| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:52
- Nahlásit
žanda
jak to, že jí to furt prochází..........
protože vona je jenom loutka ...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:56
- Nahlásit
přesně tak jsem si to představovala. Psy zřejmě krmí zbytky z nějakých jídelen. Kopance a přidržení při krytí je jediné, co její psi s člověkem zažijí. Při tom množství psů není možné, aby odhalila všechny háravé feny. Proto značná část produkce jsou kříženci všeho druhu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:58
- Nahlásit
Tinta76
loutka nebo ne, proč jí to veterina nezavře????? Všichni okolo vidí,že ti psi mají podmínky na hovno a že se fakt nemají jako v ráji ...všichni to vidí, jen ti hlavní ne......
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:10
- Nahlásit
Ten článek z odkazu je fakt hroznej. Mít prachy, tak tam pošlu nějaký Ukrajince s krumpáčema...
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:13
- Nahlásit
to je teda sila ten clanek - chtelo by to vic takovych lidi, skoda ze to tam nenafotili
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:13
- Nahlásit
corgi
Mít prachy, tak tam pošlu nějaký Ukrajince s krumpáčema
no, já věřím, že po vyhlášení sbírky by se prachy našli a dost....akorát že by to bylo za hranicí zákona
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:34
- Nahlásit
žanda
no tak ti pěkně děkuju za ten článek
lidi,proboha,nejsme někde v rozvojový zemi,jak to může procházek když to ví celej národ?????????????????????????????????
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:36
- Nahlásit
vyjádření obce Zachotín:
http://www.zachotin.cz/index.php?option=com_conten t&task=view&id=87&Itemid=77
davidkova renata
já za to fakt nemůžu,mě to taky nazvedlo mandle..........
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:42
- Nahlásit
http://cibela.cz/navstevni_kniha.html
25.11.2009 reakce Míši- pro neznalé( tím myslím hlavně sebe) dost zajímavý...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:44
- Nahlásit
žanda
vyjádření obce Zachotín
no tak to je prostě f prdeli a taky nechápu proč tam nemohli poprvý vlízt,přece vod ledna je v platnosti zákon,že když je podezření na týrání,můžou tam ne????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
to je přes rok starý vyjádření ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:49
- Nahlásit
Tinta76
aha,to sem nezaregistrovala
žanda
co myslíš? to aby se psy nevykupovali? no s tim ale já souhlasim..bohužel.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:50
- Nahlásit
Na cibele píšou, že Bártů v obci Zachotín nemá trvalý bydliště- někde ho mít ale musí.........a tam ,kde jsi trvale hlášen,musíš mít přihlášenýho taky psa.....jinde to nejde, takže teď zjistit,kde má trvalý bydliště..............ovšem na všechno jsou kličky a háčky, při troše šikovnosti by jistě někdo znalý práva našel důvod, proč tedy zaplatit jinde,když už je těch zvířat tolik.........protože to je skoro jako daňověj únik ) 70 kolíků ročně jsou už prachy........a jak všichni víme, nás honí úřady pro podstatně méně kolikrát.......
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
no nejen,aby se nevykupovalo (i když jak jsem psala,být tam odvezu si je určitě taky)-ale měla jsem hlavně na mysli ty poplatky......verzus obec.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:43
- Nahlásit
nové info-alespoň něco hurá.
http://cibela.cz/navstevni_kniha.html
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:43
- Nahlásit
Já myslím, že kontrola v zachotíně pominula novelu zákona, oni už smějí vstoupit na pozemek, kde je týrané zvíře, viz zde
http://af.2i.cz/fotky/22361/zakony-1222015908.jpg
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:47
- Nahlásit
Zanda muzes mi to nove info zkopirovat? Z mobilu se mi navstevka nerozklikne. Dekuju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:51
- Nahlásit
impact
Krátlke info ohledně Zachotína:
Teď jsem dostala zprávu, že starosta obce, kde má p. Bártů bydliště přislíbil, že se problémem s poplatky bude zabývat. Tak uvidíme.
Jinak co se týče neprokázání očkování proti vzteklině u psů, tak to pochopitelně KVS řeší, bohužel mohou jen uložit pokuty, tak snad bude jejich výše aspon dostatečně velká.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:00
- Nahlásit
Nejsem odborník přes daně, ale přece není možné, aby jí nebylo možné dokázat daňové úniky. Normálně stačí, když se nějakej přiblblej závistivec ozve a Finančák najde sebemenší kravinu a jsou schopní si zjistit takové info, že jenom člověk zírá. A jdou po tom, i když je to pár korun. Tak ať mi nikdo netvrdí, že jí nelze napařit každej rok pokutu jako kráva až by jí to zlomilo vaz (kéžby doslovně).
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
jsi jako blesk ))
|
bea
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 13:59
- Nahlásit
To myslíte, že ona dělá dańová přiznání? Jinak asi nejde zjistit, kolik si na psech vydělala, - může kecat, že psy miluje a má jich ke stovce, ale ona je zachraňuje, Kolik by vlastně měla platit za všechny? Vím, že to není Praha, tak to nebude žádná velká částka - vesnice - ale i tak.
Doufám, že na ni něco najdou.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 14:37
- Nahlásit
bea
No právě, že si nemyslím, že dělá daňové přiznání! A tudíž nechápu, že se o ní FÚ nezajímá. Oni se nepídí jenom po těch, co dělají daňové přiznání, řeší celkově daňové úniky. Stačí se o někom zmínit a můžou si ho důkladně proklepnout. A tady právě furt nic.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 15:07
- Nahlásit
nejlépe hodit na babu atomovku a byl vod ní klid
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:18
- Nahlásit
Tak petice úspěšně podepsána. A možná jsem podepsala i nějakou jinou ohledně jaguárů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:56
- Nahlásit
No před pár lety nám bylo sděleno v jiném případě, že FÚ se bude zabývat daňovými úniky, až bude mít podněty od majitelů psů u množitelky zakoupených a celková částka dosáhne nějaké výše, už nevím jaké. Inzeráty se nezabývají, prý to není důkaz, že psy skutečně prodala.
|
marťula
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:53
- Nahlásit
Ahoj všem,
vím, že tohle vlákno už je pořádně starý, ale ráda bych se zeptala někoho z Vás, jestli náhodou nevíte, jak to vypadá s činností "paní chovatelky" dnes. V době, kdy kauza probíhala, jsem psa ještě neměla, tudíž jsem do téhle problematiky neviděla...Jde o to, že bydlím v Pelhřimově, což znamená kousek od Zachotína...Chtěla bych vědět, jestli má cenu tam jezdit a snažit se získat nějaké důkazy o týrání psů, jestli mi rozumíte...Ví o téhle babě někdo něco???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:46
- Nahlásit
marťula
URL
šeltie, bulíci, buldoci, kavalírci....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:52
- Nahlásit
marťula
něco se znovu diskutuje i na mujpes.cz.....že začala znovu...nebo nepřestala,ale opět je vidět
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:21 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
.........
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 22:02
- Nahlásit
dejavu
Tak co já tak vidím, tak na akci odebrání psa nenavazuje akce podání trestního oznámení pro týrání a vymáhání nákladů za veterinu. Většina lidí zanadává a neřeší. Tak v tom bude asi hlavní zdroj té "beztrestnosti" těchhle lidí.
|