většina, kde prostě děti se psy vegetují ve velmi těsném kontaktu a funguje to.
fungovat to může,jen když je pes naprosto splachovací,nebo si ročiče uvědomují,že je to pořád jen zvíře a do hlavy mu nevidíš.
A lidé to kolem sebe vidí a málokoho napadne, že se to může zvrhnout.
Jenže o tom to je,tohle by je mělo napadat,já si radši představím tu nejšílenější verzi toho co by kdyby,než pak řešit něco takového.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 20:28
- Nahlásit
PetraK
tak proč se jich budeš ptát?
a pokud tě zajímá něco víc, není nic jednoduššího, než se zeptat majitele-kontakt tam na něj je, předpokládám, že se krom krmení můžeš poptat i na další detaily.
možná sis mohla tuhle reakci ušetřit,dost jí nechápu,ale možná je to proto,že biluška je z "druhé strany",tak je nutné býti v opozici
Odkaz jsem si dala na FB na zed i když si ho tam přečte jistě hodně lidí co si ho stejně nevemou ,ale co dělat jinýho nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
biluška je z "druhé strany",
jako že je za duhovým mostem nebo jak?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:40 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
, klíííd paní , že se k tomu lidi chtěj vyjádřit je vcelku pochopitelný i když prakticky naprd, ale aspoň téma nazapadne .
Je mi líto všech zúčastněnejch z článku, co jsi sem dávala. Řekla bych, že i viníci (podle mého názoru rodiče) jsou tak vytrestaní, že bych jim v tom čumák nemáchala...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 23:38
- Nahlásit
Řekla bych, že i viníci (podle mého názoru rodiče) jsou tak vytrestaní, že bych jim v tom čumák nemáchala.
akorát že jsou potrestaní hlavně nevinní a už proto bych viníkům v tom čumák klidně pořádně vymáchala!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 10:17
- Nahlásit
Adiddaska
akorát že jsou potrestaní hlavně nevinní
jo,dítě a pes...ty jsou nejvíc potrestaný, dítě když nebude mít fyzický následky,tak následky psychický mít bude stopro a pes musí od rodiny,kterou určitě miloval a mohl tam žít dál, kdyby ty rodiče vyhodnotili tu situaci správně než se stalo to neštěstí....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 15:57
- Nahlásit
biluška je z "druhé strany",
šišmarja, já se neorijentuju.
jsem myslela, že je tady žumpa versus eninkovci, a ono se to tady ještě nějak na biluškovce a protibiluškovce, nebo jak?
takže posouvám.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 16:02
- Nahlásit
Vero
jsem myslela, že je tady žumpa versus eninkovci, a ono se to tady ještě nějak na biluškovce a protibiluškovce, nebo jak?
myslim že se v tom maj potíže orientovat všichni, včetně zúčastněných, to bych si tak nebrala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
šišmarja, já se neorijentuju
asi někdo točí remake
a díky za posunutí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 16:12
- Nahlásit
Vero
myslim, že se orientuješ moc dobře a jen popichuješ potenciální možné rozepře.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 17:24
- Nahlásit
Vero
jsem myslela, že je tady žumpa versus eninkovci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
Gerda
myslim, že se orientuješ moc dobře a jen popichuješ potenciální možné rozepře.
Myslíš si to špatně, fakt mě Biluška na druhým břehu zarazila a vůbec nerozumím. Samozřejmě popichování to je taky, respektýve si prostě dělám srandu, jen tak, nechce se mi věřit, že byste sami ty rozepře brali až tak smrtelně vážně, aby to nešlo.
Posouvám.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:13
- Nahlásit
Vero
big brother is watching you.....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:15
- Nahlásit
Vero
jsem myslela, že je tady žumpa versus eninkovci, a ono se to tady ještě nějak na biluškovce a protibiluškovce, nebo jak
kdo je moc zvědavej, bude brzo starej...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:34
- Nahlásit
Vero
nechce se mi věřit, že byste sami ty rozepře brali až tak smrtelně vážně...
to by se ti líbilo, si myslim )))), ale asi se ti to nesplní ))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:46
- Nahlásit
hmm, tak původně kdysi šlo vtomhle vláknu o psa v nouzi.....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
Mám v emilu pětiletou NO fenu, prý hodnou, kvůli rozvodu. Papírová. Sháním zatím bližší info a foto. Pak to sem hodím, to jen kdyby někdo rozmejšlel
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:12
- Nahlásit
stetisek123
hoď to radši do tématu Zajímaví darovací psi, tam to bude víc na očích pro víc lidí
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:23
- Nahlásit
Grin
hoď to radši do tématu Zajímaví darovací psi
Tohle téma už je plný bezpapíráků a kříženců....
zatím víc nevím, tak to nikam neházím. Možná přijde doba, kdy se takhle kvůli rozvodům budou inzerovat děti?
|
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:29
- Nahlásit
stetisek123
Tak kdyžtak možná spíš založ nový téma , ne že by se kluci tady poprali, ale začíná se to zakecávat a myslím, že novej pes tady může zapadnout...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
heh, díky, já zrovna to stejný psala stetisek123
ale ono se mi to neuložilo,
stetisek123
prosím dej to jinam, toho psa jsem vyhodila proto, že možná by se třeba mohl hodit někomu na práci, pokud by k tomu opravdu byl. a jak říká Hipík, už je to tak dost zamatlaný, takhle by z toh byla matlanina ještě větší. díky.
Tohle téma už je plný bezpapíráků a kříženců....
ti nnerozumím teď, tady je jen jeden pse a to s PP, nepleteš si fórum?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 19:33
- Nahlásit
PetraK
sdílí se hodně na fb, lítá po zdech mnoha lidí, ví se o něm docela hodně.
|