| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 22:52 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Lidé, kteří si adoptovali jarošovského psa byli andělé, ale problémy s nimi budou sklízet celý život
Marušce L. se nakazil její pes ušní infekcí od jarošovské hluché bulice, kterou si adoptovala a rovněž ohluchl.
Bordeauxská doga záhy po adopci a léčení zemřela u nových majitelů.
A Otík prý dělá problémy ve smečce.
Bady od slečny Chlebničárové snad vůbec pro svou povahu osvojen nebyl.
A většina ostatních psů prodělala léčení a část problémů se jim vrací.
Když o tomhle slyším, obrací se mi kudla v kapse, jak hodní a soucitní doplácejí na tuhle hyenu, která má tolik drzosti, že otevřeně ještě rozhlašuje, že se pejsci nemají nikde tak dobře, jako u ní.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 08:50 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
dejavu
Biluška
děvčata, něco proti syndromu vyhoření
Norika Moravské srdce (odvezená Biluškou z Jarošova a vrácena původní chovatelce)
Jak se Norika má můžete mrknout sem, je ve veteránech URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 11:17
- Nahlásit
gabifi
Noričku jsem v létě viděla naživo. Je to super dáma co si umí zjednat pořádek ve smečce . Hlavně když se někdo podívá na její žrádlo
Když si vzpomenu jak vypadala když jsem ji viděla poprvé....zcela vážně, nepoznala jsem, že je to šeltie. Považovala jsem ji za křížence šeltky, docela ošklivého, asi s bíglem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 11:19
- Nahlásit
dejavu
Lidé, kteří si adoptovali jarošovského psa byli andělé, ale problémy s nimi budou sklízet celý život
Když o tomhle slyším, obrací se mi kudla v kapse, jak hodní a soucitní doplácejí na tuhle hyenu
jo,to je přesně ono!!!!!!!!!!! .bohužel s těmi psy budou prostě problémy už navždy,at zdravotní či výchovné..
gabifi
něco proti syndromu vyhoření
dík
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
dík
rádo se stalo
|
bea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:49
- Nahlásit
dejavu
Na ten odkaz a telefon nebyla od pátku žádná reakce. Tak nevím, třeba to byla provokace.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:54
- Nahlásit
dejavu
Zemřela i jedna bulinda, kterou si odvezli z Ostravy do Budějovic. Skočila paničce po krku. Pak ji našli mrtvou v kupě rozhryzaných věcí.
Oproti tomu se mi dneska do rukou dostal pohled, na jedné straně je bulinda Eliška, na druhé straně malé povídání...časem to sem hodím.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 19:54
- Nahlásit
Viděli jste dneska TN? "Na odebrání to není, hrozí max. pokuta...."
Mě trefí z těch banánových zákonů....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 19:59
- Nahlásit
rain
to je na h***o, ale veterináři jí budou mít v merku a kontrolovat jednou za měsíc minimálně, to říkali, tak je nějaká naděje, že nenechají dojít tak daleko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:03
- Nahlásit
kejtlin
říkali, tak je nějaká naděje, že nenechají dojít tak daleko.
už ted je to dál než by mělo!! ,asi ještě nemá plnou jímku..
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:03
- Nahlásit
rain
Jj, vidděla jse, to lete, světem - ale slyšela kse, ten konec - takže se zase nic moc dít nebude. A ta paní, co říkala, že ji tam nechtějí tomu asi taky nepomůže, nikdo se na ni nedostane, neotvírá a jen doufám, že se na to veterinář nevykašle. Alae to těm pejsům moc nepomůže stejně.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:09
- Nahlásit
já mám čím dál větší dojem, že problém není v zákonech, ale zakopanej pes je někde jinde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
už ted´ je to dál než by mělo
tak to je jasný, už jen to, že může mít jakéhokoliv živýho tvora, myslela jsem, že když bude pod dohledem, tak to nedopadne tak strašně jako v jarošově.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:17
- Nahlásit
dejavu
taky mi to tak prijde, nerikej mi ze ma vsechny psy prihlaseny, naockovany, vedeny ofiko jako chov a ze nejsou tyrany - vzdyt ty bullici chudaci zas byli cely olezly a to maly dredaty jak tam pobihalo. Nebo to berou jako zajmovy chov?? Tady uz je jediny reseni....traverzou po palici jenze u nas je zrejme brano za tyrani, kdyz pes chcipa hlady nebo ma zarostlej retez v krku. Jednou stranou dobre, ze to zas media rozvirili, aspon tem urednikum zahori zidle pod prd... a treba se dokopou k nejaky aktivite....minule to nebylo jinak
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 20:31 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
nedokopou, neni na ne nikde paka, proti temhle lidem jiny vet nepujde, bo by ho jinak znicili
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 21:03
- Nahlásit
koho má tahle ženská za sebou, že jí to zase prochází......to dredatý to měl být asi americkej kokr-chtěla (tedy spíš nechtěla) bych vidět jeho kůži pod tou zacuckaninou.......to už nikdo nerozmotá-to je na dohola......jenže to by ho někdo musel vysvobodit.....a ti další na tom budou za chvíli podobně.......kde jsou ty boží mlejny,kruciš...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 21:49
- Nahlásit
Melou zatraceně pomalu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 21:53
- Nahlásit
na ty už dávno nevěřím, největší svině mají největší štěstí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 22:15
- Nahlásit
Akorat jsem v nedeli popisovala holcine pribeh Maggie - pri prvnim harani stenata, do stredy pred tremi tydny (nez jsem ji odvezla) cely zivot v chlive. Ja ji dostala neockovanou, neodcervenou, podviziveno. A holcina, ze ty majitele mam udat, at je potrestaj. Tak jsem se zasmala, navedla ji na kauzu Jarosov a jsem zvedava, s jakym poznanim prijde. M*dat s postihem za tyrani v tomhle state.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:32
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/127410/ze na-chova-70-psu-prodava-je-do-asijskych-restauraci .html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:33
- Nahlásit
Odbočím, ale taky to má souvislost s týráním, nějaký "hodný" soused mě udal, že připravuju psy na zápasy a tím je týrám-příprava na zápasy měla spočívat v tom, že když si velcí psi hrajou tak u toho vrčí, koušou se apod vše ve hře no a soused to viděl a viděl mě, jak se s nimi honím a pokřikuju na ně a tím je podněcuju k zápasení-normálně jsem si s nima hrála jak to dělám běžně. Přijeli policisté s vetem jestli můžou dovnitř, já je pustila, vše prošetřili, já koukala celou dobu jak idiot ptž jsem nechápala proč jsou u mě, pak mi řekli, že jsem byla podezřelá z týrání psů z toho a toho důvodu, a že na udání to musí ject prošetřit-nenašli pochopitelně nic. ale co mě sere, za mnou jedou, že trénuju psy na zápasy a bártů neudělají nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:36
- Nahlásit
kejtlin
nenašli pochopitelně nic. ale co mě sere, za mnou jedou, že trénuju psy na zápasy a bártů neudělají nic.
no to je přesně vono bo na tebe si troufnou!Zkus toho souseda nasměrovat na tu svini nebo na někoho,kdo ty zápasy fakt dělá,at vidí...
žanda
ani to nebudu votvírat
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:38
- Nahlásit
Jak jsem tak koukala na ty fotky- je dost nepravděpodobný,že by všechny psy měla od štěňat a koupené ......zajímalo by mě,zda někdo pozná svého psa,který teď "bydlí" u této baby......kde ta ženská ta zvířata bere.....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:42
- Nahlásit
žanda
Ten Blesk, to je nějakej kec, nevím, jak přišli na 70 psů a nějaká jejich domněnka, že to Bártů prodává do restaurace, to je pěkná blbost. Vždyť za prodej štěněte zaručeně po rodičích s PP dostane mnohem víc, než za kilo živýho masa...
kejtlin
že jsem byla podezřelá z týrání psů z toho a toho důvodu, a že na udání to musí ject prošetřit
To je teda zajímavý, když budem všichni každý den udávat tu svini, budou do Zachotína jezdit každý den poliši? No to bych se divila
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:44
- Nahlásit
corgi
Nova včera taky říkala 70 psů pokud se nepletu...........ale to na maso mi příjde taky divný.....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:44
- Nahlásit
žanda
je dost nepravděpodobný,že by všechny psy měla od štěňat
No v té reportáži včera vypadali taky až příliš "dobře" - kokr zplstnatělé uši, bulík přerostlé drápy, ale všichni ve slušné výživové kondici - to je průšvih, to bude ještě trvat, než začnou chcípat
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:45
- Nahlásit
žanda
Nova včera taky říkala 70 psů pokud se nepletu
To už si nějak nepamatuju, každopádně zůstává otázka, jak na to přišli, když dovnitř nejde nakouknout - ukazovali jenom těch 6 nebo kolik psů venku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:47
- Nahlásit
corgi
no proto si říkám,že je nemá od štěňat-jinak by vypadali hůř.........přerostlý drápy ..to je nic.............a hubení fakt nebyli.......ale že by šla do sebe tomu nevěřím- jen škoda, kdo jí nalítne a psa jí přenechá..............pak tedy chudák pes....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:51
- Nahlásit
Ježišmarja, teď už jsem se chtěla rozčílit, že na bazoši přibyli od ní k darování RTW, čuvač, kavkazani a ono je to od Desenského....fuj, se mi ulevilo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:56
- Nahlásit
corgi
že budou jezdit do Zachotína každý den poliši
taky bych se divila, já měla celou dobu kontroly tupý výraz hovězího dobytka, jen jsem držela 2 hlídací psi, co by jim to vysvětlili za obojek a koukala, jak mi lustujou barák, půdu, sklep všechno. Jo a ještě počítali kolik má slepice metrů čtverečních na osobní prostor-i to bylo v pořáku ani slepice netýrám , já dodnes nevím, kdo mě jakoby udal, že týrám zvířata, ptž mi to neřekli, i když by mohli když nic nenašli.
|