Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zdena Bártů - Jarošov, nyní Zachotín
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 22:06
- Nahlásit

VerčaZ
bea
Já teď nevím, kde je. Jestli víte adresu, tak mi jí hoďte do mailu a pokusím se zjistit, jak je to s jejím daňovým přiznáním. Každopádně FÚ nepůjde jen tak. To chce mít podklady - například oskenované inzeráty.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Doufej, pokud vím FÚ nebere inzeráty jako důkaz.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 15:01
- Nahlásit

Maya
Doufej, pokud vím FÚ nebere inzeráty jako důkaz.
Samozřejmě, že nebere, protože to žádný důkaz není. Je to pouze důkaz toho, že dotyčný něco nabízel k prodeji. On potom klidně může říct "ano, nabízel jsem, ale nikdo ty psy nekoupil takže jsem je daroval zadarmo". Hotovo, konec, odcházíme na oběd...

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 15:45
- Nahlásit

Biluška
Smlouvy o prodeji s ceno, iniciálama a podpisem doufám berou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 16:10
- Nahlásit

impact
Smlouvy o prodeji s ceno, iniciálama a podpisem doufám berou.
jj, ty jo . I svědecké výpovědi. Ale inzerát sám o sobě bohužel není dokladem o prodeji.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2013 19:53
- Nahlásit

Biluška
Inzerát není dokladem o ničem nejen o prodeji, protože ho může zadat kdokoliv i cizím jménem.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 06:38 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Bártů se na konci března má stěhovat 20 km od Zachotína do Cejle u Jihlavy. Údajně si tam připravuje zemědělský objekt "Pod Čeřínkem", snad kravín.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 11:05
- Nahlásit

dejavu
Díky za zprávu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 10:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Rona
Prosím, ozvi se mi na tyrana.zvirata@gmail.com

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 10:38
- Nahlásit

Kdo můj dnešní příspěvek smazal a proč?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 10:40
- Nahlásit

dejavu
No to mě poser, já ho četla!
Taky to chci vědět! Pokud vím, momentálně je tady jediný moderátor Víťa.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 10:48 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Toho jsem prosila, aby mi smazal dvě má jiná témata, co jsou už passé a stále tu jsou, takže předpokládám, že to nečetl. Tak snad nějaká chyba systému? Nebo zbyl moderátor jiný? Pak prosím o vysvětlení.

Rona
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 10:58 - Změnil/a: Rona
- Nahlásit

Asi omyl

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 11:00
- Nahlásit

dejavu

Kdo můj dnešní příspěvek smazal + jsem prosila, aby mi smazal dvě má jiná témata

to nebude tím, to by smázl všechno, nejenom příspěvky, je to divný, asi nějaká chybka se vloudila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 11:01
- Nahlásit

Rona
Rono, napiš mi na ten mail!!!! A neřešte to tady!

pfufí
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 13:10
- Nahlásit

Psát VEŘEJNĚ postupy je trošku na hlavu, když chce člověk někoho dostat, co? Kor když ten někdo si umí docela dobře vyhledávat informace a má internet ;) Dochází vám to?

Rona
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 13:30 - Změnil/a: Rona
- Nahlásit

ok

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 13:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Rona
DÍKY!!!

marta sam
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 23:02
- Nahlásit

No to není možný, vám tady někdo něco smazal? A hlásily jste to na policii, že Vám byla ukradena písmenka?

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 07:47
- Nahlásit

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-u dalosti/213411000100701/obsah/268662-kontroverzni- byznys-se-psy/

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:41
- Nahlásit

dejavu

myslíš, že je nějaká šance, docílit toho, aby se to zase neopakovalo?

moll
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:53
- Nahlásit

dejavu
kdyby bylo potřeba nějak pomoct, tak dej vědět
někde jsem četla, že je problém v tom stěhování - jeden úřad ji poprvé vybere, pak se přestěhuje a další ji opět ve svém rajonu vyberou poprvé

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:34
- Nahlásit

moll
někde jsem četla, že je problém v tom stěhování - jeden úřad ji poprvé vybere, pak se přestěhuje a další ji opět ve svém rajonu vyberou poprvé
Jo, bohužel. Obec s rozšířenou působností ji potrestá (i třeba zákazem chovu) a v momentě, kdy se přestěhuje pod jinou ORP, je jako nikdy netrestaná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:36
- Nahlásit

impact
zákaz chovu s e nevztahuje k osobě ale k místu momentálního pobytu????????????

moll
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:56
- Nahlásit

impact
sice ntuším, co je ORP,ale tak nějak to bylo a nedá se to sčítat - i když po překročení uečitého počtu by se snad dalo, ne? podle metodiky 3x a dost....
ti včerejší pesové v tv byli docela v kondici - mi lidi říkali, že sice jich měla víc a na chov, ale starala se o ně dobře.....chtělo by to medializovat ty další chudáky....teda spíš chuděry

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:59
- Nahlásit

impact

Obec s rozšířenou působností ji potrestá (i třeba zákazem chovu) a v momentě, kdy se přestěhuje pod jinou ORP, je jako nikdy netrestaná

já nechápu, proč není kurnik nějaká centrální evidence.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

davidkova renata
Sranda, co?

Tak nám to říkali na tom semináři. Jakože zákaz chovu, asi soudem, to by platilo celoživotně a všude. Jenže tady ty postihy si řeší obce s rozšířenou působností (ORP) a ne soud. Nevím, nechňápu to a taky mi to zní nelogicky. Ale odebrání zvířete, jeho případný návrat majiteli, kontrola podmínek, zda jsou po odebrání a před návratem vyhovující, případný zákaz chovu, apod. si fakt řeší ORP. Posílaj to sice i místní KVS, která se k tomu vyjadřuje, případně též chodí na kontroly, apod., ale jinak je to v rukách úředníků ORP. A v momentě, kdy se tyran odstěhuje a úředníci neví, kam se odstěhoval, tak nemůžou ani varovat další ORP. Čili z toho nejde asi udělat nějaký trestný čin, pokud to nevyleze mediálně na povrch a nedozví se to všechno ORP, co dotyčného trestali.

Hej nevím, fakt, nejsem právník, ale takto nám to řekli na semináři. I s tím, že je to prostě průser, když se dotyčnej přestěhuje. A Bártů to podle mě třeba ví moc dobře, proto pendluje.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:01
- Nahlásit

moll
ORP - obec s rozšířenou působností - http://cs.wikipedia.org/wiki/Obec_s_roz%C5%A1%C3%A D%C5%99enou_p%C5%AFsobnost%C3%AD .

PetraK
No, na to si stěžovali na semináři všichni, včetně právničky z MZe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:01
- Nahlásit

impact

kdy se tyran odstěhuje a úředníci neví, kam se odstěhoval, tak nemůžou ani varovat další ORP.

tohle je blbý, no a to si právě myslím, že kdyby byla centrální evidence takových kreténů, dostupná všem ORP, tak by se to trochu pořešilo.

A Bártů to podle mě třeba ví moc dobře, proto pendluje.

tihle šmejdi moc dobře zákony znají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

impact
no ty kráááso takže to je stejný jako když někoho zabiješ svou vinou autem v praze ,voni ti vemou řidičák,ty s e přesuneš do brna a tam už to neplatí,řidičák ti vrátěj a jezdíš dál a navíc seš čistá..no to mi poser záda teda
právě mslim,že u nás zákaz chovu jako takovej v zákoně nemáme jako jinde,proto to asi de takhle..proč ho neudělaj se nebudu ani ptát

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání