Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zdena Bártů - Jarošov, nyní Zachotín
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

žanda
jak to, že jí to furt prochází..........
protože vona je jenom loutka ...

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:56
- Nahlásit

přesně tak jsem si to představovala. Psy zřejmě krmí zbytky z nějakých jídelen. Kopance a přidržení při krytí je jediné, co její psi s člověkem zažijí. Při tom množství psů není možné, aby odhalila všechny háravé feny. Proto značná část produkce jsou kříženci všeho druhu.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:58
- Nahlásit

Tinta76
loutka nebo ne, proč jí to veterina nezavře????? Všichni okolo vidí,že ti psi mají podmínky na hovno a že se fakt nemají jako v ráji ...všichni to vidí, jen ti hlavní ne......

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:10
- Nahlásit

Ten článek z odkazu je fakt hroznej. Mít prachy, tak tam pošlu nějaký Ukrajince s krumpáčema...

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

to je teda sila ten clanek - chtelo by to vic takovych lidi, skoda ze to tam nenafotili

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

corgi
Mít prachy, tak tam pošlu nějaký Ukrajince s krumpáčema
no, já věřím, že po vyhlášení sbírky by se prachy našli a dost....akorát že by to bylo za hranicí zákona

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:34
- Nahlásit

žanda
no tak ti pěkně děkuju za ten článek
lidi,proboha,nejsme někde v rozvojový zemi,jak to může procházek když to ví celej národ?????????????????????????????????

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:36
- Nahlásit

vyjádření obce Zachotín:
http://www.zachotin.cz/index.php?option=com_conten t&task=view&id=87&Itemid=77

davidkova renata
já za to fakt nemůžu,mě to taky nazvedlo mandle..........

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:42
- Nahlásit

http://cibela.cz/navstevni_kniha.html

25.11.2009 reakce Míši- pro neznalé( tím myslím hlavně sebe) dost zajímavý...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:44
- Nahlásit

žanda
vyjádření obce Zachotín
no tak to je prostě f prdeli a taky nechápu proč tam nemohli poprvý vlízt,přece vod ledna je v platnosti zákon,že když je podezření na týrání,můžou tam ne????

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
to je přes rok starý vyjádření ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:49
- Nahlásit

Tinta76
aha,to sem nezaregistrovala
žanda
co myslíš? to aby se psy nevykupovali? no s tim ale já souhlasim..bohužel.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:50
- Nahlásit

Na cibele píšou, že Bártů v obci Zachotín nemá trvalý bydliště- někde ho mít ale musí.........a tam ,kde jsi trvale hlášen,musíš mít přihlášenýho taky psa.....jinde to nejde, takže teď zjistit,kde má trvalý bydliště..............ovšem na všechno jsou kličky a háčky, při troše šikovnosti by jistě někdo znalý práva našel důvod, proč tedy zaplatit jinde,když už je těch zvířat tolik.........protože to je skoro jako daňověj únik) 70 kolíků ročně jsou už prachy........a jak všichni víme, nás honí úřady pro podstatně méně kolikrát.......

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
no nejen,aby se nevykupovalo (i když jak jsem psala,být tam odvezu si je určitě taky)-ale měla jsem hlavně na mysli ty poplatky......verzus obec.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

nové info-alespoň něco hurá.

http://cibela.cz/navstevni_kniha.html

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

Já myslím, že kontrola v zachotíně pominula novelu zákona, oni už smějí vstoupit na pozemek, kde je týrané zvíře, viz zde
http://af.2i.cz/fotky/22361/zakony-1222015908.jpg

impact
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:47
- Nahlásit

Zanda muzes mi to nove info zkopirovat? Z mobilu se mi navstevka nerozklikne. Dekuju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:51
- Nahlásit

impact
Krátlke info ohledně Zachotína:

Teď jsem dostala zprávu, že starosta obce, kde má p. Bártů bydliště přislíbil, že se problémem s poplatky bude zabývat. Tak uvidíme.

Jinak co se týče neprokázání očkování proti vzteklině u psů, tak to pochopitelně KVS řeší, bohužel mohou jen uložit pokuty, tak snad bude jejich výše aspon dostatečně velká.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:00
- Nahlásit

Nejsem odborník přes daně, ale přece není možné, aby jí nebylo možné dokázat daňové úniky. Normálně stačí, když se nějakej přiblblej závistivec ozve a Finančák najde sebemenší kravinu a jsou schopní si zjistit takové info, že jenom člověk zírá. A jdou po tom, i když je to pár korun. Tak ať mi nikdo netvrdí, že jí nelze napařit každej rok pokutu jako kráva až by jí to zlomilo vaz (kéžby doslovně).

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
jsi jako blesk))

bea
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 13:59
- Nahlásit

To myslíte, že ona dělá dańová přiznání? Jinak asi nejde zjistit, kolik si na psech vydělala, - může kecat, že psy miluje a má jich ke stovce, ale ona je zachraňuje, Kolik by vlastně měla platit za všechny? Vím, že to není Praha, tak to nebude žádná velká částka - vesnice - ale i tak.
Doufám, že na ni něco najdou.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 14:37
- Nahlásit

bea
No právě, že si nemyslím, že dělá daňové přiznání! A tudíž nechápu, že se o ní FÚ nezajímá. Oni se nepídí jenom po těch, co dělají daňové přiznání, řeší celkově daňové úniky. Stačí se o někom zmínit a můžou si ho důkladně proklepnout. A tady právě furt nic.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 15:07
- Nahlásit

nejlépe hodit na babu atomovku a byl vod ní klid

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:18
- Nahlásit

Tak petice úspěšně podepsána. A možná jsem podepsala i nějakou jinou ohledně jaguárů

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 18:56
- Nahlásit

No před pár lety nám bylo sděleno v jiném případě, že FÚ se bude zabývat daňovými úniky, až bude mít podněty od majitelů psů u množitelky zakoupených a celková částka dosáhne nějaké výše, už nevím jaké. Inzeráty se nezabývají, prý to není důkaz, že psy skutečně prodala.

marťula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 20:53
- Nahlásit

Ahoj všem,
vím, že tohle vlákno už je pořádně starý, ale ráda bych se zeptala někoho z Vás, jestli náhodou nevíte, jak to vypadá s činností "paní chovatelky" dnes. V době, kdy kauza probíhala, jsem psa ještě neměla, tudíž jsem do téhle problematiky neviděla...Jde o to, že bydlím v Pelhřimově, což znamená kousek od Zachotína...Chtěla bych vědět, jestli má cenu tam jezdit a snažit se získat nějaké důkazy o týrání psů, jestli mi rozumíte...Ví o téhle babě někdo něco???

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2012 21:46
- Nahlásit

marťula
URL
šeltie, bulíci, buldoci, kavalírci....

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2012 09:52
- Nahlásit

marťula
něco se znovu diskutuje i na mujpes.cz.....že začala znovu...nebo nepřestala,ale opět je vidět

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:21 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

.........

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2013 22:02
- Nahlásit

dejavu
Tak co já tak vidím, tak na akci odebrání psa nenavazuje akce podání trestního oznámení pro týrání a vymáhání nákladů za veterinu. Většina lidí zanadává a neřeší. Tak v tom bude asi hlavní zdroj té "beztrestnosti" těchhle lidí.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání